CFR Cluj Lotul de Jucători și Transferuri 2023/24

CFR Cluj Lotul de Jucători și Transferuri 2023/24

În lumea fotbalului românesc, o echipă continuă să strălucească în lumina reflectoarelor: CFR Cluj. Cu un palmares impresionant și un istoric încununat de succes, echipa este pe cale să-și dezvăluie lista de jucători și transferurile pentru sezonul captivant 2023/24. Anul trecut, ei s-au clasat pe locul doi, dar acum își propun să recâștige tronul campionatului, iar acest obiectiv a stârnit interesul și curiozitatea tuturor pasionaților de fotbal.

Acest articol va explora în detaliu componența echipei, numele care vor străluci pe teren și transferurile cheie care pot schimba cursul jocului. Cu fiecare mișcare făcută pe piața transferurilor, cu fiecare nume adăugat sau plecare înregistrată, echipa își conturează direcția și ambițiile pentru viitorul apropiat. Rămâneți alături de noi pentru a afla cine va purta mândrul tricou al CFR-ului și cum se pregătește echipa pentru bătăliile fotbalistice care se conturează în orizontul apropiat.

CFR Cluj - Lotul de Jucători 2023/2024

Cu un nou sezon pe punctul de a începe, privirile sunt atent îndreptate către lotul de jucători al echipei CFR Cluj pentru sezonul palpitant 2023/2024. Echipa se pregătește să aducă pe teren o combinație captivantă de talente și experiență, în speranța de a atinge noi culmi de succes în fotbalul românesc și european.

Formația a realizat schimbări semnificative, fiind una dintre cele mai active echipe pe piața transferurilor în această perioadă. Un număr mare de jucători destul de importanți au părăsit echipa, dar în același timp au existat și sosiri care merită amintite. De asemenea, CFR Cluj a schimbat și antrenorul, după o lungă perioadă de colaborare cu Dan Petrescu. Despre noul antrenor vom vorbi într-un capitol special destinat acestuia.

Iată care va fi lotul celor de la CFR Cluj pentru următorul sezon: 

  • Portari: Cristian Bălgradean, Cătălin Căbuz, Otto Hindrich, Răzvan Sava
  • Fundași: Matija Boben, Arlind Ajeti, Rareș Bălan, Mario Camora, Cristi Manea, Bogdan Țîru, Andrei Peteleu, Vasile Mogoș, Ziv Morgan, Anton Kresic
  • Mijlocași: Lovro Cvek, Durel Avounou, Karlo Muhar, Philip Otele, Ciprian Deac, Robert Filip, Alin Fica, Panagiotis Tachtsidis, Yevhen Konoplyanka, Isaac Nortey
  • Atacanți: Rangelo Janga, Jefte Betancor, Emmanuel Yeboah, Daniel Bîrligea, Sergiu Buș, Ermal Krasniqi

Dacă analizăm lista actuală a lotului celor de la CFR Cluj, observăm că formația a cedat mai mulți jucători decât a transferat. Este evident faptul că echipa clujeană se află într-o scădere de formă, iar lotul nu mai este la fel de puternic precum acum 2-3 ani. Totuși, echipa este una unită, cu multă experiență, fapt pentru care și în acest sezon ne așteptam la un rezultat foarte bun.

Transferuri CFR Cluj 2023

CFR Cluj a fost destul de activă pe piața transferurilor și în acest sezon, la fel ca și în fiecare an. Totuși, în această fereastră de transferuri, un număr mare de jucători, dintre care unii importanți, au părăsit corabia și s-au orientat în altă direcție. Rămâne de văzut dacă Mandorlini va reuși să folosească în mod eficient lotul pe care îl are și să confirme din nou că este un antrenor puternic.

Sosiri:

Jucător

Echipa de la care vine

Tipul transferului

Suma

Vasile Mogos

Crotone

transfer

45k

Ziv Morgan

Kiryat Shmona

împrumut

30k

Philip Otele

UTA Arad

transfer

liber de contract

Panagiotis Tachtsidis

Khor Fakkan

transfer

liber de contract

Catalin Cabuz

Chindia

transfer

liber de contract

Yevgen Konoplyanka

Cracovia

transfer

liber de contract

Arlind Ajeti

Pordenone

transfer

liber de contract

Matija Boben

Ternana

transfer

liber de contract

În același timp, menționăm faptul că 11 jucători care în sezonul trecut au fost la alte formații au revenit acum pe banca vișiniilor. Probabil că nu toți vor rămâne, dar cei mai buni dintre ei vor ajuta echipa să obțină un rezultat bun și în acest sezon.

Plecări:

Jucător

Echipa la care merge

Tipul transferului

Suma

Nana Boateng

Jeonbuk Hyundai

transfer

2 m

Andrei Burca

Al Okhdood

transfer

1 m

Simone Scuffet

Cagliari

transfer

800k

Claudiu Petrila

Rapid București

împrumut

500k

Adrian Paun

H. Beer Sheva

transfer

500k

Yuri Mathis

Neftci Baku

transfer

400k

Christopher Braun

Rapid București

transfer

150k

Gabriel Debeljuh

Sepsi OSK

transfer

liber de contract

Așa cum se poate observa, CFR Cluj a renunțat la câțiva jucători de bază în această perioadă de mercato și este posibil ca acest lucru să se simtă. Din păcate, clujenii nu au reușit să transfere jucători la fel de valoroși, dar speram să realizeze acest lucru în perioada de transferuri din iarnă. Pe lângă jucătorii menționați, au mai existat și alte transferuri, dar în care au fost implicați fotbaliști mai puțin importanți pentru echipă.

CFR_2.pngCFR_3.png

Antrenor CFR Cluj - Andrea Mandorlini

Andrea Mandorlini, numele proeminent din lumea fotbalistică, preia comanda echipei CFR Cluj în sezonul 2023/2024. Cariera sa impresionantă în calitate de antrenor îi conferă un profil remarcabil pentru a ghida destinul echipei. Mandorlini și-a construit reputația prin performanțele sale notabile la diverse cluburi din Italia, evidențiindu-se prin abordarea sa strategică și pasiunea pentru joc.

De-a lungul anilor, Mandorlini a adunat victorii notabile și a impresionat cu abilitatea sa de a forma echipe coezive și eficiente. Reușitele sale din trecut, precum promovarea cu Hellas Verona în Serie A și succesul în Coppa Italia cu aceeași echipă, demonstrează capacitatea sa de a modela jocul și de a obține rezultate semnificative. Acesta a mai antrenat alte formații precum Atalanta, Bologna sau Spezia.

De asemenea, suporterii ceferiști nu au uitat faptul ca Mandorlini a mai antrenat-o pe CFR Cluj în sezonul 2009-2010, an în care formația clujeană a reușit să câștige titlul. Acestea fiind spuse, considerăm că Mandorlini se potrivește perfect în această poziție și ne așteptăm să schimbe jocul echipei și să înregistreze victorii categorice.

O figură respectată și cu viziune, Mandorlini poate aduce la CFR Cluj o nouă dimensiune de dezvoltare tactică și disciplină. Experiența sa vastă în gestionarea resurselor umane și strategiilor de joc îl face o alegere promițătoare pentru a conduce echipa către noi triumfuri. Cu Mandorlini la timonă, se așteaptă o echipă bine pregătită, hotărâtă să atingă obiective îndrăznețe și să continue să își cucerească locul în vârful fotbalului românesc și european.

CFR Cluj perspective pentru 2023/2024

Pentru sezonul 2023/2024, CFR Cluj intră în arenă cu determinare și sete de victorie. După o performanță bună anul trecut, când s-au situat pe locul 2 în Liga 1, la o distanță de doar un punct de campionii de la Farul Constanța, clubul abordează noul sezon cu ochii pe trofeu. Cu un istoric bogat de 8 titluri naționale și statutul de echipă românească de frunte în competițiile europene, CFR Cluj rămâne o forță de neoprit. În plină formă și condusă de antrenorul talentat Andrea Mandorlini, echipa își propune să continue să lupte pentru coroana Ligii 1 și să își adauge noi realizări în palmaresul său strălucitor.

Este adevărat că poate lotul nu mai are aceeași valoare precum în anii precedenți, dar cu siguranță vor exista transferuri importante și în sesiunea de iarnă. De asemenea, aducerea lui Andrea Mandorlini va schimba radical jocul echipei și o va face mult mai ofensivă. În plus, experiența foarte mare a jucătorilor și coeziunea lotului vor conduce echipa clujeană către multe victorii.

Întrebări Frecvente

author photo
Bogdan U.
Bogdan este un expert in analiza meciurilor sportive, scriitor de articole si recenzii, cu o experienta de peste 7 ani in domeniul pariurilor sportive. Analizele realizate de catre acesta si ponturile oferite au ajutat de-a lungul timpului zeci de mii de pariori sa castige bilete impresionante, sa inteleaga mult mai bine lumea pariurilor sportive si sa se bucure de sport. Bogdan nu are experienta doar teoretica, ci si practica, deoarece plaseaza pariuri sportive de foarte multi ani si este unul dintre putini specialisti care reusesc sa castige in mod constant sume impresionante.
Articole din Bogdan U.

Citeşte mai mult

Universitatea Craiova Lotul de Jucători și Transferuri 2023/24
Universitatea Craiova Lotul de Jucători și Transferuri 2023/24
Descoperă componența lotului Universității Craiova pentru sezonul 2023/2024 și informațiile despre transferuri. Vezi cine se alătură echipei în aceas
Citeşte mai mult
de Bogdan U.
228
FCSB Lotul de Jucători și Transferuri 2023/24
FCSB Lotul de Jucători și Transferuri 2023/24
Descoperiți noul lot FCSB pentru sezonul 2023/2024 și transferurile care promit să redefinească performanța echipei.
Citeşte mai mult
de Bogdan U.
195
Farul Constanța Lotul de Jucători și Transferuri 2023/24
Farul Constanța Lotul de Jucători și Transferuri 2023/24
Descoperiți lotul Farul Constanța 2023/2024 și transferurile recente. Aflați despre jucătorii ce vor defini sezonul plin de promisiuni al echipei.
Citeşte mai mult
de Bogdan U.
229