Cum să depui și să retragi bani de la Sportingbet în 2024

Cum retragere bani de la Sportingbet în 2024

Pe lângă meciuri, adrenalină și emoții atunci când aștepți un rezultat, în activitatea ta ca parior vine și momentul în care retragi câștigurile obținute cu pariurile sportive. În acest articol vei găsi tot ce trebuie să știi despre cum depui și cum retragi bani de la Sportingbet. Cu o gamă diversă de metode de depunere și retragere, Sportingbet vine în întâmpinarea pariorilor cu multe bonusuri și o varietate de pariuri.

Cum realizezi o retragere de la Sportingbet?

Sportingbet se află pe lista caselor de pariuri cu cele mai simple și rapide retrageri. Pentru a retrage bani din contul tău de la Sportingbet, iată pașii simpli pe care trebuie să îi parcurgi:

 • Te conectezi în contul tău de utilizator
 • Apeși pe butonul ”Plăți”, unde vei avea opțiunea ”Retragere”
 • Odată ajuns la pagina de retrageri, vei avea listate toate metodele de retragere disponibile. De reținut că metoda de retragere trebuie să fie aceeași cu cea de depunere.
 • Când ai ales metoda de retragere, vei completa informațiile necesare pentru plată
 • Alegi suma pe care dorești să o retragi
 • Ultimul pas este acela de a confirma tranzacția.

Nu uita că pentru a realiza o retragere de la Sportingbet, este necesară verificarea contului. Aceasta se obține prin verificarea identității, așadar trebuie să trimiți un document de identitate (permis de conducere, pașaport sau alt document de identificare cu poză), ceea ce va valida contul tău. Dacă verificarea nu este făcută, nu vei putea să retragi bani de la Sportingbet.

Termeni și condiții pentru retrageri Sportingbet

Iată condițiile de care trebuie să ții cont pentru a putea să efectuezi o retragere din contul tău de la Sportingbet.

 • Condițiile de rulaj ale bonusurilor active trebuiesc să fie îndeplinite înainte de solicitarea de retragere

Nu vei putea să retragi bani din contul tău Sportingbet dacă ai un bonus activ pentru care nu ai finalizat condițiile de rulaj ale acestuia. Dacă soliciți o retragere în aceste condiții, cererea ta va fi automat respinsă și te vei afla în imposibilitatea de a realiza retragerea.

 • Asigură-te că verificarea contului tău este efectuată cu succes

Trimite documentele necesare verificării contului cât mai repede posibil, pentru a nu te regăsi în imposibilitatea de a retrage fonduri din cauza acestui aspect. Verificarea se realizează destul de repede, din momentul în care pui la dispoziția site-ului documentele de care au nevoie. 

 • Asigură-te că suma pe care o poți retrage depășește limita minima impusă de Sportingbet pentru retrageri

Fiecare site de pariuri sau agenție are o limită minimă pentru retrageri. În ceea ce privește Sportingbet, suma minimă este de 40 de lei, indiferent de metoda de retragere. Așadar dacă ai minim 40 de ron disponibili în cont, poți să demarezi procedura de retragere.

 • Ține cont de faptul că pentru retragere trebuie să utilizezi aceeași metodă pe care ai folosit-o și pentru a depune bani în contul tău

Dacă ai realizat o depunere prin card bancar, nu vei putea să optezi pentru Skrill pentru a retrage banii. Atunci când depui bani în contul tău Sportingbet, fii sigur că acea metodă este cea care îți convine cel mai mult și pentru retragere. Unele metode de retragere impun taxe și comisioane, așadar calculează care este cea mai rentabilă pentru tine. Evident, că dacă dorești să schimbi metoda de retragere, o poți schimba pe cea de depunere și problema aceasta este rezolvată.

Metode de retragere de la Sportingbet

În ceea ce privește retragerea de fonduri, Sportingbet oferă o varietate de metode, la fel ca și atunci când efectuezi depuneri. Nu uita, trebuie să soliciți retragerea folosind aceeași metodă prin care ai efectuat depunerea. Iată câteva dintre metodele de retragere pe care le poți utiliza :

 • Card bancar
 • Transfer bancar
 • Skrill
 • Neteller
 • Paysafecard

sportingbet_1.png

Acceptarea unei retrageri prin aceste metode este instantanee din partea casei de pariuri. Totuși, procesarea tranzacției poate dura până la 5 zile, în funcție de instituția bancară. Nu trebuie să-ți faci griji în privința acestei perioade, deoarece de obicei nu va dura atât de mult. Uneori, banii retrasi pot fi în contul tău în aceeași zi. Pentru a evita orice reclamații legate de retragerile de la Sportingbet, s-a alocat o perioadă de timp mai mare ca măsură de siguranță.

Care sunt taxele de retragere de la Sportingbet?

Dacă optezi pentru o retragere prin Skrill sau Neteller, să știi că vei plăti o taxă de 4,9% din totalul sumei pe care o soliciți. Pentru celelalte metode retragere, Sportingbet nu percepe nicio plată. Ține cont de aceste aspecte încă de când faci depunerea, pentru că vei folosi aceeași metodă și pentru retragere.

Care este suma minimă pe care o poți depune la Sportingbet?

Aici ai lista cu metodele de depunere disponibile la Sportingbet, precum și suma minimă acceptată pentru fiecare dintre acestea:

 1. Card de credit/debit: suma minimă de depunere este de 40 lei, fără taxe suplimentare.
 2. Skrill: depozit minim de 40 lei, fără taxe suplimentare.
 3. Neteller: suma minimă de depunere este de 40 lei, fără taxe suplimentare.
 4. Paysafecard: suma minimă de depunere este de 40 lei, fără taxe suplimentare.
 5. Transfer bancar: suma minimă de depunere este de 40 lei, fără taxe suplimentare, iar procesarea poate dura între 3 și 5 zile lucrătoare.

Vă rugăm să rețineți că aceste informații sunt valabile la momentul redactării și pot suferi modificări în funcție de politica Sportingbet.

Întrebări frecvente

author photo
Bogdan U.
Bogdan este un expert in analiza meciurilor sportive, scriitor de articole si recenzii, cu o experienta de peste 7 ani in domeniul pariurilor sportive. Analizele realizate de catre acesta si ponturile oferite au ajutat de-a lungul timpului zeci de mii de pariori sa castige bilete impresionante, sa inteleaga mult mai bine lumea pariurilor sportive si sa se bucure de sport. Bogdan nu are experienta doar teoretica, ci si practica, deoarece plaseaza pariuri sportive de foarte multi ani si este unul dintre putini specialisti care reusesc sa castige in mod constant sume impresionante.
Articole din Bogdan U.

Citeşte mai mult

Cum retragere bani de la Sportingbet în 2024
Cum retragere bani de la Sportingbet în 2024
Pe lângă meciuri, adrenalină și emoții atunci când aștepți un rezultat, în activitatea ta ca parior vine și momentul în care retragi
Citeşte mai mult
de Bogdan U.
252
Cum retragi bani de la Efbet în 2024?
Cum retragi bani de la Efbet în 2024?
Efbet este o companie de pariuri sportive care oferă jucătorilor o experiență captivantă și variată în lumea pariurilor online.
Citeşte mai mult
de Bogdan U.
307
Cum retragere bani de la Maxbet în 2024
Cum retragere bani de la Maxbet în 2024
Retrage banii câștigați la Maxbet cu ușurință în 2023. Află despre metodele de retragere disponibile. Informații despre depunere și retragere la Maxbet
Citeşte mai mult
de Bogdan U.
190