Cum să depui și să retragi bani de la Stanleybet în 2023

Cum retragere bani de la Stanleybet în 2023

Stanleybet este un exemplu relevant despre cum o casă de pariuri online relativ nouă poate oferi o experiență mult mai bună decât alte case de pariuri cu experiență de zeci de ani. Vorbim aici despre o casă de pariuri online licențiată și 100% legală, la care retrageți fonduri prin metode de plată de încredere. În acest articol vă oferim toate informațiile necesare despre cum retrageți fonduri la Stanleybet - care este procedura, timpii de retragere, limitările, etc. 

Cum retrageți bani de la Stanleybet - Ghid pas cu pas

Odată ce aveți bilete câștigătoare, vă veți întreba cum să retrageți de la Stanleybet. Partea bună aici constă în faptul că aceasta este o casă de pariuri licențiată, unde posibilitatea de retragere a fondurilor este nu doar garantată, dar simplă și transparentă. Din cerințele de bază - trebuie să aveți contul verificat, precum și metoda de plată verificată. 

Ca proces, trebuie să faceți doar câțiva pași simpli, care încep chiar din cabinetul personal. Iată care sunt pașii de urmat: 

 1. Logați-vă în propriul cont de jucător
 2. Mergeți în cabinetul personal, secțiunea Retrageri, precum este prezentat în captura de ecran de mai jos. Faceți click pe butonul “Retrageri”. 
 3. Odată ce faceți click pe butonul “Retrageți”, se va afișa o fereastră de dialog, precum este indicat în screenshot-ul de mai jos
 4. Completați toate câmpurile din fereastra de dialog. Ulterior, în funcție de metoda de retragere aleasă, retragerea se va procesa timp de 1-5 zile. 

Despre toate acestea vă oferim informații detaliate în acest articol, care cu siguranță că vă va fi util în cazul în care vă tot întrebați cum să retrageți de la Stanleybet. 

Termeni şi condiţii pentru retrageri Stanleybet

În secțiunea de Termeni și Condiții se descrie foarte clar și transparent modul în care au loc retragerile la această casă de pariuri online. Dintre cele mai importante mențiune pe partea de condiții de retrageri trebuie să menționăm faptul că la Stanleybet veți putea retrage fonduri doar prin metoda de plată prin care ați depus. 

Plus la aceasta, pentru a face o retragere, trebuie să aveți contul de jucător verificat, adică să treceți cu brio peste procedura KYC. Ba și mai mult, verificată trebuie să fie și metoda de plată, indiferent de modul prin care doriți să retrageți fonduri. Continuând subiectul metodelor de plată, trebuie să menționăm că la această casă de pariuri aveți acces la mai multe moduri de a retrage fonduri - le prezentăm și descriem în cele ce urmează. 

Metode de retragere Stanleybet

Atunci când retrageți fonduri de la o casă de pariuri online, comoditatea devină vitală - cu siguranță că vă doriți mai multe metode de plată disponibile, astfel încât să vă fie comod să retrageți. Să vedem ce metode de retragere oferă Stanleybet: 

 • VISA sau MasterCard - retragere minimă 50 RON
 • Portofele electronice - Neteller sau Skrill - retragere minimă 50 RON
 • Paysafecard - retragere minimă 50 RON
 • Retrageri prin una dintre agențiile Stanleybet. 

Acum că ne-am convins că sunt disponibile mai multe metode pentru a retrage fonduri de la Stanleybet, să vedem și care sunt condițiile generale, care se aplică în cazul fiecărei metode de plată. 

Metode retragere

Retragere minimă

Comisioane

Timp retragere

VISA sau MasterCard

50 RON

0%

3-5 zile lucrătoare

Neteller

50 RON

0%

48 ore

Skriile

50 RON

0%

48 ore

Paysafecard

50 RON

0%

Instant

Cash

50 RON

0%

Instant

Comparația dintre metodele de retragere disponibile la Stanleybet

Fiecare metodă de plată poate oferi o experiență diferită, de aceea echipa noastră le-a analizat atent. Cu toate acestea, se pare că la Stanleybet jucătorii beneficiază de aceleași condiții de retrageri și depuneri, indiferent de cum retrag fondurile, precum este prezentat în tabelul de mai jos: 

Metode retragere

Depunere minimă

Retragere minimă

VISA sau MasterCard

50 RON

50 RON

Neteller

50 RON

50 RON

Skriile

50 RON

50 RON

Paysafecard

50 RON

50 RON

Cash

50 RON

50 RON

Taxe aplicate la retragerea fondurilor de la Stanleybet

Atunci când ajunge vorba despre retragerea fondurilor de la Stanleybet, majoritatea pariorilor se întreabă: dar care sunt taxele? Echipa noastră a analizat toate taxele aferente retragerilor de la această casă de pariuri și vă oferă informații detaliate despre acestea. 

Trebuie să menționăm aici că Stanleybet nu aplică nici un fel de taxe și comisioane la retragerea fondurilor. Totodată, indiferent de mărimea câștigului sau metoda de plată prin care doriți să-l retrageți, vi se va aplica impozitul pe venit - o taxă reținută la sursă, care se aplică asupra fiecărui câștig. Mai jos vă prezentăm și cum se aplică acest impozit pe venit din pariuri și jocuri de noroc, deoarece vorbim aici despre un impozit progresiv: 

 • Pentru câștigurile obținute din loterii, pariuri sau alte forme de jocuri de noroc organizate de operatori licențiați în România, impozitul este de 1% aplicat asupra sumei câștigate.
 • Această impozitare se aplică atunci când suma câștigată într-o singură zi depășește echivalentul în lei a 66.750 euro (la cursul de schimb valutar comunicat de Banca Națională a României).
 • Impozitul de 1% este reținut la sursă de către operatorul de jocuri de noroc și plătit la bugetul de stat.

Depunere minimă la Stanleybet

Acum că am explicat cum au loc retragerile de la Stanleybet și care sunt condițiile aferente acestora, să vedem și care este valoarea depunerii minime la această casă de pariuri. Valoarea depunerii minime este de 10 RON, doar că aceasta este valabilă pentru depunerile de fonduri efectuate prin agențiile fizice ale acestei case de pariuri. Dacă efectuați depuneri prin altă oarecare metodă de plată, limita minimă va fi de 20 RON. 

Întrebări frecvente

author photo
Bogdan U.
Bogdan este un expert in analiza meciurilor sportive, scriitor de articole si recenzii, cu o experienta de peste 7 ani in domeniul pariurilor sportive. Analizele realizate de catre acesta si ponturile oferite au ajutat de-a lungul timpului zeci de mii de pariori sa castige bilete impresionante, sa inteleaga mult mai bine lumea pariurilor sportive si sa se bucure de sport. Bogdan nu are experienta doar teoretica, ci si practica, deoarece plaseaza pariuri sportive de foarte multi ani si este unul dintre putini specialisti care reusesc sa castige in mod constant sume impresionante.
Articole din Bogdan U.

Citeşte mai mult

Casa Pariurilor – depunere și retragere în 2023
Casa Pariurilor – depunere și retragere în 2023
Pe piața din România de mai bine de 10 ani, cu agenții la aproape orice colț de stradă, Casa Pariurilor și-a câștigat pe bună dreptate locul printre cele mai
Citeşte mai mult
de Bogdan U.
202
Cum retragere bani de la Maxbet în 2023
Cum retragere bani de la Maxbet în 2023
Retrage banii câștigați la Maxbet cu ușurință în 2023. Află despre metodele de retragere disponibile. Informații despre depunere și retragere la Maxbet
Citeşte mai mult
de Bogdan U.
157
CFR Cluj Lotul de Jucători și Transferuri 2023/24
CFR Cluj Lotul de Jucători și Transferuri 2023/24
Explorați lotul CFR Cluj 2023/2024 și transferurile recente. Aflați ce jucători se alătură echipei în noul sezon fotbalistic. Înainte spre succes și spectacol!
Citeşte mai mult
de Bogdan U.
151