Fortuna

Fortuna
9.2

Fortuna

9.2
 • Interfața intuitivă și ușor de utilizat a platformei.
 • Varitatea bogată de opțiuni de pariere și sporturi disponibile.
9.2

Când vine vorba de pariuri sportive în România, Fortuna se evidențiază ca o opțiune populară și de încredere. În acest articol, voi împărtăși experiența mea personală cu Fortuna și voi evidenția caracteristicile sale cheie, serviciul clienți și experiența utilizatorului.

Descoperirea Fortuna a fost rezultatul recomandărilor pozitive din partea prietenilor pasionați de pariuri. Curiozitatea și dorința de a încerca ceva nou m-au determinat să explorez această platformă. Interfața cu utilizatorul mi-a atras imediat atenția, fiind intuitivă și ușor de navigat.

Una dintre caracteristicile cheie ale Fortuna este gama sa largă de opțiuni de pariere. Indiferent de sportul preferat, veți găsi cu siguranță o varietate de evenimente și piețe de pariere. Cotele oferite sunt competitive și au reflectat adesea realitatea din teren.

Serviciul clienți al Fortuna a fost de înaltă calitate. Interacțiunea mea cu echipa de asistență a fost promptă și profesionistă. Au răspuns la întrebările mele cu amabilitate și mi-au oferit suportul necesar.

Experiența utilizatorului pe platforma Fortuna a fost excelentă. Crearea unui cont a fost rapidă și simplă, iar depunerea fondurilor a fost ușor de realizat prin diverse metode de plată disponibile. Plasarea pariurilor a fost fluidă și am avut acces la diverse statistici și informații relevante pentru a lua decizii informate.

În ceea ce privește aspectele negative, am observat că oferta de promoții nu era la fel de generoasă ca la alte case de pariuri. Cu toate acestea, Fortuna a compensat acest aspect prin calitatea serviciilor și opțiunile de pariere variate.

Pe scurt, Fortuna este o casă de pariuri sportive de încredere în România. Interfața prietenoasă, opțiunile extinse de pariere și serviciul clienți excelent contribuie la o experiență plăcută. Fiind sincer și transparent, vă pot recomanda Fortuna pentru o experiență de pariere satisfăcătoare.Pentru mai multe informații și pentru a vă începe aventura de pariere, accesați www.efortuna.ro.

Scurta descriere

Proprietar:

Fortuna Entertainment Group

Pagină web:

www.efortuna.ro

Fondat:

1990

Sediu:

Splaiul Unirii, nr. 165, București

Apel:

Centru de ajutor:

https://m.efortuna.ro/contacte

Metode de depozit
Comision
Depozit minim
icon card
-
-
icon card
-
-
icon card
-
-
icon card
-
-
Metode de retragere
Retragere minimă
Timp de proc.
icon card
50 RON
Instant
icon card
50 RON
2-5 zile lucrătoare
icon card
50 RON
Instant
icon card
50 RON
3-5 zile lucrătoare

Depozit minim

20 RON

Reglementat de

ONJN

Licenta

Cum să vă înregistrați Fortuna

Descarcă și instalează aplicația Fortuna

Accesează App Store (pentru utilizatorii iOS) sau Google Play Store (pentru utilizatorii Android) și caută aplicația Fortuna. Apasă pe butonul "Descarcă" și așteaptă finalizarea instalării.

Deschide aplicația și selectează "Înregistrare"

După ce aplicația s-a instalat cu succes, deschide-o și vei fi întâmpinat de ecranul de pornire. Apasă pe opțiunea "Înregistrare" pentru a începe procesul de înregistrare.

Completează formularul de înregistrare

Furnizează informațiile tale personale cerute în formularul de înregistrare. Acestea pot include nume, prenume, dată de naștere, adresă de e-mail, număr de telefon și altele. Asigură-te că furnizezi informații corecte și valide.

Confirmă contul și verifică-ți identitatea

Fortuna poate solicita verificarea identității tale prin încărcarea unor documente suplimentare, conform prevederilor legale în vigoare. Urmează instrucțiunile furnizate și furnizează documentele solicitate pentru a finaliza procesul de verificare.

Finalizează înregistrarea și explorează aplicația

După ce ai furnizat toate informațiile necesare și ai trecut prin verificarea obligatorie, apasă pe butonul "Finalizează" sau "Înregistrare" pentru a-ți crea contul la Fortuna. Acum poți explora aplicația, plasa pariuri și profita de toate funcțiile disponibile.

Asigură-te că ai o conexiune stabilă la internet în timpul procesului de înregistrare și urmează instrucțiunile afișate pe ecran pentru a te asigura că înregistrarea ta se realizează fără probleme.

Accesează site-ul Fortuna

Deschide browser-ul de pe calculator și accesează site-ul oficial al Fortuna, www.efortuna.ro.

Găsește opțiunea "Înregistrare" sau "Creează cont"

Pe pagina principală a site-ului, caută butonul sau link-ul care te va direcționa către procesul de înregistrare. De obicei, această opțiune se găsește în colțul din dreapta sus al paginii sau într-o secțiune distinctă dedicată înregistrării.

Completează formularul de înregistrare

Furnizează informațiile solicitate în formularul de înregistrare. Acestea pot include nume, prenume, dată de naștere, adresă de e-mail, număr de telefon și altele. Asigură-te că furnizezi informații corecte și valide.

Confirmă contul și verifică-ți identitatea

Fortuna poate solicita verificarea identității tale prin încărcarea unor documente suplimentare, conform reglementărilor legale în vigoare. Urmează instrucțiunile furnizate și furnizează documentele solicitate pentru a finaliza procesul de verificare.

Finalizează înregistrarea și explorează site-ul

După ce ai furnizat toate informațiile necesare și ai trecut prin verificare (dacă este necesară), apasă pe butonul "Finalizează" sau "Înregistrare" pentru a-ți crea contul la Fortuna. Acum poți explora site-ul, plasa pariuri și profita de toate funcțiile disponibile.

Asigură-te că urmezi toate instrucțiunile afișate pe site-ul Fortuna și furnizezi informațiile corecte în timpul procesului de înregistrare. În cazul în care întâmpini dificultăți sau ai nevoie de asistență suplimentară, poți contacta serviciul de asistență pentru clienți al Fortuna.

Opinii despre Fortuna

Aici puteți citi părerile despre serviciile casei de pariuri Marathonbet de la utilizatori reali. Alăturați-vă altor jucători care și-au împărtășit deja părerea despre Marathonbet. Experiența ta poate ajuta alți utilizatori.

Mai multe informații despre Fortuna

Cum faci verificarea contului la Fortuna?

Procesul de verificare a contului la Fortuna este o etapă importantă și obligatorie în conformitate cu reglementările legale. Acest proces are drept scop asigurarea securității și protecției clienților, precum și prevenirea activităților frauduloase.

Pentru a-ți verifica contul la Fortuna, vei fi solicitat să furnizezi anumite documente. Acestea pot include o copie a actului de identitate (buletin, pașaport), o factură recentă de utilități sau un extras de cont bancar care să ateste adresa ta de domiciliu.

Documentele necesare sunt solicitate pentru a verifica autenticitatea informațiilor furnizate în timpul procesului de înregistrare și pentru a confirma identitatea ta. Durata procesului de verificare poate varia în funcție de volumul de cereri primite, dar în general, Fortuna se străduiește să finalizeze verificarea într-un timp cât mai scurt posibil.

Verificarea contului este un proces standard și obligatoriu pentru toți clienții. Asigură-te că furnizezi documentele solicitate într-un format clar și complet, pentru a evita întârzieri în procesul de verificare.

Fortuna bonus de bunvenit

La Fortuna, clienții noi beneficiază de un atractiv bonus de bun venit. În prezent, bonusul de bun venit constă într-o ofertă de pariere fără risc în valoare de până la 500 RON. Acesta se aplică la prima depunere și este disponibil doar pentru clienții noi care își înregistrează un cont la Fortuna.

Pentru a profita de bonusul de bun venit, trebuie să înregistrezi un cont, să efectuezi o primă depunere și să plasezi un pariu eligibil. Dacă pariu se încheie cu pierdere, vei primi înapoi o sumă echivalentă în pariuri gratuite, până la valoarea maximă a bonusului.

Este important să citești termenii și condițiile asociate cu bonusul de bun venit, deoarece există anumite restricții și cerințe de pariere care trebuie îndeplinite înainte de a putea retrage câștigurile obținute cu ajutorul bonusului.

Ofertele de bun venit pot fi supuse modificărilor, așa că este recomandat să consulți site-ul oficial al Fortuna pentru a verifica valoarea actuală a bonusului de bun venit și termenii și condițiile complete asociate.

Oferta de pariuri sportive online

Casa de pariuri Fortuna oferă o gamă largă de piețe de pariuri și opțiuni de pariere pentru clienții săi. Indiferent de preferințele tale sportive, vei găsi cu siguranță ceva potrivit în oferta lor diversă.

Fortuna acoperă o varietate de sporturi populare, inclusiv fotbal, baschet, tenis, hochei, volei, handbal și multe altele. Acestea includ atât competiții naționale, cât și internaționale, astfel încât vei avea oportunitatea de a paria pe cele mai importante ligi și turnee.

Unul dintre avantajele ofertei de pariuri sportive online de la Fortuna este varietatea piețelor de pariere disponibile. Pe lângă opțiunile standard, cum ar fi rezultatul final al meciului sau scorul corect, vei găsi și opțiuni mai specifice, precum numărul de goluri, cartonașe sau cornere.

De asemenea, Fortuna se remarcă prin cotele competitive pe care le oferă clienților săi. Aceste cote pot fi avantajoase în comparație cu alte case de pariuri, oferind șanse mai bune de a obține câștiguri mai mari.

Pentru a te bucura de oferta de pariuri sportive online de la Fortuna, îți recomand să vizitezi site-ul lor oficial pentru a explora toate sporturile și piețele disponibile în prezent, precum și pentru a verifica cotele și evenimentele viitoare.

Cote

Casa de pariuri Fortuna se remarcă prin cotele competitive pe care le oferă clienților săi. Aceste cote sunt în general comparabile sau chiar mai bune decât cele oferite de alte case de pariuri.

Fortuna acoperă o gamă largă de piețe principale, cum ar fi rezultatul final al meciului, scorul corect, goluri marcate și multe altele. De asemenea, oferă și opțiuni pentru piețe mai mici și specifice, cum ar fi parierea pe numărul de goluri, cartonașe sau cornere într-un meci.

În ceea ce privește cotele medii, acestea pot varia în funcție de eveniment și popularitatea acestuia. Totuși, în general, Fortuna menține cote competitive și oferă o margine medie de pariere, asigurând astfel o experiență echitabilă pentru pariori.

Pentru a ilustra modul în care se calculează cotele, să luăm un exemplu simplu. Dacă echipa A are o cotă de 2.00 pentru a câștiga un meci, înseamnă că dacă pariezi 100 de lei pe echipa A și aceasta câștigă, vei primi 200 de lei, inclusiv banii pariați.

Este important să verifici cotele actualizate pe site-ul oficial al Fortuna, deoarece acestea pot varia în funcție de evenimente și fluctuațiile pieței.

Pariuri Live

Secțiunea de pariuri live la Fortuna oferă o experiență captivantă pentru pariori, oferind o gamă largă de sporturi și piețe de pariuri în timp real. Indiferent dacă ești pasionat de fotbal, tenis, baschet sau alte sporturi populare, vei găsi opțiuni interesante în secțiunea de pariuri live.

Fortuna acoperă o varietate de sporturi în secțiunea de pariuri live, inclusiv fotbal, tenis, baschet, hochei și multe altele. Aceste sporturi oferă o serie de piețe de pariuri, cum ar fi rezultatul meciului, scorul corect, goluri marcate, cornere, cartonașe și multe altele. Astfel, ai posibilitatea de a plasa pariuri în timp real pe evenimente care se desfășoară în momentul respectiv.

Limitele pentru pariurile live pot varia în funcție de sport, eveniment și popularitatea acestora. Este important să verifici limitele de pariere disponibile pe site-ul Fortuna pentru a fi la curent cu informațiile actualizate.

În ceea ce privește cotele pentru pariurile live, acestea sunt actualizate în timp real în funcție de evoluția evenimentelor. Astfel, ai posibilitatea de a profita de cotele schimbătoare în timpul desfășurării meciului și de a plasa pariuri în funcție de evoluția jocului.

Secțiunea de pariuri live de la Fortuna oferă o experiență interactivă și dinamică, care îți permite să te implici în mod activ în evenimentele sportive în desfășurare și să-ți amplifici emoțiile de parior.

Pariuri Esports

Fortuna oferă și opțiuni de pariuri pe Esports, ceea ce înseamnă că poți plasa pariuri pe unele dintre cele mai populare jocuri competitve. Printre jocurile disponibile pentru pariuri Esports la Fortuna se numără CSGO (Counter-Strike: Global Offensive), Dota 2, League of Legends și Overwatch, pentru a menționa doar câteva.

Pentru aceste jocuri, Fortuna pune la dispoziție o varietate de piețe de pariuri, inclusiv câștigătorul meciului, numărul de runde/jocuri, handicapuri și multe altele. Astfel, poți paria pe echipele tale preferate și pe diverse aspecte ale jocului pentru a-ți amplifica experiența de urmărire a competițiilor Esports.

În ceea ce privește streamingul online pentru Esports, Fortuna poate oferi transmisii în direct pentru anumite evenimente majore. Este recomandat să verifici site-ul Fortuna pentru a vedea dacă transmisia live este disponibilă pentru jocul sau turneul pe care dorești să-l urmărești și pe care vrei să plasezi pariuri. Streamingul online îți permite să urmărești desfășurarea jocului în timp real și să iei decizii de pariere în funcție de evoluția acestuia.

Limite la depozite

La Fortuna, există o varietate de metode de plată disponibile pentru depuneri și retrageri. Aceste metode sunt concepute pentru a oferi flexibilitate și conveniență clienților. Pentru a face o depunere, urmați acești pași simpli:

 1. Accesați contul dvs. Fortuna și navigați către secțiunea "Depunere".
 2. Selectați metoda de plată preferată din lista disponibilă. Fortuna acceptă o gamă largă de opțiuni, inclusiv carduri de credit/debit, transfer bancar, portofele electronice și altele.
 3. Introduceți suma pe care doriți să o depuneți și urmați instrucțiunile specifice metodei de plată selectate.

Pentru retrageri, procedura este similară:

 1. Accesați contul dvs. Fortuna și mergeți la secțiunea "Retragere".
 2. Alegeți metoda de retragere preferată din lista disponibilă.
 3. Introduceți suma pe care doriți să o retrageți și urmați instrucțiunile specifice metodei de retragere selectate.

Este important să rețineți că există limite de retragere la Fortuna. Aceste limite pot varia în funcție de metoda de plată utilizată și de nivelul de verificare a contului. În general, limitele minime și maxime de retragere sunt afișate în detaliile fiecărei metode de plată pe site-ul Fortuna.

Mai jos găsiți un tabel de bază cu metode de plată Fortuna și informații relevante:

Metoda de plată

Suma minimă depuneri

Suma maximă depuneri

Suma minimă retrageri

Suma maximă retrageri

Durata de procesare

Comision

Carduri de credit/debit

20 RON

20.000 RON

50 RON

45.000 RON

Instant/ 3-5 zile

Gratuit

Transfer bancar

50 RON

Nicio limită

50 RON

45.000 RON

1-2 zile lucrătoare/ 2-5 zile lucrătoare

Gratuit

Skrill, Neteller

25 RON

10.000 RON

50 RON

10.000 RON

Instant/Instant

Gratuit

Paysafecard

20 RON

20.000 RON

-

-

Instant/Instant

Gratuit

Asigurați-vă că verificați pagina de depunere și retragere a site-ului Fortuna pentru informații actualizate și detaliate despre metodele de plată și limitele asociate acestora.

Fortuna bonusuri și promoții

La Fortuna, veți găsi o varietate de bonusuri și promoții concepute pentru a vă oferi o experiență de pariere mai plăcută și avantajoasă. Site-ul oficial al casei de pariuri, www.efortuna.ro, este locul unde puteți găsi informații actualizate și detaliate despre bonusurile disponibile în prezent. Iată câteva exemple de bonusuri pe care le puteți găsi:

 1. Bonus de bun venit: Fortuna oferă un bonus de bun venit pentru noii clienți înregistrati. Acest bonus constă într-o ofertă specială care poate include un bonus la prima depunere sau alte beneficii atractive. Detaliile exacte ale acestui bonus pot fi găsite pe site-ul Fortuna.
 2. Promoții pe sporturi specifice: Fortuna oferă promoții și bonusuri speciale pentru anumite sporturi sau evenimente importante. Aceste promoții pot include pariuri gratuite, cote mărite sau alte avantaje pe care le puteți valorifica în timpul parierilor.
 3. Bonusuri pentru clienții fideli: Fortuna apreciază clienții fideli și oferă bonusuri speciale pentru aceștia. Aceste bonusuri pot varia de la pariuri gratuite sau cashback până la invitații la evenimente exclusive sau alte avantaje personalizate.
 4. Promoții sezoniere: Fortuna organizează în mod regulat promoții sezoniere legate de evenimente sportive majore sau sărbători importante. Aceste promoții pot include premii în bani, bilete la evenimente sportive sau alte recompense atractive.

Este important să verificați site-ul Fortuna pentru a afla detalii actualizate despre bonusurile și promoțiile disponibile în prezent. Acolo veți găsi termenii și condițiile specifice pentru fiecare bonus și informații despre cum puteți profita de aceste oferte pentru a vă spori experiența de pariere.

Fortuna aplicație mobilă

Aplicația mobilă Fortuna este o modalitate convenabilă de a accesa platforma de pariuri sportive direct de pe dispozitivele mobile. Pentru a descărca și instala aplicația pe iOS sau Android, urmați acești pași:

Pentru utilizatorii iOS:

 1. Accesați App Store pe dispozitivul dvs.
 2. Căutați "Fortuna" în bara de căutare.
 3. Selectați aplicația Fortuna și apăsați pe butonul "Descarcă".
 4. Așteptați până când aplicația se descarcă și se instalează automat pe dispozitivul dvs.

Pentru utilizatorii Android:

 1. Accesați Google Play Store pe dispozitivul dvs.
 2. Căutați "Fortuna" în bara de căutare.
 3. Selectați aplicația Fortuna din rezultatele căutării și apăsați pe butonul "Instalează".
 4. Așteptați până când aplicația se descarcă și se instalează automat pe dispozitivul dvs.

Aplicația mobilă Fortuna vă oferă o gamă largă de funcții și opțiuni. Aceasta vă permite să plasați pariuri sportive în timp real, să accesați rezultate și statistici actualizate, să gestionați contul dvs., să efectuați depuneri și retrageri și să profitați de promoțiile și bonusurile disponibile. Interfața intuitivă și navigarea ușoară fac ca experiența de pariere să fie simplă și plăcută pe dispozitivele mobile. Asigurați-vă că aveți o conexiune stabilă la internet pentru a utiliza aplicația în mod optim.

Livestreaming

Casa de pariuri Fortuna nu oferă serviciul de livestreaming al meciurilor în prezent. Cu toate acestea, pentru a vă ține la curent cu evenimentele sportive și pentru a vă ajuta să plasați pariuri informate, Fortuna pune la dispoziție scoruri și statistici live. Astfel, puteți accesa informații actualizate despre meciurile în desfășurare și puteți urmări evoluția rezultatelor în timp real.

Deși nu există streaming live, Fortuna oferă o gamă largă de sporturi și ligi disponibile pentru pariuri. Indiferent dacă sunteți interesat de fotbal, baschet, tenis, hochei sau alte sporturi populare, veți găsi o varietate de evenimente disponibile pentru pariere. Puteți explora diferitele piețe de pariere și opțiuni oferite de Fortuna și puteți profita de cotele competitive pentru a vă spori potențialele câștiguri.

Cu informațiile actualizate despre scoruri și statistici live, veți putea lua decizii mai bine fundamentate în timpul parierilor și veți putea urmări evoluția evenimentelor sportive în timp real.

Casino Fortuna

Fortuna Slots

Secțiunea de sloturi a cazinoului Fortuna oferă o selecție bogată de jocuri captivante. Veți găsi o varietate de sloturi moderne și clasice, cu teme diferite, jackpoturi și funcții speciale. Fie că vă place să explorați lumi fantastice sau să vă bucurați de simbolurile clasice ale sloturilor, există opțiuni pentru toate preferințele. Grafica și sunetele de înaltă calitate vor aduce o experiență autentică și captivantă pe ecranul dumneavoastră.

Casino Live

La Fortuna, puteți experimenta emoția cazinoului live prin secțiunea Casino Live. Aici veți găsi o varietate de jocuri de masă populare, precum ruleta, blackjack-ul și pokerul, transmise în timp real prin streaming video de înaltă calitate. Puteți interacționa cu dealerii profesioniști și juca împotriva altor jucători din confortul propriei case. Atmosfera autentică de cazinou și posibilitatea de a lua decizii strategice în timp real vor adăuga o doză suplimentară de excitare jocului.

Fortuna Jocuri de Masă

Cazinoul Fortuna oferă o gamă variată de jocuri de masă, inclusiv ruletă, poker, blackjack și multe altele. Puteți alege din diferite variante și limite de pariere în funcție de preferințele dumneavoastră. Fie că sunteți un jucător experimentat sau un începător, veți găsi mese adecvate nivelului dumneavoastră de experiență. Grafica de înaltă calitate și funcțiile interactive vă vor oferi o experiență autentică și plină de adrenalina, făcându-vă să vă simțiți ca și cum ați fi într-un cazinou fizic.

La Fortuna Casino, aveți acces la o gamă variată de jocuri de cazinou, inclusiv sloturi, jocuri de masă și cazinou live. Indiferent de preferințele dumneavoastră de joc, veți găsi opțiuni captivante și divertisment de calitate. Toate jocurile sunt create de furnizori de încredere, asigurând o experiență justă și sigură.

Licență și securitate Fortuna

Casa de pariuri Fortuna operează legal în România și deține o licență emisă de Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc (ONJN). Aceasta licență confirmă faptul că Fortuna respectă regulile și normele impuse de autoritățile române în domeniul jocurilor de noroc online, asigurând astfel un mediu sigur și transparent pentru jucători.

Fortuna pune mare accent pe securitatea datelor personale ale utilizatorilor. Prin utilizarea protocoalelor de criptare și măsuri de securitate avansate, precum și prin implementarea unor politici stricte de confidențialitate, Fortuna protejează informațiile personale și financiare ale utilizatorilor săi.

Transparența este un alt aspect important pentru Fortuna. Site-ul oficial al casei de pariuri oferă informații detaliate despre termeni și condiții, politici de confidențialitate, reguli de pariere și alte aspecte relevante. De asemenea, sunt disponibile informații despre licența Fortuna și despre organizațiile de reglementare cu care colaborează.

În concluzie, Fortuna este licențiată în România și se angajează să ofere un mediu sigur, protejat și transparent pentru jucători. Prin respectarea regulilor impuse de autorități și prin implementarea măsurilor de securitate adecvate, Fortuna asigură o experiență de joc fiabilă și încrezătoare pentru utilizatorii săi.

Fortuna asistență clienți

Fortuna pune un mare accent pe asistența clienților și se străduiește să ofere o experiență excelentă de suport. Echipa de asistență este disponibilă 24/7 pentru a răspunde întrebărilor și a oferi ajutor în orice situație.

Unul dintre principalele canale de comunicare este chat-ul live. Prin intermediul acestui serviciu, utilizatorii pot intra în contact direct cu un reprezentant Fortuna și pot primi asistență în timp real. Chat-ul live este foarte convenabil și eficient, asigurând un răspuns rapid și personalizat la întrebările și problemele utilizatorilor.

Pentru a contacta echipa de asistență Fortuna, utilizatorii pot folosi și alte metode de contact, cum ar fi e-mailul sau telefonul. Adresa de e-mail și numărul de telefon de contact sunt disponibile pe site-ul oficial al casei de pariuri, www.efortuna.ro, împreună cu informații suplimentare despre serviciile de asistență oferite.

Echipa de asistență clienți Fortuna este formată din profesioniști bine pregătiți, care răspund prompt și amabil la orice solicitare sau problemă întâmpinată de utilizatori. Cu ajutorul asistenței clienților Fortuna, utilizatorii pot beneficia de suport adecvat și pot avea o experiență plăcută și fără probleme pe platforma de jocuri de noroc online.

Întrebări frecvente Fortuna

author photo
Bogdan U.
Bogdan este un expert in analiza meciurilor sportive, scriitor de articole si recenzii, cu o experienta de peste 7 ani in domeniul pariurilor sportive. Analizele realizate de catre acesta si ponturile oferite au ajutat de-a lungul timpului zeci de mii de pariori sa castige bilete impresionante, sa inteleaga mult mai bine lumea pariurilor sportive si sa se bucure de sport. Bogdan nu are experienta doar teoretica, ci si practica, deoarece plaseaza pariuri sportive de foarte multi ani si este unul dintre putini specialisti care reusesc sa castige in mod constant sume impresionante.
Articole din Bogdan U.