Pariu Șansă la PowerBet - Cum se calculează?

Pariu Șansă la PowerBet - Ce este și cum se calculează?

PowerBet este o companie de pariuri sportive care oferă clienților săi oportunitatea de a paria pe o varietate de evenimente sportive. Una dintre cele mai populare forme de pariere este pariul șansă, care îți permite sa castigi biletul chiar și atunci cand ai pierdut un meci dintre cele selectate. 

În acest articol, vom explora ce este pariul șansă și cum se calculează. Vei învăța despre diferitele tipuri de pariuri și cum să îți maximizezi șansele de a câștiga. Așadar, haideți să explorăm această lume fascinantă a pariurilor sportive împreună cu PowerBet!

Ce este pariul șansă oferit de către PowerBet?

Pariul șansă este o opțiune oferită de PowerBet care îți permite să câștigi chiar și atunci când unul dintre pariurile tale de pe bilet este pierzător. Dacă plasezi un bilet cu cel puțin 10 evenimente, la cote de minim 1.30 fiecare, și unul dintre pariuri nu este câștigător, vei primi 15% din câștigul total potențial împărțit la cota evenimentului pierdut. 

Este important de menționat că la calcularea câștigurilor pariului șansă, nu se aplică grila de bonusare Power Bonus. În continuare, vom explora mai detaliat cum se calculează pariul șansă și cum poți profita de această opțiune la PowerBet.

powerbet2.png

sursa:https://powerbet.ro/

Condiții și reguli pariu șansă de la PowerBet

Condițiile și regulile pentru pariul șansă de la PowerBet sunt destul de simple, dar este important să le cunoști pentru a profita la maxim de această opțiune. Pentru a putea plasa un pariu șansă, trebuie să ai un bilet cu cel puțin 10 evenimente, la cote de minim 1.30 fiecare. 

Iată mai jos regulile principale pentru un pariu șansă:

 • Pe biletul tău trebuie să fie cel puțin 10 evenimente, fiecare cu o cotă de minim 1.30.
 • Dacă unul dintre evenimente nu este câștigător, vei primi 15% din câștigul total potențial împărțit la cota evenimentului pierdut.
 • Pariul șansă este valabil doar în cazul în care ai pierdut un singur eveniment de pe bilet. Dacă ai pierdut mai mult de un eveniment, nu vei beneficia de această opțiune.
 • La calcularea câștigurilor de la pariul șansă, nu se aplică grila de bonusare Power Bonus.
 • Dacă unul sau mai multe evenimente primesc cota minimă de 1, atunci pariul șansă este în continuare valabil, dar ne vom raporta la noul câștig posibil de pe bilet.

Este important de menționat că pariul șansă nu poate fi combinat cu alte opțiuni de pariuri, cum ar fi sisteme sau jocurile loto. De asemenea, dacă anulezi unul dintre evenimentele de pe bilet, acesta nu mai este eligibil pentru pariul șansă.

Acestea fiind spuse, pariul șansă de la PowerBet poate fi o opțiune atractivă pentru pariorii care vor să își mărească șansele de a câștiga, chiar și atunci când unul dintre evenimentele de pe bilet este pierzător. Cu toate acestea, este important să respectați regulile și condițiile specifice pentru a beneficia de această opțiune.

Cum se calculeaza castigurile unui pariu șansă de la PowerBet?

Dacă ai ales să plasezi un bilet combo de cel puțin 10 evenimente la PowerBet, cu cote egale sau mai mari de 1.30 și unul dintre aceste evenimente nu a ieșit câștigător, poți beneficia de pariu șansă și vei primi o sumă egală cu 15% din câștigul total potențial împărțit la cota evenimentului pierdut. Dar cum poți calcula exact câștigul obținut

Pentru a calcula câștigul, urmați următorii pași:

 1. În primul rând, calculează câștigul total al biletului combo. Pentru aceasta, înmulțește toate cotele de pe bilet.
 2. Împarte câștigul total obținut la cota evenimentului pe care l-ai pierdut.
 3. Înmulțește rezultatul obținut la punctul 2 cu 15%.
 4. Dacă unul dintre meciuri a primit cota 1, raționamentul se aplica pentru restul meciurilor de pe bilet.

De asemenea, este important să reții că la calcularea câștigurilor de la pariu șansă nu se aplică grila de bonusare Power Bonus. În acest fel, cu ajutorul pariului șansă câștigi chiar și atunci când pierzi un eveniment!

powerbet1.png

sursa: https://www.google.com/search?q=pariu+sansa+powerbet&sxsrf=APwXEdcNZvI2lRRF0q_wU-DsMMzcQzfdFQ:1682872243865&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=2ahUKEwjC1rDSg9L-AhWJSfEDHQmzB4MQ_AUoAnoECAEQBA&biw=1920&bih=1121&dpr=1#imgrc=S80b1pktd3K_RM

Ponturi și sfaturi pentru pariu șansă

Pariul șansă de la PowerBet poate fi o strategie interesantă de a obține câștiguri, însă este important să fii atent la câteva aspecte pentru a-ți mări șansele de reușită. Iată câteva ponturi și sfaturi utile:

 1. Alege cu grijă evenimentele - deși poți să pariezi pe minim 10 evenimente, este important să alegi cu atenție selecțiile tale. Încearcă să urmărești sportul respectiv și să ții cont de statistici, forma echipelor și alte informații relevante.

 2. Verifică cotele - asigură-te că alegi evenimente cu cote atractive, de preferat peste 1.30. Astfel, vei maximiza potențialul de câștiguri în cazul în care un singur eveniment din bilet nu va fi câștigător.

 3. Nu pune toate ouăle în același coș - încearcă să alegi evenimente din sporturi diferite sau măcar din campionate diferite. Astfel, vei minimiza riscul de a pierde toate selecțiile de pe bilet din cauza unui eveniment neașteptat.

 4. Nu te lăsa dus de val - deși poți să obții câștiguri interesante cu acest tip de pariu, este important să nu te lași purtat de entuziasm. Nu paria sume mari și nu încerca să acoperi eventualele pierderi prin mizării mari.

Urmând aceste ponturi și sfaturi, vei putea să-ți maximizezi șansele de reușită la pariul șansă de la PowerBet.

Întrebări frecvente

author photo
Bogdan U.
Bogdan este un expert in analiza meciurilor sportive, scriitor de articole si recenzii, cu o experienta de peste 7 ani in domeniul pariurilor sportive. Analizele realizate de catre acesta si ponturile oferite au ajutat de-a lungul timpului zeci de mii de pariori sa castige bilete impresionante, sa inteleaga mult mai bine lumea pariurilor sportive si sa se bucure de sport. Bogdan nu are experienta doar teoretica, ci si practica, deoarece plaseaza pariuri sportive de foarte multi ani si este unul dintre putini specialisti care reusesc sa castige in mod constant sume impresionante.
Articole din Bogdan U.

Citeşte mai mult

Maxbet Aplicație: Download APK pe Android și iOS
Maxbet Aplicație: Download APK pe Android și iOS
Descarcă Maxbet Aplicație pe Android și iOS
Citeşte mai mult
de Bogdan U.
370
Verificare bilet Fortuna 2024 - Cod scurt
Verificare bilet Fortuna 2024 - Cod scurt
Verificare bilet Fortuna online - Ghid complet și tutorial cu screenshot-uri. Verificați-vă biletul în mai puțin de 2-3 minute. Citiți ghidul.
Citeşte mai mult
de Bogdan U.
398
FCSB Lotul de Jucători și Transferuri 2023/24
FCSB Lotul de Jucători și Transferuri 2023/24
Descoperiți noul lot FCSB pentru sezonul 2023/2024 și transferurile care promit să redefinească performanța echipei.
Citeşte mai mult
de Bogdan U.
336