Termeni și condiții

Termeni generali

Accesul pe site-ul PariuriExpert.ro reprezintă un acord bilateral între utilizator și platformă, conform căruia utilizatorul acceptă în mod expres toți termenii și condițiile, politica de confidențialitate și politica de cookie-uri prin înregistrarea pe site-ul menționat anterior.

PariuriExpert este deținut de compania Tech10Media Ltd, care deține toate drepturile legate de proprietatea industrială și intelectuală a acestui site web. Mai exact, toate imaginile, textele, articolele, blogurile sau videoclipurile sunt proprietatea exclusivă a companiei, care poate impune această proprietate în fața instanțelor în cazul încălcării drepturilor lor.

Înregistrarea pe PariuriExpert.ro este gratuită. Dacă vreun link sau pagină web vă cere bani în schimbul înregistrării sau utilizării PariuriExpert.ro, probabil că este o înșelătorie. Nu o acceptați și informați-ne imediat despre această încălcare la adresa de email {Email}. 

Copierea sau reproducerea totală sau parțială a conținutului acestei pagini web este interzisă fără acordul expres, manifestat în scris, al oricăruia dintre administratorii acesteia.

Disclaimer

În conformitate cu art. 148 alin (2) din H.G. nr. 111/2016, PariuriExpert.ro:

 • Nu poate fi considerat, în niciun fel, ca un site de pariuri sportive sau cazinou. Este pur și simplu o pagină care arată conținut informativ și explicativ despre diferitele opțiuni de jocuri online existente pentru utilizatorii din România. 
 • În consecință, nu există nicio posibilitate și nici nu este permis să plasați pariuri sau să jucați jocuri de noroc direct pe PariuriExpert.ro. 
 • Oferă doar rapoarte privind casele de pariuri sportive și cazinourile legale și complet reglementate în România, de către ONJN. Casele care funcționează în afara Legii nu vor fi listate pe această platformă.
 • Utilizatorul declară că are cel puțin 18 ani în ziua înregistrării pe PariuriExpert.ro, sub nicio excepție nu este permisă înregistrarea utilizatorilor minori pe această platformă.
 • PariuriExpert.ro este scutită de orice responsabilitate cu privire la modul în care utilizatorii navighează pe site. Înregistrarea pe un site web de pariuri sportive și cazinouri este o decizie care ține exclusiv de responsabilitatea utilizatorului, iar PariuriExpert.ro nu poartă nici o responsabilitate în acest sens. Totodată, platforma își asumă o atitudine responsabilă și amintește de fiecare dată că jocurile de noroc reprezintă un risc financiar. Dacă credeți că ați putea avea o problemă cu jocurile de noroc sau cunoașteți pe cineva care o are, nu ezitați să ne contactați la {Email}. 
 • PariuriExpert.ro menține în continuu securitatea platformei sale web, implementând cele mai noi tehnologii pentru a garanta atât protecția datelor utilizatorilor, cât și integritatea platformei în sine. În consecință, PariuriExpert.ro nu este responsabil pentru nicio încălcare a securității care ar putea afecta utilizatorii sau datele acestora.

Reguli de utilizare

 • Utilizatorul înregistrat pe PariuriExpert.ro declară că este major și că are cel puțin 18 ani în ziua înregistrării.
 • Nu este permisă folosirea unui limbaj ofensator, insulte sau descalificări de către orice utilizator, moderator sau membru al personalului PariuriExpert.ro față de orice utilizator al paginii. Această interdicție se aplică atât comentariilor făcute în scris, cât și prin imagini, videoclipuri, meme-uri, gif-uri sau chiar nume de utilizator sau avatare.
 • Utilizarea tehnicilor de spam, phishingul sau publicitatea paginilor web personale ale utilizatorilor este interzisă. Orice link publicat pe PariuriExpert.ro trebuie să fie relevant pentru utilizatori. În caz contrar, conducerea acestei platforme își rezervă dreptul de a-l șterge și de a lua măsurile disciplinare pe care le consideră adecvate față de utilizator.
 • Nu este permisă înregistrarea și/sau utilizarea a mai mult de un cont de utilizator pentru fiecare persoană fizică.
 • Deciziile administratorilor sunt întotdeauna luate în interesul comunității și al platformei PariuriExpert.ro și, prin urmare, nu se bazează pe preferințe personale sau „hobby-uri” față de niciun utilizator. În consecință, acestea trebuie urmate în orice moment. Dacă nu sunteți mulțumit de nicio decizie a echipei acestei platforme, ne puteți contacta la {Email}. 
 • Publicarea sau difuzarea datelor personale, imagini sau videoclipuri ale terților în afara platformei este total interzisă. Deosebit de sensibil este cazul informațiilor legate de minori, în cazuri grave vom fi obligați să informăm și autoritățile legale.

Cutia cu sugestii

Echipa PariuriExpert.ro tinde să devină mai bună în fiecare zi și să ofere utilizatorilor cea mai bună experiență posibilă, amintindu-le în orice moment de necesitatea de a juca responsabil și de a nu risca mai mult decât sunt dispuși să piardă.

Prin urmare, suntem încântați să primim orice sugestie care ne permite să ne îmbunătățim serviciile, de la oricine (utilizator sau nu) care crede că ne poate adăuga valoare. Așadar, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați, scriindu-ne la adresa {Email}.

Suspendare și reziliere 

PariuriExpert.ro își rezervă dreptul de a suspenda sau restricționa temporar accesul la portalul său web în perioadele în care este necesar să se realizeze sarcini de întreținere sau actualizare.

În cazul încălcării oricăruia dintre Termenii și Condiții, PariuriExpert.ro își rezervă dreptul de a înceta relația cu utilizatorul, interzicând accesul la site-ul său web și la alte servicii. La fel, platforma își rezervă dreptul de suspendare sau blocare temporară a contului de utilizator în aceleași cazuri.

Datorită actualizărilor instantanee ale cotelor de pariuri pe site-urile promovate de PariuriExpert.ro, poate exista o variație temporară între cote și alte aspecte afișate pe această platformă și cele afișate direct pe site-urile partenerilor promovați. Vă recomandăm ca, atunci când aveți îndoieli, să vă ghidați întotdeauna după datele oferite de casele de pariuri.

Aspecte legale

În această secțiune, veți fi informat în detaliu cu privire la toate aspectele legate de legalitatea platformei noastre, în conformitate cu legile și reglementările aplicabile în România și în statele membre ale Uniunii Europene.

Regimul aplicabil interacțiunilor electronice dintre platforma PariuriExpert.ro și utilizatori va fi guvernat de următoarele legi:

În ceea ce privește protecția datelor cu caracter personal ale utilizatorilor săi, PariuriExpert.ro se angajează să respecte prevederile Legii nr. 363 din 28 decembrie 2018 privind protecţia persoanelor fizice referitor la prelucrarea datelor cu caracter personal, Legea privind Protecția Datelor cu Caracter Personal și Garantarea Drepturilor Digitale, precum și Regulamentul (UE) 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului, din 27 aprilie 2016, privind protecția persoanelor fizice cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date (RGPD).

În conformitate cu principiile cuprinse în articolul 5.1 din GDPR, PariuriExpert.ro se obligă să prelucreze datele personale ale utilizatorilor în următorii parametri:

 • Legalitate, loialitate și transparență. Abordarea PariuriExpert.ro privind prelucrarea datelor cu caracter personal va fi întotdeauna considerată legală în conformitate cu articolul 6.1 din RGPD menționat mai sus.
 • Limitarea scopului. Datele au fost colectate în scopuri specifice, explicite și legitime și vor fi tratate în acest fel în orice moment.
 • Minimizarea volumului de date colectate. Informațiile vor fi colectate numai în măsura în care sunt adecvate, relevante și necesare pentru scopul urmărit.
 • Precizie. Datele vor fi actualizate constant. În caz de inexactitate, consultați secțiunea „care sunt drepturile utilizatorilor în PariuriExpert.ro?”
 • Limitarea perioadei de conservare. Datele obținute vor fi păstrate doar pentru timpul strict necesar îndeplinirii scopurilor pentru care au fost colectate.
 • Integritate și confidențialitate. Vă garantăm că datele vor fi prelucrate cu securitatea adecvată, inclusiv protecție împotriva prelucrării ilegale sau furtului acestora.
 • Responsabilitate proactivă. PariuriExpert.ro este responsabil pentru respectarea prevederilor punctelor anterioare și este, de asemenea, capabil să o demonstreze.

Dincolo de aceste considerații, utilizatorii PariuriExpert.ro pot furniza în mod voluntar altor utilizatori ai platformei datele personale pe care le consideră adecvate, respectând întotdeauna termenii enunțați în secțiunea anterioară. În acest caz, datele publicate voluntar de utilizatori pot fi păstrate pe platformă, la discreția administratorilor.

PariuriExpert.ro nu este responsabil pentru opiniile exprimate de utilizatorii săi și se obligă să ia toate măsurile pertinente, inclusiv informarea autorităților corespunzătoare, în cazul în care orice utilizator partajează informații sensibile despre o persoană minoră.