Get's Bet depunere și retragere în 2023

Get's Bet depunere și retragere 2023 - Comision și depunere minima

Pentru a putea juca la Get’s Bet pe bani reali trebuie nu doar să vă creați un cont de jucător, dar și să depuneți fonduri reale proprii. Cum să o faceți? Care sunt limitele minime și maxime de depunere și retragere? - acestea sunt doar câteva dintre cele mai des întâlnite întrebări în rândul pariorilor. În acest ghid vă oferim toate detaliile importante despre depunerile de fonduri la Get’s Bet. 

Metode de depunere Get’s Bet

La Get’s Bet veți putea utiliza mai multe metode pentru a depune și a retrage fonduri, începând de la cele mai populare, precum carduri bancare, ajungân la portofele electronice. Să le luăm pe rând: 

 • VISA sau MasterCard - cel mai populare carduri bancare din România prin care puteți depune și la Get’s Bet: minim veți putea depune 20 RON, iar maxim 10.000 RON. Se aplică și un comision de 2%. 
 • Revolut - probabil cel mai popular portofele electronic din România, pe care îl veți putea utiliza și pentru a depune la Get’s Bet. Depunerea minimă - 20 RON, maximă - 10.000 RON, comision - 2%. 
 • Paysafecard - cea mai sigură metodă de depunere, deoarece funcționează în baza principiul PrePay - fără furnizare de date. Limită de depunerea minimă - 20 RON, maximă - 10.000 RON, comision aplicat - 2%.  
 • OktoCash - metodă de plată pentru cei interesați să depună cash. Depunerea minimă - 10 RON, maximă - 2.500 RON, comision - 2%. 
 • aBon - o altă alternativă pentru a depune cash. Limită de depunerea minimă - 25 RON, maximă - 300 RON, comision aplicat - 2%.  

Cum se depune la Get’s Bet? 

Depunere de fonduri la Get’s Bet este rapidă și simplă, iar pentru a vă demonstra acest lucru dar și pentru a vă ușura misiunea, am pregătit și o instrucțiune pas cu pas, însoțită cu capturi de ecran.

 • Pas 1: Accesați site-ul Get’s Bet și creați-vă contul de jucător - durează maxim 3-5 minute.
 • Pas 2: Odată ce sunteți logat în contul nou creat, în partea dreapta sus faceți clic pe “Depunere”. Vi se va afișa o casetă în care va trebuie să introduceți datele depunerii (vedeți screen atașat).
  gets1.png
 • Pas 3: Odată ce ați ales metoda de plată și ați indicat suma depunere, faceți click pe butonul verde, precum este indicat în captura de ecran de mai sus.

Dacă totul este în regulă, și anume suma corespunde limitei de depunere minimă și aveți bani în cont, valoarea sumei depuse va fi creditată instant. Veți putea utiliza suma depusă pentru a juca la orice joc casino, iar dacă este prima depunere, veți putea obține și un bonus de bun venit, pe care îl descriem în una din secțiunile ce vor urma. 

Metode de retragere Get’s Bet

Get’s Bet este o casă de pariuri care își plătește jucătorii onest și la timp, de aceea aici veți avea mai multe modalități de a vă retrage câștigurile, și anume: 

 • VISA sau MasterCard - puteți retrage fonduri direct pe cardul bancar, doar că poate dura 3-5 zile. Suma minimă ce poate fi retrasă este de 20 RON, iar maximă 9000 RON. 
 • Retrageri la Agenții - pentru a retrage fonduri prin această metodă va trebui să mergeți fizic la una dintre agențiile casei de pariuri. Suma minimă ce poate fi retrasă este de 10 RON, iar maximă 9000 RON. Retragerea este instantă. 
 • Paysafecard - aceasta este una dintre puținele case de pariuri din România care acceptă nu doar depuneri, dar și retrageri prin Paysafecard. Suma minimă ce poate fi retrasă este de 50 RON, iar maximă 20000 RON. 

Metodă de plată

Retragere minimă

Retragere maximă

Durată

Comisioane

VISA sau MasterCard

20 RON

9000 RON

3-5 zile

Fără comisioane

Retrageri la Agenții

10 RON

9000 RON

Instant

Fără comisioane

Paysafecard

50 RON

20000 RON

Instant

Fără comisioane

Taxe și Comisioane aplicate la retragere

Conform Termenilor și Condițiilor, Get’s Bet nu percepe nicio taxă la retragerea fondurilor. Totodată, se aplică taxa de impozitare determinată de legislația fiscală din România. Acest lucru înseamnă că, din fiecare retragere se va achita automat impozitul pentru aceasta. 

Așadar, este posibil ca, în final, să primiți o sumă puțin mai mică decât cea, pe care ați retras-o. Trebuie să înțelegeți aici că nu casa de pariuri o retrage, ci statul. Get’s Bet susține că această taxă nu poate fi mai mare decât 25% din valoarea retragerii.  

Cum are loc retragerea fondurilor la Get’s Bet? 

Pentru a face o retragere va trebui să parcurgeți practic aceeași pași ca și în cazul unei depuneri de fonduri. Diferă totuși ultimii pași, de aceea vă oferim și aici un tutorial complet, cu capturi de ecran. 

 • Pas 1: Logați-vă în propriul cont de jucător și mergeți în Cabinetul Personal.
 • Pas 2: De data aceasta faceți click nu pe Depunere, ci pe Retragere.
 • Pas 3: Vi se va afișa o casetă, precum cea pe care o prezentăm mai jos - introduceți în ea datele corespunzătoare.
  gets2.png
 • Pas 4: Așteptați ca fondurile să ajungă în metoda de plată, prin care ați solicitat retragerea. 

Deoarece Get’s Bet respectă standarde înalte de securitate cibernetică, toate depunerile și retragerilor sunt criptate. Așadar, nu este cazul să vă faceți aici griji legate de siguranța datelor pe care le livrați casei de pariuri. 

Bonus la prima depunere Get’s Bet

Precum am menționat mai sus, în cazul în care faceți prima depunere, casa de pariuri vă va oferi și un bonus. Scopul acestuia este de a vă încuraja să faceți primele pariuri. Iată ce oferă pachetul de bun venit: 

 • 50% bonus la prima depunere de fonduri - depuneți minim 50 RON, maxim 200 RON bonus se oferă
 • 75% bonus la a doua depunere de minim 50 RON, maxim 200 RON bonus se oferă
 • 100% bonus la a treia depunere de minim 50 RON, maxim 200 RON bonus se oferă. 

Gânduri finale

La Get’s Bet sunt disponibile mai multe metode de depunere și retragere, ceea ce oferă pariorilor mai multă flexibilitate. Analizând articol prezentat puteți afla detalii importante despre fiecare metodă de plată în parte și să știți cu certitudine cum se depune și se retrage de la Get’s Bet. 

Întrebări frecvente

author photo
Bogdan U.
Bogdan este un expert in analiza meciurilor sportive, scriitor de articole si recenzii, cu o experienta de peste 7 ani in domeniul pariurilor sportive. Analizele realizate de catre acesta si ponturile oferite au ajutat de-a lungul timpului zeci de mii de pariori sa castige bilete impresionante, sa inteleaga mult mai bine lumea pariurilor sportive si sa se bucure de sport. Bogdan nu are experienta doar teoretica, ci si practica, deoarece plaseaza pariuri sportive de foarte multi ani si este unul dintre putini specialisti care reusesc sa castige in mod constant sume impresionante.
Articole din Bogdan U.

Citeşte mai mult

Verificare bilet Get's Bet
Verificare bilet Get's Bet
Get’s Bet reprezintă o casă de pariuri online licențiată din România, cu o interfață de utilizare comodă și cu un site fiabil.
Citeşte mai mult
de Bogdan U.
196
Pariu Șansă la Get`s Bet – Cum se calculează?
Pariu Șansă la Get`s Bet – Cum se calculează?
Pariul șansă nu este printre cele mai populare, dar are un loc special pentru pariorii care își doresc să își minimizeze riscurile.
Citeşte mai mult
de Bogdan U.
251
Get's Bet Aplicație: Download APK pe Android și iOS
Get's Bet Aplicație: Download APK pe Android și iOS
Descarcă Get's Bet Aplicație pe Android și iOS
Citeşte mai mult
de Bogdan U.
159