Win2

Win2
7.7

Win2

7.7
 • Licențiată și reglementată, oferind o experiență de pariere sigură și de încredere.
 • Interfață modernă și ușor de utilizat, care facilitează navigarea pe platformă.
7.7

Am avut ocazia să încerc serviciile oferite de Win2, o nouă casă de pariuri pe piața din România. În această recenzie, voi împărtăși cu voi experiența mea personală și impresiile legate de această platformă.

Interfața cu utilizatorul oferită de Win2 este modernă și ușor de utilizat, facilitând navigarea și plasarea pariurilor. Am apreciat opțiunile variate de pariere disponibile, acoperind o gamă largă de sporturi și evenimente, inclusiv fotbal, tenis, baschet și multe altele.

Un aspect care m-a impresionat la Win2 sunt cotele competitive oferite, care au contribuit la obținerea unor câștiguri atractive. De asemenea, am avut parte de promoții interesante și bonusuri atractive pentru clienții noi.

Serviciul clienți de la Win2 a fost prompt și profesionist. Am apreciat timpul de răspuns rapid și ajutorul oferit în rezolvarea oricăror întrebări sau probleme întâmpinate.

Experiența utilizatorului a fost una plăcută, atât în ceea ce privește crearea contului și depunerea de fonduri, cât și plasarea pariurilor și retragerea câștigurilor. Procesul a fost simplu și eficient, iar retragerile s-au efectuat într-un timp rezonabil.

Este important de menționat că în recenzia mea am încercat să fiu sincer și transparent, evidențiind atât aspectele pozitive, cât și pe cele negative ale experienței mele cu Win2. Recomand această casă de pariuri celor în căutarea unei opțiuni noi și interesante în lumea pariurilor sportive.

Scurta descriere

Proprietar:

Wintoo Soft Technologies SRL

Pagină web:

www.win2.ro

Fondat:

2023

Sediu:

București, România

Centru de ajutor:

https://win2.ro/pages/

Metode de depozit
Comision
Depozit minim
icon card
-
-
Metode de retragere
Retragere minimă
Timp de proc.
icon card
20 RON
1-3 zile lucrătoare

Depozit minim

40 RON

Reglementat de

ONJN

Cum să vă înregistrați Win2

Pasul 1

Completați formularul de înregistrare. Introduceți informațiile personale solicitate, cum ar fi numele, adresa de e-mail și data de naștere. Creați un nume de utilizator și o parolă sigură pentru contul dvs.

Pasul 2

Verificați contul. În cazul în care este necesară verificarea, veți primi un e-mail sau un mesaj de confirmare pe telefonul dvs. Urmăriți instrucțiunile pentru a finaliza procesul de verificare.

Pasul 3

Efectuați o depunere. După ce contul dvs. este verificat, puteți efectua o depunere folosind metodele de plată disponibile. Accesați secțiunea "Depuneri" și selectați metoda preferată.

Pasul 4

Plasați pariuri. După ce aveți fonduri în contul dvs., navigați prin oferta de pariuri sportive și selectați evenimentul și piața de pariere dorită. Introduceți suma pariului și confirmați biletul de pariere.

Pasul 5

Retrageți câștigurile. Dacă aveți câștiguri și doriți să le retrageți, accesați secțiunea "Retrageri" și selectați metoda preferată. Introduceți suma pe care doriți să o retrageți și confirmați tranzacția.

Pasul 2

Verificați contul (dacă este necesar). Uneori, poate fi necesară verificarea contului prin intermediul unui e-mail sau a altor metode de autentificare. Urmăriți instrucțiunile primite pentru a finaliza procesul de verificare.

Pasul 3

Efectuați o depunere. După ce contul dvs. este verificat, puteți adăuga fonduri în contul dvs. Accesați secțiunea "Depuneri" și alegeți metoda preferată de plată pentru a efectua o depunere.

Pasul 4

Plasați pariuri. Explorați oferta largă de pariuri sportive disponibile pe platforma Win2 și selectați evenimentul și piața de pariere dorită. Introduceți suma pariului și confirmați biletul de pariere.

Pasul 5

Retrageți câștigurile. Dacă aveți câștiguri în contul dvs. și doriți să le retrageți, accesați secțiunea "Retrageri" și alegeți metoda preferată de retragere. Introduceți suma pe care doriți să o retrageți și confirmați tranzacția.

Pasul 1

Completați formularul de înregistrare. Furnizați informațiile personale solicitate, cum ar fi numele, adresa de e-mail și data de naștere. Creați un nume de utilizator și o parolă sigură pentru contul dvs.

Opinii despre Win2

Aici puteți citi părerile despre serviciile casei de pariuri Marathonbet de la utilizatori reali. Alăturați-vă altor jucători care și-au împărtășit deja părerea despre Marathonbet. Experiența ta poate ajuta alți utilizatori.

Mai multe informații despre Win2

Cum faci verificarea contului la Win2?

Procesul de verificare a contului la Win2 este necesar pentru a asigura conformitatea cu regulamentele legale și pentru a proteja atât utilizatorii, cât și platforma împotriva activităților frauduloase. Iată cum puteți efectua verificarea contului:

Pasul 1: Furnizați documentele necesare. Acestea pot include o copie a unui act de identitate valid, cum ar fi buletinul sau pașaportul, o factură de utilități recentă sau alte documente specifice cerute de către casa de pariuri.

Pasul 2: Încărcați documentele în contul dvs. Win2, utilizând metoda specificată de platformă.

Pasul 3: Așteptați verificarea. Durata procesului de verificare poate varia în funcție de volumul de solicitări, dar în general, acesta poate dura între câteva ore și câteva zile lucrătoare.

Este important să înțelegeți că verificarea contului este un proces necesar și că documentele trimise sunt tratate cu confidențialitate și securitate.

Win2 bonus de bunvenit

La momentul redactării, Win2 nu oferă informații specifice despre un bonus de bun venit. Este posibil ca bonusurile și promoțiile să fie disponibile și să varieze în funcție de perioadele și campaniile promoționale în desfășurare. Chiar dacă la secțiunea sport nu se oferă bonus de bunvenit, la secțiunea casino există unul de până la 500 de lei, reprezentând 100% din prima depunere.

Pentru a afla cele mai recente informații despre bonusurile de bun venit oferite de Win2, vă recomand să verificați site-ul oficial al casei de pariuri sau să contactați serviciul lor de asistență pentru clienți. Este întotdeauna important să verificați și să citiți termenii și condițiile bonusurilor pentru a înțelege cerințele de pariere și alte detalii relevante.

Oferta de pariuri sportive online

Win2 oferă o gamă largă de piețe de pariuri și sporturi pentru pariorii săi. Printre sporturile disponibile se numără fotbalul, tenisul, baschetul, hocheiul, handbalul, voleiul, rugby-ul și multe altele. Puteți plasa pariuri pe diverse competiții și ligi naționale și internaționale.

Un avantaj al casei de pariuri Win2 este varietatea de piețe de pariere pe care le oferă. Pe lângă opțiunile tradiționale de pariere, cum ar fi rezultatul final al unui meci sau scorul corect, puteți accesa și piețe speciale, cum ar fi numărul de goluri marcate, handicapuri, cornere, cartonașe și multe altele.

De asemenea, Win2 se remarcă prin cote competitive și actualizate în timp real, oferind astfel oportunități de pariere atractive pentru pariori. Acest lucru îi diferențiază de alte case de pariuri și poate reprezenta un avantaj pentru cei care caută cote mai bune și mai profitabile.

În plus, Win2 oferă și opțiuni de pariere live, permițându-vă să plasați pariuri pe evenimente sportive în desfășurare. Aceasta adaugă un nivel suplimentar de entuziasm și interactivitate pentru pariori.

În concluzie, oferta de pariuri sportive online de la Win2 acoperă o gamă largă de sporturi și piețe de pariere, oferind cote competitive și opțiuni de pariere live. Acestea pot fi considerate avantaje importante în comparație cu alte case de pariuri.

Cote

Casa de pariuri Win2 se străduiește să ofere cote competitive și atractive pentru pariori. Cotele pot varia în funcție de evenimentele sportive și de popularitatea piețelor de pariere. În general, Win2 își ajustează cotele în funcție de probabilitatea rezultatelor și de marja de profit dorită.

La evenimentele sportive principale și populare, cum ar fi meciurile de fotbal din ligile de top sau turneele de tenis importante, Win2 oferă cote competitive și bine echilibrate. Acestea se pot situa în jurul valorii de 1.90-2.00 pentru pariurile pe rezultatul final al meciului.

Pentru piețele mai mici sau evenimentele sportive mai puțin populare, cotele pot varia puțin mai mult. Cu toate acestea, Win2 încearcă să mențină cotele atractive și să ofere opțiuni interesante de pariere pentru toate sporturile și piețele disponibile.

În ceea ce privește marjele de pariere, acestea pot varia în funcție de evenimentele sportive și de popularitatea piețelor. În general, marja medie de pariere la Win2 se situează în jurul valorii de 5-7%. Cu o marjă mai mică, pariorii pot beneficia de cote mai bune și mai competitive.

Este important să rețineți că cotele și marjele pot fi influențate de fluctuațiile pieței și de evenimentele sportive. Prin urmare, este recomandat să verificați cotele și să comparați ofertele între diferitele case de pariuri înainte de a plasa un pariu.

Pariuri Live

Secțiunea de pariuri live la Win2 oferă o gamă variată de sporturi și piețe de pariere în timp real. Pariurile live sunt disponibile pentru sporturi populare precum fotbal, tenis, baschet, hochei, volei și multe altele. Puteți plasa pariuri pe rezultatul meciului, scorul corect, numărul de goluri, handicapuri, total goluri și multe alte opțiuni.

Limitele pentru pariurile live la Win2 variază în funcție de eveniment, sport și nivelul competiției. Acestea sunt afișate în mod clar în timpul plasării pariului și pot fi ajustate în funcție de evoluția evenimentului.

Cotele pentru pariurile live la Win2 sunt actualizate în timp real, reflectând evoluția meciului sau a evenimentului. Acestea pot varia în funcție de situația de joc, scor, timp rămas și alte factori relevanți. Win2 se străduiește să ofere cote competitive și atractive pentru pariurile live, pentru a vă oferi o experiență de pariere captivantă și profitabilă.

Înainte de a plasa un pariu live, este recomandat să verificați cotele oferite de Win2 și să comparați cu alte case de pariuri pentru a obține cele mai bune valori și oportunități de pariere.

Limite la depozite

La Win2, veți găsi o varietate de metode de plată convenabile pentru a efectua depuneri și retrageri. Iată cum puteți face o depunere și retragere a banilor la Win2:

Depunere:

 1. Accesați contul dvs. Win2 și navigați la secțiunea "Depunere".
 2. Alegeți metoda de plată preferată din opțiunile disponibile, cum ar fi cardul bancar, portofele electronice sau transfer bancar.
 3. Introduceți suma pe care doriți să o depuneți și urmați instrucțiunile specifice metodei de plată.
 4. Asigurați-vă că verificați orice cerințe suplimentare, cum ar fi introducerea codurilor promoționale, dacă este cazul.

Retragere:

 1. Accesați contul dvs. Win2 și navigați la secțiunea "Retragere".
 2. Alegeți metoda de retragere dorită din opțiunile disponibile.
 3. Introduceți suma pe care doriți să o retrageți și urmați instrucțiunile specifice metodei de retragere.
 4. Luați în considerare eventualele restricții de retragere, cum ar fi suma minimă de retragere și orice comisioane aplicabile.

Limitele de retragere pot varia în funcție de metoda de plată aleasă și de nivelul de verificare a contului. De obicei, aceste informații sunt disponibile în secțiunea de depunere și retragere a site-ului Win2.

Tabelul de mai jos prezintă informații de bază pentru unele metode de plată utilizate la Win2:

Metoda de plată

Sumă minimă de depunere

Sumă minimă de retragere

Durata de procesare

Comision

Card bancar

20 RON

20 RON

Instant/1-3 zile lucrătoare

Fără

Gpay

20 RON

N/A

Instant/N/A

Fără

Este important să verificați informațiile actualizate despre metodele de plată și limitele aferente direct pe site-ul oficial al casei de pariuri Win2, deoarece acestea pot suferi modificări în timp.

Win2 bonusuri și promoții

La Win2, veți găsi o varietate de bonusuri și promoții care pot îmbunătăți experiența dvs. de pariere. Iată câteva exemple de bonusuri disponibile (vă rugăm să verificați bonusurile actuale pe site-ul oficial al Win2 pentru informații actualizate):

 1. Bonus de bun venit: Win2 oferă un bonus atractiv pentru clienții noi care se înregistrează și efectuează o depunere inițială. Acest bonus poate consta într-un procentaj suplimentar al sumei depuse sau în pariuri gratuite.
 2. Promoții periodice: Win2 organizează promoții regulate și oferte speciale pentru clienții săi existenți. Acestea pot include pariuri gratuite, răscumpărări de puncte de loialitate, cote îmbunătățite și multe altele.
 3. Bonusuri de reload: Pe lângă bonusul de bun venit, Win2 poate oferi și bonusuri de reload pentru depuneri ulterioare. Aceste bonusuri pot varia în funcție de suma depusă și pot fi acordate sub formă de fonduri bonus sau pariuri gratuite.
 4. Program de loialitate: Win2 poate avea un program de loialitate prin care clienții fideli pot beneficia de avantaje suplimentare, cum ar fi bonusuri exclusive, răscumpărarea punctelor în premii sau oferte personalizate.

Este important să verificați regulat secțiunea de promoții și bonusuri de pe site-ul oficial al Win2 pentru a fi la curent cu cele mai recente oferte și condiții. Termenii și condițiile aplicabile bonusurilor pot varia și pot fi supuse anumitor cerințe de pariere.

Win2 aplicație mobilă

În prezent, Win2 nu dispune de o aplicație mobilă dedicată pentru dispozitive iOS sau Android. Cu toate acestea, puteți accesa platforma Win2 direct prin intermediul browserului de pe telefonul mobil. Site-ul Win2 este optimizat pentru dispozitivele mobile, oferind o experiență fluidă și ușor de utilizat.

Pentru a accesa Win2 de pe dispozitivul mobil, deschideți browserul și introduceți adresa website-ului Win2 în bara de adrese. Veți fi redirecționat automat către versiunea mobilă a site-ului.

Deși o aplicație mobilă dedicată poate oferi unele avantaje suplimentare, precum acces rapid și funcționalități specifice, platforma mobilă a Win2 este optimizată pentru a vă oferi o experiență plăcută de pariere pe telefonul mobil. Puteți plasa pariuri, verifica rezultatele, accesa contul și beneficia de funcționalitățile principale ale Win2 direct de pe dispozitivul mobil, fără a avea nevoie de o aplicație separată.

Livestreaming

Casa de pariuri Win2 nu oferă în prezent opțiunea de transmisiune live a meciurilor. Cu toate acestea, puteți beneficia de actualizări în timp real privind scorurile și statistici în secțiunea de pariuri live a platformei. Aici veți găsi informații actualizate despre evenimentele sportive în desfășurare, inclusiv scorurile și schimbările importante din timpul meciurilor.

Deși nu există opțiunea de livestreaming, Win2 se concentrează pe furnizarea unui mediu de pariere interactiv și cuprinzător, cu o gamă largă de opțiuni de pariere și cote competitive. Astfel, puteți rămâne la curent cu evenimentele sportive și puteți plasa pariuri în timp real, având la dispoziție informațiile actualizate despre evoluția meciurilor.

Pentru a fi la curent cu rezultatele și statisticile meciurilor, puteți accesa secțiunea de pariuri live a platformei Win2 și veți găsi informațiile necesare pentru a vă face pariurile în cunoștință de cauză.

Casino Win2

Win2 Slots

Secțiunea de sloturi de la Win2 oferă o varietate impresionantă de jocuri captivante. Puteți explora o gamă diversă de tematici și funcții speciale în sloturile moderne și clasice disponibile. De la sloturile cu fructe tradiționale până la cele cu teme fantasy, aventură sau filme, veți găsi cu siguranță jocuri care să vă atragă atenția. Sloturile de la Win2 sunt dezvoltate de furnizori de renume și oferă grafică de înaltă calitate și efecte sonore captivante pentru o experiență de joc plăcută.

Casino Live

La Win2, puteți experimenta atmosfera autentică a unui cazinou terestru prin intermediul secțiunii Casino Live. Aici, veți avea oportunitatea de a juca jocuri de masă populare, precum ruleta, blackjack, baccarat și poker, în timp real, alături de dealeri profesioniști și alți jucători din întreaga lume. Puteți interacționa cu dealerii prin chatul live și puteți simți emoția și suspansul caracteristice unei sesiuni de joc la un cazinou fizic. Casino Live oferă o experiență autentică și captivantă, aducând atmosfera cazinoului direct în confortul casei dumneavoastră.

Win2 Jocuri de Masă

Secțiunea de jocuri de masă de la Win2 vă oferă posibilitatea de a vă bucura de jocurile tradiționale precum ruleta, pokerul și blackjack-ul. Aici, puteți alege dintre diverse variante ale acestor jocuri, în funcție de preferințele dumneavoastră. Ruleta vă oferă opțiuni precum ruleta europeană, americană sau franceză, în timp ce pokerul și blackjack-ul vin cu diferite variante și limite de pariere. Puteți testa strategiile și abilitățile dumneavoastră într-o atmosferă autentică de cazinou și puteți savura momente pline de adrenalină și satisfacție în timpul sesiunilor de joc la Win2.

Licență și securitate Win2

Win2 este o casă de pariuri online licențiată și reglementată pentru a oferi servicii în România. Este important să jucați doar la operatori licențiați, deoarece acest lucru vă asigură că activitatea dumneavoastră de pariere este legală și protejată. Licența Win2 este emisă de Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc (ONJN) și reprezintă un semn al angajamentului lor față de integritate și conformitate cu reglementările din România.

Win2 pune securitatea clienților în prim-plan și utilizează tehnologii de criptare avansate pentru a proteja datele personale și financiare ale utilizatorilor. Toate tranzacțiile și transferurile de date sunt securizate prin protocoale SSL, asigurându-se că informațiile dumneavoastră sunt confidențiale și în siguranță.

Transparența este un alt aspect important la Win2. Pe site-ul lor, veți găsi informații clare și concise despre reguli, termeni și condiții, precum și politici privind confidențialitatea și protecția datelor. Această transparență ajută la construirea încrederii între operator și clienți și oferă o experiență de pariere mai sigură și mai transparentă.

În concluzie, licența Win2, măsurile de securitate implementate și transparența pe site demonstrează angajamentul lor de a oferi o platformă de pariere sigură și în conformitate cu reglementările din România.

Win2 asistență clienți

Win2 oferă asistență pentru clienți dedicată și promptă pentru a răspunde întrebărilor și problemelor utilizatorilor săi. Echipa de asistență este disponibilă 24/7 pentru a oferi suport și îndrumare în limbă română.

Pentru a intra în contact cu echipa de asistență, puteți utiliza mai multe modalități. Una dintre ele este chat-ul live, care este disponibil direct pe site-ul Win2. Această opțiune vă permite să comunicați în timp real cu un reprezentant al serviciului de asistență, care vă poate ajuta cu orice întrebare sau problemă aveți.

În plus, puteți contacta echipa de asistență prin intermediul adresei de e-mail dedicată, unde puteți trimite întrebările sau solicitările dumneavoastră. De asemenea, Win2 pune la dispoziție și un număr de telefon de contact, unde puteți apela pentru asistență telefonică directă.

Informațiile de contact specificate, precum adresa de e-mail și numărul de telefon, pot fi găsite pe site-ul oficial al casei de pariuri Win2. Echipa de asistență este pregătită să vă ofere suport prompt și profesional, pentru a vă asigura o experiență plăcută și fără probleme pe platforma lor de pariere.

Întrebări Frecvente Win2

author photo
Bogdan U.
Bogdan este un expert in analiza meciurilor sportive, scriitor de articole si recenzii, cu o experienta de peste 7 ani in domeniul pariurilor sportive. Analizele realizate de catre acesta si ponturile oferite au ajutat de-a lungul timpului zeci de mii de pariori sa castige bilete impresionante, sa inteleaga mult mai bine lumea pariurilor sportive si sa se bucure de sport. Bogdan nu are experienta doar teoretica, ci si practica, deoarece plaseaza pariuri sportive de foarte multi ani si este unul dintre putini specialisti care reusesc sa castige in mod constant sume impresionante.
Articole din Bogdan U.