Câștig Șansă la Get's Bet - Cum se calculează?

Pariu Șansă la Get`s Bet – Cum se calculează?

Pariul șansă nu este printre cele mai populare, dar are un loc special pentru pariorii care își doresc să își minimizeze riscurile. Mai toate agențiile oferă posibilitatea de bilet tip pariu șansă, dar la Get`s Bet ai nu mai puțin de 3 tipuri de pariuri șansă, iar în acest articol vei afla tot ce trebuie să știi despre fiecare dintre acestea și cum poți profita și tu de aceste oferte. 

Ce este pariul șansă la Get`s Bet?

La Get`s Bet ai nu unul, ci trei tipuri de pariuri șansă și îl poți alege pe cel care ți se potrivește cel mai bine sau chiar pe toate trei. Ideea de pariu șansă este aceea de a reduce riscurile și de a câștiga chiar și atunci când ai pe bilet un eveniment necâștigător. 

Așadar cele 3 oferte de șansă de la Get`s Bet sunt:

 • Șansă
 • Șansă Fotbal
 • Șansă 200

Citește în continuare pentru toate detaliile despre fiecare dintre aceste 3 oferte, condițiile lor, cum le plasezi și care sunt câștigurile potențiale. Aceste informații te vor ajuta să decizi care dintre ele te poate apropia cel mai mult de ceea ce îți dorești din activitatea de parior.

Condiții și reguli pentru pariul șansă la Get`s Bet

Get`s Bet este una dintre puținele agenții de pariuri care oferă nu una, ci trei posibilități de pariuri șansă, așa că ai de unde alege. Ideea de pariu șansă a ajuns în oferte pentru a îndulci momentul în care pierzi un eveniment de pe biletul tău. Iată care sunt posibilitățile de pariu șansă la Get`s Bet:

Pariul Șansă

Primul dintre pariurile șansă de la Get`s Bet se numește simplu, exact pariu șansă. Pentru a beneficia de această ofertă, trebuie să îndeplinești următoarele condiții:

 • Pe biletul tău trebuie să ai minim 11 evenimente
 • Cota minimă a fiecărui eveniment trebuie să fie 1,25
 • Orice tip de pariu din ofertă este acceptat pe bilet, deci nu ai nicio limită din acest punct de vedere
 • Nu poți paria pronosticuri multiple și nici bilete combinate
 • Foarte important și ceea ce nu se regăsește la multe alte agenții: dacă unul dintre evenimente primește, din diverse motive, cota 1, pariul șansă rămâne valabil
 • În cazul în care pierzi un eveniment de pe bilet, câștigul tău va fi un procent de 10% din produsul cotelor celorlalte evenimente de pe bilet

Șansă fotbal

Șansă fotbal este a doua oferta de pariu șansă de la Get`s Bet. Pentru a beneficia de această ofertă, iată de ce anume trebuie să ți cont:

 • Biletul trebuie să aibă un minim de 10 evenimente de fotbal
 • Cota minimă acceptată pentru fiecare eveniment este de 1.35
 • Tipurile de pariu acceptate sunt doar Final și Șansă dublă
 • Biletul nu poate fi pe sistem combinat și nu trebuie să conțină pronosticuri multiple
 • În cazul în care nu prinzi unul dintre meciuri, suma pe care o vei câștiga este de 15% din produsul cotelor evenimentelor pe care le-ai prins
 • Chiar dacă vreun eveniment va primi cota 1, pariul șansă rămâne valabil 

Șansă 200

A treia ofertă de pariu șansă de la Get`s Bet este Șansă 200. Este o ofertă interesantă pentru cei cărora le plac biletele cu cote mari. Iată condițiile pe care trebuie să le îndeplinești pentru a beneficia de Șansă 200:

 • Biletul trebuie să aibă o cotă totală de minim 200
 • Cota maximă a fiecărui eveniment de pe bilet nu trebuie să depășească 5
 • Oferta se aplică pentru biletele simple, nu cele combinate sau cu pronosticuri multiple
 • Nu există nici un minim și nici un maxim de evenimente pe bilet
 • În cazul în care pierzi un meci de pe bilet, vei primi de 10 ori miza biletului
 • Dacă se întâmplă ca biletul să se încadreze și la celelalte de oferte de pariuri șansă, se va lua în considerare câștigul cel mai mare.

Cum se calculează un pariu șansă la Get`s Bet?

În funcție de oferta selectată sau la care se încadrează biletul, se calculează câștigul final. Dacă prinzi toate meciurile, vei primi câștigul potențial inițial. Dacă însă pierzi un meci, iată cu ce vei rămâne:

 • La Pariul Șansă, vei primi 10% din produsul cotelor evenimentelor câștigătoare
 • La Pariul Șansă Fotbal, vei primi 15% din produsul cotelor evenimentelor câștigătoare
 • La Pariul Șansă 200, vei primi de 10 ori miza inițială

Cum plasezi un pariu șansă la Get`s Bet?

Pentru a plasa un bilet pariu șansă la Get`s Bet, tot ce trebuie să faci este să îți creezi un cont la Get`s Bet, să te conectezi la contul tău și să plasezi biletele, ținând cont de toate condițiile aferente fiecărei oferte. Mai apoi, stai cu pumnii strânși, caută un trifoi cu patru foi sau orice altceva ce îți poate aduce noroc și bucură-te de evenimentele sportive pe care ai pariat, dar și de potențialele câștiguri.

Sfaturi pentru cei care plasează pariuri șansă la Get`s Bet

Cel mai important sfat în cazul pariurilor șansă este să pariezi responsabil. Apoi, încearcă să faci o analiză a evenimentelor. Foarte important este să cunoști și să respecți termenii și condițiile fiecărei oferte, pentru a te asigura că vei beneficia de ea.

întrebări frecvente

author photo
Bogdan U.
Bogdan este un expert in analiza meciurilor sportive, scriitor de articole si recenzii, cu o experienta de peste 7 ani in domeniul pariurilor sportive. Analizele realizate de catre acesta si ponturile oferite au ajutat de-a lungul timpului zeci de mii de pariori sa castige bilete impresionante, sa inteleaga mult mai bine lumea pariurilor sportive si sa se bucure de sport. Bogdan nu are experienta doar teoretica, ci si practica, deoarece plaseaza pariuri sportive de foarte multi ani si este unul dintre putini specialisti care reusesc sa castige in mod constant sume impresionante.
Articole din Bogdan U.

Citeşte mai mult

Cum retragere bani de la Betstars în 2023
Cum retragere bani de la Betstars în 2023
Betstars este una dintre casele de pariuri populare printre aceia cărora le place să aibă la dispoziție o varietate largă de tipuri de pariuri
Citeşte mai mult
de Bogdan U.
16
Verificare bilet Get's Bet
Verificare bilet Get's Bet
Get’s Bet reprezintă o casă de pariuri online licențiată din România, cu o interfață de utilizare comodă și cu un site fiabil.
Citeşte mai mult
de Bogdan U.
196
Pariu Șansă la Get`s Bet – Cum se calculează?
Pariu Șansă la Get`s Bet – Cum se calculează?
Pariul șansă nu este printre cele mai populare, dar are un loc special pentru pariorii care își doresc să își minimizeze riscurile.
Citeşte mai mult
de Bogdan U.
251