Sportingbet

Sportingbet
9.55

Sportingbet

9.55
  • Se oferă o gamă largă de sporturi și piețe de pariuri, cu o ofertă bună de pariuri pe fotbal.
  • Sportingbet oferă un bonus de bun venit pentru noii clienți și alte promoții și oferte.
9.55

În această recenzie, vom vorbi despre experiența mea personală cu casa de pariuri Sportingbet, o platformă populară de pariuri sportive în România. Am descoperit casa de pariuri Sportingbet online și m-a atras imediat designul modern și intuitiv al site-ului lor. M-am înregistrat și am început să explorez serviciile lor.

Una dintre caracteristicile cheie ale Sportingbet este opțiunea lor extinsă de pariuri sportive, care acoperă o gamă largă de sporturi și evenimente din întreaga lume. Îmi place că platforma lor oferă și opțiuni de pariere live, astfel încât să pot plasa pariuri în timp real pe evenimente care au loc în acest moment. În plus, cotele lor sunt competitive și actualizate în timp real.

De asemenea, am fost impresionat de gama largă de promoții și bonusuri disponibile pentru utilizatorii lor. Acestea includ bonusuri de bun venit pentru noii utilizatori, promoții de rambursare a pariurilor pierdute și multe altele. Am beneficiat de mai multe dintre aceste oferte și am fost mulțumit de experiența mea cu ele.

Serviciul clienți de la Sportingbet a fost, de asemenea, foarte util și profesionist. Am contactat echipa lor de asistență pentru clienți în legătură cu câteva probleme minore și am fost plăcut surprins de timpul de răspuns rapid și de ajutorul oferit.

Experiența mea generală cu utilizarea platformei Sportingbet a fost pozitivă. Interfața lor de utilizator este ușor de navigat, iar procesul de creare a unui cont, depunerea fondurilor și plasarea pariurilor este simplu și rapid. Am avut o experiență de utilizare placută și fără probleme cu Sportingbet.

În concluzie, Sportingbet este o platformă excelentă pentru pasionații de pariuri sportive din România. Opțiunile lor extinse de pariuri, promoțiile atractive și serviciul clienți excelent fac din Sportingbet o alegere populară pentru mulți pariori. Recomand cu încredere această platformă tuturor celor interesați de pariuri sportive online.

Scurta descriere

Proprietar:

GVC Holdings PLC

Pagină web:

www.sportingbet.ro

Fondat:

1998

Sediu:

Isle of Man

Apel:

Centru de ajutor:

https://www.sportingbet.ro/ro/mobileportal/contact

Metode de depozit
Comision
Depozit minim
icon card
-
-
icon card
-
-
icon card
-
-
icon card
-
-
Metode de retragere
Retragere minimă
Timp de proc.
icon card
40 RON
1-3 zile lucrătoare
icon card
40 RON
1-3 zile lucrătoare
icon card
40 RON
1-3 zile lucrătoare
icon card
40 RON
1-3 zile lucrătoare

Depozit minim

40 RON

Reglementat de

ONJN

Licenta

Cum să vă înregistrați Sportingbet

Pasul 4

Alege moneda preferată și completează toate informațiile de plată necesare.

Pasul 5

Verifică detaliile și apasă butonul "Înregistrare" pentru a-ți crea contul de pariuri.

Pasul 1

Accesează site-ul Sportingbet folosind dispozitivul tău mobil și selectează butonul "Înregistrare" care se găsește în partea de sus a paginii.

Pasul 2

Introdu datele personale solicitate, cum ar fi numele, adresa, data nașterii și adresa de e-mail.

Pasul 3

Selectează o parolă și asigură-te că îndeplinește cerințele de securitate ale platformei.

Pasul 1

Accesați site-ul Sportingbet.com și selectați butonul "Înregistrare" din colțul din dreapta sus al paginii.

Pasul 2

Veți fi direcționat către pagina de înregistrare unde va trebui să completați câmpurile obligatorii cu informații personale precum numele, prenumele, adresa de e-mail, data de naștere, adresa de domiciliu și numărul de telefon. Asigurați-vă că ați introdus toate informațiile corecte și verificați-le pentru a evita erorile.

Pasul 3

Alegeți un nume de utilizator și o parolă sigură și ușor de reținut. Parola trebuie să conțină cel puțin 8 caractere, inclusiv o literă mare, o literă mică și un număr.

Pasul 4

Selectați opțiunile preferate de limitare a depozitului, dacă este cazul. Acest pas este opțional, dar Sportingbet oferă o gamă de opțiuni pentru a vă ajuta să vă gestionați bugetul pentru pariuri.

Pasul 5

În ultimul pas, va trebui să confirmați că sunteți de acord cu termenii și condițiile Sportingbet și să faceți clic pe butonul "Înregistrare". În momentul în care vă înregistrați, veți primi un e-mail de confirmare cu instrucțiuni despre cum să vă activați contul.

Opinii despre Sportingbet

Aici puteți citi părerile despre serviciile casei de pariuri Marathonbet de la utilizatori reali. Alăturați-vă altor jucători care și-au împărtășit deja părerea despre Marathonbet. Experiența ta poate ajuta alți utilizatori.

Mai multe informații despre Sportingbet

Cum faci verificarea contului la Sportingbet?

Verificarea contului la Sportingbet este un proces obligatoriu și necesar pentru toți jucătorii. Acest proces este important pentru a preveni activitățile frauduloase și pentru a proteja jucătorii și operatorul de pariuri. În plus, verificarea contului este necesară pentru a putea face retrageri.

Procesul de verificare a contului la Sportingbet este simplu și se poate face în câțiva pași simpli. După înregistrare, trebuie să accesați secțiunea "Contul meu" și să selectați opțiunea "Verificare cont". Aici veți fi ghidat prin pașii de verificare, care includ furnizarea informațiilor personale și a documentelor de identitate.

În ceea ce privește documentele necesare pentru verificare, operatorul de pariuri cere de obicei o copie a unui act de identitate, cum ar fi pașaportul sau cartea de identitate. Uneori, poate fi necesar să furnizați o factură recentă de utilități pentru a confirma adresa de domiciliu sau un extras de cont bancar. Este important ca documentele trimise să fie clare și lizibile pentru a fi acceptate.

Durata verificării poate varia în funcție de operatorul de pariuri și de numărul de solicitări primite în acel moment. În general, procesul de verificare poate dura între 24 și 48 de ore, dar poate fi mai lung în cazuri rare. Este important să fiți răbdător și să nu încercați să faceți retrageri sau să efectuați alte activități până când contul dumneavoastră nu este verificat.

Sportingbet bonus de bun venit

Sportingbet oferă un bonus de bun venit pentru noii utilizatori înregistrați pentru a paria pe evenimentele sportive disponibile. Acest bonus poate varia în funcție de locația utilizatorului și de moneda preferată, dar, de obicei, acesta constă într-un bonus de depunere echivalent cu 100% din prima depunere a utilizatorului într-un anumit interval de timp, până la 500 de ron.

Pentru a beneficia de bonusul de bun venit, utilizatorii trebuie să se înregistreze la Sportingbet și să facă o primă depunere. După efectuarea depunerii, bonusul va fi creditat automat în contul utilizatorului în termen de 24 de ore.

Este important să rețineți că bonusul de bun venit este supus anumitor condiții, cum ar fi depunerea minimă, cotele minime de pariere și termenul de valabilitate. Utilizatorii trebuie să citească cu atenție termenii și condițiile bonusului de bun venit înainte de a începe să parieze.

Bonusul de bun venit poate fi o modalitate excelentă de a începe aventura de pariere pe Sportingbet. Cu toate acestea, este important să utilizați bonusul în mod responsabil și să nu depuneți mai mult decât sunteți pregătiți să pierdeți.

Oferta de pariuri sportive online Sportingbet

Sportingbet oferă o gamă largă de piețe de pariuri sportive online pentru jucătorii din întreaga lume. Jucătorii pot alege dintr-o varietate de sporturi, inclusiv fotbal, tenis, baschet, hochei, volei, handbal, box, rugby și multe altele.

În ceea ce privește opțiunile de pariere, Sportingbet oferă o selecție largă de opțiuni, cum ar fi pariuri directe, pariuri pe scorul final, handicapuri asiatici, pariuri cu mai multe opțiuni și multe altele. De asemenea, sunt disponibile și pariuri live pentru evenimente sportive importante.

Sportingbet oferă, de asemenea, un serviciu de streaming live, prin intermediul căruia jucătorii pot viziona evenimentele sportive în timp real și pot plasa pariuri în timp ce urmăresc meciul.

Pe lângă sporturile tradiționale, Sportingbet oferă și opțiuni de pariere pe evenimente non-sportive, cum ar fi alegerile politice, ceremoniile de premiere, premiile Oscar și multe altele. Aceste opțiuni de pariere non-sportive sunt disponibile în funcție de evenimentul în cauză și sunt anunțate în avans pe site-ul web al Sportingbet.

În general, Sportingbet oferă o gamă largă de opțiuni de pariere și sporturi disponibile pentru jucători, astfel încât aceștia să aibă posibilitatea de a-și alege sportul preferat și de a plasa pariuri într-un mod confortabil și convenabil.

Cote

Casa de pariuri Sportingbet oferă o gamă largă de cote pentru diverse piețe de pariuri sportive. Aceste piețe includ sporturi majore, cum ar fi fotbal, baschet, tenis, hochei pe gheață, dar și sporturi mai mici, precum sporturile electronice și snooker. Cu toate acestea, cele mai bune cote sunt disponibile pentru sporturile cele mai populare.

Cotele oferite la Sportingbet sunt competitive în comparație cu alte case de pariuri și sunt actualizate în timp real pentru a reflecta schimbările în performanța sportivilor și a echipelor. În general, cotele sunt orientate spre o marjă de profit pentru casa de pariuri. Marja medie de pariere la Sportingbet este în jur de 5%, ceea ce este relativ obișnuit în industria de pariuri sportive.

Sportingbet oferă o gamă largă de opțiuni de pariere, inclusiv piețe majore și mici. În general, piețele majore oferă cele mai bune cote, iar acestea includ câștigătorul meciului, totalul golurilor, handicapul asiatic, scorul corect și multe altele. Pentru sporturile mai mici, cotele sunt adesea mai mici și opțiunile de pariere sunt limitate la câștigătorul meciului sau evenimentului.

Calcularea cotelor poate fi efectuată folosind o formulă simplă. De exemplu, pentru a calcula cota pentru o echipă de fotbal care are șanse de 50% de a câștiga meciul, trebuie să împărțiți 1 cu 50% (sau 0,50). Acest lucru va da o cotă de 2,00. Cu cât șansele echipei de a câștiga sunt mai mici, cu atât cota va fi mai mare, ceea ce înseamnă că plata pentru pariul câștigător va fi mai mare.

În general, Sportingbet oferă o gamă largă de cote pentru sporturi majore și mici, cu marje de pariere medii. Pariorii pot alege dintr-o varietate de opțiuni de pariere și pot beneficia de cote competitive.

Pariuri Live

Sportingbet oferă o secțiune de pariuri live pentru utilizatorii săi. Această secțiune oferă o mulțime de piețe de pariuri live, astfel încât utilizatorii pot plasa pariuri pe evenimente care se desfășoară în timp real.

În secțiunea de pariuri live, utilizatorii pot găsi o gamă largă de sporturi, inclusiv fotbal, tenis, baschet, volei și multe altele. Pe lângă aceste sporturi principale, Sportingbet oferă și pariuri live pentru sporturi mai nepopulare, cum ar fi snooker, hochei și tenis de masă.

Există multe piețe de pariuri disponibile în secțiunea de pariuri live. Pe lângă piețele de bază, cum ar fi învingătorul meciului sau numărul total de goluri marcate, utilizatorii Sportingbet pot plasa și alte tipuri de pariuri. Acestea includ, de exemplu, pariuri pe rezultatul la pauză, pariuri pe scorul corect și pariuri pe jucătorii care vor marca.

Cotele pentru pariurile live variază în funcție de eveniment și de momentul în care se plasează pariul. În general, cotele sunt actualizate în timp real, ceea ce înseamnă că pot fluctua în funcție de evoluția jocului. Utilizatorii Sportingbet trebuie să fie atenți la acest lucru și să ia în considerare toate informațiile disponibile înainte de a plasa un pariu live.

Există limite de pariere pentru pariurile live la Sportingbet, iar acestea variază în funcție de eveniment și de tipul de pariu. Utilizatorii trebuie să verifice limitele pentru fiecare pariu în parte înainte de a plasa un pariu live.

În general, pariurile live la Sportingbet sunt considerate una dintre cele mai bune opțiuni de pariuri live disponibile în prezent. Cu o gamă largă de sporturi și piețe de pariuri disponibile, cote actualizate în timp real și limite de pariere flexibile, Sportingbet oferă o experiență de pariere live excelentă.

Limite la depunere

La Sportingbet, există o varietate de metode de plată disponibile pentru utilizatori. Acestea includ carduri de credit/debit, portofele electronice și transfer bancar.

Pentru a face o depunere, trebuie să vă conectați la contul dvs. Sportingbet și să selectați opțiunea "Depunere". În continuare, alegeți metoda de plată preferată și urmați instrucțiunile pentru a finaliza depunerea. Suma minimă de depunere diferă în funcție de metoda de plată aleasă.

Pentru retrageri, procesul este similar. Conectați-vă la contul dvs. Sportingbet, selectați opțiunea "Retragere" și alegeți metoda de plată preferată. Suma minimă și timpul de procesare variază în funcție de metoda de plată aleasă. De asemenea, trebuie să verificați dacă aveți fonduri suficiente disponibile în contul dvs. pentru a face o retragere.

Pentru a ajuta utilizatorii să ia decizii informate, Sportingbet furnizează informații detaliate despre limitele de depunere și retragere. Aceste limite variază în funcție de metoda de plată, nivelul de verificare a contului și de monedă. În general, limitele sunt destul de ridicate, ceea ce permite utilizatorilor să depună și să retragă sume mari de bani într-un singur transfer.

Iată un tabel cu informații de bază despre metodele de plată disponibile la Sportingbet, inclusiv sumele minime și maxime de depunere, durata de procesare și comisionele:

Metoda de depunere

Suma minimă

Suma maximă

Durata de procesare

Comision

Carduri de credit/debit

40 RON

10,000 RON

Instant

0%

Portofele electronice

40 RON

4,000 RON

Instant

0%

Transfer bancar

40 RON

20,000 RON

1-3 zile lucrătoare

0%

Este important să verificați cu atenție informațiile de depunere și retragere disponibile la Sportingbet înainte de a începe să pariați. Asigurați-vă că înțelegeți limitele de depunere și retragere, precum și orice comisioane asociate cu metodele de plată disponibile.

Sportinget bonusuri și promoții

Cu siguranță. Bonusurile și promoțiile sunt o parte importantă a ofertei unei case de pariuri online. Ele pot atrage clienți noi și pot menține clienții existenți. În general, există mai multe tipuri de promoții oferite de casele de pariuri, inclusiv bonusuri de bun venit, cashback, promoții de pariere gratuită, cote sporite și multe altele.

La Sportingbet, puteți găsi diferite tipuri de bonusuri și promoții care sunt disponibile pe perioade limitate de timp. Aceste promoții includ adesea promoții de pariere gratuită, cote sporite și alte oferte de genul acesta. În general, aceste promoții se schimbă în funcție de evenimentele sportive majore, cum ar fi finalele de campionate sau turneele importante.

Este important să rețineți că bonusurile și promoțiile oferite de casele de pariuri online pot fi supuse anumitor termeni și condiții, iar aceștia trebuie citiți cu atenție înainte de a profita de orice ofertă. De asemenea, este important să comparați bonusurile și promoțiile oferite de diferite case de pariuri, astfel încât să puteți alege cea mai bună ofertă pentru nevoile și preferințele dvs.

În general, Sportingbet oferă promoții atractive și variate, care sunt disponibile pentru clienții noi și existenți. Cu toate acestea, este important să verificați site-ul oficial pentru a vedea care sunt promoțiile disponibile în prezent și să citiți termenii și condițiile înainte de a profita de orice ofertă.

Sportingbet aplicație mobilă

Aplicația Sportingbet este disponibilă atât pentru utilizatorii de dispozitive iOS, cât și pentru cei de Android. Pentru a o descărca și instala pe un dispozitiv iOS, trebuie să accesați App Store și să căutați aplicația Sportingbet, iar pentru un dispozitiv Android, trebuie să accesați Google Play Store și să căutați aplicația Sportingbet.

Aplicația Sportingbet oferă utilizatorilor acces la aceleași piețe de pariuri ca și site-ul web al companiei, iar pariurile live sunt disponibile și în aplicație. În plus, aplicația permite utilizatorilor să efectueze depuneri și retrageri, să urmărească istoricul pariurilor și să acceseze promoțiile și bonusurile disponibile.

O altă caracteristică interesantă a aplicației Sportingbet este opțiunea de a activa notificările push, astfel încât utilizatorii să primească alerte cu privire la evenimentele și piețele de pariuri de care sunt interesați. De asemenea, aplicația are o interfață simplă și intuitivă, care facilitează navigarea și plasarea de pariuri rapid și eficient.

Livestreaming

Sportingbet oferă transmisiuni live la diverse evenimente sportive. Pentru a vizualiza un eveniment live, trebuie să aveți un cont activ și să fiți autentificat. Sportingbet acoperă o gamă largă de evenimente sportive, de la fotbal, tenis, baschet și volei, la sporturi mai de nișă precum hochei pe gheață, snooker, handbal și altele.

Cu toate acestea, este important să rețineți că unele transmisiuni live pot fi limitate în anumite țări din cauza restricțiilor legale sau contractelor de drepturi de difuzare. În plus, nu toate evenimentele sportive sunt disponibile pentru transmisiuni live și este posibil ca transmisiunea live să fie disponibilă numai pentru unele evenimente sportive selectate.

În cazul în care transmisiunea live nu este disponibilă, puteți accesa secțiunea de scoruri și statistici live pentru a vă menține la curent cu evoluția evenimentelor. Acesta conține informații actualizate în timp real, cum ar fi scorul curent, informații despre echipă și alte statistici utile care vă pot ajuta să luați decizii mai bune atunci când plasați pariuri live.

Casino Sportingbet

Secțiunea de cazinou Sportingbet este disponibilă și în România. Aceasta oferă o varietate de jocuri, inclusiv sloturi, jocuri de masă și jocuri cu dealeri live.

Sportingbet Slots

Secțiunea de sloturi a cazinoului Sportingbet include o gamă largă de jocuri de la cei mai buni furnizori de software din industrie, precum NetEnt, Microgaming, Quickspin, Playtech și alții. Jucătorii se pot bucura de sloturi clasice, precum și de cele mai noi și populare titluri de la acești furnizori, inclusiv Book of Dead, Starburst, Madame Destiny, SuperHote și multe altele.

Casino Live

Cazinoul live Sportingbet oferă jucătorilor o experiență realistă de cazinou online, cu jocuri populare, precum blackjack, ruletă, baccarat și poker. Jocurile sunt transmise în timp real de la studiouri de jocuri de noroc de top, precum Evolution Gaming și Playtech, iar jucătorii pot interacționa cu dealerii și cu alți jucători din întreaga lume.

Sportingbet Jocuri de masă

Secțiunea de jocuri de masă de la Sportingbet include o varietate de jocuri populare, precum ruletă, blackjack, poker și baccarat, precum și variante mai puțin cunoscute, cum ar fi sic bo și craps. Jucătorii pot alege din mai multe mese cu limite diferite pentru a se potrivi nevoilor lor.

În concluzie, cazinoul Sportingbet oferă o gamă largă de jocuri, de la sloturi la jocuri de masă și cazinou live, astfel încât jucătorii să aibă de unde alege. Cu furnizori de software de top și jocuri cu dealeri live, jucătorii pot experimenta o experiență autentică de cazinou online.

Licență și securitate Sportingbet

Sportingbet este o casă de pariuri online licențiată de Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc din România (ONJN) și operează în conformitate cu standardele stricte impuse de reglementările din domeniul jocurilor de noroc. Acest lucru garantează că jocurile oferite sunt corecte, transparente și sigure pentru jucătorii din România.

În ceea ce privește securitatea, Sportingbet utilizează cele mai avansate tehnologii de criptare pentru a proteja datele personale și financiare ale jucătorilor. Toate informațiile sunt păstrate în siguranță și nu sunt împărtășite cu terțe părți fără consimțământul jucătorilor. De asemenea, Sportingbet a pus la dispoziție o secțiune dedicată securității pe site-ul său, care oferă sfaturi și recomandări pentru a ajuta jucătorii să-și protejeze conturile și informațiile personale.

Sportingbet oferă, de asemenea, transparență completă în ceea ce privește informațiile despre jocuri și pariuri. Site-ul său oferă informații detaliate despre reglementările și politica sa de confidențialitate, iar toate jocurile sunt testate și certificate de către laboratoare independente, garantând astfel integritatea și corectitudinea acestora. În plus, Sportingbet încurajează jocul responsabil și oferă opțiuni pentru a limita și controla activitatea de joc a jucătorilor săi.

Sportingbet asistență clienți

Asistența pentru clienți la Sportingbet este disponibilă 24/7, iar utilizatorii pot accesa mai multe opțiuni pentru a primi ajutor.

Una dintre cele mai rapide și eficiente metode de a primi ajutor este prin intermediul chat-ului live. Acesta este disponibil direct de pe site-ul Sportingbet și permite utilizatorilor să discute cu un reprezentant al serviciului de asistență în timp real. De asemenea, puteți contacta Sportingbet prin e-mail sau telefon. Adresa de e-mail și numărul de telefon sunt afișate pe site-ul Sportingbet în secțiunea de contact.

Serviciul de asistență pentru clienți de la Sportingbet este bine pregătit pentru a răspunde la toate întrebările și nelămuririle utilizatorilor, indiferent de natura acestora. Echipa de suport este compusă din profesioniști care au cunoștințe bune despre produsele și serviciile oferite de Sportingbet și pot oferi soluții rapide și eficiente pentru toate problemele întâmpinate de utilizatori.

Întrebări Frecvente Sportingbet

author photo
Bogdan U.
Bogdan este un expert in analiza meciurilor sportive, scriitor de articole si recenzii, cu o experienta de peste 7 ani in domeniul pariurilor sportive. Analizele realizate de catre acesta si ponturile oferite au ajutat de-a lungul timpului zeci de mii de pariori sa castige bilete impresionante, sa inteleaga mult mai bine lumea pariurilor sportive si sa se bucure de sport. Bogdan nu are experienta doar teoretica, ci si practica, deoarece plaseaza pariuri sportive de foarte multi ani si este unul dintre putini specialisti care reusesc sa castige in mod constant sume impresionante.
Articole din Bogdan U.