Betfair

Betfair
8.7

Betfair

8.7
 • Oferă o gamă variată de opțiuni de pariere, inclusiv pariuri sportive, pariuri în timp real și pariuri pe evenimente speciale.
 • Platforma Betfair oferă cote competitive și posibilitatea de a plasa pariuri live în timp real.
8.7

În această recenzie, voi împărtăși experiența mea personală cu Betfair, una dintre cele mai cunoscute case de pariuri sportive din România. Călătoria mea a început atunci când am descoperit reputația solidă și diversitatea serviciilor lor.

Caracteristicile cheie care m-au atras sunt interfața intuitivă și ușurința de utilizare a platformei Betfair. Opțiunile de pariere sunt variate, acoperind o gamă largă de sporturi și competiții, de la fotbal și tenis până la baschet și curse de cai. Cotele oferite de Betfair sunt competitive și se actualizează în timp real, oferind oportunități de pariere avantajoase.

Serviciul clienți al Betfair este remarcabil. Am avut o interacțiune plăcută cu echipa lor, care a răspuns prompt la întrebările mele și a oferit asistență profesionistă în rezolvarea oricăror probleme întâmpinate.

Experiența utilizatorului a fost de-a dreptul excelentă. Crearea unui cont și depunerea de fonduri au fost procese rapide și sigure. Plasarea pariurilor a fost simplă și captivantă, iar retragerea câștigurilor a fost eficientă și rapidă. În ceea ce privește retragerea, Betfair este una dintre puținele platforme în care operațiunea se realizează instant.

În privința transparenței și securității, Betfair deține licența necesară pentru a opera în România, asigurându-vă că sunteți într-un mediu legal și protejat.

Să fiu sincer, nu există nicio experiență fără niciun aspect negativ. Uneori, ofertele și promoțiile pot fi mai limitate în comparație cu alte case de pariuri. Totuși, punctele forte ale Betfair depășesc cu mult aceste mici inconveniente.

În concluzie, Betfair este o alegere excelentă pentru pasionații de pariuri sportive din România. Serviciile lor de calitate, cotele competitive, interfața prietenoasă și serviciul clienți de încredere fac din Betfair o casă de pariuri de top.

Această recenzie reflectă experiența mea personală cu Betfair în 2023 și poate varia în funcție de preferințele individuale și actualizările ulterioare ale serviciilor oferite de Betfair.

Scurta descriere

Proprietar:

Betfair International Plc

Pagină web:

www.betfair.ro

Fondat:

2016

Sediu:

Malta

Metode de depozit
Comision
Depozit minim
icon card
-
-
icon card
-
-
Metode de retragere
Retragere minimă
Timp de proc.
icon card
40 lei
2-5 zile lucrătoare
icon card
60 lei
3-7 zile lucrătoare

Depozit minim

40 RON

Reglementat de

ONJN

Licenta

Cum să vă înregistrați Betfair

Pasul 1

Accesați magazinul de aplicații corespunzător sistemului de operare al telefonului dumneavoastră (iOS sau Android) și căutați aplicația Betfair.

Pasul 2

Descărcați și instalați aplicația pe dispozitivul mobil.

Pasul 3

Deschideți aplicația și apăsați pe butonul "Înregistrați-vă" pentru a crea un cont nou.

Pasul 4

Completați formularul de înregistrare cu informațiile personale cerute, cum ar fi numele, adresa de e-mail și data nașterii.

Pasul 5

Dacă este necesară verificarea, veți fi ghidat prin procesul de verificare, care poate include trimiterea de documente precum copia unui act de identitate sau a unui document de confirmare a adresei.

Pasul 6

După ce contul este creat și verificat, puteți face o depunere în contul dvs. utilizând una dintre metodele de plată acceptate și începeți să plasați pariuri pe Betfair.

Pasul 1

Accesați site-ul oficial al Betfair folosind browser-ul pe calculator.

Pasul 2

Căutați butonul "Înregistrare" sau "Creează cont" și dați clic pe el.

Pasul 3

Completați formularul de înregistrare cu informațiile personale solicitate, cum ar fi numele, adresa de e-mail și data nașterii.

Pasul 4

Dacă este necesară verificarea, veți fi ghidat prin procesul de verificare, care poate include trimiterea de documente precum copia unui act de identitate sau a unui document de confirmare a adresei.

Pasul 5

După ce contul este creat și verificat, puteți face o depunere în contul dvs. utilizând una dintre metodele de plată acceptate și începeți să plasați pariuri pe Betfair direct de pe calculator.

Opinii despre Betfair

Aici puteți citi părerile despre serviciile casei de pariuri Marathonbet de la utilizatori reali. Alăturați-vă altor jucători care și-au împărtășit deja părerea despre Marathonbet. Experiența ta poate ajuta alți utilizatori.

Mai multe informații despre Betfair

Cum faci verificarea contului la Betfair?

Procesul de verificare a contului la Betfair este necesar pentru a respecta reglementările legale și pentru a asigura siguranța și securitatea jocurilor de noroc online. Iată cum puteți realiza verificarea:

 1. După înregistrare, accesați contul dvs. Betfair și accesați secțiunea "Verifică contul" sau "Verificare".
 2. Veți fi ghidat prin procesul de verificare și vi se vor solicita anumite documente, cum ar fi o copie a actului de identitate, un document care să ateste adresa de domiciliu sau alte documente relevante.
 3. Documentele necesare pentru verificare pot varia în funcție de jurisdicția și de cerințele specifice ale Betfair. Verificați ghidul de verificare al Betfair pentru informații exacte.
 4. După ce furnizați documentele solicitate, acestea vor fi verificate de către echipa Betfair. Durata procesului de verificare poate varia, dar de obicei poate dura între 24 și 48 de ore.
 5. După finalizarea procesului de verificare, veți fi notificat în legătură cu rezultatul și veți putea beneficia de toate funcționalitățile complete ale contului dvs. Betfair.

Este important să furnizați documentele solicitate în mod corect și să respectați cerințele de verificare pentru a evita întârzierile și pentru a vă bucura de o experiență de joc fără probleme și în conformitate cu reglementările legale.

Betfair bonus de bunvenit

La Betfair, clienții noi pot beneficia de un bonus de bun venit atractiv. Detaliile exacte ale bonusului de bun venit pot fi verificate pe site-ul oficial al Betfair. De obicei, bonusul de bun venit constă într-o ofertă de pariere gratuită sau într-un bonus în bani pentru depunere. Suma exactă a bonusului poate varia în funcție de promoția curentă și de termenii și condițiile specifice ale ofertei. 

În acest moment, bonusul de bunvenit la Betfair este de 500 de lei, reprezentând 100% din prima depunere. În general, cam aceasta este media pe piața pariurilor sportive, așa încât Betfair se prezintă foarte bine. Totuși, chiar dacă există competitori care oferă bonusuri de bunvenit mai mari, Betfair are anumite caracteristici unice.

Pentru a profita de bonusul de bun venit, este important să îndepliniți cerințele de eligibilitate și să respectați termenii și condițiile asociate. Verificați în mod regulat pagina de promoții de pe site-ul Betfair pentru a fi la curent cu cele mai recente oferte și bonusuri disponibile.

Oferta de pariuri sportive online

La Betfair, veți găsi o gamă variată de piețe de pariuri și sporturi pentru a vă satisface nevoile de pariere. Aveți acces la o selecție vastă de sporturi populare precum fotbal, tenis, baschet, hochei, baseball și multe altele. În ceea ce privește piețele de pariuri, Betfair oferă o gamă extinsă de opțiuni, inclusiv rezultatele meciului, handicapuri, total goluri, scor corect, goluri marcate de jucători, cornere și multe altele.

Unul dintre avantajele Betfair este reprezentat de funcția de schimb de pariuri, care vă permite să pariați împotriva altor jucători și să vă setați propriile cote. Acest lucru vă oferă mai multă flexibilitate și control asupra pariurilor dvs. în comparație cu alte case de pariuri tradiționale.

În plus, Betfair oferă și opțiuni de pariere live, unde puteți plasa pariuri în timp real pe evenimente sportive în desfășurare. Această funcționalitate vă permite să profitați de schimbările de pe teren și să adaptați strategia de pariere în timp real.

În concluzie, oferta de pariuri sportive online la Betfair este vastă și diversificată, oferindu-vă numeroase opțiuni și avantaje unice în comparație cu alte case de pariuri.

Cote

Betfair se remarcă prin cotele competitive pe care le oferă, atât pentru piețele principale, cât și pentru cele mai mici. Cotele sunt calculate în funcție de probabilitatea evenimentului și reprezintă suma pe care o puteți câștiga în cazul în care pariați corect.

Datorită funcției de schimb de pariuri, Betfair permite pariorilor să-și seteze propriile cote și să se pună în competiție cu alți pariori. Acest lucru înseamnă că cotele pot varia și pot fi influențate de acțiunile pariorilor.

Marja de pariere la Betfair este una dintre cele mai mici din industrie, ceea ce înseamnă că procentul reținut de casă este redus, iar pariorii pot beneficia de cote mai bune și de un potențial de câștig mai mare.

În concluzie, Betfair se evidențiază prin cotele competitive și marja de pariere redusă, oferind astfel pariorilor oportunitatea de a obține câștiguri mai mari în comparație cu alte case de pariuri.

Pariuri Live

Secțiunea de pariuri live de la Betfair oferă o gamă variată de sporturi și piețe de pariere în timp real. Puteți accesa pariurile live pentru sporturi precum fotbal, tenis, baschet, hochei, volei și multe altele.

Betfair oferă o gamă extinsă de piețe de pariere live, inclusiv rezultatul meciului, scor corect, total goluri, handicapuri, și multe altele. Puteți alege dintr-o varietate de opțiuni, în funcție de preferințele dvs. de pariere.

În ceea ce privește limitele pentru pariurile live, acestea pot varia în funcție de sport, eveniment și nivelul evenimentului. Betfair stabilește limitele în mod individual pentru fiecare pariu, luând în considerare factori precum popularitatea evenimentului și nivelul pariorului.

Cotele pentru pariurile live la Betfair sunt actualizate în timp real, reflectând schimbările din cadrul evenimentului. Aceste cote se ajustează în funcție de evoluția meciului și de schimbul de pariuri între utilizatori.

Acestea fiind spuse, secțiunea de pariuri live de la Betfair oferă o experiență captivantă, cu o gamă variată de sporturi și piețe de pariere în timp real, cote actualizate și limite adaptate.

Pariuri Esports

La Betfair, opțiunile de pariuri pe esports sunt captivante și acoperă o gamă largă de jocuri populare în industria jocurilor video competitive. Puteți plasa pariuri pe unele dintre cele mai cunoscute jocuri, precum League of Legends (LoL), Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO), Dota 2, Valorant, Overwatch și multe altele.

Pariurile esports de la Betfair acoperă o varietate de piețe de pariere, oferindu-vă posibilitatea de a alege între opțiuni precum rezultatul meciului, câștigătorul hărții, totalul rundelor și handicapuri. Aceste piețe vă permit să plasați pariuri pe diferite aspecte ale jocurilor esports și să profitați de cotele competitive oferite de Betfair.

În ceea ce privește streamingul online pentru esports, Betfair nu oferă în mod direct servicii de streaming. Cu toate acestea, mulți dintre evenimentele majore de esports sunt transmise în mod public pe platforme de streaming precum Twitch sau YouTube. Puteți urmări aceste transmisiuni pentru a vă informa în timp real și a vă face pariurile în consecință.

Asadar, Betfair oferă o gamă largă de opțiuni de pariuri esports, acoperind jocuri populare și oferind diverse piețe de pariere. În timp ce Betfair nu oferă streaming direct pentru esports, puteți urmări transmisiuni disponibile public pe platformele de streaming relevante pentru a vă informa și a plasa pariurile în cunoștință de cauză.

Limite la depozite

La Betfair, există o varietate de metode de plată disponibile pentru depuneri și retrageri, oferindu-vă flexibilitate și comoditate în gestionarea fondurilor dvs.

Pentru a efectua o depunere, trebuie să vă conectați la contul dvs. Betfair și să accesați secțiunea "Depunere". Acolo, veți găsi o listă cu opțiunile disponibile, inclusiv cardurile de credit/debit, portofelele electronice și transferurile bancare. Fiecare metodă de plată poate avea propriile sale limite minime și maxime pentru depuneri, care pot varia în funcție de metoda aleasă.

Pentru retrageri, trebuie să accesați secțiunea "Retragere" a contului dvs. Betfair. De asemenea, veți găsi acolo o listă cu metodele de retragere disponibile. Similar cu depunerile, limitele de retragere pot varia în funcție de metoda de plată selectată.

Pentru a vă oferi o imagine mai clară a limitelor și a altor detalii relevante, am inclus un tabel de bază cu informații despre metodele de plată Betfair:

Metoda de plată

Sumă minimă depunere

Sumă minimă retragere

Durata de procesare

Comision

Carduri de credit/debit

40 RON

40 RON

Instant/Instant

Fără comision

Skrill și Neteller

70 RON

70 RON

Instant/Instant

Fără comision

Transfer bancar

60 RON

60 RON

1-2 zile lucrătoare/2-5 zile lucrătoare

Fără comision

Paysafecard

25 RON

N/A

Instant/N/A

Fără comision

Vă rugăm să rețineți că aceste informații pot suferi modificări în funcție de politica și termenii Betfair, așadar este întotdeauna recomandat să verificați informațiile actualizate pe site-ul oficial al Betfair pentru detalii precise.

Betfair bonusuri și promoții

La Betfair, veți găsi o varietate de bonusuri și promoții interesante care vă vor aduce beneficii suplimentare. Site-ul oficial al Betfair este locul ideal pentru a verifica bonusurile actuale și detaliile specifice ale acestora. Mai jos, vom prezenta câteva exemple de bonusuri pe care le puteți găsi la Betfair:

 • Bonus de bun venit: Betfair oferă un bonus de bun venit pentru clienții noi care se înregistrează și fac prima depunere. Acest bonus poate consta într-o sumă de bani suplimentară la prima depunere sau în pariuri gratuite.
 • Promoții pentru evenimente sportive: Betfair organizează promoții speciale și oferte pentru anumite evenimente sportive majore. Aceste promoții pot include cote îmbunătățite, pariuri gratuite sau alte avantaje speciale.
 • Bonusuri de fidelitate: Betfair are și un program de fidelitate pentru clienții săi loiali. Aceasta poate include recompense pentru activitatea constantă de pariere sau pentru atingerea anumitor niveluri de pariere.
 • Promoții speciale pentru cazinou: Dacă sunteți interesat de jocurile de cazinou, Betfair oferă promoții și bonusuri speciale pentru secțiunea de cazinou a site-ului său.

Este important să verificați site-ul oficial al Betfair pentru a obține cele mai recente informații și detalii specifice despre bonusurile și promoțiile disponibile. Fiecare bonus poate avea termeni și condiții specifice, așa că asigurați-vă că citiți și înțelegeți aceste detalii înainte de a profita de bonusurile oferite.

Betfair aplicație mobilă

Betfair oferă o aplicație mobilă excelentă, care vă permite să pariați și să vă bucurați de jocurile preferate de oriunde și oricând. Pentru a descărca și instala aplicația Betfair pe dispozitivele iOS și Android, urmați acești pași simpli:

Pentru utilizatorii iOS:

 1. Accesați App Store pe dispozitivul dvs.
 2. Căutați "Betfair" în bara de căutare.
 3. Selectați aplicația Betfair și apăsați pe butonul "Descarcă" pentru a începe procesul de instalare.
 4. După finalizarea descărcării, deschideți aplicația și urmați instrucțiunile pentru a vă crea un cont sau pentru a vă autentifica în contul existent.

Pentru utilizatorii Android:

 1. Accesați Google Play Store pe dispozitivul dvs.
 2. Căutați "Betfair" în bara de căutare.
 3. Selectați aplicația Betfair din rezultatele căutării și apăsați pe butonul "Instalare" pentru a descărca și instala aplicația.
 4. După finalizarea instalării, deschideți aplicația și urmați instrucțiunile pentru a vă crea un cont sau pentru a vă autentifica în contul existent.

Aplicația Betfair este optimizată pentru a vă oferi o experiență de pariere și jocuri de înaltă calitate pe dispozitivele mobile. Aveți acces la toate funcțiile și opțiunile disponibile pe site-ul desktop, precum și la funcții speciale adaptate pentru utilizarea pe ecranul mai mic al dispozitivelor mobile.

Livestreaming

Betfair oferă serviciul de livestreaming pentru anumite evenimente sportive, permițându-vă să urmăriți meciurile în timp real pe platforma lor. În ceea ce privește sporturile și ligile disponibile pentru livestreaming, acestea variază în funcție de drepturile de difuzare pe care le deține Betfair.

De obicei, puteți urmări meciuri de fotbal, tenis, baschet, curse de cai și alte sporturi populare. Este posibil ca Betfair să aibă drepturi exclusive pentru streamingul unor turnee importante, ceea ce vă oferă o experiență unică și acces la evenimente exclusiv transmise.

În cazul în care Betfair nu oferă serviciul de livestreaming pentru anumite evenimente, ei pun la dispoziție scoruri și statistici live, astfel încât să puteți urmări în timp real evoluția meciurilor și să luați decizii informate în ceea ce privește pariurile. Este recomandat să verificați pe site-ul oficial al Betfair pentru a afla mai multe detalii despre livestreaming și evenimentele disponibile.

Casino Betfair

Betfair Slots

Secțiunea de sloturi de la Betfair Casino oferă o gamă variată de jocuri captivante. Găsiți sloturi clasice, sloturi video cu tematici diverse și sloturi progresive cu jackpot-uri tentante. Indiferent de preferințele dvs., veți găsi cu siguranță un joc potrivit pentru a vă testa norocul și a obține câștiguri fabuloase.

Casino Live

La Betfair Casino, puteți experimenta emoția autentică a cazinoului direct de pe dispozitivul dvs. Cu secțiunea Casino Live, aveți acces la jocuri de masă populare precum blackjack, ruletă și baccarat, toate jucate în timp real cu dealeri profesioniști și interacțiune în direct cu alți jucători. Acest lucru vă oferă o experiență autentică de cazinou, chiar de la confortul propriei case.

Betfair Jocuri de Masă

Secțiunea de jocuri de masă de la Betfair Casino vă oferă o varietate de opțiuni clasice, cum ar fi ruleta, pokerul și blackjackul. Puteți alege dintre diferite variante de jocuri, cum ar fi ruleta europeană sau americană, pokerul Texas Hold'em sau blackjackul clasic. Aceste jocuri vă pun abilitățile la încercare și vă permit să vă bucurați de strategii și interacțiuni captivante cu alți jucători.

La Betfair Casino, veți găsi o gamă impresionantă de jocuri și sloturi, inclusiv cele cu dealeri live, care aduc atmosfera autentică a cazinoului direct în fața dvs. Indiferent de preferințele dvs. în materie de jocuri de cazinou, Betfair vă oferă o experiență captivantă și distractivă, cu șanse reale de câștig.

Licență și securitate Betfair

Betfair este o casă de pariuri online licențiată și reglementată în România. Deține licența emisă de către Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc, garantând astfel un mediu legal și sigur pentru jucători.

În ceea ce privește securitatea, Betfair adoptă cele mai avansate măsuri tehnologice pentru a proteja informațiile și tranzacțiile utilizatorilor săi. Site-ul este protejat cu tehnologie de criptare SSL, asigurând confidențialitatea datelor personale și a informațiilor financiare.

Transparența este un principiu cheie pentru Betfair, iar site-ul său oferă informații clare și detaliate despre termeni și condiții, politici de confidențialitate și reguli de joc. Aceasta permite jucătorilor să fie bine informați și să înțeleagă în mod clar modul în care funcționează platforma.

Prin licența sa și măsurile de securitate implementate, Betfair se angajează să ofere un mediu de joc sigur, transparent și reglementat în conformitate cu legislația românească. Jucătorii se pot bucura de experiența de pariere într-un cadru legal și securizat.

Betfair asistență clienți

Betfair oferă servicii excelente de asistență pentru clienți, cu scopul de a răspunde la întrebările și solicitările jucătorilor. Echipa de suport este disponibilă 24/7, asigurându-se că clienții primesc ajutorul necesar în orice moment al zilei sau al nopții.

Unul dintre cele mai eficiente moduri de a lua legătura cu asistența Betfair este prin intermediul chat-ului live. Acesta este disponibil pe site-ul oficial și permite comunicarea directă și în timp real cu un reprezentant al echipei de suport. Astfel, jucătorii pot obține rapid răspunsuri la întrebările lor sau soluții pentru eventuale probleme.

Pentru informații suplimentare sau asistență, clienții pot contacta Betfair prin e-mail la adresa de suport specifică sau prin intermediul numărului de telefon afișat pe site-ul oficial. Echipa de suport este profesionistă și dedicată, asigurându-se că fiecare solicitare este tratată prompt și eficient.

Întrebări Frecvente Betfair

author photo
Bogdan U.
Bogdan este un expert in analiza meciurilor sportive, scriitor de articole si recenzii, cu o experienta de peste 7 ani in domeniul pariurilor sportive. Analizele realizate de catre acesta si ponturile oferite au ajutat de-a lungul timpului zeci de mii de pariori sa castige bilete impresionante, sa inteleaga mult mai bine lumea pariurilor sportive si sa se bucure de sport. Bogdan nu are experienta doar teoretica, ci si practica, deoarece plaseaza pariuri sportive de foarte multi ani si este unul dintre putini specialisti care reusesc sa castige in mod constant sume impresionante.
Articole din Bogdan U.