Pokerstars

Pokerstars
7.7

Pokerstars

7.7
  • Oferă promoții și bonusuri atractive pentru clienții noi și existenți.
  • Platforma este ușor de utilizat și are o interfață prietenoasă cu utilizatorul.
7.7

Am avut ocazia să explorez platforma de pariuri sportive a Pokerstars și în cele ce urmează voi împărtăși experiența mea personală. 

Am descoperit Pokerstars în urma reputației solide pe care o au în industria jocurilor de noroc, în special în domeniul pokerului. Mă bucur să văd că acum oferă și servicii de pariuri sportive în România.

Interfața platformei Pokerstars este intuitivă și ușor de utilizat. Găsirea sporturilor și evenimentelor disponibile pentru pariere este simplă, iar navigarea prin opțiunile de pariere este fluidă. Ceea ce mi-a atras atenția a fost diversitatea piețelor de pariere oferite, care acoperă o gamă largă de sporturi și competiții din întreaga lume.

O caracteristică interesantă a platformei este reprezentată de cotele competitive oferite. Am remarcat că Pokerstars se străduiește să ofere cote atractive, ceea ce poate fi un avantaj pentru pariori. 

Promoțiile și bonusurile disponibile la Pokerstars sunt de asemenea remarcabile. Ofertele pentru clienții noi și promoțiile regulate pentru clienții existenți adaugă o valoare suplimentară experienței de pariere.

În ceea ce privește serviciul clienți, am avut o interacțiune plăcută cu reprezentanții Pokerstars. Timpul de răspuns a fost prompt, iar echipa a fost profesionistă și serviable în rezolvarea oricăror întrebări sau probleme întâmpinate.

Utilizarea platformei a fost simplă și fără dificultăți. De la crearea contului și depunerea de fonduri până la plasarea pariurilor și retragerea câștigurilor, procesul a fost ușor de înțeles și de urmat.

În concluzie, Pokerstars a evoluat într-un bookmaker puternic și competitiv în România. Experiența mea a fost pozitivă, cu o gamă variată de sporturi și piețe de pariere, cote competitive, promoții atractive și un serviciu clienți de calitate.

Dacă sunteți în căutarea unei platforme de pariuri sportive fiabile și distractive, Pokerstars merită cu siguranță atenția dumneavoastră.

Scurta descriere

Proprietar:

Flutter (ex. Rational Intellectual Holdings Limited)

Pagină web:

www.pokerstars.ro

Fondat:

2001

Sediu:

Isle of Man

Centru de ajutor:

https://www.pokerstars.ro/en/help/

Metode de depozit
Comision
Depozit minim
icon card
-
-
icon card
-
-
icon card
-
-
icon card
-
-
Metode de retragere
Retragere minimă
Timp de proc.
icon card
25 RON
24 de ore
icon card
25 RON
1-3 zile lucrătoare
icon card
25 RON
24 de ore
icon card
25 RON
2-5 zile lucrătoare

Depozit minim

25 RON

Reglementat de

ONJN

Licenta

Cum să vă înregistrați Pokerstars

Pasul 1

Deschideți aplicația Pokerstars pe telefonul mobil și apăsați butonul "Înregistrare" pentru a începe procesul de înregistrare.

Pasul 2

Completați detaliile solicitate, cum ar fi adresa de email, numele de utilizator și parola. Asigurați-vă că ați ales o parolă puternică și securizată.

Pasul 3

Furnizați informațiile personale solicitate, cum ar fi numele, data de naștere și adresa de domiciliu.

Pasul 4

Acceptați termenii și condițiile, precum și politicile de confidențialitate ale Pokerstars.

Pasul 5

Dacă este necesar, urmați procesul de verificare al contului. Acesta poate implica furnizarea de documente de identitate și confirmarea adresei de domiciliu.

Pasul 1

Accesați site-ul Pokerstars utilizând browserul de pe calculatorul dvs.

Pasul 2

Căutați butonul "Înregistrare" sau "Creare cont" și dați clic pe el pentru a începe procesul de înregistrare.

Pasul 3

Completați informațiile necesare, cum ar fi adresa de email, numele de utilizator și parola. Asigurați-vă că alegeți o parolă puternică și sigură.

Pasul 4

Furnizați datele personale cerute, inclusiv numele, data de naștere și adresa de domiciliu.

Pasul 5

Acceptați termenii și condițiile, precum și politicile de confidențialitate ale Pokerstars.

Opinii despre Pokerstars

Aici puteți citi părerile despre serviciile casei de pariuri Marathonbet de la utilizatori reali. Alăturați-vă altor jucători care și-au împărtășit deja părerea despre Marathonbet. Experiența ta poate ajuta alți utilizatori.

Mai multe informații despre Pokerstars

Cum faci verificarea contului la Pokerstars?

Verificarea contului la Pokerstars este un proces necesar și obligatoriu conform legislației în vigoare. Acest pas are rolul de a asigura un mediu de joc sigur și legal pentru toți utilizatorii. 

Pentru a vă verifica contul, veți fi solicitați să furnizați anumite documente. Acestea pot include, dar nu se limitează la:

  1. Document de identitate: Poate fi cerută o copie a cărții de identitate, pașaportului sau permisului de conducere pentru a confirma identitatea dumneavoastră.
  2. Document ce atestă adresa de domiciliu: Poate fi solicitată o factură recentă de utilități (electricitate, apă, gaz), extras bancar sau un alt document oficial care să ateste adresa de domiciliu.

Pokerstars solicită aceste documente în scopul verificării identității și a adresei de domiciliu, pentru a se conforma legislației privind prevenirea spălării banilor și pentru a asigura un mediu de joc sigur.

Durata verificării poate varia în funcție de volumul de cereri primite, dar în general, procesul se desfășoară în câteva zile lucrătoare.

Este important să fiți înțelegători și să cooperați în procesul de verificare a contului, deoarece acesta este un pas esențial pentru a vă asigura că puteți beneficia în deplinătate de serviciile și funcționalitățile oferite de Pokerstars.

Pokerstars bonus de bunvenit

La Pokerstars, este posibil să existe un bonus de bun venit disponibil pentru jucătorii noi, însă este important să verificați site-ul oficial al casei de pariuri pentru a obține cele mai recente informații cu privire la ofertele și promoțiile disponibile în prezent.

Bonusul de bun venit poate varia în funcție de perioada și țara de rezidență a jucătorului. Acesta poate consta într-un bonus de depunere, rotiri gratuite sau alte avantaje.

Este recomandat să citiți termenii și condițiile bonusului de bun venit înainte de a revendica oferta, deoarece pot exista anumite cerințe de pariere sau alte restricții asociate cu bonusul.

Pokerstars este cunoscut pentru ofertele sale atractive și promoțiile regulate, astfel că este întotdeauna bine să verificați în mod regulat site-ul lor pentru a profita de cele mai recente oferte și bonusuri disponibile.

Oferta de pariuri sportive online

La Pokerstars, oferta de pariuri sportive online este vastă și acoperă o gamă largă de sporturi și piețe de pariere. Jucătorii pot găsi opțiuni de pariere pentru sporturi populare precum fotbal, tenis, baschet, hochei, baseball, golf și multe altele. În plus, Pokerstars oferă și opțiuni de pariere pe evenimente sportive mai puțin cunoscute, cum ar fi cursele de cai, sporturile virtuale și eSporturile.

Unul dintre avantajele Pokerstars în comparație cu alte case de pariuri este varietatea și profunzimea piețelor de pariere disponibile. Jucătorii au posibilitatea de a alege dintr-o gamă largă de opțiuni de pariere, inclusiv rezultate finale, scoruri corecte, totaluri, handicapuri, pariere live și multe altele.

În plus, Pokerstars se remarcă prin cote competitive, care oferă jucătorilor șanse mai bune de a obține câștiguri mai mari în cazul în care pariază cu succes. De asemenea, interfața intuitivă a platformei face procesul de plasare a pariurilor ușor și accesibil chiar și pentru jucătorii noi.

Cu o gamă largă de sporturi și piețe de pariere, cote competitive și o platformă prietenoasă pentru utilizatori, Pokerstars este o opțiune atractivă pentru iubitorii de pariuri sportive online.

Cote

Pokerstars se remarcă prin oferirea unor cote competitive și atractive în comparație cu alte case de pariuri. Pentru piețele principale, cum ar fi fotbalul, tenisul sau baschetul, Pokerstars oferă cote solide și bine echilibrate, care reflectă șansele reale ale evenimentelor sportive. Acest lucru îi permite jucătorului să obțină câștiguri mai mari în cazul în care pariază cu succes.

De asemenea, Pokerstars acoperă și piețele mai mici, oferind o gamă largă de sporturi și evenimente sportive. Chiar și în aceste cazuri, cotele rămân competitive și atrăgătoare.

În ceea ce privește marjele de pariere, Pokerstars se situează într-un interval mediu, asigurându-se că jucătorii pot beneficia de câștiguri consistente și echitabile. Marja medie de pariere reflectă procentul de profit al casei de pariuri și, în cazul Pokerstars, este menținută la un nivel rezonabil.

În concluzie, Pokerstars se evidențiază prin cotele competitive oferite atât pentru piețele principale, cât și pentru cele mai mici. Jucătorii pot avea încredere că vor găsi cote atractive și echilibrate, care îi vor ajuta să obțină câștiguri semnificative atunci când plasează pariurile lor.

Pariuri Live

Secțiunea de pariuri live de la Pokerstars oferă o experiență captivantă și dinamică pentru pariori. Aici, jucătorii pot plasa pariuri în timp real pe diverse evenimente sportive care au loc în momentul respectiv. 

Pokerstars acoperă o gamă largă de sporturi în secțiunea de pariuri live, inclusiv fotbal, tenis, baschet, hochei și multe altele. De asemenea, există o varietate de piețe de pariuri disponibile, inclusiv rezultatul final, numărul de goluri, cartonașe, scor corect și multe altele. 

Limita maximă pentru pariurile live variază în funcție de eveniment și de sportul selectat. De obicei, limitele sunt destul de flexibile și permit jucătorilor să plaseze pariuri în funcție de preferințele și strategiile lor. 

Cotele pentru pariurile live sunt actualizate în timp real, reflectând evoluția evenimentelor sportive. Pokerstars se străduiește să ofere cote competitive și actualizate, oferind astfel pariorilor oportunități de câștig atractive. 

În concluzie, secțiunea de pariuri live de la Pokerstars oferă o varietate mare de sporturi și piețe de pariuri. Cu limite flexibile și cote actualizate, jucătorii se bucură de o experiență de pariere captivantă și profitabilă.

Pariuri Esports

Pokerstars oferă și opțiuni de pariuri pe Esports, aducând astfel o nouă dimensiune de divertisment și pariere pentru pasionații de jocuri video competitve. La Pokerstars, puteți plasa pariuri pe o varietate de jocuri populare de Esports, inclusiv League of Legends (LoL), Dota 2, Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO), Overwatch și multe altele.

Pentru fiecare joc de Esports, există diverse piețe de pariuri disponibile, inclusiv rezultatul meciului, handicap, scor corect, primul sânge și multe altele. Aceasta oferă pariorilor oportunități multiple de a-și testa abilitățile de pariere în cadrul evenimentelor de Esports.

În plus, Pokerstars oferă și streaming online pentru anumite evenimente de Esports, permițând pariorilor să urmărească meciurile în timp real și să plaseze pariurile pe baza evoluției jocului. Streamingul online aduce o experiență interactivă și emoționantă, permițând pariorilor să se bucure de acțiunea în timp real și să ia decizii informate în timpul evenimentelor de Esports.

În concluzie, Pokerstars oferă o gamă largă de opțiuni de pariuri pe Esports, inclusiv diverse jocuri și piețe de pariere. Cu streaming online disponibil pentru anumite evenimente, pariorii se pot bucura de acțiunea în timp real și pot plasa pariuri cu încredere.

Limite la depozite

La Pokerstars, aveți la dispoziție o varietate de metode de plată pentru a efectua depuneri și retrageri într-un mod convenabil și sigur. Pentru a face o depunere, trebuie să accesați contul dvs. și să selectați opțiunea "Depunere". În continuare, puteți alege metoda de plată preferată, cum ar fi cardul bancar, portofelul electronic sau transferul bancar. Suma minimă de depunere variază în funcție de metoda aleasă și este specificată în tabelul de mai jos.

Pentru retragerea banilor, puteți accesa contul dvs. și selectați opțiunea "Retragere". La fel ca în cazul depunerii, puteți alege metoda de retragere preferată, iar suma minimă și durata de procesare variază în funcție de metoda aleasă. Tabelul de mai jos vă oferă o imagine de ansamblu asupra metodelor de plată și a limitelor asociate lor.

Tabel - Metode de plată Pokerstars:

Metoda de plată

Suma minimă depunere

Suma minimă retragere

Durata de procesare

Comision

Card bancar

25 RON

25 RON

Instant/1-3 zile lucrătoare

Fără comision

Portofel electronic (Skrill și Neteller)

25 RON

25 RON

Instant/24 de ore

Fără comision

Transfer bancar

25 RON

25 RON

Instant/2-5 zile lucrătoare

Comision bancar

Paysafecard

25 RON

25 RON

Instant/ N/A

Fără comision

Este important de menționat că limitele de retragere pot fi influențate de nivelul de verificare a contului și de eventualele restricții sau reglementări legale. Înainte de a face o depunere sau o retragere, vă recomandăm să consultați pagina dedicată metodelor de plată pe site-ul Pokerstars pentru informații actualizate și detalii specifice fiecărei metode.

Pokerstars bonusuri și promoții

La Pokerstars, veți găsi o varietate de bonusuri și promoții care vă pot oferi beneficii suplimentare în timp ce pariați. Este important să verificați bonusurile și promoțiile curente pe site-ul oficial al casei de pariuri pentru a fi la curent cu ofertele disponibile. În general, Pokerstars oferă următoarele tipuri de bonusuri și promoții:

  1. Bonus de bun venit: Acesta este un bonus oferit noilor utilizatori care se înregistrează și efectuează o depunere inițială. Bonusul de bun venit poate consta într-un bonus la prima depunere sau în alte beneficii specifice.
  2. Promoții periodice: Pokerstars organizează promoții periodice, cum ar fi bonusuri de depunere, rotiri gratuite, concursuri și alte oferte speciale, care pot varia în funcție de evenimente sportive majore sau alte ocazii.
  3. Program de loialitate: Pokerstars oferă un program de loialitate prin care puteți câștiga puncte de loialitate și beneficii suplimentare pe măsură ce pariați și jucați pe platformă.

Este important să verificați termenii și condițiile specifice asociate fiecărui bonus sau promoție, inclusiv cerințele de rulaj și perioada de valabilitate. Aceste informații sunt actualizate și disponibile pe site-ul oficial al Pokerstars.

Pokerstars aplicație mobilă

Pokerstars oferă o aplicație mobilă ușor de utilizat, care vă permite să pariați și să jucați jocuri de noroc direct de pe dispozitivele dvs. mobile. Pentru a descărca și a instala aplicația Pokerstars pe iOS, accesați App Store și căutați "Pokerstars". Apoi, selectați aplicația oficială și urmați instrucțiunile pentru a o descărca și a o instala pe dispozitivul dvs. Android.

Pentru utilizatorii Android, descărcarea și instalarea aplicației Pokerstars se face puțin diferit. Accesați site-ul oficial al Pokerstars de pe dispozitivul dvs. mobil și selectați opțiunea de descărcare a aplicației pentru Android. Odată ce descărcarea este finalizată, accesați fișierul APK și urmați instrucțiunile pentru a finaliza instalarea.

Aplicația mobilă Pokerstars oferă o experiență similară cu cea de pe site-ul desktop, cu o interfață optimizată pentru dispozitivele mobile. Puteți plasa pariuri, juca jocuri de noroc și avea acces la toate funcțiile și opțiunile disponibile. Asigurați-vă că aveți o conexiune stabilă la internet pentru a vă bucura de o experiență fără întreruperi pe aplicația Pokerstars mobilă.

Livestreaming

La momentul meu de cunoaștere, Pokerstars nu oferă serviciul de livestreaming pentru meciuri sportive. Cu toate acestea, puteți beneficia de alte caracteristici precum scoruri live și statistici actualizate în timp real. Aceste informații vă permit să urmăriți evoluția evenimentelor sportive și să luați decizii de pariere în cunoștință de cauză.

Este important să menționăm că anumite case de pariuri pot avea drepturi exclusive de transmisiune live pentru anumite turnee sau competiții. În acest caz, este posibil să găsiți opțiuni de streaming live în alte case de pariuri care dețin aceste drepturi. Verificarea disponibilității serviciului de livestreaming și a evenimentelor sportive acoperite poate fi făcută direct pe site-ul Pokerstars sau prin intermediul suportului lor pentru clienți.

Casino Pokerstars

Pokerstars oferă o secțiune de cazino captivantă, care este disponibilă și în România. În cadrul cazinoului Pokerstars, veți găsi o varietate impresionantă de jocuri și sloturi, care vă vor ține distracția la cote înalte.

Pokerstars Slots

Această secțiune este dedicată pasionaților de sloturi. Veți avea acces la o gamă largă de jocuri, inclusiv cele clasice, cu tematică modernă și progresive. Indiferent de preferințele dumneavoastră, veți găsi cu siguranță un slot care să vă ofere emoții și potențiale câștiguri generoase.

Casino Live

Pentru o experiență autentică de cazino, Pokerstars oferă jocuri cu dealeri live. Aici puteți interacționa cu dealerii profesioniști în timp real și puteți juca jocuri precum ruleta, blackjack, baccarat și altele. Streaming-ul video de înaltă calitate vă aduce atmosfera autentică a unui cazino fizic direct pe ecranul dumneavoastră.

Pokerstars Jocuri de Masă 

În această secțiune veți găsi o varietate de jocuri de masă clasice, precum ruleta, pokerul, blackjack-ul și multe altele. Aceste jocuri vă oferă o experiență captivantă, unde puteți testa strategiile și abilitățile dumneavoastră în fața unor adversari virtuali.

Indiferent de preferințele dumneavoastră în ceea ce privește jocurile de cazino, Pokerstars vă oferă o gamă vastă de opțiuni pentru a vă bucura de divertisment și pentru a vă încerca norocul. Asigurați-vă că explorați întreaga secțiune de cazino pentru a descoperi toate jocurile captivante și pentru a beneficia de promoțiile și bonusurile disponibile în acest domeniu.

Licență și securitate Pokerstars

Pokerstars deține o licență legală și este autorizată să opereze în România, conform legislației în vigoare. Licența sa este emisă de către Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc (ONJN), ceea ce asigură jucătorilor un mediu de joc sigur și reglementat.

Pentru a asigura securitatea jucătorilor, Pokerstars utilizează cele mai avansate tehnologii și măsuri de securitate disponibile. Toate tranzacțiile financiare și datele personale sunt protejate prin criptare SSL, garantând confidențialitatea și siguranța informațiilor.

Site-ul Pokerstars se evidențiază prin transparența sa. Regulile jocurilor, politicile de confidențialitate și termenii și condițiile sunt disponibile în mod clar și accesibil pe site. Jucătorii pot avea încredere în faptul că toate activitățile desfășurate pe platformă sunt transparente și conforme cu regulamentele și cerințele legale.

Atunci când jucați pe Pokerstars, puteți fi sigur că sunteți protejat și că beneficiați de o experiență de joc corectă și de încredere.

Pokerstars asistență clienți

Pokerstars pune la dispoziție o asistență excelentă pentru clienți, preocupată de satisfacția și nevoile jucătorilor. Echipa de asistență este disponibilă 24/7 și se asigură că toate întrebările și problemele sunt abordate prompt și în mod profesionist.

Una dintre cele mai eficiente metode de a obține asistență este prin intermediul chat-ului live. Acesta este accesibil direct de pe site-ul Pokerstars și oferă posibilitatea de a comunica în timp real cu un reprezentant al echipei de suport. Este o modalitate rapidă și convenabilă de a primi răspunsuri la întrebări sau de a soluționa problemele întâmpinate.

În plus, Pokerstars oferă și alte modalități de contact, cum ar fi e-mailul și telefonul. Pentru asistență prin e-mail, puteți trimite un mesaj la adresa de e-mail specificată pe site-ul Pokerstars. De asemenea, puteți apela numărul de telefon afișat pentru a vorbi direct cu un reprezentant al asistenței pentru clienți.

Indiferent de metoda de contact aleasă, echipa de asistență a Pokerstars se străduiește să ofere un serviciu de înaltă calitate și să răspundă în mod prompt și eficient nevoilor jucătorilor.

Întrebări frecvente Pokerstars

author photo
Bogdan U.
Bogdan este un expert in analiza meciurilor sportive, scriitor de articole si recenzii, cu o experienta de peste 7 ani in domeniul pariurilor sportive. Analizele realizate de catre acesta si ponturile oferite au ajutat de-a lungul timpului zeci de mii de pariori sa castige bilete impresionante, sa inteleaga mult mai bine lumea pariurilor sportive si sa se bucure de sport. Bogdan nu are experienta doar teoretica, ci si practica, deoarece plaseaza pariuri sportive de foarte multi ani si este unul dintre putini specialisti care reusesc sa castige in mod constant sume impresionante.
Articole din Bogdan U.