Contacte

Deoarece apreciem foarte mult feedback-ul utilizatorilor noștri, suntem deschiși pentru orice sugestie. Pentru a lua legătura cu noi trebuie doar să ne trimiteți un email la adresa [email protected], iar noi promitem să revenim cât mai curând posibil. O altă opțiune de a lua legătura cu noi este completarea formularului de mai jos. 

Suntem la un click distanță de dumneavoastră. Expediați-ne un email cu orice propunere, sugestie sau neclaritate, iar noi vom reveni în cel mai scurt timp! 

Adresa noastră

Sediul central
Finmedia s.r.o.
IČO: 08605718
Kozí 857/15, Staré Město,
110 00 Praga
Republica Cehă

De ce să aveți încredere în noi?

Prin intermediul site-ului PariuriExpert.ro urmărim o misiune importantă - de a oferi informații oneste și utile pasionaților de jocuri de noroc din România. Efectuăm recenzii amănunțite ale multor case de pariuri, ceea ce vă economisește timp pentru analiză și, totodată, vă ține departe de casele de pariuri care nu vă merită atenția. 

Așadar, orice acțiune pe care o întreprindem are scopul de a ne face mai buni și de a oferi utilizatorilor noștri și mai multă informație utilă. Implicarea unei echipe de experți în cercetarea și scrierea recenziilor garantează calitatea și obiectivitatea fiecărui articol listat pe site. 

O experiență grozavă a utilizatorului este principalul nostru obiectiv, de aceea avem mare grijă ca cititorii noștri să ajungă doar pe site-uri de încredere. Astfel, aceștia vor putea paria legal și sigur, fără a-și face griji cu privire la securitatea datelor financiare sau a celor cu caracter personal. Acesta este și principalul motiv care ne determină să listăm pe site-ul nostru doar case de pariuri online legale, cu licență eliberată de către ONJN

Aveți și alte întrebări?

Le puteți adresa direct prin intermediul formularului de mai jos. Vom analiza întrebarea și vom reveni în cel mai scurt timp posibil. 

Pentru a primi răspuns instant la întrebarea dumneavoastră, puteți analiza și secțiunea FAQ - acolo am prezentat răspunsuri utile pentru 90% dintre întrebările pe care le primim de la utilizatorii noștri. 

Dacă întâmpinați dificultăți legate de una dintre casele de pariuri listate pe site-ul nostru, veți putea primi asistența necesară mult mai rapid dacă îi apelați direct pe ei. În plus, cu părere de rău te informă că nu avem posibilitatea de a soluționa probleme legate de alte platforme. 

Trimitând acest mesaj, sunt de acord cu Politica de confidențialitate și cu Termenii și Condițiile

Aveti vreo intrebare?

Dacă aveți o întrebare pentru noi, vă vom răspunde cu plăcere.

Prin trimiterea acestui mesaj sunt de acord Politica de confidențialitate y Termeni și condiții