888Sport

888Sport
8.5

888sport

8.5
 • Oferă o gamă variată de piețe de pariere și sporturi, inclusiv fotbal, tenis, baschet, curse de cai și multe altele.
 • Interfața platformei este intuitivă și ușor de utilizat, permițând pariorilor să găsească rapid evenimentele și opțiunile de pariere dorite.
8.5

În această recenzie, voi descrie casa de pariuri 888Sport și serviciile pe care le oferă în România. Experiența mea personală cu această platformă mi-a oferit o perspectivă unică asupra caracteristicilor sale cheie și a nivelului de satisfacție pe care îl poate oferi pariorilor. În timp ce scriu această recenzie, îmi propun să aduc în prim plan elementele esențiale care fac din 888Sport o opțiune atrăgătoare pentru pariorii din România.

În timpul experienței mele cu 888Sport, am avut ocazia să descopăr multe aspecte interesante și relevante pentru cititori. Călătoria mea personală în lumea pariurilor a fost facilitată de caracteristicile platformei, cum ar fi interfața intuitivă și prietenoasă cu utilizatorul, varietatea opțiunilor de pariere, cotele competitive și promoțiile atractive.

Un aspect important pe care l-am observat este serviciul clienți oferit de 888Sport. Interacțiunile mele cu echipa lor au fost plăcute, iar timpul de răspuns, profesionalismul și serviabilitatea acestora m-au impresionat.

Experiența utilizatorului la 888Sport a fost una convenabilă și ușor de utilizat. Procesul de creare a unui cont, depunerea de fonduri și plasarea pariurilor a fost simplu și eficient. În plus, retragerea câștigurilor a fost un proces fără complicații.

Opinia mea sinceră și transparentă este că 888Sport oferă o experiență de pariere satisfăcătoare, dar nu fără unele aspecte care pot fi îmbunătățite. Cu toate acestea, cred că platforma se remarcă prin varietatea opțiunilor de pariere și prin promoțiile atractive pe care le oferă pariorilor săi.

Pe parcursul acestei recenzii, voi explora în detaliu fiecare aspect menționat mai sus și voi oferi informații specifice și relevante pentru a vă ajuta să luați decizii informate în ceea ce privește pariurile sportive pe platforma 888Sport în România.

Scurta descriere

Proprietar:

888 Holdings PLC

Pagină web:

www.888sport.ro

Fondat:

2008

Sediu:

Gibraltar

Centru de ajutor:

https://888-external-ro.custhelp.com/app/ask/p/938/

Metode de depozit
Comision
Depozit minim
icon card
-
-
icon card
-
-
icon card
-
-
icon card
-
-
Metode de retragere
Retragere minimă
Timp de proc.
icon card
20 RON
Instantaneu
icon card
20 RON
1-3 zile lucrătoare
icon card
50 RON
2-5 zile lucrătoare
icon card
20 RON
Instantaneu

Depozit minim

40 RON

Reglementat de

ONJN

Licenta

Cum să vă înregistrați 888Sport

Pasul 1

Descarcă aplicația mobilă - Accesează magazinul de aplicații al dispozitivului tău (App Store pentru utilizatorii de iPhone sau Google Play pentru utilizatorii de Android) și caută aplicația 888Sport. Apasă pe butonul de descărcare și instalează aplicația pe telefonul tău.

Pasul 2

Înregistrează-te - Deschide aplicația și apasă pe butonul "Înregistrare" sau "Creează un cont nou". Completează formularul de înregistrare cu informațiile tale personale, cum ar fi nume, adresa de e-mail și data de naștere. Creează un nume de utilizator și o parolă sigură.

Pasul 3

Verifică contul (dacă este necesar) - În unele cazuri, 888Sport poate solicita verificarea contului pentru a-ți confirma identitatea. În acest caz, urmează instrucțiunile furnizate pentru a trimite documentele necesare (de exemplu, copie a buletinului de identitate sau pașaport).

Pasul 4

Efectuează prima depunere - După ce contul tău este creat și verificat (dacă este necesar), poți efectua prima ta depunere. Accesează secțiunea "Depuneri" în aplicație și alege metoda de plată preferată. Introdu suma pe care dorești să o depui și urmează instrucțiunile pentru finalizarea tranzacției.

Pasul 5

Bucură-te de pariere - După ce ai finalizat depunerea, ești gata să explorezi opțiunile de pariere oferite de 888Sport. Navighează prin aplicație, alege sportul și evenimentul dorit, selectează opțiunile de pariere și plasează-ți pariu.

Pasul 1

Accesează site-ul 888Sport - Deschide browser-ul de pe calculator și introduce adresa www.888sport.ro în bara de adrese. Acesta te va duce la pagina principală a 888Sport.

Pasul 2

Înregistrează-te - Pe pagina principală, caută butonul "Înregistrare" sau "Creează cont" și dă clic pe el. Completează formularul de înregistrare cu informațiile personale cerute, inclusiv nume, adresa de e-mail și data de naștere. Creează un nume de utilizator și o parolă sigură.

Pasul 3

Verifică contul (dacă este necesar) - În anumite situații, 888Sport poate solicita verificarea contului pentru a-ți confirma identitatea. În acest caz, urmează instrucțiunile oferite pentru a trimite documentele necesare, cum ar fi copia buletinului de identitate sau pașaportul.

Pasul 4

Efectuează prima depunere - După ce contul tău este creat și verificat (dacă este necesar), poți efectua prima ta depunere. Accesează secțiunea "Depuneri" sau "Contul meu" și alege metoda de plată preferată. Introdu suma pe care dorești să o depui și urmează instrucțiunile pentru finalizarea tranzacției.

Pasul 5

Bucură-te de pariere - După ce ai finalizat depunerea, ești pregătit să explorezi opțiunile de pariere oferite de 888Sport. Navighează prin site, alege sportul și evenimentul dorit, selectează opțiunile de pariere și plasează-ți pariu.

Opinii despre 888Sport

Aici puteți citi părerile despre serviciile casei de pariuri Marathonbet de la utilizatori reali. Alăturați-vă altor jucători care și-au împărtășit deja părerea despre Marathonbet. Experiența ta poate ajuta alți utilizatori.

Mai multe informații despre 888Sport

Cum faci verificarea contului la 888Sport?

Verificarea contului la 888Sport este o etapă obligatorie și necesară conform reglementărilor legale. Iată procesul de verificare:

 1. Trimite documente - Pentru a-ți verifica contul, 888Sport solicită anumite documente care să ateste identitatea și adresa ta. Acestea pot include o copie a buletinului de identitate, pașaportului sau permisului de conducere, precum și o factură recentă care să ateste adresa ta de domiciliu.
 2. Motivul pentru verificare - Verificarea contului are loc pentru a asigura că ai vârsta legală pentru a paria și pentru a preveni activitățile frauduloase, cum ar fi spălarea de bani și utilizarea identității false. Este un pas important pentru protejarea ta și a altor jucători.
 3. Durata verificării - Timpul necesar pentru verificarea contului poate varia în funcție de volumul de solicitări primite de la alți utilizatori. În general, procesul poate dura între 24 și 72 de ore lucrătoare. În acest interval, echipa de verificare va analiza documentele trimise și va actualiza statusul contului tău.

Asigură-te că trimiți documentele necesare în format clar și legibil pentru a facilita procesul de verificare a contului tău. După finalizarea verificării, vei putea avea acces deplin la funcționalitățile oferite de 888Sport.

888Sport bonus de bunvenit

La 888Sport, poți beneficia de un bonus de bun venit în momentul în care îți înregistrezi contul nou. Bonusul de bun venit este o recompensă oferită de casă de pariuri pentru a-ți oferi un impuls în începutul aventurii tale de pariere. 

Suma exactă a bonusului de bun venit poate varia în funcție de promoțiile curente disponibile la 888Sport. De obicei, bonusul de bun venit constă într-o ofertă de pariere gratuită sau într-un bonus de depunere care îți poate mări fondurile disponibile pentru pariere.

Pentru a beneficia de bonusul de bun venit, este important să urmezi pașii de înregistrare și să îndeplinești condițiile specifice impuse de 888Sport. Asigură-te că verifici cu atenție termenii și condițiile asociate bonusului pentru a înțelege exact cum trebuie să îndeplinești cerințele de pariere și cum poți profita la maxim de bonus.

Înainte de a te înregistra, verifică site-ul oficial al 888Sport pentru a obține informații actualizate despre bonusul de bun venit disponibil în prezent și asigură-te că îndeplinești toate cerințele pentru a putea beneficia de acesta.

Oferta de pariuri sportive online

La 888Sport, vei găsi o ofertă variată și captivantă de pariuri sportive online. Casa de pariuri acoperă o gamă largă de sporturi populare, permițându-ți să plasezi pariuri pe evenimentele tale preferate din întreaga lume.

Indiferent dacă ești fan al fotbalului, tenisului, baschetului, cursei de cai sau altor sporturi, 888Sport are piețe de pariuri extinse pentru fiecare disciplină. Poți paria pe rezultatele meciurilor, scorul corect, marcatorii, handicapuri, numărul de cornere și multe altele.

Unul dintre avantajele 888Sport față de alte case de pariuri este gama lor bogată de evenimente sportive disponibile pentru pariere. Poți găsi opțiuni de pariere pe meciurile din ligile și competițiile cele mai importante, dar și pe evenimente mai puțin cunoscute. De asemenea, 888Sport oferă o varietate de piețe speciale și pariuri live, care adaugă și mai multă emoție și opțiuni de pariere.

Cu o platformă ușor de utilizat și funcționalități inovatoare, cum ar fi pariurile live și opțiunea de Cash Out, 888Sport se evidențiază prin experiența de pariere oferită jucătorilor. Asigură-te că explorezi gama lor de sporturi și piețe disponibile și profita de avantajele pe care le oferă în comparație cu alte case de pariuri.

Cote

Cotele oferite de casa de pariuri 888Sport sunt competitive și atrăgătoare pentru pariori. Casa de pariuri acoperă o gamă largă de piețe, de la sporturi populare precum fotbalul, tenisul și baschetul, până la sporturi mai de nișă, cum ar fi ciclismul sau eSports.

În general, 888Sport oferă cote medii competitive, care pot varia în funcție de evenimentul sportiv și de popularitatea acestuia. Cu toate acestea, în comparație cu alte case de pariuri, 888Sport se evidențiază prin marjele medii de pariere, care sunt în general mai mici. Aceasta înseamnă că poți obține câștiguri mai mari în cazul în care pronosticurile tale se dovedesc corecte.

Pe lângă piețele principale, cum ar fi rezultatul meciului sau scorul corect, 888Sport oferă și o varietate de piețe mici și speciale, cum ar fi numărul de cornere sau cartonașe. Aceste piețe adiționale oferă pariorilor opțiuni suplimentare de pariere și pot avea cote interesante.

În concluzie, 888Sport oferă cote competitive și marje de pariere medii, ceea ce îi face o alegere atractivă pentru pariori. Asigură-te că analizezi cotele oferite pentru evenimentele și piețele pe care le preferi și alege-ți cele mai bune opțiuni de pariere.

Pariuri Live

Secțiunea de pariuri live de la 888Sport oferă o experiență captivantă și dinamică pentru pariori. Aceasta acoperă o varietate de sporturi, inclusiv fotbal, tenis, baschet, hochei și multe altele. Pariurile live permit pariorilor să plaseze pariuri pe evenimente sportive care au deja început, oferindu-le posibilitatea de a profita de schimbările din timpul jocului.

În ceea ce privește piețele de pariuri, 888Sport oferă o gamă largă de opțiuni pentru pariurile live. Acestea includ rezultatul meciului, numărul de goluri, cornere, cartonașe și multe altele. Pariorii pot alege piețele care li se potrivesc cel mai bine și pot beneficia de o varietate de opțiuni de pariere în timp real.

Limitele pentru pariurile live pot varia în funcție de sportul și evenimentul selectat, însă 888Sport își stabilește limitele în mod rezonabil pentru a satisface nevoile pariorilor. În ceea ce privește cotele, acestea se actualizează în timp real și reflectă evoluția evenimentului sportiv în desfășurare.

Pentru a profita la maximum de pariurile live, este recomandat să fii atent la schimbările din timpul meciului și să analizezi cu atenție evoluția jocului pentru a face pariuri informate. Cu o varietate de sporturi, piețe de pariere și cote actualizate în timp real, secțiunea de pariuri live de la 888Sport oferă o experiență palpitantă și captivantă pentru pariori.

Pariuri Esports

888Sport oferă o gamă variată de opțiuni de pariuri în cadrul Esports, permițând pariorilor să se bucure de emoțiile și competițiile din lumea jocurilor video. Printre jocurile disponibile pentru pariuri Esports se numără League of Legends, Counter-Strike: Global Offensive, Dota 2, Overwatch și multe altele.

Pentru fiecare joc, 888Sport oferă o serie de piețe de pariuri, inclusiv rezultatul meciului, handicapuri, numărul total de runde/jocuri și multe altele. Aceasta oferă pariorilor posibilitatea de a alege strategii și opțiuni de pariere care se potrivesc cel mai bine preferințelor și cunoștințelor lor în domeniul jocurilor video.

În ceea ce privește streaming-ul online pentru Esports, 888Sport oferă în mod regulat transmisiuni live pentru anumite evenimente importante din lumea jocurilor video. Acest lucru le permite pariorilor să urmărească meciurile în timp real și să facă pariuri informate, având acces la informații actualizate și acțiunea în direct. Streaming-ul online pentru Esports este o modalitate excelentă de a trăi în timp real atmosfera și emoțiile competițiilor de top.

Limite la depozite

La 888Sport, aveți la dispoziție o gamă largă de metode de plată pentru a vă depune și retrage fondurile într-un mod sigur și convenabil. Pentru a face o depunere, trebuie să accesați contul dvs. și să selectați opțiunea "Depunere" în secțiunea "Fonduri". Iată câțiva pași simpli pentru a efectua o depunere:

 • Selectați metoda de plată dorită din lista disponibilă, care include carduri de credit/debit, portofele electronice și transfer bancar.
 • Introduceți suma pe care doriți să o depuneți și urmați instrucțiunile specifice metodei de plată alese.
 • Verificați informațiile introduse și finalizați tranzacția. De obicei, depozitele sunt procesate instantaneu, iar fondurile vor fi disponibile imediat în contul dvs. de pariere.

Pentru a vă retrage banii câștigați, trebuie să accesați contul dvs. și să selectați opțiunea "Retragere" în secțiunea "Fonduri". Procesul de retragere poate varia în funcție de metoda de plată aleasă și poate implica anumite etape suplimentare pentru verificarea contului și a identității.

Limita minimă de retragere poate varia în funcție de metoda de plată, iar durata de procesare poate fi între 1 și 5 zile lucrătoare, în funcție de metoda selectată și procesele interne ale casei de pariuri. În general, 888Sport nu percepe comisioane pentru retrageri, dar este posibil ca anumite metode de plată să impună comisioane minime sau procente pentru tranzacții.

Tabelul de mai jos oferă o vedere de ansamblu a câtorva metode de plată disponibile la 888Sport și informații relevante despre acestea:

Metoda de plată

Sumă minimă de depunere

Sumă minimă de retragere

Durata de procesare

Comision

Carduri de credit/debit

40 RON

20 RON

Instant/1-3 zile

0

Skrill si Neteller

40 RON

20 RON

Instant/Instant

0

Transfer bancar

400 RON

50 RON

Instant/2-5 zile

0

Paysafecard

40 RON

20 RON

Instant/ N/A

0

Este important de menționat că informațiile din tabel pot varia în funcție de țara de rezidență și alte factori specifici fiecărei metode de plată. Pentru detalii mai precise și actualizate, recomandăm consultarea site-ului oficial 888Sport sau contactarea echipei lor de asistență pentru clienți.

888Sport bonusuri și promoții

La 888Sport, veți găsi o varietate de bonusuri și promoții, care pot varia în funcție de țara de rezidență și de perioada în care accesați site-ul. Este recomandat să verificați bonusurile și promoțiile curente direct pe site-ul oficial al casei de pariuri pentru cele mai actualizate informații.

Printre tipurile de bonusuri și promoții oferite de 888Sport se pot include:

 1. Bonus de bun venit: Acesta este un bonus oferit clienților noi în momentul înregistrării. De obicei, bonusul constă într-o sumă de bani suplimentară, care poate fi utilizată pentru plasarea de pariuri.
 2. Promoții periodice: 888Sport organizează promoții speciale în diferite perioade ale anului sau în legătură cu evenimente sportive importante. Aceste promoții pot consta în pariuri gratuite, cote îmbunătățite sau alte avantaje speciale.
 3. Bonusuri specifice sporturilor: Uneori, 888Sport oferă bonusuri sau promoții specifice unor sporturi populare sau evenimente sportive importante. De exemplu, înaintea unui meci important de fotbal sau turneu de tenis, puteți beneficia de promoții speciale legate de aceste evenimente.
 4. Program de loialitate: 888Sport poate avea și un program de loialitate, prin care clienții fideli pot acumula puncte sau beneficii speciale în funcție de activitatea lor de pariere.

Pentru a profita de bonusurile și promoțiile disponibile, asigurați-vă că citiți termenii și condițiile specifice fiecărei oferte. Acestea pot include cerințe de pariere, perioade de valabilitate și alte restricții. Recomandăm să verificați regulat site-ul oficial al 888Sport pentru a fi la curent cu cele mai recente bonusuri și promoții disponibile.

888Sport aplicație mobilă

Aplicația mobilă 888Sport este disponibilă pentru utilizatorii de dispozitive iOS și Android, oferind o experiență convenabilă și ușor accesibilă pentru plasarea pariurilor sportive în mișcare.

Pentru a descărca și instala aplicația pe un dispozitiv iOS, puteți accesa App Store și căutați "888Sport". Apoi, selectați aplicația oficială 888Sport și apăsați pe butonul de descărcare. După finalizarea descărcării, aplicația va fi instalată automat pe dispozitivul dvs. iOS.

Pentru utilizatorii de dispozitive Android, trebuie să vizitați site-ul oficial al 888Sport și să urmați instrucțiunile de descărcare și instalare pentru Android. Deoarece Google Play Store nu permite aplicații de pariuri cu bani reali în toate țările, descărcarea aplicației direct de pe site-ul 888Sport este necesară în unele cazuri.

După instalare, puteți deschide aplicația 888Sport și vă puteți conecta cu detaliile contului dvs. existent sau puteți crea un cont nou direct în aplicație. Aplicația mobilă 888Sport oferă o interfață intuitivă, ușor de navigat și funcționalități complete pentru a vă bucura de pariuri sportive pe dispozitivul dvs. mobil.

Livestreaming

La momentul actual, casa de pariuri 888Sport nu oferă serviciu de transmisiune live (livestreaming) pentru meciuri sportive. Cu toate acestea, site-ul 888Sport oferă informații actualizate în timp real cu privire la evenimentele sportive în desfășurare și oferă opțiuni extinse pentru pariurile în timp real.

Deși nu există opțiunea de a urmări meciurile în direct pe platforma 888Sport, puteți accesa rezultatele și actualizările meciurilor în timp real pentru a vă ghida deciziile de pariere. 888Sport se concentrează pe furnizarea unor cote competitive, opțiuni diverse de pariere și o experiență excelentă pentru pariori, chiar dacă nu oferă streaming live.

Este întotdeauna recomandat să verificați site-ul oficial al 888Sport pentru a obține cele mai recente informații despre serviciile și funcționalitățile disponibile.

888Casino

888Casino este o secțiune populară a platformei 888Sport și oferă o gamă variată de jocuri de cazinou online. În România, 888Casino este disponibil pentru jucători și oferă o experiență captivantă de jocuri de noroc.

În ceea ce privește jocurile de slot, 888Casino oferă o selecție impresionantă de titluri variate. Jucătorii se pot bucura de sloturi clasice, sloturi video și jackpoturi progresive. Aceste jocuri vin cu teme diverse, grafică de înaltă calitate și funcții speciale pentru a îmbunătăți experiența de joc.

Pentru cei care preferă interacțiunea în timp real, 888Casino oferă și jocuri cu dealeri live. Acestea includ blackjack, ruletă, baccarat și alte opțiuni populare. Jucătorii se pot bucura de autenticitatea unei experiențe de cazinou tradițional, interacționând cu dealerii live și participând în timp real la acțiunea jocului.

De asemenea, 888Casino oferă o gamă variată de jocuri de masă. Aici veți găsi versiuni multiple de ruletă, poker, blackjack și alte jocuri populare de cazinou. Aceste jocuri sunt concepute pentru a satisface gusturile și preferințele diferite ale jucătorilor și oferă o experiență de joc captivantă.

Este important de menționat că 888Casino este licențiat și reglementat de autoritățile de jocuri de noroc relevante, ceea ce garantează un mediu sigur și echitabil pentru jucători. În plus, platforma 888Casino pune la dispoziție opțiuni sigure și convenabile pentru depuneri și retrageri, pentru a asigura o experiență fără probleme.

Pentru a afla mai multe detalii despre jocurile și opțiunile disponibile în secțiunea 888Casino, vă recomandăm să vizitați site-ul oficial al 888Sport și să consultați secțiunea dedicată cazinoului.

Licență și securitate 888Sport

888Sport este o platformă de pariere online licențiată și reglementată pentru a opera în România. Deține o licență emisă de Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc (ONJN), care atestă că respectă standardele și reglementările impuse de autoritățile competente în domeniu.

Casa de pariuri 888Sport pune mare accent pe securitatea jucătorilor și a datelor personale. Utilizează tehnologii de criptare avansate pentru a proteja informațiile confidențiale și a asigura transferurile financiare în condiții de siguranță. De asemenea, implementează măsuri de securitate robuste pentru a preveni accesul neautorizat la conturile utilizatorilor.

Transparența este un alt aspect important pentru 888Sport. Site-ul oferă informații detaliate despre termenii și condițiile, politica de confidențialitate și regulile de pariere. Jucătorii au acces la istoricul tranzacțiilor lor și la înregistrările parierilor efectuate, asigurând o experiență transparentă și de încredere.

Este recomandat ca jucătorii să parieze responsabil și să consulte secțiunea dedicată jocului responsabil pe site-ul 888Sport. Aceasta oferă sfaturi, resurse și opțiuni de limitare a pariurilor pentru a se asigura că experiența de pariere rămâne distractivă și controlată.

888Sport asistență clienți

Echipa de asistență pentru clienți de la 888Sport este disponibilă pentru a oferi suport și răspunsuri la întrebările utilizatorilor. Aceasta este disponibilă 24/7, ceea ce înseamnă că jucătorii pot contacta asistența în orice moment al zilei sau al nopții.

Unul dintre cele mai convenabile moduri de a obține asistență instantă este prin intermediul chat-ului live. Utilizatorii pot accesa chat-ul live direct de pe site-ul 888Sport și pot comunica în timp real cu un reprezentant al echipei de asistență pentru a primi ajutor și soluții rapide.

Pentru întrebări sau probleme care necesită o comunicare mai detaliată, utilizatorii pot contacta asistența prin e-mail. Adresa de e-mail specifică pentru asistență este disponibilă pe site-ul 888Sport.

De asemenea, 888Sport oferă și un număr de telefon dedicat pentru asistență clienți. Utilizatorii pot suna la acest număr pentru a obține suport telefonic și a primi răspunsuri la întrebările lor.

Echipa de asistență clienți a 888Sport este pregătită să ajute utilizatorii în orice problemă sau solicitare ar avea, asigurând o experiență de pariere plăcută și fără probleme.

Întrebări Frecvente 888Sport

author photo
Bogdan U.
Bogdan este un expert in analiza meciurilor sportive, scriitor de articole si recenzii, cu o experienta de peste 7 ani in domeniul pariurilor sportive. Analizele realizate de catre acesta si ponturile oferite au ajutat de-a lungul timpului zeci de mii de pariori sa castige bilete impresionante, sa inteleaga mult mai bine lumea pariurilor sportive si sa se bucure de sport. Bogdan nu are experienta doar teoretica, ci si practica, deoarece plaseaza pariuri sportive de foarte multi ani si este unul dintre putini specialisti care reusesc sa castige in mod constant sume impresionante.
Articole din Bogdan U.