Ce înseamnă scor corect altul la pariuri sportive?

Ce înseamnă scor corect altul la fotbal: Tipuri de pariuri

Vi s-a întâmplat ca atunci când alegeți un meci de fotbal, să știți că o echipă e mare favorită într-un meci, dar cota prea mică să vă faceți să nu luați acea partidă pe bilet? Ei bine, există o soluție prin care puteți crește substanțial cota, dar fără să riscați chiar totul pe un singur rezultat final: scor corect altul.

 Cum să joci scor corect la pariuri sportive

Ca să glumesc puțin, cel mai ușor lucru din lume este să joci scor corect la pariuri sportive, dar cel mai greu este să iasă și rezultatul pe care ai mizat. Concret, dacă alegi să joci scor corect pe un meci, trebuie să deschizi rubrica scor corect a fiecărei partide care are această opțiune și să bifezi scorul cu care crezi că se va termina meciul. Această opțiune e foarte des întâlnită în fotbal, în tenis și în volei, însă cele mai atractive cote de acest gen sunt cele din fotbal, pentru că oferă șanse de câștiguri foarte mari. 

Foarte important de știut e că rezultat final la fotbal înseamnă, în cazul scorului corect, rezultatul înregistrat la finalul celor 90 de minute de joc (plus minutele de prelungire arătate de arbitru). Nu sunt luate în considerare rezultatele înregistrate după reprizele de prelungire și nici după eventualele lovituri de departajare.  

Ce înseamnă scor corect altul la pariuri?

Pentru a atrage tot mai mulți jucători la opțiunea de scor corect, casele de pariuri au venit și cu o derivată a acestei posibilități. Poartă denumirea de scor corect altul și, chiar dacă sună cumva ciudat în limba română, este o posibilitate de a face bani buni în momentele de inspirație, sau la meciurile cu foarte multe goluri. Căci, să recunoaștem, să ghicești scorul unui meci de fotbal, mai ales acum, în condițiile în care durează și 100 de minute, în loc de 90, e un moment de maximă inspirație. 

Așadar, dacă bifezi opțiunea „altul” la scor corect, înseamnă că, pentru a câștiga, meciul trebuie să se termine cu orice alt rezultat decât cele propuse de casa de pariuri la opțiunea scor corect. În mod obișnuit, în ofertă regăsim, la acest capitol, rezultatele considerate uzuale, 1-0, 2-0... 4-0 sau 0-1, 0-2...0-4, ori rezultate de egalitate sau meciuri cu goluri de ambele părți. Dacă partida se termină cu orice alt scor decât cel pentru care casa de pariuri acordă cotă, atunci înseamnă că cine a ales varianta „altul” a câștigat, indiferent de scor. La unele case de pariuri e posibil să scrie „alte” în loc de „altul”, dar înseamnă același lucru. 

Iată mai jos două exemple, unul cu „altul”, la Superbet, iar celălalt, cu „alte”, la Fortuna.

фут1.jpg

фут2.jpg

Reguli generale de pariere pe scor corect

Principala regulă când pariem pe scor corect r aceea că rezultatul final e cel care este înregistrat după fluierul arbitrului. 

Pariul nostru se încheie odată cu ultimul fluier al arbitrului de la finalul timpului regulamentar de joc, așa cum se numesc în regulament cele două reprize de câte 45 de minute ale unui meci de fotbal. 

E bine de știut că există posibilitatea, la majoritatea caselor de pariuri, de a paria pe scor corect și pe rezultatul de la pauza meciului. De asemenea, există și opțiunea de a paria pe scor corect în versiune LIVE, ceea ce asigură o siguranță puțin mai mare, căci astfel puteți vedea ce jucători se află pe teren și puteți simți cumva pulsul meciului, dacă e mai ofensiv sau mai defensiv. 

Ce înseamnă prima repriză scor corect altul?

Ați aflat deja de posibilitatea de a juca un alt scor corect decât pe rezultatul propus de casa de pariuri. Se poate apela la această variantă și cu opțiunea prima repriză scor corect altul. Aceasta înseamnă, desigur, ca jucătorii să fie atât de ofensivi încât ei să marcheze multe goluri, iar voi să simțiți asta și să bifați opțiunea care vă permite să câștigați cu un alt rezultat decât cel inclus în ofertă. 

Exemple de pariere scor corect la Superbet

Superbet (LINK: https://superbet.ro) este una dintre cele mai populare case de pariuri din România tocmai datorită plajei foarte mari de oferte pe care o are pentru iubitorii sportului. Fotbalul ocupă primul loc, pentru că și campionatele sunt extrem de diverse. Drept urmare, în afară de inspirație, trebuie să ai și timp pentru a răsfoi oferta extrem de cuprinzătoare. Iar unul din secretele succesului la pariuri stă tocmai în această răbdare și consecvență pe care pariorii o au din plin. 

Parierea pe scor corect e o metodă ceva mai rapidă de a face rost de bani, iar la Superbet aceasta se găsește în opțiunile fiecărei partide. Iată cum ajungeți să pariați pe scor corect la ei.

Identificați meciul pe care vreți să pariați. Să spunem că alegem partida România – Kosovo, din preliminariile Euro 2024. 

фут3.jpg

Dați click pe meci, după care căutați subsecțiunea Goluri (o vedeți cu roșu în exemplul de mai jos). Dați click pe ea. 

фут4.jpg

Coborâți cu cursorul pe coloana meciului până ajungeți la rubrica Scor Corect. Dați click pe ea și se vor deschide opțiunile de pariere pe scor corect. Sunt foarte multe, pentru acest meci am numărat 25 de posibilități de pariere scor corect plus cea suplimentară, de „altul”. 26 de șanse de a face bani, cu condiția să fiți inspirați. 

фут5.jpg

Dacă simțiți rezultatul, dați click pe el și atunci cota se va duce în biletul dumneavoastră. În exemplul meu nu am fost patriot, am ales scorul de 2-4. După cum vedeți, pentru a evita orice dubii, când vă duceți cu cursorul pe scorul dorit apare imediat și o căsuță cu explicație. În cazul meu, „meciul se termină 2-4 pentru oaspeți”. Chiar totul e foarte bine pus la punct la Superbet.

фут6.jpg

Cum preziceți cu acuratețe un scor corect?

Cum preziceți cu acuratețe un scor corect? Iată o întrebare pe care mulți și-o pun, dar la care dacă am avea răspunsul am falimenta casele de pariuri. Nu există o rețetă pentru prezicerea scorurilor corecte, nici măcar bolul de cristal din filme nu ajută. Ceea ce ajută, însă, e studiul celor două echipe. Atât din punctul de vedere al parcursului din campionat, cât și al istoricului întâlnirilor directe. De asemenea, contează foarte mult absențele din fiecare tabără, pentru că dacă de la o formație lipsesc ambii apărători centrali, atunci e mai predispusă să primească mai multe goluri. De asemenea, dacă unei echipe îi lipsește golgheterul, e de așteptat să nu mai înscrie chiar atât de mult. Dacă vreți să studiați și mai în amănunt, puteți să vă informați din surse locale care e tactica favorită a unei formații. Unele joacă pe contraatac, altele aglomerează foarte mult mijlocul terenului. În fine, un ultim sfat, mereu este bine să vă uitați pe prognoza meteo. O ploaie anunțată e posibil să și vină la ora partidei, astfel că terenul, indiferent cât de bun ar fi, să le pună probleme de construcție echipelor și astfel numărul fazelor ofensive și al fazelor ofensive să scadă. Peste toate aceste date cumva obiective, eu vă sugerez să apelați puțin și la factorul subiectiv, adică să lăsați inspirația să vă ajute. Dacă simțiți un meci și un rezultat, neapărat să-l jucați, pentru că altfel veți regreta. 

Scor corect multiplu

Scorul corect multiplu este o cale puțin mai ușoară de a câștiga bani buni bazându-ne pe ispirație și pe cunoștințe. Să recunoaștem, să anticipezi corect rezultatul unui meci e ceva foarte greu. Dar devine ceva mai simplu atunci când ai șansa de a paria pe scor corect multiplu. Ce reprezintă acesta? O posibilitate de a miza nu pe unul, ci pe trei scoruri la un meci. De exemplu 1-0, 2-0, 3-0 sau 2-1, 3-1, 4-1. Cotele sunt bune, se învârt de regulă în jurul valorilor de 3.00 – 4.00, ceea ce, știm cu toții, nu e deloc rău în această lume în care toți fugim după oferte cât mai atrăgătoare. 

Cum puteți anticipa rezultatele pentru pariurile de scor corect multiplu?

Și aici anticiparea rezultatelor se poate face tot prin studiu. Practic, dacă simțiți că meciul se va încheia egal, puteți să jucați, în loc de X clasic, scor corect multiplu, 0-0, 1-1, 2-2. De asemenea, dacă știți că o formație este favorită într-un meci, dar cota de 1 vi se pare prea mică pentru a fi jucată, atunci puteți paria scor corect multiplu: 1-0, 2-0, 3-0. Sau, dacă aveți impresia că adversarii vor marca pe contraatac, 2-1, 3-1, 4-1. 

Strategii de pariere pe scor corect multiplu

Strategia de pariere la scor corect multiplu e aceeași ca la orice pariu: studiați și nu vă lăsați influențați de sentimente. Nu vă lăsați influențați decât de informațiile pe care le aflați oficial sau neoficial. Ca regulă, cel mai ușor se poate câștiga la scor corect multiplu pariind pe victoria unei echipe care pornește ca favorită clară. Iar pentru a vă maximiza șansele de succes, se pot două serii de scor corect multiplu, pe bilete diferite, astfel încât să acoperiți o arie mai mare, formată din 6 rezultate. Ca exemplu, puteți alege 2-0, 3-0 și 4-0 pe un bilet și 2-1, 3-1, 4-1 pe un altul.

author photo
Andrei C.

Ziarist sportiv de peste două decenii, Andrei a lucrat de-a lungul timpului la publicații importante din România. A relatat la fața locului de la competiții foarte importante, acoperind toate sporturile, de la fotbal la gimnastică, tenis, natație sau volei și speră ca prin articolele sale să poate convinge cât mai mulți oameni să vină alături de sportivi și să-i susțină în competiții. Cum pasiunea pentru sport și cea pentru pariuri merg mână în mână, a început să se documenteze și în acest domeniu, făcând analize și predicții în diverse sporturi cu mare priză.  

Articole din Andrei C.

Citeşte mai mult

Cum retragi bani de la Efbet în 2023?
Cum retragi bani de la Efbet în 2023?
Efbet este o companie de pariuri sportive care oferă jucătorilor o experiență captivantă și variată în lumea pariurilor online.
Citeşte mai mult
de Bogdan U.
243
Maxbet Aplicație: Download APK pe Android și iOS
Maxbet Aplicație: Download APK pe Android și iOS
Descarcă Maxbet Aplicație pe Android și iOS
Citeşte mai mult
de Bogdan U.
297
Netbet Aplicație: Download APK pe Android și iOS
Netbet Aplicație: Download APK pe Android și iOS
Descarcă Netbet Aplicație pe Android și iOS
Citeşte mai mult
de Bogdan U.
267