Betano depunere și retragere în 2024

Betano depunere și retragere 2024 - Comision și depunere minima

Betano este una dintre cele mai populare case de pariuri online din România. Compania oferă o gamă largă de opțiuni de pariere pe evenimente sportive și jocuri de cazinou. În acest articol, vom explora modul în care puteți face depuneri și retrageri la Betano în 2024, precum și comisioanele și sumele minime implicate. Aflați mai multe despre aceste detalii importante și cum vă pot afecta experiența de joc.

Betano metode de depunere 

Casa de pariuri Betano oferă o gamă largă de opțiuni pentru efectuarea depozitelor. Aceste metode sunt disponibile atât pentru jucătorii noi, cât și pentru cei existenți. Iată câteva dintre cele mai populare opțiuni de depunere:

  • Carduri bancare: VISA, Mastercard
  • Portofele electronice: Skrill, Neteller
  • Paysafecard
  • Transfer bancar
  • Cash la aparatele SelfPay

Suma minimă de depunere variază în funcție de metoda de plată aleasă, dar în general este de 20 RON. În cazul în care doriți să efectuați o depunere mai mare, este recomandat să verificați limita maximă pentru fiecare metodă de plată în parte. 

Majoritatea metodelor de plată sunt gratuite și procesarea este instantanee, cu excepția transferului bancar, care poate dura până la 3 zile lucrătoare. Vă recomandăm să verificați site-ul oficial al Betano pentru a vă asigura că aveți cele mai recente informații despre metodele de plată disponibile și limita minimă și maximă pentru fiecare metodă.

Cum faci o depunere la Betano?

Procesul de efectuare a unei depuneri este foarte simplu și se derulează rapid, iar depunerile ajung în contul online instant și banii pot fi folosiți imediat pentru pariere. Pentru a face o depunere la Betano, urmați acești trei pași:

Pas 1: Autentificare - Accesați contul dvs. Betano și autentificați-vă cu datele dvs. de conectare.

Pas 2: Depunere - Accesați secțiunea "Depunere" din meniul principal al site-ului și selectați metoda de plată dorită. Introduceți suma pe care doriți să o depuneți și confirmați tranzacția

Pas 3: Finalizare - După ce tranzacția a fost confirmată, veți fi redirecționat înapoi la contul dvs. Betano, unde veți vedea suma depusă disponibilă în balanța dvs.

Este important să verificați cu atenție sumele și să respectați minimul de depunere pentru fiecare metodă de plată. De asemenea, asigurați-vă că utilizați metoda de plată pe care ați folosit-o anterior pentru a vă face o depunere.

Betano metode de retragere

Betano oferă mai multe opțiuni de retragere pentru jucătorii săi. Acestea includ următoarele:

  • Cardul bancar Visa sau Mastercard, cu o perioadă de procesare de până la 24 de ore. Suma minimă de retragere este de 50 RON, iar suma maximă este de 40.000 RON. Nu se aplică niciun comision.
  • Portofelul electronic Skrill, cu o perioadă de procesare de până la 24 de ore. Suma minimă de retragere este de 50 RON, iar suma maximă este de 40.000 RON. Nu se aplică niciun comision.
  • Transfer bancar, cu o perioadă de procesare de până la 5 zile lucrătoare. Suma minimă de retragere este de 200 RON, iar suma maximă este de 40.000 RON. Nu se aplică niciun comision.
  • Paysafecard, cu o perioadă de procesare de până la 24 de ore. Suma minimă de retragere este de 50 RON, iar suma maximă este de 4.000 RON. Nu se aplică niciun comision.

În următorul tabel veți regăsi toate aceste metode despre care am vorbit anterior, împreuna cu limitele acestora:

Metoda de retragere

Perioada de procesare

Suma minimă

Suma maximă

Comision

Card bancar

Până la 24 de ore

50 RON

40.000 RON

Nu se aplică

Skrill

Până la 24 de ore

50 RON

40.000 RON

Nu se aplică

Transfer bancar

Până la 5 zile lucrătoare

200 RON

40.000 RON

Nu se aplică

Paysafecard

Până la 24 de ore

50 RON

4.000 RON

Nu se aplică

Este important să rețineți că, înainte de a efectua o retragere, trebuie să verificați dacă aveți fonduri disponibile și să îndepliniți toate cerințele de retragere impuse de Betano. Reamintim ca  Betano este singura agenție care permite retragerea prin Paysafecard.

Comision retragere bani Betano

Betano nu percepe comisioane pentru retragerile de bani ale clienților săi. Cu toate acestea, este posibil ca anumite metode de retragere să aibă comisioane impuse de către furnizorii lor de servicii de plată sau de către instituțiile bancare implicate. Este important să verificați cu atenție detaliile oferite de către furnizorul de servicii de plată pentru a înțelege dacă sunt aplicabile comisioane. În general, Betano recomandă utilizarea metodelor de retragere care nu implică costuri suplimentare pentru a vă asigura că veți primi suma totală a câștigurilor.

Cum retragi bani de la Betano?

Atunci când vă doriți să retrageți bani de la casa de pariuri Betano, trebuie să urmați câțiva pași simpli. În primul rând, trebuie să vă autentificați în contul dumneavoastră de pe site-ul Betano.ro și să accesați secțiunea de "Retragere". În acest pas, trebuie să alegeți metoda de plată cu care doriți să retrageți banii și să introduceți suma pe care doriți să o retrageți.

Pasul doi implică verificarea și confirmarea detaliilor retragerii. Asigurați-vă că toate detaliile sunt corecte și apoi confirmați retragerea. Dacă sunteți un jucător nou sau nu ați efectuat retrageri înainte, poate fi necesar să furnizați documentele de identificare și verificare, precum pașaportul sau buletinul.

În pasul final, veți primi o notificare de confirmare a retragerii. În funcție de metoda de plată aleasă, banii vor fi disponibili în contul dumneavoastră în termen de câteva minute sau zile lucrătoare.

Pentru a vă ajuta să urmați acești pași, Betano oferă și tutoriale detaliate și imagini explicative pe site-ul său. De asemenea, dacă întâmpinați dificultăți, puteți contacta serviciul lor de asistență pentru ajutor și asistență.

FAQs Betano depunere și retragere în 2024

author photo
Bogdan U.
Bogdan este un expert in analiza meciurilor sportive, scriitor de articole si recenzii, cu o experienta de peste 7 ani in domeniul pariurilor sportive. Analizele realizate de catre acesta si ponturile oferite au ajutat de-a lungul timpului zeci de mii de pariori sa castige bilete impresionante, sa inteleaga mult mai bine lumea pariurilor sportive si sa se bucure de sport. Bogdan nu are experienta doar teoretica, ci si practica, deoarece plaseaza pariuri sportive de foarte multi ani si este unul dintre putini specialisti care reusesc sa castige in mod constant sume impresionante.
Articole din Bogdan U.