Mozzart

Mozzart
9.65

Mozzart

9.65
 • Oferă o gamă variată de opțiuni de pariere, inclusiv pariuri sportive, cazinou și jocuri virtuale.
 • Interfața platformei este ușor de utilizat, oferind o experiență plăcută utilizatorilor.
9.65

În această recenzie, voi împărtăși experiența mea personală cu casa de pariuri Mozzart și vă voi oferi o perspectivă detaliată asupra serviciilor lor. Descoperirea Mozzart a fost rezultatul recomandărilor entuziaste din partea prietenilor și a recenziilor pozitive pe care le-am găsit online. M-am hotărât să le dau o șansă și să văd ce au de oferit.

Un aspect care m-a impresionat de la început a fost interfața lor prietenoasă cu utilizatorul. Site-ul Mozzart este bine structurat, ușor de navigat și oferă o experiență plăcută de pariere. Am avut acces la o gamă variată de opțiuni de pariere, inclusiv sporturi populare precum fotbal, tenis și baschet, dar și sporturi mai de nișă.

Cotele oferite de Mozzart sunt competitive, iar promoțiile și bonusurile lor reprezintă o atracție suplimentară. Am fost încântat să descopăr diverse oferte, inclusiv bonusul de bun venit pentru clienții noi, care mi-a oferit oportunitatea de a obține un impuls în plasarea pariurilor mele.

Serviciul clienți al Mozzart merită, de asemenea, menționat. Am avut o întrebare și am contactat echipa de asistență prin chat-ul live disponibil pe site. Răspunsul lor a fost prompt și profesionist, oferindu-mi soluția de care aveam nevoie.

Experiența utilizatorului pe Mozzart a fost una plăcută și intuitivă. Procesul de creare a unui cont și de depunere a fondurilor a fost simplu și eficient. Am apreciat faptul că retragerea câștigurilor a fost rapidă și fără complicații.

În concluzie, Mozzart oferă o experiență solidă în domeniul pariurilor sportive în România. Cu o interfață prietenoasă cu utilizatorul, o gamă variată de opțiuni de pariere și un serviciu clienți de încredere, Mozzart este o alegere demnă de luat în considerare pentru pasionații de pariuri. Fiind sincer și transparent, recunosc că am avut o experiență pozitivă în general cu Mozzart și îi recomand celor care caută o platformă fiabilă și distractivă pentru a-și testa abilitățile de pariere.

Scurta descriere

Proprietar:

Mozzartbet Group

Pagină web:

www.mozzartbet.ro

Fondat:

2000

Sediu:

Belgrad, Serbia

Apel:

Centru de ajutor:

https://www.mozzartbet.ro/ro/contact

Metode de depozit
Comision
Depozit minim
icon card
2%
20 RON
icon card
2%
45 RON
icon card
2%
45 RON
icon card
2%
10 RON
icon card
2%
20 RON
icon card
2%
20 RON
Metode de retragere
Retragere minimă
Timp de proc.
icon card
100 RON
2-4 zile
icon card
100 RON
24 ore
icon card
100 RON
24 ore
icon card
-
Instant
icon card
-
Instant
icon card
100 RON
1-3 zile

Depozit minim

20 RON

Reglementat de

ONJN

Licenta

Cum să vă înregistrați Mozzart

Descarcă și instalează aplicația Mozzart

Accesează Magazinul Play pentru dispozitive Android sau App Store pentru dispozitive iOS. Caută aplicația Mozzartbet și apasă pe butonul "Descarcă" sau "Instalează" pentru a o instala pe telefonul tău.

Înregistrare cont nou

Deschide aplicația Mozzart și apasă pe butonul "Înregistrare" sau "Cont nou". Completează formularul de înregistrare cu datele tale personale, inclusiv nume, prenume, adresă de e-mail, număr de telefon și parolă. Asigură-te că introduci datele corecte și valide.

Confirmă adresa de e-mail și numărul de telefon

Pentru a finaliza înregistrarea, vei primi un e-mail și un SMS cu un link de confirmare. Accesează link-ul din e-mail și introdu codul primit prin SMS pentru a-ți verifica adresa de e-mail și numărul de telefon.

Depune fonduri în contul tău

După ce ai confirmat contul, accesează secțiunea "Depunere" din aplicație și alege metoda de plată preferată. Introdu suma pe care dorești să o depui și urmează instrucțiunile pentru a finaliza procesul de depunere.

Verificare cont (opțional)

Mozzart poate solicita verificarea contului pentru a-ți verifica identitatea. Acest proces poate implica încărcarea unor documente precum buletinul de identitate sau pașaportul. Urmează instrucțiunile și trimite documentele solicitate.

După finalizarea acestor pași, vei avea un cont activ la Mozzart și vei putea începe să explorezi și să pariezi pe diverse evenimente sportive și alte opțiuni oferite de platformă.

Înregistrare cont nou

Pe pagina principală a site-ului, caută butonul "Înregistrare" sau "Cont nou". Apasă pe acesta pentru a accesa formularul de înregistrare. Completează cu atenție toate câmpurile cu informațiile tale personale, inclusiv nume, prenume, adresă de e-mail, număr de telefon și parolă.

Confirmă adresa de e-mail și numărul de telefon

După ce ai completat formularul de înregistrare, vei primi un e-mail și un SMS cu un link de confirmare. Accesează link-ul din e-mail și introdu codul primit prin SMS pentru a-ți verifica adresa de e-mail și numărul de telefon.

Depune fonduri în contul tău

După finalizarea înregistrării și verificarea contului, conectează-te la contul tău Mozzart și accesează secțiunea "Depunere". Alege metoda de plată preferată și introdu suma pe care dorești să o depui. Urmărește instrucțiunile pentru a finaliza procesul de depunere.

Verificare cont (opțional)

Mozzart poate solicita verificarea contului pentru a-ți verifica identitatea. Acest proces poate implica încărcarea unor documente precum buletinul de identitate sau pașaportul. Urmează instrucțiunile și trimite documentele solicitate, dacă este cazul.

După finalizarea acestor pași, vei avea un cont activ pe platforma Mozzart și vei putea explora și plasa pariuri pe evenimente sportive și alte opțiuni oferite de operator.

Accesează site-ul Mozzartbet

Deschide browser-ul de pe calculator și introdu adresa www.mozzartbet.ro în bara de căutare. Apasă Enter pentru a accesa site-ul oficial al Mozzart.

Opinii despre Mozzart

Aici puteți citi părerile despre serviciile casei de pariuri Marathonbet de la utilizatori reali. Alăturați-vă altor jucători care și-au împărtășit deja părerea despre Marathonbet. Experiența ta poate ajuta alți utilizatori.

Mai multe informații despre Mozzart

Mozzart Bonus de Bun Venit

La Mozzart, jucătorii noi pot beneficia de un generos bonus de bun venit, care adaugă o valoare suplimentară în momentul în care își deschid un cont și fac prima depunere. Bonusul de bun venit oferă oportunitatea de a profita de mai multe resurse pentru a-ți începe experiența de pariere într-un mod avantajos.

Valoarea actuală a bonusului de bun venit poate fi găsită pe site-ul oficial al Mozzart la adresa www.mozzartbet.ro. Acolo vei găsi informații detaliate despre valoarea bonusului, precum și despre termenii și condițiile asociate. Acum acesta este de până la 200% din primele 3 depuneri.

Bonusul de bun venit este o modalitate de a-ți crește șansele de câștig și de a explora diferitele opțiuni de pariere disponibile pe platforma Mozzart. De obicei, bonusul de bun venit se acordă după efectuarea primei depuneri și poate consta într-un procentaj din valoarea depunerii sau într-o sumă fixă.

Este important să citești cu atenție termenii și condițiile bonusului de bun venit pentru a înțelege cerințele de pariere și alte restricții aplicabile. De asemenea, este recomandat să verifici periodic site-ul Mozzart pentru a fi la curent cu eventualele promoții și oferte speciale disponibile.

Mozzart oferă oportunități atractive pentru jucătorii săi, iar bonusul de bun venit este doar una dintre ele. Asigură-te că profiți la maximum de aceste avantaje și bucură-te de o experiență de pariere distractivă și captivantă.

Oferta de Pariuri Sportive Online

Mozzart se remarcă printr-o ofertă bogată și diversificată de pariuri sportive online. Platforma acoperă o gamă largă de sporturi populare și competiții din întreaga lume, oferind jucătorilor multiple opțiuni de pariere pentru a se potrivi preferințelor lor.

Indiferent de sportul pe care îl preferi, vei găsi o varietate de piețe de pariere disponibile la Mozzart. Fotbalul, tenisul, baschetul, hocheiul, voleiul, handbalul și alte sporturi majore sunt acoperite cu atenție, oferind opțiuni diverse pentru pariori. Poți plasa pariuri pe rezultatele meciurilor, scoruri corecte, totaluri, handicapuri, goluri și multe altele.

Pe lângă sporturile populare, Mozzart oferă și opțiuni de pariere pentru evenimente mai puțin cunoscute sau sporturi de nișă, cum ar fi snookerul, darts-ul, rugby-ul, eSports și altele. Această diversitate a ofertei permite jucătorilor să exploreze și să parieze pe competiții mai puțin obișnuite, oferind o gamă extinsă de posibilități.

Cu o interfață intuitivă și ușor de utilizat, Mozzart facilitează plasarea pariurilor într-un mod rapid și convenabil. Oferă, de asemenea, informații și statistici actualizate despre evenimentele sportive, astfel încât jucătorii să poată face pariuri informate.

Indiferent de sportul ales sau de preferințele tale de pariere, oferta de pariuri sportive online a Mozzart se adresează tuturor pasionaților de sport și pariorilor, oferind o gamă variată de opțiuni pentru a-ți satisface dorințele de pariere.

Cote

Casa de pariuri Mozzart se remarcă prin oferirea unor cote competitive și atractive pentru jucători. Platforma acoperă o gamă largă de piețe de pariere, de la cele mai populare evenimente sportive la competiții mai puțin cunoscute.

Mozzart oferă cote medii și marje de pariere rezonabile, asigurându-se că jucătorii au șanse echitabile de a obține câștiguri semnificative. Cotele medii pot varia în funcție de sportul și competiția selectată, dar în general, Mozzart oferă cote competitive în industrie.

Pentru a exemplifica modul de calcul al cotelor, să luăm în considerare un meci de fotbal. Să presupunem că Mozzart oferă următoarele cote pentru victorie: echipa A - 2.00, echipa B - 3.50 și remiza - 2.80. Pentru a calcula marja de pariere, adăugăm inversul cotelor și obținem: 1/2.00 + 1/3.50 + 1/2.80 = 0.50 + 0.29 + 0.36 = 1.15. Astfel, marja de pariere ar fi de aproximativ 15%.

Mozzart oferă o varietate de piețe de pariere, de la cele clasice, precum rezultatul meciului sau scorul corect, la opțiuni mai specifice, cum ar fi golurile marcate sau handicapurile. Această diversitate a piețelor permite jucătorilor să aleagă opțiunile care se potrivesc cel mai bine strategiei și cunoștințelor lor.

Acestea fiind spusee, Mozzart oferă cote competitive și o gamă variată de piețe de pariere, asigurându-se că jucătorii au opțiuni multiple și șanse de câștig echitabile.

Pariuri Live

Secțiunea de pariuri live de la Mozzart oferă o experiență captivantă și interactivă pentru jucători. Această opțiune le permite utilizatorilor să plaseze pariuri în timp real pe evenimentele sportive în desfășurare. Mozzart acoperă o gamă largă de sporturi în cadrul pariurilor live, inclusiv fotbal, tenis, baschet, volei și multe altele. Aceasta oferă jucătorilor oportunitatea de a paria pe meciurile și competițiile preferate în timp ce se desfășoară.

În ceea ce privește piețele de pariuri disponibile în secțiunea live, Mozzart oferă o selecție variată pentru fiecare eveniment sportiv. Jucătorii pot plasa pariuri pe rezultate finale, goluri marcate, handicapuri, numărul total de goluri și multe altele. Această diversitate a piețelor asigură că jucătorii au opțiuni multiple și pot alege pariurile care se potrivesc cel mai bine strategiei și preferințelor lor.

În ceea ce privește limitele pentru pariurile live, acestea pot varia în funcție de sport, eveniment și popularitatea meciului. Mozzart oferă informații detaliate cu privire la limitele minime și maxime pentru fiecare tip de pariu în cadrul secțiunii live.

Cotele pentru pariurile live sunt actualizate în timp real, reflectând evoluția evenimentelor sportive. Acestea sunt competitive și se bazează pe probabilitatea de înregistrare a diferitelor rezultate în timpul meciului.

Secțiunea de pariuri live de la Mozzart oferă o experiență interactivă și variată pentru jucători, cu o gamă largă de sporturi și piețe de pariuri disponibile. Limitările și cotele sunt ajustate în funcție de eveniment și popularitatea meciurilor, asigurându-se că jucătorii au opțiuni multiple și oportunități de câștig în timp real.

Pariuri Esports

Mozzart oferă și opțiuni de pariuri pentru fanii Esports, acea secțiune a platformei dedicată competițiilor de jocuri video. Jucătorii pot plasa pariuri pe diverse jocuri populare din industria Esports, precum Counter-Strike: Global Offensive (CSGO), Dota 2, League of Legends (LoL), Overwatch și multe altele.

În ceea ce privește piețele de pariuri disponibile în cadrul Esports, Mozzart oferă o gamă variată de opțiuni. Jucătorii pot paria pe rezultatele meciurilor, scoruri, câștigătorii rundelor, primul sânge vărsat și multe altele, în funcție de jocul selectat.

Un alt aspect important este disponibilitatea streamingului online pentru evenimentele Esports. Mozzart oferă o opțiune de transmisie în direct pentru anumite meciuri Esports, astfel încât jucătorii pot urmări desfășurarea competițiilor în timp ce plasează pariurile. Acest lucru adaugă o dimensiune suplimentară de divertisment și interactivitate experienței de pariere pe Esports.

În concluzie, Mozzart oferă opțiuni de pariuri pentru fanii Esports, cu o varietate de jocuri disponibile și piețe de pariuri adecvate. De asemenea, streamingul online oferit pentru anumite evenimente Esports adaugă un plus de entuziasm și posibilitatea de a urmări în timp real meciurile preferate.

Limite la depozite

La Mozzart, există o varietate de metode de plată disponibile pentru a efectua depozite și retrageri. Procesul de efectuare a unei depuneri este simplu și rapid. Iată pașii de bază pentru a face o depunere:

 1. Accesați contul dvs. Mozzart și navigați la secțiunea "Depunere" sau "Adăugare fonduri".
 2. Alegeți metoda de plată preferată din lista disponibilă, cum ar fi cardul bancar, portofelele electronice sau transferul bancar.
 3. Introduceți suma pe care doriți să o depuneți și urmați instrucțiunile specifice pentru metoda de plată selectată.
 4. Confirmați tranzacția și fondurile vor fi disponibile în contul dvs. Mozzart în mod obișnuit în câteva minute.

În ceea ce privește retragerile, Mozzart pune la dispoziție și opțiuni variate pentru a vă retrage câștigurile. Limita minimă de retragere poate varia în funcție de metoda de plată aleasă, iar limita maximă de retragere poate fi influențată de politica de retragere a Mozzart.

Pentru a vă retrage banii câștigați, urmați acești pași de bază:

 1. Accesați contul dvs. Mozzart și navigați la secțiunea "Retragere" sau "Retragere fonduri".
 2. Selectați metoda de plată preferată pentru retragere și introduceți suma pe care doriți să o retrageți.
 3. Urmați instrucțiunile specifice pentru metoda de plată selectată și confirmați tranzacția.
 4. Durata de procesare a retragerilor poate varia în funcție de metoda de plată aleasă, dar în general, Mozzart se străduiește să proceseze retragerile în cel mai scurt timp posibil.

Pentru a vă oferi o imagine mai clară asupra metodelor de plată disponibile și a limitelor asociate, iată un tabel de bază care cuprinde informații importante:

Metoda de depunere

Suma depunere

Suma retragere

Durata de procesare

Comision

Card bancar

20 RON

100 RON

Instant/3-5 zile

Fără comision

Portofele electronice

45 RON

100 RON

Instant/24 h

Fără comision

Okto Cash

10 RON

100 RON

Instant/24 h

Fără comision

Toppay

20 RON

100 RON

Instant/24 h

Fără comision

Este important să rețineți că limitele și informațiile detaliate pot varia în funcție de metoda de plată, țara de rezidență și politica specifică a Mozzart. Recomandăm consultarea directă a site-ului Mozzart pentru cele mai actualizate informații despre limitele de depunere și retragere.

Mozzart bonusuri și promoții

Mozzart oferă o gamă variată de bonusuri și promoții atractive pentru clienții săi. Acestea pot varia în funcție de perioadă și de evenimente speciale, așa că recomandăm verificarea bonusurilor actuale pe site-ul oficial al casei de pariuri pentru cele mai actualizate informații. Iată câteva exemple de bonusuri pe care le puteți găsi la Mozzart:

 1. Bonus de bun venit: Mozzart oferă un bonus de bun venit atractiv pentru noii utilizatori care își deschid un cont și fac o primă depunere. Acest bonus poate consta într-o sumă suplimentară de pariere sau într-o ofertă de pariere gratuită, în funcție de termenii și condițiile specifice.
 2. Bonusuri la evenimente sportive: Mozzart este cunoscut pentru ofertele speciale legate de evenimentele sportive majore, cum ar fi campionatele mondiale sau europene de fotbal, Grand Slam-uri de tenis sau Jocurile Olimpice. Aceste bonusuri pot include pariuri gratuite, cote îmbunătățite sau alte oferte speciale.
 3. Promoții periodice: Mozzart oferă promoții periodice pentru a răsplăti loialitatea clienților săi. Aceste promoții pot include bonusuri de reîncărcare, rambursări de pariuri pierdute sau alte oferte speciale care îmbunătățesc experiența de pariere.
 4. Program de loialitate: Mozzart are un program de loialitate pentru clienții săi, care le oferă avantaje suplimentare în funcție de activitatea lor de pariere. Aceste beneficii pot include bonusuri personalizate, promoții exclusive sau alte recompense.

Este important să citiți cu atenție termenii și condițiile asociate fiecărui bonus și să urmați instrucțiunile specifice pentru a beneficia de ofertele respective. Verificarea site-ului Mozzart vă va oferi cele mai actualizate informații despre bonusurile disponibile și cum să le accesați.

Mozzart aplicație mobilă

Mozzart pune la dispoziție o aplicație mobilă intuitivă și ușor de utilizat, disponibilă atât pentru dispozitivele iOS, cât și pentru cele Android. Pentru a descărca și instala aplicația Mozzart pe dispozitivul dvs., urmați acești pași:

Pentru utilizatorii de dispozitive iOS:

 1. Accesați App Store de pe telefonul dvs.
 2. Căutați "Mozzart" în bara de căutare.
 3. Selectați aplicația Mozzart și apăsați pe butonul "Instalare".
 4. Așteptați ca aplicația să se descarce și să se instaleze pe telefonul dvs.

Pentru utilizatorii de dispozitive Android:

 1. Accesați Google Play Store de pe telefonul dvs.
 2. Căutați "Mozzart" în bara de căutare.
 3. Selectați aplicația Mozzart și apăsați pe butonul "Instalare".
 4. Așteptați ca aplicația să se descarce și să se instaleze pe telefonul dvs.

Aplicația Mozzart oferă o gamă completă de funcții și opțiuni pentru parierea comodă pe dispozitivele mobile. Aceasta include acces la toate piețele de pariere, posibilitatea de a plasa pariuri live, verificarea rezultatelor și a statisticii, depuneri și retrageri rapide, precum și notificări personalizate pentru evenimentele și promoțiile importante. Interfața intuitivă și optimizată pentru mobil vă permite să navigați ușor și să vă bucurați de o experiență plăcută de pariere pe telefonul dvs.

Live Streaming

La momentul actual, casa de pariuri Mozzart nu oferă serviciul de livestreaming pentru meciurile sportive. Cu toate acestea, puteți beneficia de funcționalități precum scoruri și statistici live pentru a vă menține actualizați în timp real cu rezultatele și evoluția evenimentelor sportive. 

Astfel, puteți accesa informații actualizate despre meciurile și competițiile preferate pentru a vă ghida în procesul de pariere. Deși streamingul live poate fi indisponibil în prezent, Mozzart se concentrează pe furnizarea unui mediu de pariere sigur și oferă o gamă variată de opțiuni și servicii pentru a vă bucura de o experiență de pariere captivantă.

Casino Mozzart

Secțiunea Mozzart Casino este disponibilă și în România, oferind o varietate impresionantă de jocuri și opțiuni de divertisment online. Mozzart Slots reprezintă o selecție amplă de sloturi video, incluzând atât titluri clasice cât și cele mai recente lansări ale unor producători de top. Jucătorii se pot bucura de tematici diverse, bonusuri atractive și caracteristici speciale, oferind o experiență captivantă.

Pentru cei care doresc o experiență mai autentică, Mozzart oferă secțiunea Casino Live, unde jucătorii pot interacționa cu dealeri profesioniști în timp real. Această secțiune include jocuri populare precum ruletă live, blackjack, poker și alte opțiuni de jocuri de masă. Jucătorii pot simți atmosfera autentică a unui cazinou tradițional, în timp ce plasează pariuri și interacționează cu dealerii prin intermediul unei transmisiuni video de înaltă calitate.

În plus, Mozzart oferă o varietate de jocuri de masă non-live, precum ruletă, poker, blackjack și multe altele. Aceste jocuri pot fi accesate direct de pe platforma online a cazinoului și oferă o gamă diversă de opțiuni pentru pasionații de jocuri de noroc.

Indiferent de preferințele tale, Mozzart Casino oferă o experiență de joc captivantă, cu grafică de înaltă calitate, funcționalități avansate și șanse reale de câștig. Este important să consulți site-ul oficial Mozzart pentru a verifica jocurile disponibile în prezent și pentru a descoperi cele mai noi adăugiri și promoții în secțiunea de cazinou.

Licență și securitate Mozzart

Mozzartbet este licențiat și reglementat de Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc (ONJN) din România, conform Legii 246/2010. Acest lucru asigură că activitatea lor este supusă unor standarde ridicate de integritate și siguranță în domeniul jocurilor de noroc.

Casa de pariuri Mozzart adoptă măsuri stricte de securitate pentru a proteja informațiile personale și financiare ale utilizatorilor. Aceste măsuri includ utilizarea tehnologiei de criptare SSL pentru a proteja transferul de date și păstrarea informațiilor confidențiale într-un mediu securizat. Astfel, jucătorii pot avea încredere că datele lor personale și tranzacțiile sunt protejate în mod corespunzător.

Mozzartbet promovează transparența pe site-ul său, oferind informații clare și accesibile despre regulile și politicile de joc, termenii și condițiile, precum și politica de confidențialitate. De asemenea, sunt disponibile detalii despre licența de operare și organul de reglementare, confirmând angajamentul lor față de transparență și respectarea normelor legale.

Mozzart asistență clienți

Echipa de asistență pentru clienți a Mozzart este dedicată să ofere suport de calitate și răspunsuri rapide la întrebările și solicitările utilizatorilor. Asistența clienților este disponibilă 24/7, ceea ce înseamnă că puteți contacta serviciul de asistență oricând aveți nevoie de ajutor.

Unul dintre canalele de comunicare disponibile este chat-ul live, care vă permite să intrați în contact direct cu un reprezentant al echipei de asistență. Acesta este un mod eficient de a obține răspunsuri imediate la întrebările sau nelămuririle pe care le aveți.

Pentru a contacta Mozzart în afara chat-ului live, puteți utiliza următoarele informații de contact:

 • E-mail: Puteți trimite un e-mail la adresa de contact specificată pe site-ul Mozzart pentru a primi asistență sau pentru a transmite orice întrebări sau probleme pe care le aveți.
 • Telefon: Mozzart pune la dispoziție și un număr de telefon de contact, unde puteți vorbi direct cu un reprezentant al echipei de asistență pentru a obține ajutor sau a primi clarificări suplimentare.

Este recomandat să consultați site-ul oficial Mozzartbet pentru a obține cele mai actualizate informații de contact și pentru a afla mai multe despre modalitățile de asistență oferite.

Întrebări frecvente Mozzart

author photo
Bogdan U.
Bogdan este un expert in analiza meciurilor sportive, scriitor de articole si recenzii, cu o experienta de peste 7 ani in domeniul pariurilor sportive. Analizele realizate de catre acesta si ponturile oferite au ajutat de-a lungul timpului zeci de mii de pariori sa castige bilete impresionante, sa inteleaga mult mai bine lumea pariurilor sportive si sa se bucure de sport. Bogdan nu are experienta doar teoretica, ci si practica, deoarece plaseaza pariuri sportive de foarte multi ani si este unul dintre putini specialisti care reusesc sa castige in mod constant sume impresionante.
Articole din Bogdan U.