Superbet Contact în 2023

Superbet Contact în 2023: Live Chat, Număr Telefon, E-mail

Una dintre casele de pariuri cu cel mai mare succes de public în România este Superbet. Implicată și în multe acțiuni de sponsorizare, ea are și o ofertă foarte diversă, acoperind foarte multe sporturi. De asemenea, are un serviciu foarte bine pus la punct prin care comunică la orice oră cu clienții: Superbet Contact. 

Metode de contact Superbet 

În 2023, serviciul de contact al Superbet este foarte divers și adaptat timpurilor pe care le trăim. Pentru că unii preferă să afle informațiile la telefon, există un număr de telefon dedicat clienților. De asemenea, există și amatorii de WhatsApp, iar aceștia au, la rândul lor, un număr dedicat. Există și o altă categorie, de clienți care stau mereu la calculator și care folosesc des e-mail-ul. Aceștia au, la rândul lor, o adresă dedicată unde pot adresa întrebări și de la care vor primi și răspunsuri. În fine, pentru cei care vor suport rapid pentru problemele ivite, există un serviciu foarte eficient de Live Chat. Despre toate vom vorbi pe larg în continuare. 

Superbet Live Chat 

Așa cum îi spune și numele, Superbet Live Chat este calea cea mai rapidă, după părerea mea, de a intra în contact cu un operator al casei de pariuri. Pentru acest lucru trebuie să intrați pe pagina Superbet.ro, apoi, pe pagina de start, veți vedea, pe rândul de sus, o iconiță cu un semn al întrebării într-un cerc. Dați click pe el și vi se va deschide o casetă cu trei posibilități: Întrebări frecvente, Live Chat și E-mail. (vezi foto).

superbet_1.jpg

Dacă dați click pe Live Chat, atunci se va deschide, în dreapta, o fereastră numită Asistență (vezi foto).

superbet_2.jpg

Acolo sunt două posibilități. Dacă aveți, să spunem, o întrebare generală, de genul ”Cum ridic un câștig?”, o scrieți acolo și vă vor apărea mai multe răspunsuri legate de acest topic (vezi foto de mai jos).

superbet_3.jpg

A doua posibilitate este aceea de a comunica în scris direct cu un operator. Pentru aceasta trebuie să dați click pe Chat Live (e în fereastra care s-a deschis, pe un buton roșu, jos), iar apoi să completați câteva date de contact: e-mail, nume si număr de telefon. Așa cum ne asigură cei de la firmă, „o copie a acestei conversații va fi salvată de Superbet pentru o perioadă limitată”. Apoi, după ce ați completat datele, apăsați pe Începeți conversația (vezi foto) și veți primi un răspuns de la unul dintre operatorii alocați. Aceștia vă vor răspunde în decurs de câteva minute, în funcție de cât de aglomerați sunt în acea perioadă.

superbet_4.jpg

Superbet număr telefon

Dacă doriți să vorbiți la telefon cu unul dintre operatorii Superbet, trebuie să știți de la început că numărul este cu plată și poate fi apelat doar din țară. Numărul este 1226 și este taxat cu tariful unic de 0,20 euro pe minut. El poate fi apelat din România, așa cum am spus, și e valabil doar pentru rețelele Vodafone, Orange și Telekom. Pentru a ajunge să-l găsiți pe site-ul Superbet, trebuie să procedați în felul următor.

De pe pagina principală, apăsați iconița aflată pe rândul de sus, cu semnul de întrebare aflat în cerc. Dați click pe el și vi se va deschide acea casetă cu cele trei posibilități de care vorbeam mai devreme: Întrebări frecvente, Live Chat și E-mail. Dacă dați click pe „Întrebări frecvente”, pe coloana din stânga mergeți la „Informații generale”, pe care le găsiți pe ultimul rând al coloanei (vezi foto).

superbet_5.jpg

Dând click acolo, vi se deschide capitolul „Diverse”, iar în el subcapitolul ”Metode de contact și alte informații”. (vezi foto). Dând click pe el, puteți găsi acel număr de telefon.

superbet_6.jpg

Există și o posibilitate prin care puteți comunica prin intermediul WhatsApp cu un operator. Numărul de telefon la care se poate comunica doar în scris pe WhatsApp, este: 0725154154. Evident, puteți comunica indiferent dacă o faceți din țară sau din străinătate. Pentru cine vrea să vorbească la telefon, există numărul cu plată prezentat mai sus.

Superbet e-mail

Dacă vreți să contactați Superbet prin e-mail, atunci trebuie să dați click tot pe acea iconiță cu semnul întrebării, să apăsați pe e-mail și apoi să urmați cursul firesc al scrierii unui e-mail. Adresa destinatarului e inclusă automat. Dacă vreți să le scrieți direct, fără să mai treceți prin filtrul căutării, adresa de e-mail este: [email protected]. Conform informațiilor de pe site-ul Superbet (LINK: https://superbet.ro/), răspunsul la e-mail-uri sosește în decurs de câteva ore, de aceea, dacă aveți întrebări pe care vreți să le puneți rapid, sugestia mea este că apelați fie la WhatsApp, fie la Live Chat. 

Superbet suport program

Echipa de suport Superbet are program non-stop pentru clienți. În permanență vă va răspunde un operator dacă sunați la telefon sau dacă apelați la Chat Live. La e-mail, perioada de răspuns poate ajunge până la câteva ore. Conform informațiilor de pe site-ul casei de pariuri, răspunsurile la reclamații sau la plângeri vor fi date în cel mult 14 zile lucrătoare. 

author photo
Andrei C.

Ziarist sportiv de peste două decenii, Andrei a lucrat de-a lungul timpului la publicații importante din România. A relatat la fața locului de la competiții foarte importante, acoperind toate sporturile, de la fotbal la gimnastică, tenis, natație sau volei și speră ca prin articolele sale să poate convinge cât mai mulți oameni să vină alături de sportivi și să-i susțină în competiții. Cum pasiunea pentru sport și cea pentru pariuri merg mână în mână, a început să se documenteze și în acest domeniu, făcând analize și predicții în diverse sporturi cu mare priză.  

Articole din Andrei C.

Citeşte mai mult

Cum retragere bani de la Betstars în 2023
Cum retragere bani de la Betstars în 2023
Betstars este una dintre casele de pariuri populare printre aceia cărora le place să aibă la dispoziție o varietate largă de tipuri de pariuri
Citeşte mai mult
de Bogdan U.
16
Superbet Aplicație: Download APK pe Android și iOS
Superbet Aplicație: Download APK pe Android și iOS
Descarcă Superbet Aplicație pe Android și iOS
Citeşte mai mult
de Bogdan U.
468
Magic Jackpot Aplicație: Download APK pe Android și iOS
Magic Jackpot Aplicație: Download APK pe Android și iOS
Descarcă Magic Jackpot Aplicație pe Android și iOS
Citeşte mai mult
de Bogdan U.
90