Verificare bilet Fortuna 2023

Verificare bilet Fortuna 2023 - Cod scurt

Verificare bilet Fortuna 2023

Plasarea pariurilor este distractivă, dar și mai palpitantă este verificarea biletelor cu pariurile deja plasate. Am câștigat oare? A mers biletul? Acestea sunt întrebările de bază pe care și le pune un parior eFortuna, imediat după ce se finalizează ultimul eveniment din bilet. Anume din acest considerent vă oferim acest articol - un ghid pentru cei interesați de verificare bilet Fortuna online. 

Fortuna Verificare bilet online

Procedura de verificare bilet Fortuna 2023 este foarte simplă și rapidă - mai puțin de 3 minute. Câteva click-uri simple și, voila, vi se afișează dacă biletul v-a adus câștigul prognozat sau nu. Sunt mai multe modalități de a face acest lucru, iar noi vom începe cu prima și cea mai răspândită - Fortuna bet verificare bilet direct din contul de jucător. Iată care sunt pașii pe care trebuie să-i parcurgeți: 

 • Pas 1: Logați-vă în contul de jucător din care ați plasat pariurile incluse în bilet
 • Pas 2: Urmați următoarea cale: faceți click pe “Contul meu” - “Listă de pariuri” - “Afișează rezultate”. 
 • Pas 3: Se vor afișa toate pariurile plasate într-o anumită perioadă, cu statul corespunzător, exact cum prezentăm și în screen-ul de mai jos. 

fortuna1.jpg

După ce ați finalizat al 3-lea pas trebuie doar să găsiți biletul ce vă interesează și să vedeți rezultatul acestuia. Conform recenziilor pariorilor, informația din această secțiune se actualizează instant, astfel încât, odată cu finalizarea ultimului eveniment de pe bilet, aici va fi afișat și rezultatul final al acestuia.

Cum se verifică biletul la Fortuna după cod

Chiar dacă pariul nu a fost plasat online, ci la o agenție fizică, există oportunitatea de a-l verifica online, fără a părăsi confortul propriei case. Plus la aceasta, este nu doar rapid, dar și simplu - doar analizați instrucțiunea de mai jos și parcurgeți pașii menționați. 

 • Pas 1: Accesați site-ul eFortuna.ro - îl puteți accesa de pe orice dispozitiv, rulează fiabil atât de pe PC și laptop, cât și de pe mobil
 • Pas 2: În partea dreapta sus, lângă butonul standard de căutare se află și simboluil QR Code-ului (precum este indicat în screen-ul de mai jos). Faceți clic pe acesta. 
  fortuna2.jpg
 • Pas 3: Introduceți 2 coduri: fortuna verificare bilet cod scurt și cel de verificare (cum este prezentat în screen). Ambele coduri le găsiți chiar în bilet. 
  fortuna3.png

Deoarece Fortuna are un sistem informatic bine gândit și respectiv fiabil, informația despre statutul biletului vă va fi afișată instant. Se datorează faptului că agențiile fizice și versiunea online a casei de pariuri utilizează aceeași baze de date, formatul biletelor fiind, respectiv, același atât pentru pariurile fizice, cât și cele online. 

Verifică rezultate la Fortuna online

Odată ce puteți face verificare bilet Fortuna online, cel mai curând vă dați seama că există și funcția de a verifica fiecare eveniment inclus în bilet (fără a fi necesar să vă înregistrați). Am creat o scurtă instrucțiune cu screenshot-uri și pentru această acțiune, trebuie doar să urmați pașii, pe care îi prezentăm în cele ce urmează: 

 1. Pas 1: Accesați site-ul Fortuna și alegeți din meniul de sus “Rezultate”, precum este indicat în screenshot-ul atașat mai jos. 
  fortuna4.jpg
 2. Pas 2: Se va afișa o nouă pagină, unde v-a trebui să alegeți evenimentul care vă interesează. Puteți folosi filtrele disponibile: După dată și După sport. La fel, puteți da o căutare exactă. 
 3. Pas 3: Găsiți evenimentul și vedeți rezultatul. 

Unii pariori folosesc această opțiune pentru a se convinge că informațiile din rezultatele biletului corespund cu cele de facto și dacă nu a fost comisă nici o eroare tehnică. 

Gânduri finale despre verificare bilet Fortuna

Orice bilet Fortuna, indiferent dacă a fost plasat online sau la o agenție fizică, poate fi verificat în mai puțin de 2-3 minute. Pentru aceasta, trebuie să urmăriți instrucțiunile pe care le-am prezentat în acest articol, asistate și de către capturile de ecran corespunzătoare. Dacă totuși aveți dificultăți legate de anumite aspecte, vă invităm să consultați secțiunea Întrebărilor Frecvente, pe care o prezentăm mai jos. 

Întrebări Frecvente

author photo
Bogdan U.
Bogdan este un expert in analiza meciurilor sportive, scriitor de articole si recenzii, cu o experienta de peste 7 ani in domeniul pariurilor sportive. Analizele realizate de catre acesta si ponturile oferite au ajutat de-a lungul timpului zeci de mii de pariori sa castige bilete impresionante, sa inteleaga mult mai bine lumea pariurilor sportive si sa se bucure de sport. Bogdan nu are experienta doar teoretica, ci si practica, deoarece plaseaza pariuri sportive de foarte multi ani si este unul dintre putini specialisti care reusesc sa castige in mod constant sume impresionante.
Articole din Bogdan U.

Citeşte mai mult

Pariu Șansă la Fortuna – Cum se calculează?
Pariu Șansă la Fortuna – Cum se calculează?
"Pariul șansa" este o expresie folosită pentru a descrie o situație în care cineva pariază pe un rezultat cu o șansă mică de a se întâmpla, dar cu
Citeşte mai mult
de Bogdan U.
1081
Verificare bilet Get's Bet
Verificare bilet Get's Bet
Get’s Bet reprezintă o casă de pariuri online licențiată din România, cu o interfață de utilizare comodă și cu un site fiabil.
Citeşte mai mult
de Bogdan U.
196