Admiral

Admiral
8.3

Amiral

8.3
  • O gamă variată de sporturi și evenimente disponibile pentru pariuri.
  • Serviciu clienți responsiv și disponibil pentru asistență.
8.3

Călătoria mea personală cu casa de pariuri Admiral a început în urma unei recomandări și a curiozității de a explora opțiunile de pariere disponibile în România. Am fost atras de site-ul lor oficial, www.admiral.ro, care oferea o varietate de sporturi și piețe de pariere, precum și bonusuri atractive pentru clienții noi.

Interfața cu utilizatorul oferită de Admiral este intuitivă și ușor de navigat. Am apreciat structura clară a site-ului, care mi-a permis să găsesc rapid evenimentele sportive și opțiunile de pariere dorite. De asemenea, am avut acces la cote competitive și la o gamă largă de piețe de pariere, ceea ce mi-a oferit posibilitatea de a alege strategii variate în funcție de preferințele mele.

Un aspect remarcabil al experienței mele cu Admiral a fost serviciul lor de asistență pentru clienți. Am avut o întrebare legată de o promoție și am contactat echipa de suport prin chat-ul live disponibil pe site-ul lor. Răspunsul a venit prompt și am primit toate informațiile de care aveam nevoie într-un mod profesionist și amabil.

Pe lângă pariurile sportive, Admiral oferă și o secțiune de cazinou online. Aici am avut acces la o varietate de jocuri de masă și sloturi populare, cu opțiunea de a juca și cu dealeri live pentru o experiență mai autentică.

Admiral este licențiat și reglementat de autoritățile competente din România, ceea ce m-a asigurat în privința securității și corectitudinii jocului. De asemenea, site-ul lor este transparent în privința politicilor și condițiilor de pariere, oferind informații clare și accesibile.

În concluzie, Admiral Pariuri Sportive se remarcă prin interfața prietenoasă, opțiunile variate de pariere, serviciul clienți de calitate și securitatea oferită. Recomand cu încredere Admiral pentru pasionații de pariuri sportive și cei care doresc să se bucure de experiența de cazinou online în România.
Pentru mai multe informații și pentru a începe experiența de pariere, puteți accesa site-ul oficial al Admiral la adresa www.admiral.ro.

Scurta descriere

Proprietar:

Admiral Online SRL

Pagină web:

www.admiral.ro

Fondat:

2020

Sediu:

București, România

Apel:

Centru de ajutor:

https://www.admiral.ro/ro/contact

Metode de depozit
Comision
Depozit minim
icon card
-
-
icon card
-
-
icon card
-
-
Metode de retragere
Retragere minimă
Timp de proc.
icon card
50 RON
24 de ore
icon card
50 RON
1-3 zile lucrătoare
icon card
50 RON
24 de ore

Depozit minim

30 RON

Reglementat de

L1203425W001180

Licenta

Cum să vă înregistrați Admiral

Pasul 2

Deschideți aplicația și apăsați pe butonul "Înregistrare" pentru a începe procesul de înregistrare.

Pasul 1

Descărcați și instalați aplicația mobilă Admiral din App Store (pentru utilizatorii de dispozitive iOS) sau din Google Play Store (pentru utilizatorii de dispozitive Android).

Pasul 3

Completați formularul de înregistrare cu informațiile personale solicitate, cum ar fi numele, adresa de email și data de naștere.

Pasul 4

Alegeți un nume de utilizator și o parolă sigură pentru contul dvs. Admiral.

Pasul 5

Înainte de a putea plasa pariuri sau a face depuneri, s-ar putea să fie necesară o verificare a contului. Urmați instrucțiunile furnizate în aplicație pentru a furniza documentele necesare și a finaliza procesul de verificare.

Pasul 1

Conectați-vă la site-ul Admiral și accesați secțiunea de înregistrare.

Pasul 2

Completați formularul cu informațiile personale necesare. Diferența principală este că procesul poate fi realizat direct prin intermediul site-ului Admiral, fără a fi necesară instalarea unei aplicații mobile.

Pasul 3

Accesați cu ușurință site-ul Admiral de pe un browser de pe calculator și urmați aceeași procedură de înregistrare.

Pasul 4

Asigurați-vă că furnizați informațiile corecte și că vă respectați termenii și condițiile site-ului. În cazul în care este necesară verificarea contului, urmați instrucțiunile oferite pentru a finaliza procesul.

Pasul 5

Rețineți că, deși pas cu pas procedura este similară cu înregistrarea de pe dispozitive mobile, experiența utilizării unui calculator poate diferi în funcție de preferințele și comoditatea utilizatorului.

Opinii despre Admiral

Aici puteți citi părerile despre serviciile casei de pariuri Marathonbet de la utilizatori reali. Alăturați-vă altor jucători care și-au împărtășit deja părerea despre Marathonbet. Experiența ta poate ajuta alți utilizatori.

Mai multe informații despre Admiral

Cum faci verificarea contului la Admiral?

Pentru a verifica contul la Admiral, urmați acești pași:

  1. Furnizați documente: Pentru a verifica contul, veți fi solicitat să furnizați anumite documente, cum ar fi copia actului de identitate, o factură recentă de utilități și, eventual, alte documente suplimentare. Aceste documente sunt necesare pentru a confirma identitatea și adresa dumneavoastră.
  2. Motivul verificării: Verificarea contului este o obligație legală impusă de reglementările privind combaterea spălării banilor și prevenirea fraudelor. Prin verificarea contului, Admiral își asigură că toți utilizatorii respectă aceste reglementări și că sunt în conformitate cu legislația în vigoare.
  3. Durata verificării: Durata verificării poate varia în funcție de volumul de solicitări și de complexitatea documentelor furnizate. În general, Admiral se străduiește să proceseze verificarea în cel mai scurt timp posibil, iar durata poate fi de câteva zile lucrătoare.

Este important să înțelegeți că verificarea contului este un proces standard pentru toate casele de pariuri licențiate și reprezintă un aspect esențial pentru a vă asigura siguranța și integritatea tranzacțiilor pe platforma Admiral.

Admiral bonus de bunvenit

La Admiral, puteți beneficia de un bonus de bun venit în momentul în care vă înregistrați și creați un cont nou. Acest bonus este o recompensă specială oferită de Admiral pentru a vă întâmpina în comunitatea lor de pariori. Detaliile specifice ale bonusului de bun venit pot varia în funcție de ofertele și promoțiile curente ale Admiral.

Bonusul de bun venit poate consta într-un bonus de depunere sau într-o serie de pariuri gratuite, care vă pot oferi oportunitatea de a explora platforma Admiral și de a începe să pariați pe evenimentele sportive preferate.

Este important să verificați secțiunea de promoții de pe site-ul Admiral pentru a afla ultimele informații despre bonusurile de bun venit disponibile și condițiile de eligibilitate. Asigurați-vă că citiți cu atenție termenii și condițiile asociate bonusului de bun venit, pentru a fi sigur că îndepliniți toate cerințele pentru a beneficia de acesta.

Oferta de pariuri sportive online

La Admiral, veți găsi o ofertă bogată de pariuri sportive online, acoperind o varietate de sporturi și piețe de pariere. Indiferent de preferințele dvs. în materie de sport, veți găsi cu siguranță opțiuni interesante de pariere.

Admiral acoperă sporturi populare precum fotbalul, tenisul, baschetul și hocheiul, dar și sporturi mai de nișă precum voleiul, handbalul, baseball-ul și multe altele. Puteți paria pe diverse competiții și evenimente din întreaga lume, de la cele mai importante ligi și turnee până la competiții regionale sau internaționale mai mici.

Ce face oferta de pariuri sportive online de la Admiral specială este diversitatea și profunzimea piețelor de pariere disponibile. Pe lângă opțiunile tradiționale de pariere, veți găsi și alte tipuri de pariuri, cum ar fi pariurile pe scor corect, goluri marcate, număr de cornere sau cartonașe și multe altele.

Comparativ cu alte case de pariuri, Admiral se evidențiază prin varietatea piețelor de pariere și prin acoperirea extinsă a sporturilor. Acest lucru oferă pariorilor mai multe opțiuni și mai multe oportunități de a profita de cunoștințele lor și de a obține câștiguri mai mari.

Cote

Admiral se evidențiază prin cote competitive și marje de pariere rezonabile. Cotele oferite pentru piețele principale, cum ar fi fotbalul și tenisul, sunt în general în concordanță cu cele ale altor case de pariuri. Cu toate acestea, unde Admiral se distinge este prin cotele sale atractive pentru piețele mici și evenimente mai puțin cunoscute. 

Pariorii au oportunitatea de a găsi cote mai bune pentru sporturi mai de nișă și evenimente mai puțin populare. Astfel, Admiral oferă o gamă diversă de cote pentru a satisface nevoile și preferințele diferitelor tipuri de pariori. Marjele medii de pariere sunt în general rezonabile și oferă jucătorilor o șansă echitabilă de a obține câștiguri atractive.

Pariuri Live

Secțiunea de pariuri live la Admiral este extrem de captivantă și oferă o gamă variată de sporturi și piețe de pariuri. Puteți găsi pariuri live pe sporturi populare precum fotbal, tenis, baschet, hochei și multe altele. Cu o varietate de evenimente sportive desfășurate în timp real, aveți oportunitatea de a plasa pariuri în timpul desfășurării meciurilor și de a profita de schimbările din timpul jocului.

Admiral oferă o gamă largă de piețe de pariuri live, inclusiv rezultate finale, handicapuri, totaluri, goluri, cornere și multe altele. Veți găsi cu ușurință opțiuni interesante pentru fiecare eveniment sportiv.

Limitele pentru pariurile live variază în funcție de eveniment, popularitatea acestuia și nivelul competiției. Cotele pentru pariurile live sunt actualizate în timp real pentru a reflecta schimbările din joc, oferindu-vă șansa de a obține cote atractive în timpul desfășurării evenimentului. Este important să fiți atenți la limitele și cotele specificate pentru fiecare eveniment în parte, pentru a vă putea planifica pariurile în mod corespunzător.

Limite la depozite

La Admiral, aveți la dispoziție o varietate de metode de plată sigure și convenabile pentru a efectua depuneri și retrageri de bani. Procesul este simplu și rapid, iar limitele variază în funcție de metoda aleasă.

Pentru a efectua o depunere, puteți utiliza metode precum carduri bancare (Visa, Mastercard), portofele electronice (Skrill, Neteller), transfer bancar și chiar criptomonede. Suma minimă de depunere poate varia în funcție de metoda de plată, iar majoritatea depozitelor sunt procesate instantaneu, astfel încât să puteți începe să pariați imediat.

Pentru retrageri, puteți utiliza aceleași metode de plată, în funcție de disponibilitate. Suma minimă de retragere variază, iar timpul de procesare poate fi diferit în funcție de metoda aleasă. Este important să verificați informațiile actualizate pe site-ul Admiral pentru a avea cele mai recente detalii.

Mai jos este un tabel de bază care prezintă câteva metode de plată disponibile la Admiral, împreună cu limitele și durata de procesare:

Metoda de plată

Sumă minimă de depunere

Sumă minimă de retragere

Durata de procesare

Comision

Carduri bancare

30 RON

50 RON

Instant/ 1-3 zile

Fără comision

Skrill, Neteller

30 RON

50 RON

Instant/24 ore

Fără comision

Agenție

30 RON

50 RON

Instant/1-2 zile

Fără comision

Paysafecard

30 RON

N/A

Instant/N/A

Fără comision

Este important să verificați detaliile specifice pentru fiecare metodă de plată înainte de a efectua o depunere sau o retragere, deoarece acestea pot suferi modificări în funcție de politicile Admiral.

Admiral bonusuri și promoții

La Admiral, veți găsi o gamă variată de bonusuri și promoții atractive, concepute pentru a vă recompensa și a vă spori experiența de pariere. Este important să verificați în mod regulat site-ul oficial al Admiral pentru a fi la curent cu cele mai recente oferte disponibile, deoarece acestea pot varia în funcție de perioadă și evenimente sportive importante.

În prezent, Admiral oferă clienților săi mai multe tipuri de bonusuri, precum bonusul de bun venit, bonusuri de depunere, pariuri gratuite, bonusuri cashback și multe altele. Aceste promoții sunt concepute pentru a vă oferi șanse suplimentare de câștig și pentru a vă încuraja să explorați diferitele piețe de pariere disponibile.

Pentru a beneficia de aceste bonusuri și promoții, este important să respectați termenii și condițiile specifice ale fiecărei oferte. Acestea pot include cerințe de pariere, limită de timp, depozit minim și altele. Asigurați-vă că verificați cu atenție cerințele și restricțiile asociate fiecărei promoții pentru a beneficia la maximum de avantajele oferite.

Pentru informații mai precise și actualizate cu privire la bonusurile și promoțiile Admiral, vă recomandăm să accesați site-ul oficial al casei de pariuri și să verificați secțiunea dedicată ofertelor. Acolo veți găsi toate detaliile necesare pentru a profita de cele mai recente bonusuri și promoții disponibile.

Admiral aplicație mobilă

Aplicația mobilă Admiral este o modalitate convenabilă și ușoară de a accesa serviciile de pariere și de cazinou direct de pe dispozitivul dvs. mobil. Pentru a descărca și instala aplicația pe dispozitivul dvs., urmați acești pași simpli:

Pentru utilizatorii de iOS, accesați App Store și căutați "Admiral" în bara de căutare. Apoi, selectați aplicația Admiral și apăsați butonul "Descarcă" pentru a începe descărcarea și instalarea aplicației.

Pentru utilizatorii de Android, accesați Google Play Store și căutați "Admiral" în bara de căutare. Selectați aplicația Admiral și apăsați butonul "Instalează" pentru a descărca și instala aplicația pe dispozitivul dvs.

După instalarea aplicației, puteți deschide aplicația Admiral și vă puteți autentifica în contul dvs. existent sau puteți crea un cont nou dacă sunteți un utilizator nou.

Aplicația mobilă Admiral oferă o interfață intuitivă și prietenoasă, permițându-vă să plasați pariuri și să accesați diversele opțiuni de pariere și cazinou, inclusiv sloturi, jocuri de masă și altele, direct de pe telefonul dvs. mobil.

Livestreaming

Casa de pariuri Admiral nu oferă opțiunea de transmisiune live a meciurilor în prezent. În timp ce Admiral oferă o gamă largă de opțiuni de pariere pe evenimente sportive, inclusiv sporturi populare precum fotbal, tenis, baschet și multe altele, nu sunt disponibile transmisiuni live ale meciurilor pe platforma lor. 

Este important să verificați site-ul oficial al Admiral pentru a obține cele mai recente informații despre serviciile și funcțiile disponibile, deoarece ofertele și caracteristicile pot fi actualizate în timp. În cazul în care Admiral introduce în viitor opțiunea de transmisiune live a meciurilor, clienții vor putea beneficia de experiența de a viziona meciurile în direct și de a plasa pariuri în timp real.

Casino Admiral

Admiral Slots

Cazinoul Admiral oferă o gamă variată de jocuri de sloturi pentru jucătorii din România. Acestea includ o selecție largă de tematici, grafică captivantă și funcții speciale. Jucătorii pot experimenta diverse tipuri de sloturi, cum ar fi clasicele cu fructe, tematicele cu aventuri sau cele cu jackpot progresiv, oferindu-le șansa de a câștiga premii mari. Admiral se asigură că biblioteca lor de jocuri de sloturi este actualizată constant, adăugând noile lansări pentru a menține experiența de joc proaspătă și captivantă.

Casino Live

Pentru pasionații de jocuri de cazino autentice, Admiral oferă o secțiune de jocuri live cu dealeri reali. Această experiență de joc în direct permite jucătorilor să interacționeze cu dealerii și să se bucure de jocurile preferate, cum ar fi ruleta, blackjack-ul, pokerul și baccarat-ul. Prin intermediul transmisiilor video de înaltă calitate, jucătorii pot urmări acțiunea în timp real și pot plasa pariuri în timpul desfășurării jocului. Această opțiune de joc live aduce atmosfera autentică a unui cazinou fizic direct în confortul casei tale.

Admiral Jocuri de Masă

În cadrul secțiunii Admiral Casino, jucătorii din România pot găsi o varietate de jocuri de masă online, inclusiv ruleta, pokerul, blackjack-ul și multe altele. Aceste jocuri de masă online oferă jucătorilor posibilitatea de a testa abilitățile lor strategice și de a se bucura de emoția unor jocuri clasice de cazino, totul într-un mediu virtual captivant. De la variantele tradiționale până la opțiuni moderne și inovatoare, Admiral oferă o gamă diversificată de jocuri de masă pentru a satisface preferințele tuturor jucătorilor. Cu grafică impresionantă și funcționalități avansate, jocurile de masă Admiral oferă o experiență de joc captivantă și autentică.

Licență și securitate Admiral

Casa de pariuri Admiral operează în România sub licența ONJN (Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc). Această licență este un indicator important al faptului că Admiral respectă reglementările și standardele de jocuri de noroc din țară. Prin obținerea acestei licențe, Admiral oferă jucătorilor din România un mediu sigur și legal pentru a paria pe sporturi și a se bucura de jocurile de cazino online.

Admiral acordă o mare importanță securității și protecției datelor personale ale jucătorilor săi. Site-ul lor utilizează tehnologii avansate de criptare SSL pentru a proteja informațiile confidențiale și tranzacțiile financiare. Aceasta înseamnă că datele personale și financiare ale jucătorilor sunt protejate împotriva accesului neautorizat.

De asemenea, Admiral promovează transparența și jocul responsabil. Pe site-ul lor, jucătorii pot găsi informații despre politica lor de confidențialitate, termenii și condițiile, precum și detalii despre programul de joc responsabil. Admiral încurajează jocul responsabil și oferă opțiuni precum limite de pariere și autoexcludere pentru a ajuta jucătorii să-și controleze comportamentul de pariere și să se bucure de experiența de joc într-un mod responsabil și sigur.

Admiral asistență clienți

Admiral oferă asistență clienților pentru a răspunde la întrebări și a rezolva problemele lor. Echipa de asistență este disponibilă 24/7, astfel încât jucătorii să poată obține ajutor în orice moment al zilei sau al nopții.

Pentru a intra în contact cu echipa de asistență, jucătorii pot utiliza mai multe metode de comunicare. Acestea includ chat-ul live, care permite interacțiunea în timp real cu un reprezentant al asistenței. Chat-ul live este convenabil și eficient, oferind răspunsuri imediate la întrebări.

Admiral oferă și opțiunea de a contacta asistența prin e-mail. Jucătorii pot trimite un e-mail la adresa de contact specificată pe site pentru a primi asistență prin corespondență electronică.

De asemenea, este disponibil un număr de telefon pentru asistență telefonică. Jucătorii pot apela acest număr pentru a discuta direct cu un reprezentant al asistenței și pentru a primi suport în timp real.

Echipa de asistență clienți a Admiral este pregătită să ofere suport profesionist și amabil, răspunzând la întrebări, rezolvând probleme și asigurând o experiență plăcută pentru jucători.

Întrebări Frecvente Admiral

author photo
Bogdan U.
Bogdan este un expert in analiza meciurilor sportive, scriitor de articole si recenzii, cu o experienta de peste 7 ani in domeniul pariurilor sportive. Analizele realizate de catre acesta si ponturile oferite au ajutat de-a lungul timpului zeci de mii de pariori sa castige bilete impresionante, sa inteleaga mult mai bine lumea pariurilor sportive si sa se bucure de sport. Bogdan nu are experienta doar teoretica, ci si practica, deoarece plaseaza pariuri sportive de foarte multi ani si este unul dintre putini specialisti care reusesc sa castige in mod constant sume impresionante.
Articole din Bogdan U.