Favbet

Favbet
9.7

Favbet

9.7
 • Gama largă de opțiuni de pariere.
 • Cote competitive.
 • Oferte promoționale.
9.7

În momentul în care vă înscrieți pe site-ul Favbet, veți observa că această casă de pariuri oferă o gamă variată de opțiuni de pariere, inclusiv pariuri sportive și pariuri live. Interfața platformei este ușor de utilizat, iar utilizatorii pot găsi cu ușurință evenimentele sportive disponibile pentru pariere.

Principalul avantaj al Favbet este reprezentat de cotele bune și variate, care oferă o oportunitate excelentă pentru a înregistra câștigurile importante. În plus, platforma oferă promoții frecvente și bonusuri pentru clienții noi, precum și opțiuni de pariere gratuite.

Dacă întâmpinați orice probleme sau aveți întrebări, serviciul de asistență pentru clienți este disponibil 24/7 prin chat live sau e-mail. Timpul de răspuns al reprezentanților de suport este rapid și eficient, iar aceștia sunt pregătiți să vă ajute în orice situație.

Utilizarea platformei este ușor de înțeles și de navigat, iar depunerea și retragerea de fonduri sunt procese rapide și sigure. Favbet este disponibil atât pe dispozitive web, cât și pe dispozitive mobile, inclusiv pe platforme Apple și Android, ceea ce înseamnă că puteți plasa pariuri oriunde și oricând.

În general, Favbet este o casă de pariuri excelentă pentru cei care caută o gamă largă de opțiuni de pariere și cote competitive. În plus, serviciul de asistență pentru clienți și procesul de depunere/retragere sunt eficiente și sigure.

Scurta descriere

Proprietar:

Favbet LLC

Pagină web:

www.favbet.ro

Fondat:

2015

Sediu:

Calea Grivitei 136, Bucuresti

Centru de ajutor:

[email protected]

Metode de depozit
Comision
Depozit minim
icon card
-
-
icon card
-
-
icon card
-
-
Metode de retragere
Retragere minimă
Timp de proc.
icon card
20 RON
Instantaneu
icon card
20 RON
1-3 zile
icon card
20 RON
Instantaneu

Depozit minim

20 RON

Reglementat de

ONJN

Licenta

Cum să vă înregistrați Favbet

Depuneți bani și începeți să pariați

După ce v-ați înregistrat cu succes și ați verificat contul, puteți depune bani în contul dvs. Favbet utilizând una dintre metodele de plată disponibile. După ce ați depus bani, veți fi gata să începeți să plasați pariuri pe sporturile preferate.

Accesați site-ul mobile sau descarcati aplicația mobilă

Accesați site-ul mobil Favbet de pe browser-ul telefonului mobil la adresa https://www.favbet.ro/ sau descarcati aplicatia din Google Play sau AppStore. Site-ul este optimizat pentru dispozitivele mobile, astfel încât să puteți naviga și plasa pariuri ușor și fără probleme. Aplicația mobilă este disponibilă pentru toate sistemele de operare.

Apăsați pe butonul de înregistrare

După ce ați accesat site-ul, apăsați pe butonul "Înregistrare" pentru a începe procesul de înregistrare. Veți fi direcționat către formularul de înregistrare, unde trebuie să completați câmpurile necesare.

Completați formularul de înregistrare

Completați formularul de înregistrare cu informațiile solicitate, cum ar fi numele, adresa de e-mail, numărul de telefon și parola. Asigurați-vă că introduceți informații corecte și precise, deoarece acestea vor fi necesare în procesul de verificare a contului. De asemenea, puteți alege moneda preferată pentru contul dvs. Favbet.

Verificați contul

În funcție de reglementările și politicile interne ale Favbet, procesul de verificare a contului poate fi necesar. Dacă acesta este cazul, veți primi un e-mail de confirmare cu instrucțiuni suplimentare privind modul de verificare a contului. În general, veți fi rugat să furnizați documente care să ateste identitatea și adresa dvs.

Accesați site-ul oficial Favbet

Pentru a începe procesul de înregistrare, trebuie să accesați site-ul oficial Favbet. Deschideți browserul preferat și tastați adresa favbet.ro în bara de adrese. Așteptați ca site-ul să se încarce complet înainte de a continua.

Apăsați butonul "Înregistrare"

În partea dreaptă-sus a paginii de pornire, veți vedea butonul "Înregistrare". Faceți clic pe acest buton pentru a fi direcționat către pagina de înregistrare.

Completați formularul de înregistrare

Pe pagina de înregistrare, veți vedea un formular care trebuie completat cu informațiile dvs. personale. În acest formular, trebuie să introduceți numele, prenumele, adresa de e-mail, numărul de telefon și o parolă pentru contul dvs. Asigurați-vă că introduceți informațiile corecte, deoarece acestea vor fi folosite pentru a vă identifica și pentru a vă asigura că sunteți eligibil pentru a paria.

Confirmați contul

După ce ați completat formularul de înregistrare, veți primi un e-mail de confirmare la adresa de e-mail specificată. Accesați e-mail-ul și faceți clic pe link-ul de confirmare pentru a finaliza procesul de înregistrare.

Efectuați prima depunere și începeți să pariați

După ce v-ați înregistrat cu succes și ați confirmat contul dvs., puteți efectua prima depunere în contul dvs. Există mai multe opțiuni de plată disponibile, așa că alegeți cea mai convenabilă pentru dvs. După ce ați efectuat o depunere, puteți începe să pariați pe diverse evenimente sportive sau jocuri de cazino.

Procesul de verificare

În unele cazuri, Favbet poate solicita verificarea contului dvs. pentru a se asigura că sunteți eligibil pentru a paria. În cazul în care acest lucru este necesar, veți fi notificat prin e-mail sau mesaj în contul dvs. Pentru a vă verifica contul, veți fi rugat să furnizați o copie a unui document de identitate, cum ar fi pașaportul sau cartea de identitate. Veți fi, de asemenea, rugat să furnizați o dovadă a adresei de domiciliu, cum ar fi o factură de utilități recentă.

Opinii despre Favbet

Aici puteți citi părerile despre serviciile casei de pariuri Marathonbet de la utilizatori reali. Alăturați-vă altor jucători care și-au împărtășit deja părerea despre Marathonbet. Experiența ta poate ajuta alți utilizatori.

Mai multe informații despre Favbet

Cum faci verificarea contului la Favbet?

Verificarea contului la Favbet este un proces important pentru a asigura securitatea și integritatea platformei. Aceasta este necesară pentru a proteja atât clienții cât și platforma împotriva fraudei și a activităților ilegale.

Procesul de verificare a contului la Favbet este unul simplu și ușor de urmat. După crearea unui cont, va trebui să furnizați anumite documente pentru a verifica identitatea și adresa dumneavoastră. În general, se cere furnizarea următoarelor documente:

 1. Document de identitate emis de autoritățile guvernamentale, cum ar fi pașaportul sau cartea de identitate.
 2. O factură recentă de utilități care să confirme adresa dumneavoastră, cum ar fi facturile de energie electrică, gaz, apă sau internet.
 3. Un extras de cont bancar sau o poză a cardului cu care ați depus.

Motivul pentru care se solicită aceste documente este pentru a preveni spălarea de bani, fraudă și alte activități ilegale.

Durata verificării poate varia în funcție de numărul de solicitări primite și de volumul de muncă al departamentului de verificare. În general, procesul poate dura între 24 și 72 de ore. După finalizarea procesului de verificare, veți primi o notificare prin e-mail cu privire la statutul verificării dumneavoastră.

În concluzie, verificarea contului la Favbet este un proces important și necesar pentru a vă proteja și pentru a proteja platforma împotriva fraudei și a activităților ilegale. Asigurați-vă că furnizați documentele solicitate și urmați instrucțiunile furnizate pentru a vă verifica contul cât mai rapid posibil.

Favbet bonus de bun venit

Favbet oferă un bonus de bun venit pentru noii utilizatori care se înregistrează și depun bani în contul lor. În prezent, bonusul de bun venit oferit de Favbet este de 100% din valoarea primei depuneri, până la 1000 RON. Pentru a obține acest bonus, utilizatorii trebuie să îndeplinească anumite condiții, cum ar fi:

 1. Înregistrați un cont nou pe site-ul Favbet.
 2. Efectuați o primă depunere în valoare de minim 20 RON.
 3. Pariați valoarea depunerii pe cote de minim 1.5.

Dacă îndepliniți toate aceste condiții, veți primi un bonus de bun venit în valoare de 100% din suma depusă, până la maxim 1000 RON. Bonusul trebuie rulat de 30 ori înainte de a putea fi retras, iar această condiție trebuie îndeplinită în decurs de 14 zile de la acordarea bonusului.

Este important de menționat că Favbet își rezervă dreptul de a modifica sau de a anula această ofertă fără o notificare prealabilă. De asemenea, bonusul de bun venit nu poate fi combinat cu alte oferte sau promoții active pe site-ul Favbet. Pentru mai multe informații despre bonusul de bun venit sau alte oferte de pe site-ul Favbet, puteți consulta secțiunea de Promoții de pe site-ul lor.

Oferta de pariuri sportive online

Casa de pariuri Favbet oferă o gamă largă de opțiuni de pariuri sportive pentru jucători, incluzând sporturi populare precum fotbal, tenis, baschet, volei, hochei pe gheață, handbal și multe altele. Pariurile sunt disponibile pentru atât evenimente sportive majore, cât și pentru cele mai puțin cunoscute.

Jucătorii pot alege dintr-o varietate de opțiuni de pariere, inclusiv pariuri simple, pariuri combo, pariuri pe scorul corect, pariuri live și multe altele. În plus, casa de pariuri oferă o gamă largă de piețe de pariuri, inclusiv piețe de pariuri pe rezultatul final, piețe de pariuri pe goluri, piețe de pariuri pe numărul de corneruri și multe altele.

Un aspect interesant al ofertei de pariuri sportive online de la Favbet este faptul că aceasta acoperă, de asemenea, evenimente sportive din întreaga lume, inclusiv din Europa, Asia și America de Nord și de Sud. Astfel, jucătorii pot paria pe evenimente sportive din întreaga lume, fără a fi nevoie să se deplaseze fizic.

În concluzie, oferta de pariuri sportive online de la Favbet este variată și acoperă o gamă largă de sporturi și piețe de pariuri. Jucătorii au oportunitatea de a alege dintre opțiuni variate de pariere și pot paria pe evenimente sportive din întreaga lume.

Cote

Cotele oferite de Favbet sunt printre cele mai bune din piața de pariuri online din România. Acestea acoperă o gamă largă de piețe de pariuri, inclusiv cele mai populare evenimente sportive, cum ar fi fotbal, tenis, baschet, handbal și multe altele.

În ceea ce privește marja medie de pariere, aceasta este de aproximativ 6%, ceea ce înseamnă că Favbet returnează în medie 94% din pariurile plasate. Aceasta este o valoare destul de bună în comparație cu alte case de pariuri online.

Cotele oferite de Favbet sunt actualizate în timp real pentru a reflecta evoluțiile din timpul meciurilor. Cu toate acestea, în ceea ce privește cotele medii, acestea variază în funcție de evenimentul sportiv și de popularitatea acestuia. În general, cotele oferite pentru evenimentele sportive populare, cum ar fi Liga Campionilor sau campionatele majore de fotbal, sunt printre cele mai bune din piață.

Pentru a calcula câștigurile posibile, puteți utiliza formula următoare: valoarea pariului x cota oferită = câștigul posibil. De exemplu, dacă plasați un pariu de 100 de lei pe o cotă de 2.50, câștigul posibil este de 250 de lei (100 de lei x 2.50 = 250 de lei).

Pariuri Live

Secțiunea de pariuri live reprezintă o opțiune populară printre pariori și este disponibilă și la Favbet. Această secțiune oferă posibilitatea de a plasa pariuri în timp real pe diverse evenimente sportive.

Favbet oferă o gamă variată de sporturi în secțiunea de pariuri live, printre care se numără fotbal, tenis, baschet, volei, handbal și multe altele. Fiecare sport oferă o varietate de piețe de pariuri în timp real, astfel încât pariorii să aibă multe opțiuni de pariere.

Limita minimă de pariere live poate varia de la un eveniment la altul și poate fi schimbată în funcție de eveniment. În ceea ce privește cotele pentru pariurile live, acestea variază și ele în timp real, în funcție de evoluția evenimentului și de fluctuațiile de pe piața de pariuri.

O caracteristică importantă în secțiunea de pariuri live este viteza de actualizare a cotelor și a opțiunilor de pariere. La Favbet, aceasta este foarte rapidă și precisă, astfel încât pariorii să poată lua decizii rapide și bine informate.

În general, pariurile live pot fi o modalitate interesantă de a paria pe sporturi, deoarece oferă posibilitatea de a observa evoluția unui eveniment în timp real și de a lua decizii în funcție de acesta. Cu toate acestea, este important să pariați responsabil și să nu depășiți limita de pariere stabilită.

Pariuri Esports

Casa de pariuri Favbet oferă o gamă largă de opțiuni de pariuri pentru pasionații de esports. Aceasta include unele dintre cele mai populare jocuri precum League of Legends, Dota 2, Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO), Starcraft II și multe altele.

În ceea ce privește piețele de pariuri, opțiunile disponibile depind de jocul ales. De exemplu, pentru CS:GO, puteți plasa pariuri pe rezultatul final al unei partide, pe câștigătorul unei hărți sau pe numărul total de runde jucate într-o anumită partidă. Pentru Dota 2, puteți paria pe echipa câștigătoare a unei partide, pe numărul total de kill-uri într-un joc sau pe câștigătorul primului turneu de sânge.

Favbet oferă și opțiunea de streaming online pentru esports, astfel încât să puteți viziona partidele live pe site-ul lor. Aceasta este o caracteristică utilă pentru cei care doresc să urmărească evenimente esports și să plaseze pariuri în timp real, în funcție de evoluția jocului.

În general, limita maximă de pariere pentru esports este similară cu cea pentru alte sporturi și depinde de evenimentul specific și de mărimea pariului. Cotele pentru esports la Favbet sunt competitive și sunt actualizate în timp real, în funcție de evoluția partidelor.

Limite la depozite

La Favbet, există o varietate de metode de plată pentru a efectua depuneri și retrageri. În ceea ce privește comisioanele, Favbet nu percepe comisioane pentru depuneri sau retrageri. Iată câteva informații esențiale despre acestea:

Metoda de plată

Suma minimă

Suma maximă

Durata de procesare

Comision

Card de credit/debit (VISA, Mastercard)

20 RON

10,000 RON

Instantaneu/în câteva minute

Gratuit

Portofele electronice (Skrill, Neteller)

20 RON

10,000 RON

Instantaneu/în câteva minute

Gratuit

Card preplătit (Paysafecard)

20 RON

10,000 RON

Instantaneu/în câteva minute

Gratuit

Este important de menționat că suma maximă de depunere depinde de metoda de plată aleasă și poate varia. În plus, pentru a putea face o retragere, contul dvs. trebuie să fie verificat și acest proces poate dura câteva zile lucrătoare. Verificarea contului necesită prezentarea unor documente de identitate, cum ar fi o copie a cărții de identitate și o factură recentă de utilități pentru a confirma adresa dvs. de domiciliu.

Suma minimă de retragere este de 20 RON, iar suma maximă de retragere depinde de metoda de plată aleasă, pana la 12.500 RON. Este important să verificați informațiile despre limitele de depunere și retragere pentru fiecare metodă de plată în parte pe site-ul oficial al casei de pariuri, deoarece acestea pot varia în funcție de țară și de monedă.

Favbet bonusuri și promoții

Favbet oferă o serie de bonusuri și promoții pentru a încuraja pariorii să continue să joace și să rămână loiali. Acestea sunt actualizate în mod regulat pe site-ul lor, așadar verificarea acestuia este întotdeauna recomandată pentru a fi la curent cu cele mai recente oferte.

Unul dintre bonusurile populare oferite de Favbet este Cash Out. Acesta le permite pariorilor să își retragă parțial sau integral pariurile înainte de finalizarea evenimentului. Această opțiune poate fi utilă pentru a asigura un profit sau pentru a minimiza pierderile.

Favbet oferă, de asemenea, un bonus de fidelitate pentru pariorii lor loiali. Acesta constă în puncte de loialitate pe care le colectați atunci când plasați pariuri. Aceste puncte pot fi schimbate ulterior pentru diferite premii, cum ar fi pariuri gratuite, bonusuri de depunere sau chiar bani cash.

Bonusurile de depunere sunt, de asemenea, o caracteristică comună la Favbet. Acestea pot varia de la un bonus procentual la depozitul inițial, la o sumă fixă de bani pentru un anumit depozit minim. Este important să verificați termenii și condițiile acestor bonusuri înainte de a încerca să le revendicați.

Favbet mai oferă și promoții sezoniere sau pentru evenimente speciale, cum ar fi campionatele de fotbal sau turneele importante de tenis. Aceste promoții pot varia de la pariuri gratuite la bonusuri la depunere și oferte exclusive pentru anumite evenimente.

În concluzie, Favbet oferă o gamă variată de bonusuri și promoții pentru a răsplăti pariorii săi loiali și pentru a încuraja noi jucători să se alăture platformei lor. Este important să verificați site-ul lor oficial pentru cele mai recente oferte și să citiți cu atenție termenii și condițiile înainte de a revendica orice bonus.

Favbet aplicație mobilă

Favbet are o aplicație mobilă disponibilă atât pentru dispozitive iOS, cât și Android. Această aplicație poate fi descărcată direct de pe site-ul oficial al casei de pariuri sau de pe App Store sau Google Play Store. Pentru a descărca și instala aplicația pe dispozitivul dvs., urmați acești pași:

Pentru utilizatorii iOS:

 1. Accesați App Store de pe dispozitivul dvs. iOS
 2. Căutați "Favbet" în bara de căutare
 3. Descărcați și instalați aplicația

Pentru utilizatorii Android:

 1. Accesați Google Play Store de pe dispozitivul dvs. Android
 2. Căutați "Favbet" în bara de căutare
 3. Descărcați și instalați aplicația

După instalarea aplicației, veți putea să vă conectați la contul dvs. de utilizator și să accesați toate opțiunile și funcțiile disponibile. Aplicația mobilă Favbet oferă utilizatorilor acces la toate piețele de pariuri disponibile pe site-ul desktop, precum și la opțiuni specifice mobile, cum ar fi funcția de pariere rapidă și opțiunea de live streaming pentru evenimentele sportive.

De asemenea, utilizatorii pot efectua depuneri și retrageri direct prin aplicație, astfel încât să poată paria și să-și gestioneze conturile de oriunde, în orice moment. Aplicația mobilă Favbet este ușor de utilizat, cu un design simplu și intuitiv, care facilitează navigarea și utilizarea pe dispozitivele mobile.

Live Streaming

Favbet oferă transmisiuni live pentru mai multe sporturi, inclusiv fotbal, tenis, baschet, volei, handbal, hochei pe gheață și multe altele. În plus, este posibil să găsiți transmisiuni live pentru evenimente mai mici sau pentru sporturi mai puțin populare, cum ar fi tenisul de masă sau badmintonul. Este important să verificați programul de transmisiuni live pe site-ul web Favbet pentru a vedea ce evenimente sunt disponibile în fiecare zi.

Favbet are drepturile de transmisiune exclusive pentru multe turnee și competiții. De exemplu, puteți urmări meciurile din liga ucraineană de fotbal sau meciurile de tenis din diverse turnee. Cu toate acestea, este posibil să existe unele excepții pentru anumite evenimente sportive, astfel încât să puteți verifica programul de transmisiuni live pentru a fi sigur că meciul pe care îl căutați va fi disponibil.

În cazul în care nu există transmisiuni live disponibile pentru anumite evenimente, Favbet oferă informații în timp real despre scoruri și statistici pentru majoritatea evenimentelor sportive, astfel încât să puteți fi la curent cu ultimele informații despre evenimentul pe care îl pariați.

Favbet Casino

Favbet oferă o selecție vastă de jocuri de cazino pentru clienții săi din România. Secțiunea de cazinou este disponibilă pe site-ul web și este ușor de accesat prin intermediul meniului principal.

Favbet Slots 

Secțiunea de sloturi a cazinoului Favbet conține o gamă largă de jocuri cu tematici variate și cu diferite opțiuni de plată. Acestea includ jocuri populare precum Shining Crown, Starburst, Book of Ra, Dog House și multe altele. Sloturile sunt disponibile atât în versiunea desktop, cât și mobilă, astfel încât jucătorii să poată juca oricând și oriunde.

Casino Live 

Secțiunea Casino Live oferă jucătorilor o experiență autentică de cazino, cu jocuri de masă populare și dealeri live. Jocurile disponibile includ ruletă, blackjack, baccarat și altele. Jucătorii pot comunica cu dealerii live prin chat, iar jocurile sunt disponibile în diferite variante de pariere, pentru a satisface preferințele tuturor jucătorilor.

Jocuri de masă Favbet

Secțiunea de jocuri de masă oferă o varietate de jocuri clasice de cazino, cum ar fi ruletă, blackjack, poker și multe altele. Acestea sunt disponibile în diferite variante, astfel încât jucătorii pot alege jocurile care se potrivesc cel mai bine cu preferințele lor. Jocurile de masă sunt disponibile atât în versiunea desktop, cât și mobilă, pentru a fi accesibile oriunde și oricând.

Toate jocurile sunt furnizate de cei mai mari și mai buni dezvoltatori de jocuri de cazino, ceea ce înseamnă că jucătorii se pot bucura de o experiență de joc autentică și de calitate. Favbet oferă, de asemenea, bonusuri atractive pentru jucătorii noi, precum și promoții regulate pentru clienții loiali, astfel încât jucătorii să se bucure de mai multe șanse de câștig.

Licenta si securitate Favbet

Favbet este o casă de pariuri online care operează în România sub licența ONJN (Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc). Licența ONJN este esențială pentru orice casă de pariuri online care operează în România și oferă garanția că jocurile sunt corecte și echitabile și că informațiile și banii utilizatorilor sunt protejați. Favbet îndeplinește toate cerințele ONJN și operează în conformitate cu toate regulile și regulamentele aplicabile.

Pentru a se asigura că toate informațiile și tranzacțiile utilizatorilor sunt protejate, Favbet utilizează cele mai recente măsuri de securitate. Site-ul este securizat cu tehnologie SSL, care criptează toate informațiile transmise între site și utilizatori. În plus, toate tranzacțiile financiare sunt protejate cu tehnologie de criptare avansată, ceea ce înseamnă că niciunul dintre datele utilizatorilor nu va fi compromis.

Pentru a fi transparent în ceea ce privește procesul de jocuri de noroc și de afaceri, Favbet publică periodic rapoarte financiare și de audit, care sunt disponibile pentru a fi văzute de către public pe site-ul lor. De asemenea, oferă utilizatorilor opțiunea de a-și verifica istoricul jocurilor și tranzacțiilor în orice moment.

În general, Favbet se angajează să ofere o experiență de joc de noroc sigură și responsabilă. Ei încurajează jocul responsabil și oferă utilizatorilor opțiuni pentru auto-limitarea și auto-excluderea, precum și acces la organizații de ajutor pentru jocuri de noroc pentru a primi ajutor dacă este necesar.

Favbet asistență clienți

Asistența pentru clienți la Favbet este disponibilă 24/7 și poate fi contactată prin mai multe canale de comunicare. Cea mai rapidă metodă de a primi ajutor este prin intermediul chat-ului live. Aceasta este o opțiune foarte convenabilă pentru clienții care doresc să primească asistență imediată cu privire la problemele sau întrebările lor.

Dacă preferați să contactați asistența clienți prin e-mail, adresa de e-mail este disponibilă pe site-ul web Favbet. De asemenea, există și un număr de telefon la care clienții pot suna pentru asistență.

Echipa de asistență clienți de la Favbet este formată din profesioniști amabili și bine pregătiți, care sunt pregătiți să răspundă la orice întrebări sau probleme pe care le puteți avea. De asemenea, există și o secțiune completă de întrebări frecvente pe site-ul web, care poate oferi răspunsuri rapide la multe dintre întrebările comune ale clienților.

Întrebări frecvente Favbet

author photo
Bogdan U.
Bogdan este un expert in analiza meciurilor sportive, scriitor de articole si recenzii, cu o experienta de peste 7 ani in domeniul pariurilor sportive. Analizele realizate de catre acesta si ponturile oferite au ajutat de-a lungul timpului zeci de mii de pariori sa castige bilete impresionante, sa inteleaga mult mai bine lumea pariurilor sportive si sa se bucure de sport. Bogdan nu are experienta doar teoretica, ci si practica, deoarece plaseaza pariuri sportive de foarte multi ani si este unul dintre putini specialisti care reusesc sa castige in mod constant sume impresionante.
Articole din Bogdan U.