Luck

Luck
9.1

Luck

9.1
 • Interfață intuitivă și ușor de utilizat pentru navigarea facilă a site-ului.
 • Bonusuri și promoții atractive pentru clienții noi și existenți, adăugând valoare pariurilor plasate.
9.1

Dorința de a evolua în lumea pariurilor sportive m-a condus către Luck, o platformă care inițial a fost cunoscută ca un cazinou online și ulterior a extins serviciile pentru a include și opțiuni de pariere sportivă. Descoperirea acestei case de pariuri m-a intrigat și am decis să le încerc serviciile pentru a-mi forma o opinie obiectivă.

Interfața lor cu utilizatorul este intuitivă și prietenoasă, facilitând navigarea prin diferitele opțiuni de pariere. Am fost impresionat de varietatea sporturilor disponibile, de la fotbal și tenis până la baschet și curse de cai. De asemenea, am apreciat opțiunile diverse de pariuri, care au inclus pariuri pre-meci și pariuri live, oferindu-mi o gamă largă de posibilități.

Cotele oferite de Luck au fost competitive și m-au atras prin valoarea lor. Am avut plăcerea de a profita de diverse promoții și bonusuri disponibile, care mi-au oferit oportunități suplimentare de câștig.

În ceea ce privește serviciul clienți, am avut o experiență plăcută cu reprezentanții lor. Răspunsurile la întrebările mele au fost prompte și profesionale, demonstrând că se implică în oferirea unei asistențe de calitate.

Utilizarea platformei Luck a fost o experiență facilă, de la crearea contului și depunerea fondurilor până la plasarea pariurilor și retragerea câștigurilor. Nu am întâmpinat probleme majore și procesele au decurs fără dificultăți.

Fiind un parior pasionat, am apreciat transparența și sinceritatea în ceea ce privește experiența mea cu Luck. Am remarcat atât aspectele pozitive, cât și pe cele negative, oferind o perspectivă sinceră asupra serviciilor lor.

În concluzie, Luck este o platformă de pariuri sportive care mi-a oferit o experiență plăcută și satisfăcătoare. Cu o gamă largă de sporturi, caracteristici interesante și serviciu clienți eficient, consider că este o opțiune demnă de luat în considerare pentru pasionații de pariuri sportive în România.

Scurta descriere

Proprietar:

Crowd Entertainment Ltd

Pagină web:

www.pariuri.luck.com/ro/sport

Fondat:

2021

Sediu:

Malta

Centru de ajutor:

https://casino.luck.com/ro/info/support

Metode de depozit
Comision
Depozit minim
icon card
-
-
icon card
-
-
Metode de retragere
Retragere minimă
Timp de proc.
icon card
50 RON
1-3 zile lucrătoare
icon card
50 RON
Până la 24 de ore

Reglementat de

ONJN

Licenta

Cum să vă înregistrați Luck

Descarcă și instalează aplicația

Accesează magazinul de aplicații al dispozitivului tău (Google Play Store pentru Android sau App Store pentru iOS) și caută aplicația Luck. Apoi, descarcă și instalează aplicația pe telefonul tău.

Deschide aplicația și apasă pe butonul "Înregistrare" sau "Creează cont"

După ce ai instalat aplicația, deschide-o și vei vedea opțiunea de înregistrare. Apasă pe butonul corespunzător pentru a începe procesul de înregistrare.

Completează formularul de înregistrare

Urmează instrucțiunile și completează formularul de înregistrare cu informațiile personale necesare, cum ar fi numele, adresa de e-mail și data nașterii. Asigură-te că furnizezi informații valide și corecte.

Verifică-ți contul (dacă este necesar)

În unele cazuri, s-ar putea să fie necesară verificarea contului prin intermediul unui document de identitate sau a unui proces suplimentar. Dacă este solicitată verificarea, urmează instrucțiunile furnizate de platformă pentru a finaliza procesul.

Accesează contul

După finalizarea înregistrării și verificării (dacă este necesară), vei putea accesa contul tău nou creat. Folosește detaliile de conectare furnizate în timpul înregistrării pentru a te autentifica în aplicație și a explora opțiunile de pariere oferite de Luck.

Accesează site-ul Luck

Deschide browser-ul preferat și introduce adresa www.parluri.luck.com în bara de căutare. Așteaptă ca pagina să se încarce complet.

Găsește opțiunea de înregistrare

Pe pagina principală a site-ului Luck, caută un buton sau un link care indică înregistrarea sau crearea unui cont nou. Această opțiune poate fi în colțul din dreapta sus al paginii sau într-o secțiune dedicată în partea de jos a paginii.

Completează formularul de înregistrare

Apasă pe butonul de înregistrare și completează formularul de înregistrare cu informațiile personale necesare, cum ar fi numele, adresa de e-mail și data nașterii. Asigură-te că furnizezi informații valide și corecte.

Verifică-ți contul (dacă este necesar)

În anumite cazuri, s-ar putea să fie necesară verificarea contului prin intermediul unui document de identitate sau a unui proces suplimentar. Dacă este solicitată verificarea, urmează instrucțiunile furnizate de platformă pentru a finaliza procesul.

Accesează contul

După finalizarea înregistrării și verificării (dacă este necesară), vei putea accesa contul nou creat. Utilizează detaliile de conectare furnizate în timpul înregistrării pentru a te autentifica pe site-ul Luck și a explora opțiunile de pariere disponibile.

Opinii despre Luck

Aici puteți citi părerile despre serviciile casei de pariuri Marathonbet de la utilizatori reali. Alăturați-vă altor jucători care și-au împărtășit deja părerea despre Marathonbet. Experiența ta poate ajuta alți utilizatori.

Mai multe informații despre Luck

Cum faci verificarea contului la Luck?

Verificarea contului la Luck este un proces important și obligatoriu din punct de vedere legal pentru a asigura siguranța și securitatea utilizatorilor. Iată cum poți realiza verificarea contului:

 1. Accesează contul și încarcă documentele: După ce te-ai înregistrat pe platforma Luck, accesează contul tău și caută secțiunea dedicată verificării. De obicei, vei găsi un buton sau o opțiune pentru încărcarea documentelor.
 2. Documente necesare: Luck poate solicita documente de identificare, cum ar fi copia actului de identitate, pașaportul sau permisul de conducere. De asemenea, s-ar putea cere documente suplimentare, cum ar fi o factură de utilități recentă pentru confirmarea adresei tale.
 3. Motivul pentru verificare: Verificarea contului este necesară pentru a confirma identitatea și adresa utilizatorului. Acest proces are scopul de a preveni fraudă, spălare de bani și activități ilegale.
 4. Durata verificării: Durata procesului de verificare poate varia în funcție de numărul de cereri primite și de volumul de muncă al echipei de suport. De obicei, verificarea poate dura câteva zile lucrătoare, dar acest interval poate fi mai lung în anumite situații.

Asigură-te că furnizezi documentele solicitate în format clar și legibil. Respectarea procesului de verificare este esențială pentru a beneficia în mod complet de serviciile oferite de Luck și pentru a te conforma reglementărilor legale în vigoare.

Luck bonus de bunvenit

La Luck, există un bonus de bun venit generos disponibil pentru noii utilizatori. Bonusul de bun venit este o ofertă specială care îți permite să obții o recompensă suplimentară în momentul în care îți înregistrezi contul și efectuezi o depunere inițială. 

Suma exactă a bonusului de bun venit poate varia în funcție de promoțiile curente și termenii și condițiile specifice. Este important să consulți site-ul oficial al Luck pentru a obține informații actualizate cu privire la bonusul de bun venit.

De obicei, bonusul de bun venit poate consta într-o sumă suplimentară de bani pe care o primești în contul tău după ce efectuezi prima depunere. Acest bonus poate fi folosit pentru a plasa pariuri suplimentare și a-ți crește șansele de câștig. 

Este recomandat să citești cu atenție termenii și condițiile asociate bonusului de bun venit, deoarece acestea pot include cerințe de pariere și restricții privind retragerea câștigurilor. Astfel, vei putea să profiți la maximum de avantajele oferite de bonusul de bun venit la Luck.

Oferta de pariuri sportive online

Luck oferă o gamă largă de opțiuni de pariuri sportive online, care acoperă diverse sporturi și competiții la nivel mondial. Printre sporturile populare disponibile se numără fotbalul, tenisul, baschetul, hocheiul, voleiul, boxul și multe altele. Luck se remarcă prin diversitatea piețelor de pariuri pe care le oferă, incluzând rezultate finale, scor corect, goluri marcate, handicapuri, total goluri și multe altele.

Unul dintre avantajele ofertei de pariuri sportive online la Luck este gama extinsă de competiții și ligi acoperite. Aici poți paria atât pe meciurile din cele mai populare campionate naționale și internaționale, cât și pe evenimente mai puțin cunoscute și sporturi de nișă. Astfel, vei avea o varietate mare de opțiuni de pariere în funcție de preferințele tale.

De asemenea, Luck se remarcă prin cotele competitive și actualizate în timp real, oferindu-ți șansa de a obține câștiguri mai mari în comparație cu alte case de pariuri. Platforma intuitivă și ușor de utilizat îți permite să plasezi pariuri rapid și eficient, având acces la statistici și informații relevante pentru a-ți lua deciziile în cunoștință de cauză.

În concluzie, oferta de pariuri sportive online la Luck se evidențiază prin varietatea sporturilor și competițiilor acoperite, cotele competitive și platforma user-friendly, oferindu-ți o experiență de pariere captivantă și potențiale câștiguri atractive.

Cote

Luck se remarcă prin cotele competitive și atractive oferite pariorilor săi. Casa de pariuri este dedicată să ofere cote echitabile și actualizate în timp real pentru a-ți spori șansele de câștig. Comparativ cu alte case de pariuri, Luck se situează în general într-un interval de cote similar sau chiar mai bun, în special pentru piețele principale și evenimentele populare.

Cotele medii oferite de Luck variază în funcție de sport, competiție și eveniment. În general, cotele sunt competitive și reflectă probabilitatea estimată a rezultatului. Marja medie de pariere la Luck este în concordanță cu standardele industriei și variază în funcție de evenimentele sportive și popularitatea lor.

Un alt avantaj al Luck este diversitatea piețelor de pariere, care acoperă atât piețele principale, cum ar fi rezultatul final și golurile marcate, cât și piețe mai mici, cum ar fi pariuri pe jucători, handicapuri și totaluri. Această varietate permite pariorilor să exploreze și să aleagă opțiunile care se potrivesc cel mai bine strategiei lor de pariere.

În ansamblu, Luck oferă cote competitive și o gamă largă de piețe de pariere, ceea ce îți oferă oportunități interesante de câștig. Este întotdeauna recomandat să compari cotele între diferitele case de pariuri pentru a obține cea mai bună valoare pentru pariurile tale.

Pariuri Live

Secțiunea de pariuri live a platformei Luck este extrem de captivantă și oferă o gamă variată de sporturi și piețe de pariere. Pariorii au acces la diverse evenimente sportive în desfășurare, inclusiv fotbal, tenis, baschet, hochei și multe altele. Aceasta îți oferă oportunitatea de a plasa pariuri în timp real, în funcție de evoluția meciurilor și de schimbările din timpul jocului.

Luck oferă o gamă largă de piețe de pariuri live, cum ar fi rezultatul meciului, numărul de goluri/meciuri/game-uri, handicapuri, cornere și multe altele. Aceasta îți permite să alegi pariurile care se potrivesc cel mai bine strategiei și preferințelor tale.

Limitele pentru pariurile live variază în funcție de sport, eveniment și importanța acestuia. Luck pune la dispoziție informații detaliate despre limitele minime și maxime pentru fiecare piață de pariere live.

Cotele pentru pariurile live sunt actualizate în timp real și reflectă evoluția jocului și probabilitatea rezultatelor. Este important să fii atent și să profiți de cotele favorabile care apar în timpul desfășurării meciurilor.

În concluzie, secțiunea de pariuri live a platformei Luck oferă o experiență palpitantă și o gamă largă de sporturi și piețe de pariere. Este recomandat să explorezi opțiunile disponibile și să alegi cele mai potrivite pentru tine, ținând cont de limitele și cotele oferite.

Limite la depozite

La Luck, veți găsi o varietate de metode de plată pentru a vă depune și retrage banii în mod convenabil. Pentru a face o depunere, urmați acești pași simpli:

 1. Accesați contul dvs. la Luck și mergeți la secțiunea "Depunere".
 2. Alegeți metoda de plată preferată din lista disponibilă, cum ar fi cardul bancar, portofele electronice sau transferul bancar.
 3. Introduceți suma pe care doriți să o depuneți și urmați instrucțiunile specifice pentru fiecare metodă de plată.
 4. Finalizați tranzacția și fondurile vor fi creditate în contul dvs. în cel mai scurt timp posibil.

Pentru retragerea banilor, procedura este similară:

 1. Accesați contul dvs. la Luck și mergeți la secțiunea "Retragere".
 2. Selectați metoda de retragere dorită și introduceți suma pe care doriți să o retrageți.
 3. Urmați instrucțiunile specifice pentru metoda de retragere selectată și finalizați procesul de retragere.
 4. Durata de procesare a retragerilor poate varia în funcție de metoda de plată aleasă și de procesele interne ale băncilor sau portofelelor electronice. De obicei, Luck depune eforturi pentru a procesa retragerile cât mai rapid posibil.

Este important de menționat că limitele de retragere pot varia în funcție de metoda de plată utilizată și de nivelul de verificare al contului. Aceste limite sunt menționate în secțiunea "Limite" sau "Informații despre retragere" de pe site-ul Luck.

Iată un tabel de bază care conține câteva metode de plată disponibile la Luck, împreună cu informațiile referitoare la sumele de depunere și retragere, durata de procesare și posibile comisioane:

Metoda de plată

Suma minimă depunere

Suma minimă retragere

Durata de procesare

Comision

Card bancar

50 RON

50 RON

Instant/1-3 zile lucrătoare

0%

Paysafecard

50 RON

N/A

Instant/N/A

0%

Toppay

50 RON

100 RON

Instant/24 ore

0%

Este recomandat să verificați în mod regulat site-ul Luck pentru a fi la curent cu cele mai recente informații și eventuale actualizări referitoare la metodele de plată și limitele asociate.

Luck bonusuri și promoții

La Luck, veți găsi o varietate de bonusuri și promoții care îți pot îmbunătăți experiența de pariere. Este important să verificați periodic site-ul oficial al casei de pariuri pentru a fi la curent cu ultimele oferte și promoții disponibile. Iată câteva dintre bonusurile și promoțiile pe care le puteți găsi la Luck:

 1. Bonus de bun venit: Luck oferă un bonus de bun venit atractiv pentru noii utilizatori înregistrati. Acest bonus poate consta într-un bonus la prima depunere, rotiri gratuite sau alte avantaje. Detalii specifice despre bonusul de bun venit actual sunt disponibile pe site-ul oficial al casei de pariuri.
 2. Promoții periodice: Luck organizează în mod regulat promoții speciale, cum ar fi promoții de weekend, promoții pe anumite evenimente sportive sau promoții sezoniere. Aceste promoții pot include bonusuri la depunere, cote mărite sau alte beneficii. Verificați pagina de promoții de pe site-ul Luck pentru a afla despre promoțiile curente.
 3. Bonusuri pentru pariori fideli: Luck își răsplătește clienții fideli prin oferirea de bonusuri și avantaje suplimentare. Acestea pot consta în bonusuri la depunere, cashback-uri, pariuri gratuite sau alte beneficii. De obicei, cu cât pariați mai mult și aveți o activitate mai frecventă, cu atât veți beneficia de mai multe avantaje.
 4. Program VIP: Luck poate oferi un program VIP exclusiv pentru clienții loiali și cu activitate ridicată. Acest program poate include avantaje personalizate, manager personal de cont, invitații la evenimente speciale și multe altele.

Este important să citiți cu atenție termenii și condițiile asociate fiecărui bonus sau promoție pentru a înțelege cerințele de pariere și restricțiile aplicabile. Pentru cele mai recente informații despre bonusurile și promoțiile disponibile la Luck, accesați site-ul oficial al casei de pariuri și verificați secțiunea dedicată bonusurilor.

Luck aplicație mobilă

Aplicația mobilă Luck este o modalitate convenabilă și simplă de a paria pe sporturi direct de pe dispozitivul mobil. Pentru a descărca și instala aplicația Luck pe dispozitivul dvs. iOS sau Android, urmați acești pași:

Pentru iOS:

 1. Accesați App Store de pe dispozitivul dvs. iOS.
 2. Căutați "Luck" în bara de căutare.
 3. Selectați aplicația Luck din rezultatele căutării.
 4. Apăsați pe butonul "Descărcare" și așteptați ca aplicația să se descarce și să se instaleze pe dispozitivul dvs.

Pentru Android:

 1. Accesați Google Play Store de pe dispozitivul dvs. Android.
 2. Căutați "Luck" în bara de căutare.
 3. Selectați aplicația Luck din rezultatele căutării.
 4. Apăsați pe butonul "Instalare" și așteptați ca aplicația să se descarce și să se instaleze pe dispozitivul dvs.

După ce ați instalat aplicația Luck, deschideți-o și urmați instrucțiunile pentru a crea un cont sau pentru a vă conecta la contul existent. Aplicația mobilă Luck vă oferă o experiență optimizată pentru parierea pe sporturi, cu acces rapid la evenimente sportive, opțiuni de pariere, informații actualizate în timp real și multe altele. Asigurați-vă că aveți o conexiune stabilă la internet pentru a utiliza aplicația Luck în mod eficient.

Livestreaming

La momentul actual, casa de pariuri Luck nu oferă serviciul de transmisiune live a meciurilor. Cu toate acestea, puteți beneficia de funcționalități precum scoruri și statistici live pentru evenimentele sportive disponibile. Acest lucru vă permite să urmăriți rezultatele în timp real și să obțineți informații actualizate cu privire la evoluția meciurilor. 

Deși nu puteți viziona meciurile live direct prin platforma Luck, puteți accesa alte surse pentru a viziona transmisiuni live ale evenimentelor sportive de interes. În plus, casa de pariuri Luck vă oferă o varietate de opțiuni de pariere pe sporturi și ligi, astfel încât să puteți profita de experiența de pariere în timp real și să vă bucurați de pasiunea pentru sporturi în modul preferat.

Casino Luck

Luck Casino este o secțiune de divertisment de înaltă calitate disponibilă la Luck și oferă o gamă largă de opțiuni de jocuri și sloturi pentru jucătorii din România. În cadrul secțiunii de sloturi, veți găsi o selecție variată de jocuri captivante, inclusiv cele mai populare titluri de la furnizori de software de top. De la sloturi cu tematici clasice până la cele moderne, veți găsi o varietate de opțiuni pentru a vă bucura de experiența de joc.

Pentru cei care caută o experiență autentică de cazinou, Luck oferă și jocuri cu dealeri live. Acestea includ ruletă live, blackjack live, poker live și alte jocuri de masă populare. Jocurile cu dealeri live vă permit să interacționați în timp real cu dealerii profesioniști și să vă bucurați de atmosfera realistă a unui cazinou tradițional, direct de pe dispozitivul dumneavoastră.

Secțiunea Luck Casino include și o varietate de jocuri de masă, cum ar fi ruleta, pokerul și blackjackul. Aceste jocuri sunt disponibile în diferite variante și versiuni, astfel încât să puteți alege opțiunea care vă convine cel mai bine. Indiferent dacă sunteți un jucător experimentat sau începător, veți găsi cu siguranță un joc potrivit gusturilor dumneavoastră și veți putea experimenta emoția și strategiile acestor jocuri populare.

Cu o varietate largă de opțiuni de jocuri și sloturi, inclusiv jocuri cu dealeri live și jocuri de masă, Luck Casino oferă o experiență de joc captivantă și diversificată pentru jucătorii din România.

Licență și securitate 

Luck este o casă de pariuri online licențiată și reglementată în conformitate cu legislația românească. Deținând o licență emisă de autoritățile competente, Luck asigură jucătorilor un mediu sigur și legal pentru a se bucura de serviciile oferite. Licența evidențiază angajamentul casei de pariuri față de transparență și conformitate cu standardele industriei.

Pentru a proteja informațiile personale și financiare ale jucătorilor, Luck implementează măsuri stricte de securitate. Acestea includ utilizarea tehnologiei de criptare pentru a asigura confidențialitatea datelor și a tranzacțiilor efectuate pe site-ul lor. De asemenea, casa de pariuri are politici de confidențialitate și securitate bine definite, care respectă standardele de protecție a datelor.

Luck se angajează să ofere transparență pe site-ul său, oferind informații clare și precise despre termenii și condițiile serviciilor, politica de confidențialitate, bonusurile și promoțiile disponibile. Jucătorii pot avea încredere că toate aspectele legate de utilizarea platformei sunt explicate în mod clar și că au acces la toate informațiile necesare pentru a lua decizii informate.

Licența și măsurile de securitate implementate de Luck asigură jucătorilor o experiență de pariere în siguranță și de încredere.

Luck asistență clienți

Luck oferă asistență clienților săi pentru a răspunde la întrebări, rezolva probleme și oferi suport în orice situație. Echipa de asistență este accesibilă și se străduiește să ofere un serviciu de calitate.

Asistența clienților Luck este disponibilă 24/7, astfel încât jucătorii pot contacta echipa de suport în orice moment al zilei sau al nopții. Aceasta este o caracteristică importantă, deoarece permite rezolvarea rapidă a oricăror probleme sau nelămuriri care pot apărea în timpul experienței de pariere.

Unul dintre canalele de contact disponibile este chat-ul live, care oferă posibilitatea de a discuta direct cu un reprezentant al asistenței clienților. Chat-ul live este un mod eficient de a primi răspunsuri rapide și de a obține ajutor în timp real.

De asemenea, jucătorii pot contacta Luck prin intermediul adresei de e-mail sau prin telefon. Informațiile specifice de contact, inclusiv adresa de e-mail și numărul de telefon, sunt disponibile pe site-ul oficial al casei de pariuri.

întrebări frecvente Luck

author photo
Bogdan U.
Bogdan este un expert in analiza meciurilor sportive, scriitor de articole si recenzii, cu o experienta de peste 7 ani in domeniul pariurilor sportive. Analizele realizate de catre acesta si ponturile oferite au ajutat de-a lungul timpului zeci de mii de pariori sa castige bilete impresionante, sa inteleaga mult mai bine lumea pariurilor sportive si sa se bucure de sport. Bogdan nu are experienta doar teoretica, ci si practica, deoarece plaseaza pariuri sportive de foarte multi ani si este unul dintre putini specialisti care reusesc sa castige in mod constant sume impresionante.
Articole din Bogdan U.