Seven

Seven
7.3

Seven

7.3
  • Interfață intuitivă.
  • Varitatea de piețe de pariere.
  • Bonusuri și promoții atractive.
7.3

În această recenzie, voi împărtăși cu voi experiența personală avută cu casa de pariuri Seven. Aflați cum am descoperit această platformă și ce m-a motivat să încerc serviciile lor.

Călătoria mea cu Seven a început cu o căutare online pentru o casă de pariuri de încredere și legală în România. Site-ul lor elegant și interfața prietenoasă cu utilizatorul m-au atras imediat. Am decis să încerc serviciile lor și nu am regretat.

Caracteristicile cheie care m-au impresionat au fost opțiunile variate de pariere și cotele competitive. De asemenea, am beneficiat de un bonus de bun venit generos, ceea ce a sporit plăcerea experienței mele de pariere.

Serviciul clienți la Seven a fost de-a dreptul impresionant. Interacțiunile mele cu echipa lor au fost prompte, profesioniste și serviabile. Timpul de răspuns a fost rapid, ceea ce a contribuit la o experiență plăcută în ansamblu.

Utilizarea platformei a fost ușoară și intuitivă. Crearea unui cont și depunerea de fonduri au fost procese rapide și fără bătăi de cap. De asemenea, plasarea pariurilor și retragerea câștigurilor au fost realizate fără probleme.

În ceea ce privește opiniile sincere, trebuie să menționez că, în ciuda experienței mele în general pozitive, am întâmpinat uneori mici întârzieri la retrageri. Cu toate acestea, aceste probleme au fost rezolvate în cele din urmă și mi s-au oferit explicații clare.

În concluzie, recomand cu căldură Seven ca o opțiune excelentă pentru pariorii din România. Experiența personală a fost una plăcută și satisfăcătoare, iar caracteristicile platformei și serviciul clienți au făcut ca această casă de pariuri să se evidențieze în piață.

Scurta descriere

Proprietar:

Play Online Solutions LTD

Pagină web:

www.seven.ro

Fondat:

2019

Sediu:

Malta

Apel:

Centru de ajutor:

https://www.seven.ro/customer-support/about-us

Metode de depozit
Comision
Depozit minim
icon card
Fără comision
-
Metode de retragere
Retragere minimă
Timp de proc.
icon card
20 RON
0-4 zile lucratoare

Depozit minim

20 lei

Reglementat de

ONJN

Licenta

Cum să vă înregistrați Seven

Înregistrare prin intermediul unui dispozitiv mobil

În timp ce procedura de înregistrare și depunere rămâne similară pentru dispozitivele desktop și mobile, este posibil ca unele elemente de design să difere între versiunea desktop și cea mobilă a platformei. Cu toate acestea, procesul general și pașii de înregistrare și depunere vor fi aceleași pentru ambele tipuri de dispozitive. 

Verificarea contului poate fi necesară pentru a asigura o experiență de pariere sigură și pentru a respecta reglementările legale în vigoare. În cazul în care întâmpini dificultăți sau ai întrebări, poți apela la suportul pentru clienți al Seven pentru asistență suplimentară.

Pasul 1

Accesează website-ul - Deschide browserul preferat și accesează website-ul Seven. Caută butonul de "Înregistrare" sau "Creează un cont" și dă click pe el.

Pasul 2

Completează formularul de înregistrare - Înregistrează-te furnizând informații personale, cum ar fi numele, adresa de email, data nașterii și adresa de rezidență. Alege un nume de utilizator și o parolă sigură pentru contul tău.

Pasul 3

Confirmă contul - Dacă este necesar, vei primi un email de confirmare pe adresa de email furnizată. Accesează link-ul din email pentru a verifica și finaliza procesul de înregistrare.

Pasul 4

Realizează depunerea - După ce contul tău a fost verificat, loghează-te pe website-ul Seven cu datele de autentificare ale contului creat. Accesează secțiunea "Depunere" și alege metoda de plată preferată. Introdu suma pe care dorești să o depui și urmează pașii pentru a finaliza tranzacția.

Pasul 5

Plasează pariuri - După ce ai realizat cu succes depunerea, explorează oferta de pariuri disponibile pe website-ul Seven. Alege sportul sau evenimentul pe care dorești să pariezi, selectează cota și introduce suma pe care vrei să o pariezi. Confirmă biletul de pariere și bucură-te de experiența de pariere online.

Opinii despre Seven

Aici puteți citi părerile despre serviciile casei de pariuri Marathonbet de la utilizatori reali. Alăturați-vă altor jucători care și-au împărtășit deja părerea despre Marathonbet. Experiența ta poate ajuta alți utilizatori.

Mai multe informații despre Seven

Cum faci verificarea contului?

Verificarea contului la Seven este un proces obligatoriu din punct de vedere legal, dar și o măsură esențială pentru asigurarea securității și prevenirea activităților frauduloase. Pentru a efectua retrageri de fonduri, platforma Seven solicită utilizatorilor să își verifice contul, iar acest lucru necesită furnizarea unor documente și informații suplimentare.

Pentru a iniția procesul de verificare, utilizatorii trebuie să acceseze secțiunea "Contul meu" sau "Setări cont" și să completeze formularul de verificare. În mod obișnuit, Seven solicită o copie a actului de identitate (carte de identitate, pașaport sau permis de conducere), o dovadă de rezidență (factura de utilități recentă) și, dacă este cazul, informații despre metodele de plată folosite (ex. copie a cardului bancar utilizat). Aceste documente trebuie să fie clare, ușor de citit și să corespundă cu datele furnizate în formularul de înregistrare.

Procesul de verificare este, de obicei, rapid și se desfășoară în termen de câteva zile lucrătoare. După ce contul a fost verificat cu succes, utilizatorii vor putea să efectueze retrageri fără întârzieri sau probleme.

Este important de menționat că informațiile furnizate pentru verificarea contului sunt strict confidențiale și sunt utilizate în conformitate cu politica de confidențialitate a Seven. În plus, aceste măsuri de verificare sunt luate pentru a proteja interesele clienților și a asigura un mediu de pariere sigur și de încredere.

Seven bonus de bun venit

La Seven, clienții noi pot beneficia de un atractiv bonus de bun venit, care le oferă oportunitatea de a-și începe experiența de pariere cu avantaje suplimentare. Bonusul de bun venit poate varia în funcție de promoțiile curente ale casei de pariuri și poate fi sub formă de bonus la depunere, pariuri gratuite sau alte avantaje.

Pentru a beneficia de acest bonus, utilizatorii trebuie să se înregistreze și să-și deschidă un cont nou la Seven. Apoi, în momentul în care efectuează prima depunere, bonusul de bun venit va fi acordat în contul lor, în funcție de termenii și condițiile promoției în curs. În acest moment, bonusul de bun venit la Seven pentru sport este de până la 900 de lei și se acord în cadrul primelor 3 depuneri.

Este important de menționat că fiecare bonus de bun venit vine cu anumite condiții de rulaj, care trebuie îndeplinite înainte ca fondurile bonus să poată fi retrase. Aceste condiții includ de obicei plasarea unui anumit număr de pariuri sau rularea bonusului într-un anumit interval de timp.

Pentru a beneficia de bonusul de bun venit și pentru a fi la curent cu cele mai recente promoții disponibile la Seven, utilizatorii pot accesa secțiunea "Promoții" sau "Oferte speciale" de pe site-ul oficial al casei de pariuri.

Înainte de a revendica orice bonus, este important să citiți cu atenție termenii și condițiile asociate pentru a vă asigura că veți avea o experiență de pariere plăcută și lipsită de neplăceri.

Oferta de pariuri sportive online

Casa de pariuri Seven oferă o gamă variată de piețe de pariuri sportive online, acoperind numeroase sporturi populare și evenimente sportive din întreaga lume. Printre sporturile disponibile pentru pariere se numără fotbalul, tenisul, baschetul, hocheiul pe gheață, voleiul, handbalul, atletismul, cursele de cai, ciclismul, boxul, rugby-ul și multe altele.

În cadrul fiecărui sport, utilizatorii pot accesa o multitudine de piețe de pariere. De exemplu, în fotbal, pe lângă pariurile pe rezultatul final al meciurilor, puteți paria și pe numărul de goluri marcate, corner-uri, cartonașe, marcatori, sau chiar scorul corect al meciului.

De asemenea, Seven oferă și pariuri live, unde utilizatorii pot plasa pariuri pe evenimente sportive în desfășurare, ceea ce adaugă un plus de adrenalină și emoție experienței de pariere.

Pe lângă sporturile tradiționale, Seven oferă și opțiuni de pariere pe sporturi virtuale și sporturi mai puțin cunoscute, deschizând oportunități diverse pentru pasionații de pariuri.

Platforma online a casei de pariuri Seven vă pune la dispoziție toate informațiile relevante, statistici și scoruri în timp real pentru a vă ajuta să faceți cele mai bune pariuri pe sporturile preferate. Fie că sunteți fan al fotbalului, tenisului, sau oricărui alt sport, oferta variată de pariuri sportive online la Seven vă va oferi o experiență captivantă și diversificată.

Cote

Cotele oferite de casa de pariuri Seven variază în funcție de evenimentele sportive și de popularitatea piețelor de pariere. Pentru piețele principale, cum ar fi rezultatul final al unui meci de fotbal sau tenis, cotele pot fi relativ apropiate de cotele echitabile, având o marjă mică de pariere. Aceasta înseamnă că casa de pariuri își ia o mică parte din miză ca profit.

Pe de altă parte, pentru piețele mai puțin populare sau evenimentele sportive mai puțin cunoscute, cotele pot fi ajustate pentru a reflecta o probabilitate mai mică de succes. Acest lucru duce la o marjă de pariere mai mare, ceea ce înseamnă că casa de pariuri își va asigura un profit mai mare în cazul în care acel pariu este câștigător.

În ceea ce privește cotele medii la Seven, acestea pot varia între 1.50 și 2.50 pentru evenimentele sportive populare, cum ar fi fotbalul. Pentru sporturile mai puțin populare, cotele medii pot fi mai mari, ajungând chiar și până la 3.00 sau mai mult.

Pentru a calcula cotele pentru un pariu, se folosește formula matematică simplă:

Cota = 1 / (Probabilitatea evenimentului)

De exemplu, dacă probabilitatea ca echipa A să câștige un meci de fotbal este de 60%, cota pentru victoria echipei A ar fi:

Cota = 1 / 0.60 = 1.67

În concluzie, Seven oferă o gamă variată de cote pentru diferite piețe de pariere, permițând pariorilor să aleagă opțiunile care li se potrivesc cel mai bine și să se bucure de experiența de pariere într-un mod captivant și distractiv.

Pariuri Live

Secțiunea de pariuri live oferită de Seven este o experiență captivantă pentru pariori, care pot plasa pariuri în timp real pe evenimente sportive care se desfășoară în momentul respectiv. Această funcție le permite pariorilor să se bucure de emoția parierii pe evenimentele sportive în desfășurare și să-și ajusteze strategiile pe măsură ce meciurile progresează.

La Seven, există o gamă largă de sporturi și piețe de pariuri disponibile în secțiunea de pariuri live. Aceasta include fotbal, tenis, baschet, hochei, volei și multe altele. Pentru fiecare sport, există o varietate de piețe de pariere, precum rezultatul final, scor corect, numărul de goluri sau puncte marcate, handicapuri, totalul golurilor și multe altele.

Limitele pentru pariurile live variază în funcție de sport, competiție și eveniment. Majoritatea pariorilor pot plasa pariuri în limita inferioară și superioară a intervalului, ceea ce permite o flexibilitate sporită în gestionarea banilor și a strategiilor de pariere.

În ceea ce privește cotele pentru pariurile live, acestea se actualizează în timp real pe baza evoluției meciurilor și a probabilităților de succes. Cotele pot varia semnificativ pe parcursul evenimentelor, oferind pariorilor oportunități de pariere în funcție de evoluția jocului și schimbările din teren.

Pariurile live la Seven sunt un mod incitant de a paria pe evenimente sportive și oferă oportunități unice de câștig. Cu o gamă diversificată de sporturi și piețe de pariere disponibile, pariorii au posibilitatea de a se bucura de o experiență autentică de pariere în timp real.

Limite la depunere

Metodele de plată disponibile la Seven nu sunt variate, dar sunt sigure, oferind pariorilor opțiuni multiple pentru depuneri și retrageri, care se vor suplimenta în viitor. Printre cele mai populare metode de depunere se numără cardurile de credit/debit (Visa, Mastercard) și depunerea în agenție. Astfel, pariorii pot alege metoda de plată cea mai convenabilă pentru ei.

Pentru a efectua o depunere, pariorii trebuie să acceseze contul lor de la Seven și să meargă la secțiunea de depunere. Acolo vor găsi lista cu metodele de plată disponibile și vor trebui să selecteze metoda dorită și să introducă suma pe care doresc să o depună. După ce confirmă detaliile plății, banii vor fi transferați instantaneu în contul lor de parior.

În ceea ce privește retragerile, acestea se fac la fel de ușor și rapid. Pariorii trebuie să meargă la secțiunea de retragere a contului lor, să selecteze metoda de plată preferată și să introducă suma pe care doresc să o retragă. Este important de menționat că, în unele cazuri, retragerea se va face pe aceeași metodă de plată utilizată și pentru depunere.

Limitele pentru retrageri pot varia în funcție de metoda de plată și politica casei de pariuri. În general, suma minimă de retragere este de obicei destul de mică, pentru a permite pariorilor să-și retragă câștigurile fără dificultate. De asemenea, durata pentru procesarea retragerilor poate varia, în funcție de metoda aleasă și verificările de securitate.

Mai jos, veți găsi tabelul cu metodele de plată disponibile la Seven, împreună cu sumele minime de depunere și retragere, durata de procesare și eventualele comisioane aplicate:

Metoda de plată

Sumă minimă de depunere

Sumă minimă de retragere

Durata de procesare

Comision

Carduri de credit/debit (Visa, Mastercard)

20 RON

20 RON

Instantaneu/0-4 zile

0%

Agenție

20 RON

20 RON

Instantaneu/Instantaneu

0%

Este important de menționat că sumele minime de depunere și retragere pot varia în funcție de moneda selectată și de metoda de plată utilizată. Pariorii sunt sfătuiți să verifice termenii și condițiile specifice pentru fiecare metodă de plată în parte pentru a fi informați cu privire la orice restricții sau comisioane suplimentare.

Seven bonusuri și promoții

La Seven, bonusurile și promoțiile sunt o modalitate eficientă de a atrage și de a răsplăti pariorii fideli. Echipa casei de pariuri actualizează constant oferta de bonusuri pentru a oferi cele mai atractive avantaje clienților săi.

Printre tipurile de bonusuri disponibile la Seven se numără:

  1. Bonusul de bun venit: Este unul dintre cele mai populare tipuri de bonusuri oferite de casele de pariuri. Pariorii noi pot beneficia de un bonus de bun venit la înregistrarea unui cont și efectuarea primei depuneri. Bonusul de bun venit poate consta într-un procentaj din valoarea depozitului sau într-o sumă fixă de bani.
  2. Bonusurile de depunere: Aceste bonusuri sunt oferite pariorilor la fiecare depunere ulterioară după înregistrarea contului. Ele pot consta într-un procentaj din valoarea depunerii sau într-o sumă fixă de bani, iar pariorii pot beneficia de ele în funcție de suma depusă.
  3. Promoțiile pentru evenimente sportive: Seven oferă promoții speciale pentru anumite evenimente sportive importante. Aceste promoții pot consta în pariuri gratuite, cote mărite sau alte avantaje.
  4. Programul de fidelitate: Seven recompensează pariorii fideli prin intermediul unui program de fidelitate. Cu cât pariorii plasează mai multe pariuri, cu atât vor obține mai multe beneficii și avantaje.
  5. Promoții speciale pentru casino: Dacă și cazinoul face parte din oferta casei de pariuri Seven, este posibil să găsiți și promoții speciale pentru jocurile de cazino, cum ar fi rotiri gratuite la sloturi sau bonusuri la depunere.

Este important să verificați constant site-ul oficial al casei de pariuri pentru a fi la curent cu cele mai noi promoții și bonusuri disponibile. Termenii și condițiile aplicabile pentru fiecare bonus trebuie citiți cu atenție pentru a înțelege cerințele de rulaj și alte detalii importante.

Seven aplicație mobilă

În acest moment, Seven nu oferă o aplicație mobilă pentru utilizatori, dar interfața web este în așa fel construită încât funcționează excelent și pe dispozitivele mobile.

Live streaming

La momentul actual, Seven nu oferă serviciul de live streaming al meciurilor sportive pe platforma sa de pariuri. În general, oferta de live streaming poate varia între diferitele case de pariuri, iar unii operatori pot oferi acest serviciu pentru anumite sporturi sau ligi, în timp ce alții nu.

În ciuda absenței live streamingului, Seven oferă o gamă variată de alte opțiuni și caracteristici pentru pariori. Acestea includ o interfață modernă și ușor de utilizat, pariuri pre-meci și live, cote competitive, promoții atractive și o varietate bogată de sporturi și piețe de pariere. De asemenea, platforma furnizează informații actualizate în timp real, cum ar fi scoruri și statistici live, pentru ca pariorii să poată urmări desfășurarea evenimentelor și să ia decizii informate atunci când plasează pariuri.

În cazul în care doriți să accesați live streamingul unor evenimente sportive specifice, puteți verifica pe site-urile oficiale ale ligilor sau turneelor respective, unde unele dintre ele oferă serviciul de live streaming în parteneriat cu alte platforme sau parteneri media.

Seven Casino

Seven sloturi

Secțiunea Seven Casino oferă o gamă variată de sloturi online, care reprezintă unul dintre cele mai populare și apreciate jocuri de cazino. Pasionații de sloturi vor găsi o selecție impresionantă de titluri cu diferite tematici, caracteristici speciale și jackpoturi progresive. Fie că preferați sloturi clasice cu fructe și simboluri tradiționale sau căutați cele mai recente jocuri video cu grafică avansată, Seven Casino vă acoperă toate preferințele.

Casino live 

Cei care doresc să experimenteze emoția autentică a cazinourilor fizice pot accesa secțiunea de Casino Live de la Seven. Aici, veți găsi o serie de jocuri cu dealeri live, unde puteți interacționa direct cu dealerii și ceilalți jucători în timp real. Seven oferă o varietate de opțiuni de joc live, inclusiv ruletă live, blackjack live, poker și alte jocuri de masă. Puteți plasa pariuri și să jucați împotriva dealerilor profesioniști din confortul propriului cămin, având astfel experiența unui cazino real, dar cu toate avantajele jocului online.

Seven jocuri de masă

În afara secțiunii de Casino Live, Seven pune la dispoziție și o gamă bogată de jocuri de masă, perfecte pentru pasionații de poker, blackjack, ruletă și alte jocuri tradiționale de cazino. Aveți posibilitatea să vă bucurați de variantele clasice ale acestor jocuri sau să încercați variantele moderne și inovatoare. Grafica de înaltă calitate și funcțiile speciale vor asigura o experiență captivantă și autentică, pentru ca jocurile de masă să devină momente de distracție și potențiale reușite financiare. Seven se asigură că oferta sa de jocuri de masă este actualizată și diversificată pentru a satisface preferințele tuturor jucătorilor de cazino din România.

Seven licență și securitate

Seven este o casă de pariuri online licențiată și reglementată de către Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc din România (ONJN). Această licență asigură că platforma funcționează în conformitate cu legislația în vigoare și că oferă un mediu de joc sigur și transparent pentru utilizatori.

În ceea ce privește măsurile de securitate, Seven utilizează cele mai avansate tehnologii pentru a proteja datele și informațiile personale ale utilizatorilor săi. Platforma implementează protocoale de criptare SSL, asigurând astfel că toate tranzacțiile și transferurile de date sunt protejate împotriva accesului neautorizat.

Transparența este un alt aspect important al platformei Seven. Site-ul oferă informații detaliate despre termenii și condițiile de utilizare, politica de confidențialitate și regulile jocurilor. De asemenea, Seven furnizează acces facil la istoricul tranzacțiilor și jocurilor, astfel încât utilizatorii să poată monitoriza activitățile lor de joc în mod transparent și responsabil.

Licența și măsurile de securitate implementate de Seven reprezintă garanții esențiale pentru un mediu de joc online sigur și de încredere pentru jucătorii din România.

Seven asistență clienți

Asistența clienților la Seven este disponibilă pentru a răspunde întrebărilor și a oferi suport în orice moment. Echipa de suport poate fi contactată prin mai multe metode, inclusiv prin intermediul chat-ului live, care este disponibil pe site-ul oficial al casei de pariuri. Chat-ul live permite utilizatorilor să interacționeze în timp real cu un reprezentant al echipei de suport și să primească asistență instantanee pentru orice problemă sau întrebare.

Pe lângă chat-ul live, Seven oferă și alte opțiuni de contact, cum ar fi e-mailul și telefonul. Utilizatorii pot trimite un e-mail la adresa de suport specificată pe site sau pot apela la numărul de telefon de asistență pentru a obține răspunsuri rapide și soluții pentru orice situație.

Echipa de asistență clienți de la Seven este formată din profesioniști bine pregătiți și dornici să ofere un serviciu de calitate superioară. Cu suport disponibil 24/7 și opțiuni multiple de contact, Seven asigură că utilizatorii săi se simt în siguranță și sprijiniți în orice moment al experienței lor de joc online.

Întrebări Frecvente Seven

author photo
Bogdan U.
Bogdan este un expert in analiza meciurilor sportive, scriitor de articole si recenzii, cu o experienta de peste 7 ani in domeniul pariurilor sportive. Analizele realizate de catre acesta si ponturile oferite au ajutat de-a lungul timpului zeci de mii de pariori sa castige bilete impresionante, sa inteleaga mult mai bine lumea pariurilor sportive si sa se bucure de sport. Bogdan nu are experienta doar teoretica, ci si practica, deoarece plaseaza pariuri sportive de foarte multi ani si este unul dintre putini specialisti care reusesc sa castige in mod constant sume impresionante.
Articole din Bogdan U.