Pariu Șansă la Superbet - Cum se calculează?

Pariu Șansă la Superbet – Ce este și cum se calculează

Superbet este una dintre agențiile de pariuri la care poți beneficia de pariul șansă. În acest articol, vei afla tot ce trebuie să știi despre pariul șansă la Superbet, cum îl poți juca, de câte meciuri ai nevoie pe biletul de joc, care sunt condițiile și potențialele câștiguri. 

Un parior adevărat își cunoaște toate opțiunile de pariere, iar acest ghid te va ajuta să descoperi toate detaliile despre pariul șansă oferit de Superbet.

Ce este pariul șansă la Superbet?

La Superbet, pariul șansă presupune un tip de bilet care îți oferă posibilitatea de a paria, de a pierde un meci și de a păstra șansele de câștig în același timp. Unii pariori mai mult, alții mai puțin, aleg să joace bilete cu multe evenimente, pentru ca la final să aibă o cotă satisfăcătoare, care poate să le aducă câștiguri importante. 

Se întâmplă uneori să ai un bilet cât un cearceaf și să îl pierzi pe un singur meci, ceea ce poate fi frustrant și chiar enervant. Tocmai de aceea, Superbet vine în întâmpinarea ta cu pariul șansă, un pariu care îți permite să fi mai puțin inspirat cu un meci și totuși să ai un bilet câștigător. 

Îți amintești când aveai un bilet cu mai multe evenimente, la ore diferite și la un moment dat unul dintre ele l-ai ratat și imediat ai aruncat biletul? În cazul biletelor cu pariul șansă, dacă ratezi un eveniment, poți păstra biletul liniștit, pentru că încă ai șanse de câștig, dacă prinzi restul de evenimente de pe acel bilet. 

Pariul șansă se adresează în  special acelora cărora le plac câștigurile mari cu investiții mici. Este un pariu care te învață răbdarea, perseverența, dar și că un detaliu mic face diferența, atât în sport cât și pe biletul de joc.

Condiții și reguli pentru pariul șansă Superbet

Pentru a te califica la pariul șansă, biletul tău trebuie să îndeplinească următoarele reguli și condiții:

  • Biletul de joc va avea cel puțin 11 evenimente
  • Biletul se joacă simplu, fără nicio combinație
  • Cota minimă a fiecărui eveniment de pe bilet va fi 1.30
  • Biletul se plasează în agenția stradală, nu online
  • Evenimentele se vor alege înainte ca acestea să înceapă, și niciodată live.

Cum se calculează un pariu șansă la Superbet

La Superbet, calculul pariului șansă se calculează relativ simplu. Câștigi un procent de 10% din câștigul total, împărțit la cota meciului pierdut. Evident, pierderea unui eveniment de pe bilet reduce semnificativ câștigul, dar în același timp nu pierzi toată miza, cum se întâmplă în cazul biletelor fără pariul șansă. Dacă din minimul de 11 evenimente, pierzi unul, practic rămâi cu 10 procente din totalul potențial, împărțit la cota ratată. 

Atunci când faci calculul, poate ai impresia că aceasta promoție nu merită jucată, însă trebuie să iei în considerare faptul că în final, dacă ratezi un meci, totuși rămâi cu ceva. Cel mai fericit caz este fără îndoială atunci când prinzi toate meciurile, dar fiind implicată și o doză de noroc, sau nenoroc după caz, se întâmplă adeseori ca un singur meci să ne scoată. Așadar, cu pariul șansă, acel meci nu mai face din bilet unul necâștigător, ci unul parțial câștigător. 

Exemplu

Să presupunem că ai un bilet de tip pariu șansă cu un câștig potențial total de 3000 de lei. Meciul pe care nu l-ai nimerit are o cotă de 2. În acest exemplu, câștigul tău este de 3000 (totalul), împărțit la 2 (cota ratată), împărțit la 10. Așadar, vei câștiga 150 de lei. Cazul fericit este să nu pierzi niciun meci de pe bilet, dar dacă totuși pierzi unul, rămâi cu o parte din câștiguri. 

Ponturi și sfaturi pentru pariul șansă

Atunci când optezi să beneficiezi de promoția specială pariu șansă de la Superbet, este bine să iei în considerare următoarele aspecte și sfaturi.

  • Asigură-te că biletul tău de joc îndeplinește, fără excepție, toate condițiile și regulile promoției (minim 11 evenimente pe bilet, cota minima per eveniment 1.30). Dacă una dintre condiții nu este îndeplinită, biletul nu mai intră în categoria de pariu șansă. Spre exemplu, având în vedere că valoare cotelor fluctuează, ai grijă ca în momentul validării biletului, fiecare cotă al fiecărui eveniment să fie de minim 1.30. 

  • Validează biletul de joc la o agenție stradală și nu online, pe site sau pe aplicația Superbet

  • Alege cote mici, nu te hazarda pe cote foarte riscante, pentru că pariul șansă îți permite să pierzi doar un eveniment. Dacă pierzi două sau mai multe, biletul este necâștigător. 

  • Analizează meciurile înainte, alege echipe constante și stabile

  • Atunci când alegi evenimentele, ține cont de cât mai mulți factori care pot influența rezultatul (dacă joacă acasă sau în deplasare, miza meciului, competiția, forma jucătorilor, etc)

Pariul șansă poate fi tentant, pentru că și în cazul în care optezi pentru cota minimă pentru toate evenimentele, având în vedere că ai pe bilet minim 11 evenimente, la final obții o cotă interesantă. Însă amintește-ți că nu este tocmai simplu să prinzi 11 meciuri, așa că joacă cumpătat și responsabil. 

Întrebări frecvente

author photo
Bogdan U.
Bogdan este un expert in analiza meciurilor sportive, scriitor de articole si recenzii, cu o experienta de peste 7 ani in domeniul pariurilor sportive. Analizele realizate de catre acesta si ponturile oferite au ajutat de-a lungul timpului zeci de mii de pariori sa castige bilete impresionante, sa inteleaga mult mai bine lumea pariurilor sportive si sa se bucure de sport. Bogdan nu are experienta doar teoretica, ci si practica, deoarece plaseaza pariuri sportive de foarte multi ani si este unul dintre putini specialisti care reusesc sa castige in mod constant sume impresionante.
Articole din Bogdan U.

Citeşte mai mult

Impozit pe pariuri sportive 2023: taxe și legea pariurilor
Impozit pe pariuri sportive 2023: taxe și legea pariurilor
Impozit pe pariuri sportive 2023: taxe și legea pariurilor
Citeşte mai mult
de Andrei C.
182
Reguli Țomapan - Cum se joacă Țomapan
Reguli Țomapan - Cum se joacă Țomapan
Învață cum să joci Țomapan și obține victoria în acest joc captivant. Descoperă reguli și strategiile cheie pentru a domina jocul Țomapan.
Citeşte mai mult
de Bogdan U.
290
Rapid București Lotul de Jucători și Transferuri 2023/24
Rapid București Lotul de Jucători și Transferuri 2023/24
Exploreaza lotul Rapid București 2023/2024: jucători, transferuri și ambiții pentru noul sezon în Liga 1. Fii pregătit pentru spectacolul fotbalistic!
Citeşte mai mult
de Bogdan U.
381