Cum să depui și să retragi bani de la Unibet în 2024

Cum retragere bani de la Unibet în 2024

Pariurile sunt captivante și distractive, în special atunci când și biletele ies câștigătoare. Dacă jucați la Unibet, exact în momentul în care vă dați seama că ați ghicit toate evenimentele, apare întrebare - cum retrag fondurile? Este o întrebare logică, deoarece casele de pariuri oferă diverse metode de retragere și procesează retragerile diferit. În acest articol vă oferim detalii despre cum au loc retragerile la Unibet. 

Cum au loc retrageri la Unibet - Ghid Pas cu Pas

Ca proces, retragerile la Unibet sunt foarte simple, trebuie să parcurgeți doar câțiva pași simpli pentru a iniția o retragere de fonduri. Vă prezentăm o instrucțiune pas cu pas, însoțită de capturile de ecran corespunzătoare: 

 1. Accesați site-ul casei de pariuri și logați-vă prin butonul “Autentificare”
 2. Odată ce sunteți logat, faceți click pe suma pe care o aveți în cont. Imediat după ce faceți click, vi se va afișa fereastra de dialog din captura de ecran de mai jos. Faceți click pe buton indicat. 
  unibet_1.jpg
 3. Odată ce faceți click-urile precum e menționat, vi se afișa fereastra de dialog din captura de ecran de mai jos - trebuie să alegeți metoda de retragere dorită.
  unibet_2.jpg
 4. Faceți click pe metoda de retragere dorită și completați toate câmpurile cu datele cardului. Este important de menționat că veți putea retrage doar prin metoda de plată, prin care ați depus cel puțin odată. 
 5.  Tranzacția de retragere se va procesa în maxim 1-4 zile din momentul solicitării, timpii de retragere depind de metoda de plată prin care veți solicita să se facă retragerea de bani. 

Termeni şi condiţii pentru retrageri Unibet 

În ceea ce privește Termenii și Condițiile de retragere, acestea nu reprezintă ceva foarte diferit la Unibet comparativ cu alte case de pariuri online din România. În primul rând, fonduri retrage pot doar conturile care au finalizat procedura KYC (pentru a finaliza KYC, trebuie să mergeți în contul de jucător - verificare și să încărcați poze cu actele solicitate de către casa de pariuri). În al doilea - pentru a retrage fondurile printr-o anumită metodă de plată, trebuie să aveți cel puțin o depunere efectuată prin aceasta în trecut. 

O altă condiție - casa de pariuri își rezervă dreptul de a verifica anumite tranzacții dar, analizând părerile pariorilor care deja pariază aici, ne-am convins că merge vorba aici doar despre verificări întemeiate, care sunt efectuate destul de rapid. Plus la aceasta, se verifică doar tranzacțiile, care depășesc comulatativ suma de 10.000 RON. 

Metode de retragere disponibile la Unibet

Pentru ca pariorilor să le fie mai comod și rentabil să retragă fondurile, Unibet le pune la dispoziție mai multe metode de plată, pe care le enumerăm acum: 

 • Transfer bancar - permite virarea câștigurilor din pariuri direct din contul de jucător Unibet în contul bancar. Este sigur și comod, deoarece este exclus ca banii să nu ajungă la destinație, doar că poate dura destul de mult, iar retragerea minimă este de 40 RON. 
 • Card bancar - principiul este același ca și în cazul transferului bancar, doar că câștigurile sunt virate nu în contul bancar, ci pe cardul bancar. La fel, poate dura destul de mult. 
 • Skrill - acesta este un portofel electronic optimizat pentru jocurile de noroc, care permite o retragere minimă de 40 RON. 

O prezentare mai compactă și detaliată a metodelor de retragere mai sus menționate o oferim în tabelul de mai jos. 

Metode de retragere

Retragere minimă

Taxe și comisioane

Timp retragere

Transfer bancar

40 RON

0%

1-4 zile

Card bancar

40 RON

0%

1-4 zile

Skrill

65 RON

0%

48 ore

Comparație dintre metodele de depunere și retragere Unibet

Deoarece înainte de a obține și a retrage câștiguri va trebui să depuneți fonduri, este mai mult decât relevant să comparăm metodele de depunere cu cele de retragere. Deoarece indiferent de metoda de plată depunerile sunt procesate instant, vom analiza doar limitele minime de depunere și retragere, fără timpi: 

Metodă

Depunere minimă

Retragere minimă

Transfer bancar

Fără limită

Fără limită

Card bancar

25 RON

40 RON

Skrill

65 RON

65 RON

Ce taxe și comisioane se aplică la retragerile efectuate la Unibet? 

Experții site-ului nostru au analizat în detalii Termenii și Condițiile generale ale Unibet și au stabilit că această casă de pariuri, în sine, nu percepe taxe pentru retrageri. În același timp, să nu uităm de taxa de impozit pe venit (1% din suma câștigurilor) care se reține indiferent de metoda de plată utilizată. 

Impozitul se reține la sursă și, deși unii pariori nu prea agrează acest lucru, să nu uităm că se conturează un mare avantaj aici - nu va trebui să declarați ulterior câștigurile din pariuri și să achitați acest impozit. Acest lucru face pariurile online și mai comode, dar și mai transparente din punct de vedere fiscal. 

Depunere minimă la Unibet

Un mare avantaj pe care l-au identificat experții site-ului nostru la Unibet ține de faptul că, în cazul în care depuneți prin transfer bancar, nu există limită minimă de depunere. Dacă vorbim despre celelalte metode de plată, limite de depunere există, dar sunt oarecum prietenoase. Dacă depuneți prin card bancar va trebui să depuneți minim 25 RON (o limită minimă de depunere foarte apropiată de 20 RON - media de pe piața caselor de pariuri online din România), iar dacă depuneți prin Skrill - 65 RON. 

Întrebări frecvente

author photo
Bogdan U.
Bogdan este un expert in analiza meciurilor sportive, scriitor de articole si recenzii, cu o experienta de peste 7 ani in domeniul pariurilor sportive. Analizele realizate de catre acesta si ponturile oferite au ajutat de-a lungul timpului zeci de mii de pariori sa castige bilete impresionante, sa inteleaga mult mai bine lumea pariurilor sportive si sa se bucure de sport. Bogdan nu are experienta doar teoretica, ci si practica, deoarece plaseaza pariuri sportive de foarte multi ani si este unul dintre putini specialisti care reusesc sa castige in mod constant sume impresionante.
Articole din Bogdan U.

Citeşte mai mult

Cum retragere bani de la Unibet în 2024
Cum retragere bani de la Unibet în 2024
Pariurile sunt captivante și distractive, în special atunci când și biletele ies câștigătoare.
Citeşte mai mult
de Bogdan U.
233
Ce înseamnă scor corect altul la fotbal: Tipuri de pariuri
Ce înseamnă scor corect altul la fotbal: Tipuri de pariuri
Ce înseamnă scor corect altul la pariuri sportive?
Citeşte mai mult
de Andrei C.
225
Cum retragi bani de la Efbet în 2024?
Cum retragi bani de la Efbet în 2024?
Efbet este o companie de pariuri sportive care oferă jucătorilor o experiență captivantă și variată în lumea pariurilor online.
Citeşte mai mult
de Bogdan U.
307