Top case de pariuri online cu cash out din România 2024

Pentru lumea pariurilor, apariția Internetului a reprezentat ceea ce focul a fost pentru pământeni la începuturile omenirii: modalitatea perfectă de dezvoltare. Și de a ajunge în toate casele celor care iubesc adrenalina pe care doar un parior o poate simți. Ofertele au devenit din ce în ce mai variante, dar o „găselniță” apărută acum câțiva ani a revoluționat cu totul această lume. Este vorba de posibilitatea de a da „cash out”, sau de a „închide pariul” înaintea terminării tuturor evenimentelor de pe bilet. Iar această funcție este una dintre cele mai iubite de pariori, indiferent că pariază LIVE sau pre-meci.

Funcția de cash out are un principiu simplu. Îți permite să îți recuperezi o parte din suma pariată sau o parte din câștig în timpul desfășurării evenimentelor de pe bilet. În primul caz, îți poți lua înapoi un procent din suma pariată dacă simți că biletul nu e cel mai inspirat. În cel de-al doilea, poți revendica o parte din câștigul total, care ar fi obținut dacă biletul ar fi „verde” la final, după doar câteva evenimente cu pronosticul ghicit. Cotele din cash-out sunt calculate automat de casa de pariuri, în LIVE, în funcție de evoluția biletului. În calcularea sumei propuse de case de pariuri online cu cash out se folosește o formulă. Avantajul este că se poate scoate un câștig substanțial și fără a-ți scoate „peri albi” ultimul meci.

În continuare, vă invit să descoperim împreună cele mai bune case de pariuri cu cash out din România din 2024.

Top case de pariuri online cu cash out

Baumbet
 • Oferă bonusuri atractive pentru noii utilizatori
 • Platforma este foarte intuitiva și ușor de folosit

Baumbet

Depozit minim

20 RON

Metode de depozit
 • Skrill
 • VISA/Mastercard
 • Neteller
Reglementat de

ONJN

Licenta

L1170663W000707

 • Oferă bonusuri atractive pentru noii utilizatori
 • Platforma este foarte intuitiva și ușor de folosit
 • Oferă o gama largă de evenimente sportive și alte opțiuni de pariere
 • Oferă suport clienți excelent și siguranță la nivel înalt
 • Baumbet nu oferă streaming live pentru evenimentele sportive
 • Una dintre dezavantajele Baumbet este că aceasta casa de pariuri nu are o aplicație mobila dedicata pentru iOS

Case de Pariuri cu Funcție de Cash Out

Casă de pariuri

Descriere

MrBit

Știți vorba aceea: merge, parcă zboară? Așa e interfața acestei case de pariuri. Totul e făcut pentru a avea o experiență minunată ca parior, inclusiv opțiunea cash out.

Frank Sport

Are o ofertă foarte bogată, din sporturi diferite, iar acel Boost de Aur care te întâmpină pe prima pagină la unele meciuri, te face să vrei să pariezi.

SlotV

Așa cum îi spune și numele, există numeroase sloturi și jocuri de cazino. Iar prima pagină chiar te face să te simți ca într-un cazino real, atât e de ofertantă.

Betano

Una din platformele preferate ale pariorilor atunci când vine vorba de oferte, dar și de posibilitatea de a vedea streaming-uri live ale meciurilor. Acestea ajută mult la pariurile live

Favbet

Oferă un bonus uriaș la prima depunere, dar și de la a doua încolo te simți la fel de special, pentru că au numeroase oferte speciale și promoții.

Mozzart

Una din casele de pariuri cu oferte din cele mai multe sporturi. De asemenea, are o funcție de cash out apreciată.

Baumbet

O platformă care te atrage prin bonusurile mari de bun venit, dar care apoi te cucerește prin ofertă.

 

Prezentare generală a celor mai bune case de pariuri online cu funcția de cash out

În România majoritatea caselor de pariuri au opțiunea de cash out, pentru că, așa cum am mai spus, reprezintă un mare plus pentru toată lumea. Diferențele se fac la momentul din desfășurarea biletului la care devine activă această funcție. De asemenea, e posibil ca la bilete identice jucate la case de pariuri diferite, valoarea cash out-ului la un anumit moment să fie puțin diferită. Încercăm în continuare să vă prezentăm câteva dintre cele mai bune case de pariuri online cu cash out.

MrBit: Avantaje și caracteristici 

MrBit Casa de pariuri

Când mă gândesc la MrBit, principalul lucru cu care îl asociez este inovația. De asemenea, focusul pe ușurința manevrării acestei platforme. Toată lumea e de acord că are o interfață modernă și, mai ales, user-friendly, cum se spune. Iar acest lucru atrage. Un alt avantaj față de o mare parte din competitori este faptul că se poate plăti inclusiv cu criptomonede! În plus, oferă extraordinar de multe bonusuri, iar promoțiile, atât pentru clienții noi, cât și pentru cei vechi sunt la ordinea zilei.

Frank Sport: Avantaje și caracteristici

Frank Sport Casa de pariuri

Frank Sport este un site de pariuri online care nu se reduce la a fi doar atât. Este un loc unde își pot găsi satisfacția și își pot căuta inspirația atât amatorii de pariuri, cât și jucătorii de cazino live, de sloturi sau de jocuri de masă. Interfața e una foarte generoasă, practic nici nu știi ce să alegi, că le-ai încerca pe toate. Bonusurile și promoțiile – partea mea preferată, recunosc – sunt extrem de atractive și te fac să vrei să intri mai des și mai des pe site. În orice afacere, inclusiv în cea de pariuri, cele mai importante sunt și părerile clienților. Iar aceștia laudă nu doar interfața și ușurința plasării pariurilor. Ei sunt încântați și de viteza cu care se fac tranzacțiile, dar și de disponibilitatea, 24 de ore din 24, 7 zile din 7, a operatorilor site-ului.

Betano: Avantaje și caracteristici

Betano Casa de pariuri

Betano este una dintre cele mai cunoscute case de pariuri prin România. Acest lucru se datorează atât ofertei variate, cât și faptului că firma e implicată activ în sportul din România. Sponsorizează mai multe formații din Superliga de fotbal, dar și Cupa României. Unul dintre avantajele parierii la Betano este că această firmă oferă bonusuri personalizate, bazate pe preferințele și activitatea jucătorilor. De asemenea, cu prilejul marilor competiții (EURO 2024, care ne-a ținut cu sufletul la gură, e cel mai recent exemplu) oferă promoții și bonusuri foarte atrăgătoare. Practic, fac tot ce pot să nu pleci de pe platforma lor și trebuie să recunosc că planul le funcționează de minune. În fine, nu în ultimul rând, jucătorii pot să-și partajeze pariurile cu prietenii, dar și să concureze alături de ei.

Cum funcționează funcția de cash out în pariurile online RO 

Cash out-ul este una dintre cele mai apreciate funcții ale caselor de pariuri online. Ea oferă pariorilor șansa de a-și închidă pariurile înainte de încheierea evenimentului pe care au mizat. Astfel, pariorul poate obține un câștig sigur, dar mai mic decât cel preconizat prin depunerea biletului. Numai că scapă de „părul alb” scos de ultimele minute ale ultimului meci, atunci când speranțele multora dintre noi se năruiesc precum un castel de nisip. De asemenea, prin cash out se pot minimiza pierderile în cazul în care pariorul își dă seama că biletul nu are șanse de câștig. Măcar își poate recupera ceva din miză.

Mecanismul de funcționare a cash out-ului în România

Funcționarea cash out-ului la pariuri e destul de simplă. Totul începe, evident, cu plasarea pariului. Apoi, pe măsură ce meciul sau meciurile se desfășoară, cotele se modifică după algoritmul casei de pariuri, în funcție de evoluția partidei (scor, eliminări, cine domină etc). În acest timp, casa de pariuri calculează o cotă de cash-out, care e publicată de regulă sub biletul jucat. Ea se actualizează în funcție de evoluția evenimentelor și de probabilitatea ca pronosticul ales să iasă. În orice moment al desfășurării acțiunii, pariorul poate accesa opțiunea de cash out, iar biletul se închide în momentul acela. Banii corespunzători cotei oferite atunci intră automat în contul jucătorului.

Exemple de utilizare a cash out-ului

Pornind de la ceea ce am explicat mai sus, în continuare iată și un exemplu concret de utilizare a cash out-ului.

Să ne imaginăm că avem un pariu simplu, pe victoria unui jucător de tenis considerat outsider. El are o cotă de 2.50 că va câștiga, o miză de 100 de lei pe succesul lui înseamnă un câștig de 250 de lei pentru parior, dacă pariul e „verde”. Aici apare opțiunea de cash out. Să zicem că outsider-ul câștigă primul set din cele două necesare obținerii victoriei. Atunci, casa de pariuri, va oferi la cash out o cotă de aproximativ 1,8, calculată pe baza unei formule destul de complicate. Pariorul are astfel posibilitatea de a avea un profit de 80 de lei (pentru că își recuperează miza de 100 de lei și are un plus de 80 de lei) indiferent de rezultatul final. Sau poate decide să aștepte finalul jocului, neștiind dacă adversarul nu întoarce soarta meciului.

În cazul unui pariu multiplu, dacă alegeți 10 evenimente sportive, să zicem, după ce primele 3 sau patru meciuri sunt „verzi”, atunci casa de pariuri oferă o opțiune avantajoasă de cash out.

Avantajele și dezavantajele cash out-ului în România

Ca orice sistem sau funcție de joc, și cash out-ul are avantaje și dezavantaje.

Printre avantaje, cel mai important este, în opinia mea, posibilitatea de a minimiza pierderile. Apoi, e important că puteți avea, prin apelarea la cash out, la asigurarea unor câștiguri sigure fără a risca să pierdeți totul la final. Știți, românii au un proverb vechi de sute de ani care exprimă, de fapt, exact ce înseamnă motivația aplicării cash out-ului: „Nu da vrabia din mână pe cioara de pe gard”.

Nu în ultimul rând, un avantaj l-ar putea constitui faptul că dacă descoperiți o ofertă bună, dar nu mai aveți capital, puteți folosi opțiunea cash out pentru a face rost de banii pe care să-i rulați în viitorul pariu.

Așa cum spuneam, orice funcție care prezintă un avantaj, are și un dezavantaj. Iar în cazul cash out-ului, acesta este că, pe termen lung, câștigurile sunt afectate. Aceasta deoarece dacă apelați la funcția respectivă, veți lua mai puțini bani decât dacă biletul ar fi câștigător.

Sfaturi pentru utilizarea cash out-ului pentru maximizarea câștigurilor

În cele ce urmează, veți descoperi câteva sfaturi pentru utilizarea eficientă a cash out-ului, astfel încât câștigurile să fie maximizate.

Strategii pentru utilizarea eficientă a cash out-ului

Strategia când vreți să jucați la cash out este simplă: nu vă lăsați pradă emoțiilor. Analizați, analizați, analizați. Cel mai bine, atunci când vreți să extrageți maximum din cash out, urmăriți live meciurile pe streaming-urile oferite chiar de casa de pariuri la care ați jucat. Dacă vedeți că echipa pe care ați mizat primește un cartonaș roșu sau dacă vedeți că e dominată și că eșecul e inevitabil, atunci folosiți cash out-ul cu încredere și cât mai rapid, ca să nu scadă valoarea acestuia.

De asemenea, este util să vă stabiliți un nivel de profit pe care îl doriți de pe un bilet. Adică, de exemplu, dacă puneți un bilet cu cotă 1.000, e posibil să fiți mulțumit, de fapt, și cu un câștig de cotă 100. Ei bine, puteți să dați cash out atunci când funcția face această ofertă. Evident, toate trebuie să meargă foarte bine până atunci, adică să aveți mai multe rezultate ieșite.

De asemenea, la polul opus limitei de câștig, vedeți cât vă permiteți să pierdeți. Practic, stabiliți o limită de pierdere.

Când să utilizați și să evitați cash out-ul în România

A venit și momentul în care răspundem la întrebarea: când să utilizăm și când să nu utilizăm funcția cash out?

Aș spune că cel mai bine ar fi să folosiți cash out-ul când acesta se apropie vertiginos de limita maximă a pariului. Practic, evitați orice riscuri pe final de meci sau de bilet. Este vorba de sport și nu trebuie să ignorați nici un scenariu, oricât de imposibil al părea.

De asemenea, așa cum spuneam mai devreme, dacă vedeți pe LIVE că lucrurile încep să meargă prost, e momentul retragerii banilor.

În ceea ce privește răspunsul la cea de-a doua întrebare: „când să evit cash out-ul?”, varianta simplă a răspunsului e: când aveți încredere 100% în pariul vostru. Există și o variantă mai complicată: când oferta de cash out este atât de mică încât chiar nu merită să apelați la ea. Mai bine sperați într-o minune.

Cazuri de succes în utilizarea cash out-ului

Principalele avantaje ale utilizării cash out-ului sunt legate de minimalizarea pierderilor, dar și de asigurarea unui profit sigur, dacă evenimentul decurge așa cum ne dorim. De asemenea, poți să reinvestești imediat banii retrași prin cash-out, în cazul în care descoperiți o altă oportunitate, fără a mai aștepta să se termine toate evenimentele de pe bilet. Nu în ultimul rând, ajută la gestionarea bună a emoțiilor. Principalul dezavantaj îl reprezintă câștigul mai mic decât cel preconizat la momentul depunerii biletului. Al doilea dezavantaj este acela că folosirea cu succes a cash out-ului de mai multe ori la rând poate da dependență, ducând pariorul în imposibilitatea de a face bilete cu „bătaie lungă”. În plus, există și cazuri în care unele case de pariuri cu cash out să aibă condiții limitate sau restricții de acordare a lui la anumite evenimente.

Sfaturi pentru utilizarea cash out-ului pentru maximizarea câștigurilor

Apelați la această funcție atunci când simțiți că merită. Cred că aceasta e cea care apropie cel mai mult sufletul pariorului de mersul evenimentului, e singura care îți permite să intervii cu adevărat pentru a influența un câștig.

Strategii pentru utilizarea eficientă a cash out-ului

După cum spuneam, câștigurile pot fi maximizate cu ajutorul cash out-ului. Astfel, nu există riscul pierderii întregii mize.

De exemplu, la tenis, dacă ați mizat pe un jucător considerat outsider și el a câștigat primul set, dar vedeți că adversarul începe să revină, nu ezitați să apelați la cash out, pentru că, în special în acest sport, lucrurile sunt extrem de volatile și riscați să pierdeți tot.

Când să utilizați și să evitați cash out-ul în România

Dacă deja ați aflat când e bine să utilizați cash out-ul, iată și când e bine să evitați să vă bazați pe el. În primul rând, trebuie să studiați regulamentul evenimentului respectiv, pentru a vedea dacă acel meci permite sau nu aplicarea funcției cash out. Sunt unele la care nu se permitem dar aeste lucruri sunt anunțate din timp. Un alt caz în care cash out-ul nu e recomandabil, sunt evenimentele cu cotă mare. Pentru că uneori, dacă evenimentele chiar merg spre câștig, e mai bine să rezistați tentației de a retrage banii înaintea terminării ultimului meci și trebuie să așteptați ca totul să se termine.

Cazuri de succes în utilizarea cash out-ului

Pentru că cel mai bine se învață din exemplificări, iată două situații ipotetice în care este indicată folosirea cash out-ului.

În cazul în care s-a pariat la pariuri antepost, în care se mizează pe numele viitoarei echipe campioane: se poate apela la cash out dacă vedeți că formația pe care ați pariat are un start „șchiopătat”, iar șansele de câștig sunt mici.

Dacă, să spunem, la un meci de hochei sau de baschet, ați pariat pe o formație care conduce, însă în ultima repriză are și accidentați, iar adversarii dau semne de revenire, atunci e bine să apelați la cash out pentru a nu avea surprize.

Comparația funcțiilor de cash out la diferite case de pariuri

Iată în continuare o comparație a funcției la trei case pariuri cash out: MrBit, Frank Sport și Betano.

Condițiile de cash out la MrBit

La MrBit aveți opțiunea de cash out atât pentru meciurile live, cât și pentru cele pre-meci, dacă aveți pe bilet evenimente care nu au început. Condițiile de acordare a cash out-ului variază în funcție de evoluția evenimentului.

Condițiile de cash out la Frank Sport

Și la Frank Sport funcția de cash out este oferită pentru pariurile live și pre-meci. Pe Frank Sport puteți vedea în timp real ce cash out vi se oferă din partea agenției în timp real.

Condițiile de cash out la Betano

La Betano, funcția de cash out parcă este mult mai ofertantă decât la celelalte două case de pariuri. Este oferită pentru un număr mai mare de sporturi și poate fi folosită atât pentru pariurile simple, cât și multiple. Problema este că aici acceptarea unei cereri de retragere de bani poate fi întârziată sau împiedicată de faptul că schimbările de cote sunt mult mai rapide decât la alte case de pariuri. Foarte important: la Betano, aplicarea pentru cash out duce la anularea bonusurilor sau promoțiilor.

Agenție

Ofertă

Ușurință

Specific

MrBit

Oferta cash out este la unele evenimente live și pre-meci

Se poate vedea în timp real cash out-ul oferit din partea agenției

Banii se pot retrage în orice moment

Frank Sport

Oferta cash out este la unele evenimente live și pre-meci

Se poate vedea în timp real cash out-ul oferit din partea agenției

Banii se pot retrage în orice moment

Bettano

Cash out-ul e oferit la mai multe evenimente live și pre-meci

Se poate vedea în timp real cash out-ul oferit din partea agenției

Prin aplicarea cash out-ului se pierd bonusurile sau promoțiile

Întrebări și răspunsuri

author photo
Andrei C.

Ziarist sportiv de peste două decenii, Andrei a lucrat de-a lungul timpului la publicații importante din România. A relatat la fața locului de la competiții foarte importante, acoperind toate sporturile, de la fotbal la gimnastică, tenis, natație sau volei și speră ca prin articolele sale să poate convinge cât mai mulți oameni să vină alături de sportivi și să-i susțină în competiții. Cum pasiunea pentru sport și cea pentru pariuri merg mână în mână, a început să se documenteze și în acest domeniu, făcând analize și predicții în diverse sporturi cu mare priză.  

Articole din Andrei C.