Baumbet

Baumbet
9.6

Baumbet

9.6
  • Oferă bonusuri atractive pentru noii utilizatori
  • Platforma este foarte intuitiva și ușor de folosit
9.6

Baumbet este una dintre cele mai cunoscute case de pariuri online din România, oferind jucătorilor o gamă largă de opțiuni de pariere pentru sporturi precum fotbal, baschet, tenis și multe altele. Casa de pariuri Baumbet a fost lansată în anul 2017 și a reușit să se impună rapid pe piața din România, datorită ofertei sale bogate și variate și a experienței intuitive de pariere.

Baumbet este licențiată și reglementată de Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc (ONJN) din România, ceea ce înseamnă că respectă cele mai stricte standarde de securitate și integritate. Acest lucru oferă jucătorilor siguranța și încrederea că jocul lor este protejat și legal.

O altă caracteristică importantă a Baumbet este oferirea de cote competitive și promoții atractive, care atrag jucătorii și îi fac să se întoarcă la această casă de pariuri online. Mai mult decât atât, platforma este ușor de utilizat, astfel încât jucătorii pot plasa pariuri rapid și fără probleme. De asemenea, Baumbet oferă o gamă largă de opțiuni de plată, care facilitează depunerea și retragerea de fonduri.

Reputația Baumbet în România este solidă, datorită serviciilor excelente și a angajamentului lor față de satisfacția jucătorilor. În plus, Baumbet colaborează cu diverse organizații care promovează jocul responsabil, ceea ce subliniază angajamentul lor față de o experiență de pariere sigură și responsabilă pentru jucători. În concluzie, Baumbet este o alegere excelentă pentru orice jucător care caută o casă de pariuri online sigură, de încredere și cu o gamă largă de opțiuni de pariere.

Scurta descriere

Proprietar:

Baumbet Limited

Pagină web:

www.baumbet.ro

Fondat:

2017

Sediu:

Dumbrăveni, Str. Tudor Vladimirescu nr. 49, Sibiu

Apel:

Centru de ajutor:

www.baumbet.ro/Player/ContactUs

Metode de depozit
Comision
Depozit minim
icon card
0%
-
icon card
0%
-
icon card
0%
-
Metode de retragere
Retragere minimă
Timp de proc.
icon card
100 RON
24-48 de ore
icon card
100 RON
3-5 zile lucrătoare
icon card
100 RON
24-48 de ore

Depozit minim

20 RON

Reglementat de

ONJN

Licenta

Cum să vă înregistrați Baumbet

Completați formularul de înregistrare

După ce ați selectat butonul de înregistrare, veți fi direcționat către un formular de înregistrare. Completați formularul cu informațiile personale necesare, precum numele, adresa de email, numărul de telefon și data nașterii. De asemenea, trebuie să alegeți un nume de utilizator și o parolă sigură.

Accesați site-ul Baumbet.ro

În prima fază, trebuie să accesați site-ul oficial Baumbet.ro. Deschideți un browser de internet și tastați adresa în bara de căutare. Dacă nu sunteți încă familiarizați cu site-ul, puteți explora meniul și interfața principală pentru a vă face o idee generală despre serviciile oferite.

Selectați butonul de înregistrare

După ce ați ajuns pe site-ul Baumbet, trebuie să selectați butonul de înregistrare. Acesta se află, de obicei, în partea de sus a paginii sau sub meniul principal al site-ului.

Verificarea contului

După ce ați finalizat procesul de înregistrare, veți primi un e-mail de confirmare de la Baumbet. Accesați e-mail-ul și urmați instrucțiunile pentru a vă verifica contul. De obicei, aceasta implică să faceți clic pe un link de verificare sau să introduceți un cod de verificare primit prin SMS. 

Depuneți fonduri în cont

Odată ce v-ați înregistrat și v-ați verificat contul, trebuie să depuneți fonduri în contul dvs. pentru a putea începe să pariați. Baumbet oferă o gamă largă de metode de plată, inclusiv carduri bancare, portofele electronice și transfer bancar. Selectați metoda preferată și completați detaliile necesare pentru a finaliza depunerea.

Finalizați înregistrarea

Ultimul pas constă în finalizarea înregistrării. Asigurați-vă că ați verificat informațiile introduse și că ați acceptat termenii și condițiile Baumbet. Dacă procesul de înregistrare necesită verificarea contului, veți primi un email cu instrucțiuni detaliate despre cum să finalizați acest proces.

Accesați site-ul Baumbet.ro

În prima fază, trebuie să accesați site-ul oficial Baumbet.ro. Deschideți un browser de internet și tastați adresa în bara de căutare. Dacă nu sunteți încă familiarizați cu site-ul, puteți explora meniul și interfața principală pentru a vă face o idee generală despre serviciile oferite.

Înregistrați un cont nou

După ce ați explorat site-ul și sunteți pregătiți să vă creați un cont, dați clic pe butonul „Înregistrează-te acum” aflat în colțul din dreapta sus al ecranului. Veți fi redirecționat către o pagină de înregistrare unde vi se vă cere să introduceți informațiile necesare.

Introduceți informațiile personale

În cadrul paginii de înregistrare, vi se va solicita să introduceți o serie de informații personale, cum ar fi numele și prenumele, adresa de email, numărul de telefon și data nașterii. Asigurați-vă că introduceți informațiile corecte și veridice.

Alegeți o metodă de plată

După ce ați introdus informațiile personale, vă trebui să alegeți o metodă de plată. Baumbet oferă o varietate de opțiuni pentru depunerea și retragerea banilor, precum cardul bancar, portofele electronice sau transfer bancar. Este important să alegeți o metodă de plată cu care sunteți confortabil și să fiți atent la eventualele comisioane.

Opinii despre Baumbet

Aici puteți citi părerile despre serviciile casei de pariuri Marathonbet de la utilizatori reali. Alăturați-vă altor jucători care și-au împărtășit deja părerea despre Marathonbet. Experiența ta poate ajuta alți utilizatori.

Mai multe informații despre Baumbet

Baumbet bonus de bun venit

Baumbet oferă un bonus de bun venit atractiv pentru noii clienți care se înscriu și efectuează o primă depunere. Bonusul constă într-o sumă egală cu 200%  din prima depunere, dar nu mai mult de 500 de lei. Depunerea minimă este de 50 de lei. Acest bonus este valabil doar pentru clienții noi care efectuează prima lor depunere și se aplică doar pariurilor sportive.

Pentru a beneficia de acest bonus, trebuie să creați un cont Baumbet, să vă logați și să efectuați o primă depunere. Bonusul se va activa automat după ce depunerea a fost procesată și va fi disponibil în contul de joc în decurs de 24 de ore. Este important să rețineți că suma bonusului trebuie rulată de 6 ori pe pariuri sportive cu o cotă minimă de 1,50 înainte de a putea fi retrasă.

De asemenea, este important de menționat că acest bonus de bun venit nu poate fi combinat cu alte oferte sau promoții și este valabil doar o singură dată pe client.

Oferta de pariuri sportive online Baumbet

Casa de pariuri Baumbet oferă o varietate largă de piețe de pariuri și sporturi pentru jucătorii săi. Fie că sunteți interesat de fotbal, baschet, tenis sau alte sporturi, veți găsi o gamă largă de opțiuni de pariuri pentru fiecare eveniment sportiv.

În ceea ce privește fotbalul, Baumbet oferă o gamă largă de piețe de pariuri, inclusiv numărul de goluri, scorul corect, handicapurile și multe altele. Acest operator de pariuri sportive acoperă și sporturi mai puțin populare, cum ar fi tenis de masă, snooker și sporturi virtuale, în plus față de sporturile populare precum fotbalul, baschetul și tenisul.

Baumbet oferă, de asemenea, pariuri live, ceea ce înseamnă că puteți plasa pariuri pe evenimentele care au loc în timp real. Acest lucru adaugă o nouă dimensiune experienței de pariere și vă permite să luați decizii rapide și informate în timpul meciului. În plus, Baumbet oferă o gamă largă de opțiuni de pariere, inclusiv pariuri simple, multiple și de sistem, astfel încât puteți personaliza experiența de pariere după preferințele.

În concluzie, oferta de pariuri sportive online a casei de pariuri Baumbet este una dintre cele mai variate și complete de pe piață. Jucătorii pot găsi o gamă largă de opțiuni de pariuri și sporturi, inclusiv pariuri live, ceea ce înseamnă că experiența lor de pariere este personalizată și plină de adrenalină.

Cote

Casa de pariuri Baumbet oferă cote atractive și variate, pentru o varietate de piețe și sporturi. Cotele pentru piețele principale, precum câștigătorul meciului sau scorul final, sunt, în general, similare cu cele oferite de alte case de pariuri online, iar marja medie de pariere la Baumbet este de aproximativ 6%. Cu toate acestea, Baumbet se remarcă prin oferirea de cote atractive și competitive și pentru piețe mai mici, precum pariurile pe cornere, cartonașe sau lovituri libere.

Un exemplu de calcul al cotelor oferite de Baumbet ar putea fi următorul: dacă un meci de fotbal are următoarele cote pentru a câștiga - Echipa A: 2.50, Echipa B: 3.00 și Egal: 3.50, marja de pariere ar fi calculată astfel: (1/2.50 + 1/3.00 + 1/3.50) x 100 = 96.46%. Marja de pariere de 6.46% ar reprezenta avantajul casei de pariuri, iar restul de 93.54% ar fi rambursat către jucători sub formă de câștiguri.

Baumbet oferă, de asemenea, opțiunea de a alege între formate de cote fracționale, zecimale sau americane, pentru a permite pariorilor să aleagă formatul cel mai familiar și confortabil pentru ei.

În general, Baumbet oferă cote competitive și atractive pentru o varietate de piețe și sporturi, cu marje medii de pariere, ceea ce face că această casă de pariuri online să fie o opțiune populară pentru pariori.

Pariuri Live

Baumbet are o secțiune de pariuri live prin care oferă jucătorilor oportunitatea de a plasa pariuri pe evenimente sportive care au loc în timp real. Pariurile live sunt disponibile pentru o gamă largă de sporturi, inclusiv fotbal, tenis, baschet, handbal, hochei pe gheață și multe altele.

În secțiunea de pariuri live, jucătorii pot plasa pariuri pe o varietate de piețe de pariuri, cum ar fi scorul final, următorul gol sau punct, handicap, total goluri/puncte, etc. Aceste piețe sunt disponibile în timp real și se actualizează constant în funcție de evoluția evenimentului sportiv.

Jucătorii pot plasa pariuri live cu limită minimă de pariere de 1 RON. De asemenea, cotele pentru pariurile live sunt competitive și sunt actualizate în timp real, astfel încât jucătorii să poată beneficia de cele mai bune cote la momentul plasării pariului.

În general, secțiunea de pariuri live de la Baumbet oferă o gamă largă de opțiuni de pariere pentru jucători și asigură că aceștia au oportunitatea de a plasa pariuri în timp real pe evenimentele lor sportive preferate.

Pariuri Esports

Baumbet este o casa de pariuri online care oferă o gamă largă de opțiuni de pariere, inclusiv pariuri Esports. Această secțiune de pariere se referă la jocuri video care sunt jucate de profesioniști într-un format de turneu, iar pariorii pot plasa pariuri pe rezultatele acestor meciuri.

Baumbet oferă o gamă largă de jocuri Esports, printre care se numără CSGO, Dota 2, League of Legends, Overwatch, Starcraft 2 și multe altele. În ceea ce privește piețele de pariuri disponibile pentru Esports, acestea includ pariuri pe câștigătorul meciului, handicapul, scorul corect, primul sânge și multe altele.

În ceea ce privește limitele pentru pariurile Esports, acestea variază în funcție de sportul și de meciul pe care pariorii doresc să parieze. Cu toate acestea, trebuie menționat că Baumbet oferă cote competitive pentru pariurile Esports și, în general, are o marjă medie de pariere. De asemenea, există opțiunea de a paria atât pre-meci, cât și în timp real, astfel încât pariorii să poată alege ceea ce li se potrivește cel mai bine.

Acestea fiind spuse, Baumbet oferă o gamă largă de opțiuni de pariere Esports, inclusiv streaming live și o varietate de piețe de pariuri. Aceasta este o opțiune excelentă pentru pariorii care doresc să se bucure de jocuri video și să plaseze pariuri pe rezultatele lor.

Limite la depozite

Baumbet oferă clienților săi o varietate de opțiuni de plată pentru depunerea și retragerea banilor în contul de pariere. În ceea ce privește metodele de depunere, Baumbet acceptă cardurile de credit și debit Visa și Mastercard, portofele electronice precum Skrill și Neteller sau Paysafecard, precum și transfer bancar.

Pentru a face o depunere, trebuie să vă conectați la contul dvs. Baumbet și să selectați "Depunere". Alegeți metoda de plată preferată și urmați instrucțiunile. Majoritatea metodelor de plată sunt instantanee, ceea ce înseamnă că banii vor fi disponibili în contul dvs. de pariere imediat după efectuarea depunerii.

Pentru a vă retrage banii, trebuie să fiți verificat și să alegeți "Retragere" în contul dvs. Baumbet. Alegeți metoda de plată preferată și urmați instrucțiunile. În funcție de metoda de plată, durata de procesare poate varia de la câteva minute până la câteva zile.

În ceea ce privește limitele de retragere, acestea pot varia în funcție de metoda de plată utilizată și de țara de rezidență a clientului. În general, suma minimă de depunere este de 20 RON.

În tabelul de mai jos sunt prezentate informațiile despre cele mai populare metode de plată la Baumbet:

Metoda de plată

Suma minimă

Suma maximă

Durata de procesare

Comision

Carduri de credit/debit (Visa/Mastercard)

20 RON

9,000 RON

Instant

Nu

Portofele electronice (Skrill/Neteller)

20 RON

9,000 RON

Instant

Nu

Transfer bancar

50 RON

9,000 RON

1-3 zile lucrătoare

NuEste important de menționat că, în cazul în care metoda de plată selectată are comision, acesta va fi afișat în momentul depunerii sau retragerii. De asemenea, limita maximă de retragere poate fi ajustată în funcție de preferințele clienților și de nivelul lor de verificare în cadrul platformei Baumbet.

Baumbet bonusuri și promoții

La Baumbet, există multe bonusuri și promoții disponibile pentru jucători, care sunt actualizate constant pe site-ul oficial al casei de pariuri. În continuare, vom descrie câteva dintre cele mai populare bonusuri și promoții oferite de Baumbet.

  • Bonusul de bun venit - acest bonus este oferit tuturor jucătorilor noi care fac prima depunere în contul lor. În prezent, bonusul de bun venit oferă o dublare a depunerii inițiale, până la un anumit plafon maxim. Aceasta înseamnă că, dacă depuneți 100 de lei, veți primi încă 200 de lei bonus pentru a juca în plus, dar nu mai mult de 500 de lei.
  • Promoția "Pariază 10 lei și primești 20 de lei" - Această promoție oferă un bonus de 20 de lei pentru jucătorii care plasează o primă pariu de minim 10 lei. Acest bonus este valabil pentru orice eveniment sportiv, iar jucătorii trebuie să îl revendice în termen de 48 de ore după ce pariul lor a fost finalizat.
  • Bonusul pentru pariurile combinate - acest bonus oferă un avantaj jucătorilor care plasează pariuri combinate. Dacă plasați un pariu combinațional cu un anumit număr de selecții, veți primi un bonus suplimentar în funcție de câștigul final. Cu cât aveți mai multe selecții, cu atât bonusul va fi mai mare.
  • Oferte promoționale pentru anumite evenimente - în timpul unor evenimente sportive majore, cum ar fi Campionatul Mondial de Fotbal sau Jocurile Olimpice, Baumbet poate oferi promoții și bonusuri speciale. Acestea pot include pariuri gratuite sau pariuri cu cote mari, pentru a atrage jucătorii să parieze pe evenimentele respective.

În ceea ce privește condițiile și cerințele de pariere pentru aceste bonusuri și promoții, acestea variază de la un bonus la altul și pot fi găsite în detaliu pe site-ul oficial Baumbet. Este important să citiți și să înțelegeți aceste cerințe înainte de a profita de bonusuri, pentru a evita orice confuzie sau probleme ulterioare.

Baumbet aplicație mobilă

Baumbet oferă o aplicație mobilă pentru jucătorii săi care doresc să parieze pe dispozitivele lor mobile. Aplicația este disponibilă pentru Android și poate fi descărcată de pe site-ul oficial Baumbet sau din Google Play Store. Pentru iOS aplicația este momentan în dezvoltare. Pentru a descărca aplicația, trebuie să aveți un cont valid Baumbet și să fiți conectat la dispozitivul dvs. mobil.

După descărcarea și instalarea aplicației, veți avea acces la toate caracteristicile disponibile pe site-ul desktop Baumbet. Puteți paria pe sporturi, jocuri de cazino și alte evenimente în timp real. Aplicația oferă, de asemenea, opțiuni suplimentare, cum ar fi alerte pentru pariurile plasate și pentru evenimentele sportive în direct.

Aplicația este ușor de utilizat și vă permite să depuneți și să retrageți bani direct de pe dispozitivul dvs. mobil. Puteți utiliza aceleași metode de plată disponibile pe site-ul desktop Baumbet, inclusiv carduri de credit și debit, portofele electronice și transfer bancar.

În general, aplicația Baumbet este o opțiune excelentă pentru jucătorii care doresc să parieze de pe dispozitivele lor mobile. Este ușor de utilizat și oferă toate caracteristicile de care aveți nevoie pentru a plasa pariuri și a câștiga bani reali.

Live streaming

Casa de pariuri Baumbet nu oferă transmisiuni în direct ale evenimentelor sportive la momentul actual. Cu toate acestea, utilizatorii pot accesa scoruri și statistici în timp real pentru evenimentele sportive disponibile. Aceste informații pot fi accesate atât prin intermediul site-ului Baumbet, cât și prin intermediul aplicației mobile Baumbet.

Este posibil ca Baumbet să obțină drepturi de streaming exclusive pentru unele evenimente sportive în viitor, dar până atunci, opțiunile de vizualizare a evenimentelor sportive în direct pot fi găsite pe alte site-uri web de streaming sportiv sau prin abonarea la serviciile de televiziune prin cablu sau satelit care oferă acest tip de conținut.

În general, accesul la scoruri și statistici în timp real este esențial pentru pariori, deoarece le permite să ia decizii informate în timp real cu privire la pariurile lor și să ajusteze pariurile în funcție de schimbările care apar în timpul jocului. Prin urmare, chiar dacă Baumbet nu oferă opțiunea de a viziona evenimentele sportive în direct, utilizatorii pot totuși să acceseze informații esențiale care le pot fi utile în procesul lor de pariere, precum scorurile live.

Casino Baumbet

Baumbet casino este disponibil în România și oferă o gamă largă de jocuri de cazinou, inclusiv sloturi, jocuri de masă și jocuri cu dealeri live.

Baumbet slots 

Cazinoul oferă o gamă variată de sloturi de la diferiți furnizori de jocuri, cum ar fi NetEnt, Microgaming și Pragmatic Play. Acestea includ atât sloturi clasice, cât și sloturi video cu teme variate. Jucătorii pot încerca sloturi populare, precum Book of Ra, Gonzo's Quest, Starburst și altele.

Casino live 

Baumbet casino oferă jocuri de cazinou live cu dealeri reali. Jucătorii pot experimenta atmosfera autentică a cazinoului în timp real, jucând jocuri populare, precum ruletă, blackjack, baccarat și altele. Jocurile sunt transmise în direct prin intermediul tehnologiei de streaming HD, astfel încât jucătorii pot urmări mișcările dealerului și pot plasa pariuri în timp real.

Baumbet jocuri de masa 

Baumbet casino oferă, de asemenea, o selecție de jocuri de masă online, inclusiv ruletă, blackjack, baccarat și altele. Jucătorii pot alege din diferite variante ale acestor jocuri și pot juca împotriva altor jucători sau împotriva unui computer. Cazinoul oferă și jocuri de poker online, inclusiv Texas Hold'em și Omaha.

În general, Baumbet casino este o destinație excelentă pentru jucătorii care caută o experiență autentică de cazinou online. Cu o gamă largă de jocuri disponibile și posibilitatea de a juca cu dealeri live, jucătorii pot experimenta emoția și suspansul jocurilor de cazinou din confortul propriilor case.

Licență și securitate Baumbet

Baumbet este o platformă de jocuri de noroc online licențiată și reglementată de către Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc din România. Licența de jocuri de noroc online este un document oficial care atestă faptul că Baumbet operează în conformitate cu legislația și reglementările din România. Prin obținerea acestei licențe, Baumbet demonstrează că oferă o experiență de joc corectă și sigură pentru jucători.

Baumbet ia foarte în serios securitatea jucătorilor săi și folosește cele mai avansate tehnologii de securitate pentru a proteja informațiile personale și financiare ale utilizatorilor. Platforma utilizează un sistem de criptare SSL de ultimă generație, care asigură că toate informațiile trimise între serverele Baumbet și dispozitivul utilizatorului sunt criptate și protejate împotriva accesului neautorizat.

În plus, Baumbet este transparentă în ceea ce privește regulile și politicile sale, oferind informații clare și complete despre bonusuri și promoții, limitările și politica de retragere a fondurilor și alte aspecte importante ale experienței de joc. Site-ul dispune de un sistem de asistență pentru clienți disponibil 24/7, care poate ajuta jucătorii să rezolve orice problemă sau să răspundă la întrebările lor.

Baumbet asistență clienți

Baumbet oferă asistență clienți pentru toți utilizatorii săi, pentru a-i ajuta în orice problemă sau întrebare pe care o au. Echipa de asistență este disponibilă 24/7 și poate fi contactată prin chat live, e-mail sau telefon.

Pentru a accesa chat-ul live, utilizatorii trebuie să acceseze site-ul Baumbet și să selecteze opțiunea "Asistență" din meniu. De acolo, ei vor fi direcționați către o fereastră de chat, unde vor putea discuta direct cu un reprezentant Baumbet. În plus, utilizatorii pot trimite un e-mail la adresa de asistență a clienților pentru a primi ajutor în scris.

În plus, Baumbet oferă o pagină de întrebări frecvente (FAQ), unde utilizatorii pot găsi răspunsuri la cele mai comune întrebări legate de înregistrare, depunere și retragere de fonduri, jocuri și bonusuri. Baumbet pune accent pe transparență și comunicarea cu clienții, de aceea, site-ul oferă informații detaliate despre termenii și condițiile utilizării site-ului, precum și despre politică de confidențialitate și securitate a datelor personale ale utilizatorilor.

Baumbet Pariuri Sportive în România → Recenzie 2024

author photo
Bogdan U.
Bogdan este un expert in analiza meciurilor sportive, scriitor de articole si recenzii, cu o experienta de peste 7 ani in domeniul pariurilor sportive. Analizele realizate de catre acesta si ponturile oferite au ajutat de-a lungul timpului zeci de mii de pariori sa castige bilete impresionante, sa inteleaga mult mai bine lumea pariurilor sportive si sa se bucure de sport. Bogdan nu are experienta doar teoretica, ci si practica, deoarece plaseaza pariuri sportive de foarte multi ani si este unul dintre putini specialisti care reusesc sa castige in mod constant sume impresionante.
Articole din Bogdan U.