Pariu Șansă la Casa Pariurilor - Cum se calculează?

Pariu Șansă la Casa Pariurilor – Ce este și cum se calculează

În ofertele multor case de pariuri, atât online cât și la agenție, vei găsi tipul de pariu șansă. În acest articol, vei găsi informații utile despre acest tip de pariu, precum ce este exact pariul șansă, cum se calculează, care sunt condițiile care trebuiesc îndeplinite și multe altele. 

Casa Pariurilor este una dintre casele de pariuri care oferă acest tip de pariu în condiții avantajoase, accesibile pariorilor care preferă să aibă multe meciuri pe un singur bilet.

Ce înseamnă pariul șansă la Casa Pariurilor?

Pariul șansă, așa cum îi spune și numele, îți dă posibilitatea să câștigi chiar și atunci când pierzi. Dacă te întrebi cum se poate așa ceva, acest articol este, fără îndoială, pentru tine. Poate pui și tu bilete cu multe meciuri și își amintești de momentele când te-a ”scos” un meci. Ei bine, cu pariul șansă de la Casa Pariurilor, câștigi o parte din sumă chiar și în cazul în care unul dintre meciuri nu iese cum ai preconizat. 

Pariul șansă își crește posibilitățile de câștig, chiar și atunci când ai un eveniment necâștigător pe biletul de pariuri. 

Condiții și reguli pentru pariul șansă la Casa Pariurilor

Tipul de pariuri ”pariu șansă” are diferite cerințe și condiții, care pot să difere de la o casă de pariuri la alta. În general, prima condiție este ca pe bilet să ai un număr minim de evenimente, de o anumită cotă minimă, iar la final, primești ori câștigul întreg, ori un procent din acesta, în caz că unul dintre pariurile de pe bilet este necâștigător. 

La Casa Pariurilor, pentru a te califica pentru pariul șansă, trebuie să îndeplinești toate condițiile listate mai jos și să ții cont de toate regulile:

 • Biletul trebuie să conțină minim 11 evenimente. Orice bilet cu mai puține evenimente, va fi descalificat.
 • Fiecare eveniment trebuie să aibă o cotă de minim 1.30
 • Pariul Șansă nu se poate combina nici cu promoția Oferta Plus, nici cu Meciul Zilei, nici cu alt tip de oferte.
 • Nu se aplică pentru pariuri live, ci doar pentru cele puse înainte de startul primul eveniment (prematch)
 • Încasările sunt de 10% din câștigul total, împărțit la cota evenimentului pierdut. 

Cum se calculează un pariu șansă la Casa Pariurilor?

Cu pariul șansă, câștigi și atunci când nu prinzi toate pariurile de pe bilet, mai exact atunci când unul dintre acestea este pierdut. În cazul în care pierzi un meci de pe bilet, câștigurile sunt substanțial mai mici decât dacă le-ai fi prins pe toate, însă cel puțin biletul rămâne câștigător. Dar cum se calculează câștigul pariului șansă?

Dacă toate pariurile de pe bilet sunt câștigătoare, atunci, evident, încasezi câștigul total. În schimb, dacă pierzi unul dintre pariuri, atunci vei primi 10% din câștigul total, fără a se lua în calcul cota pariului pierdut. Dacă încă nu îți e clar, mai jos exemplificăm acest calcul. 

Exemplu 

Să zicem că ai un bilet cu 11 evenimente, iar câștigul total eventual este de 500 RON. Un meci cu cota de 1.30 este pierdut, așadar câștigi 10% din suma totală împărțită la cota pierdută: 500 : 1.30 = 385

385 : 10 = 38,5 ceea ce reprezintă câștigul tău final

Ponturi și sfaturi pentru pariul șansă

Dacă ai hotărât ca acest tip de pariu este pentru tine și dorești să îl încerci, iată câteva ponturi:

 • Asigură-te că ai minim 11 evenimente pe bilet. Dacă numărul de pariuri este inferior lui 11, biletul nu se califică la pariul șansă, iar în cazul în care pierzi un meci, nu mai câștigi nimic.

 • Fii atent la cote. Uneori, cotele se schimbă, așadar asigură-te că în momentul în care biletul este validat, nu ai pe el evenimente cu cote mai mici de 1.30. Orice cotă mai mică de 1.30 îți va anula pariul șansă

 • Caută cote cât mai apropiate de minimul dorit, pentru a miza cât de cât la sigur. Fiind minim 11 evenimente, la final vei avea un eventual câștig satisfăcător, chiar dacă cotele individuale sunt mici. Însă nu uita că nicio cotă nu este 100% sigură, așa că pariază responsabil.

 • Calculează de la bun început câștigul potențial, chiar și pentru cazul în care pierzi un meci, pentru a știi dacă merită investiția în acest tip de pariu. 

 • Nu uita că acest tip de pariu presupune minim 11 evenimente, ceea ce reduce din start șansele de câștig, fiind un număr destul de mare. Uneori, este greu să prinzi chiar un bilet cu doar un meci sau două, așadar 11 poate fi dificil. Dar, dacă îți place să trăiești periculos și să tremuri pe durata a 11 meciuri, știi acum ce e de făcut.

 • Fii sigur că nu pui meciuri din alte oferte, cum ar fi Meciul Zilei sau Oferta Plus.

 • Pune bilete simple, nu combinate. Cele combinate nu pot fi luate în considerare pentru pariul șansă. 

 • Asigură-te că niciunul dintre meciuri nu este deja început în momentul validării biletului. Dacă evenimentul a început, pariul șansă nu se mai aplică. 

Întrebări frecvente

author photo
Bogdan U.
Bogdan este un expert in analiza meciurilor sportive, scriitor de articole si recenzii, cu o experienta de peste 7 ani in domeniul pariurilor sportive. Analizele realizate de catre acesta si ponturile oferite au ajutat de-a lungul timpului zeci de mii de pariori sa castige bilete impresionante, sa inteleaga mult mai bine lumea pariurilor sportive si sa se bucure de sport. Bogdan nu are experienta doar teoretica, ci si practica, deoarece plaseaza pariuri sportive de foarte multi ani si este unul dintre putini specialisti care reusesc sa castige in mod constant sume impresionante.
Articole din Bogdan U.

Citeşte mai mult

Cum retragere bani de la Betstars în 2024
Cum retragere bani de la Betstars în 2024
Betstars este una dintre casele de pariuri populare printre aceia cărora le place să aibă la dispoziție o varietate largă de tipuri de pariuri
Citeşte mai mult
de Bogdan U.
16
Reguli Macao în 2023 - Cum se joacă Macao
Reguli Macao în 2023 - Cum se joacă Macao
Descoperă reguli și strategii fascinante ale jocului de cărți Macao. Bucură-te de emoțiile acestui joc de cărți captivant și câștigă.
Citeşte mai mult
de Bogdan U.
254
Cum retragere bani de la Unibet în 2024
Cum retragere bani de la Unibet în 2024
Pariurile sunt captivante și distractive, în special atunci când și biletele ies câștigătoare.
Citeşte mai mult
de Bogdan U.
233