Casa Pariurilor depunere și retragere în 2023

Casa Pariurilor – depunere și retragere în 2023

Pe piața din România de mai bine de 10 ani, cu agenții la aproape orice colț de stradă, Casa Pariurilor și-a câștigat pe bună dreptate locul printre cele mai populare case de pariuri din țară. Platforma lor online este foarte prietenoasă și accesibilă atât pentru pariorii la început de drum, cât și pentru cei mai avansați. Oferta lor de pariuri este foarte generoasă, cu o multitudine de sporturi, competiții și tipuri de pariuri, astfel încât Casa Pariurilor este o opțiune demnă de luat în calcul. 

În acest articol vei găsi informații despre depunere și retragere de bani de pe platforma online a Casei Pariurilor. 

Metode de depunere la Casa Pariurilor

La Casa Pariurilor ai nu mai puțin de 6 metode de a depune bani și de a începe să pariezi. Iată care sunt acestea:

 • Card bancar Mastercard

Banii de pe cardul Mastercard ajung instant în contul tău de la Casa Pariurilor. Suma minimă de depunere este de 20 de lei, iar cea maximă este de 20000 de lei.

 • Card bancar Visa

La fel ca și în cazul cardului Mastercard, atunci când depui bani de pe un card Visa, aceștia ajung imediat în balanța ta de pe Casa Pariurilor. Suma minimă este de 20 de lei, iar cea maximă de 20000.

 • Agențiile stradale Casa Pariurilor

Dacă nu dorești să folosești cardul bancar pentru depunere, nu e nicio problemă. Casa Pariurilor îți oferă posibilitatea de a depune bani de la orice agenție stradală Casa Pariurilor, direct în contul tău de parior, instant și fără comision. Suma minimă în acest caz este de 10 lei, iar cea maximă este de 45000 de lei.

 • Paysafecard

Dacă utilizezi această metodă de depunere, suma minimă este de 20 de lei și cea maximă de 4000 de lei.

 • Apple pay

Pentru utilizatorii de Apple Pay, aceasta este o metodă validă de depunere de bani în contul lor la Casa Pariurilor. Depunerile pot fi între 20 și 20000 de lei.

 • Okto.cash

Aceasta este iarăși o metodă prin care nu trebuie să introduci datele de pe cardul tău. Suma minimă de depunere este de 20 de lei, iar cea maximă 4500.

Cum faci o depunere la Casa Pariurilor

După ce ai văzut că există multiple posibilități de a depune bani în contul tău de la Casa Pariurilor, poate te întrebi cum se realizează depunerea. Nimic mai simplu. Iată ce trebuie să faci.

 1. Intri pe site-ul celor de la Casa Pariurilor: casapariurilor.ro
 2. Te autentifici cu numele de utilizator și parola alese la înregistrare
 3. Accesezi balanța contului aflată în dreapta, sus, pe pagina ta
 4. Dai un click pe butonul de DEPUNERE
 5. Atunci când se deschide pagina cu metodele de plată, o alegi pe cea potrivită pentru tine.

Dacă alegi metoda de depunere cu cardul, introduci suma pe care dorești să o depui, apoi scrii datele cardului.

Dacă metoda aleasă de tine este plata prin agenție, tot ce trebuie să faci este să găsești o agenție stradală Casa Pariurilor, îi comunici operatorului numele tău sau codul de jucător din cont, suma dorită și banii vor apărea instant în balanța ta de pe site.

Metode de retragere la Casa Pariurilor

Dacă pentru depunere ai la dispoziție 6 metode, pentru retragere există doar 5. Timpul de retragere diferă de la o metodă la alta. Așadar, iată care sunt opțiunile tale pentru a retrage bani de la Casa Pariurilor.

 • Card bancar Mastercard

Timpul de procesare pentru retragerea pe cardul Mastercard este de 2-7 zile. Suma minimă pe care o poți retrage este de 50 de lei, iar cea maximă 45000 de lei. 

 • Card bancar Visa

Aceleași condiții ca și în cazul cardului bancar Mastercard, menționat mai sus.

 • Agenții

Poți să retragi banii direct la agenția stradală. În acest caz, plata se va face în intervalul de 1-3 zile. Suma minimă este 10 lei, iar cea maximă 45000.

 • Transfer bancar

În cazul transferului bancar, acesta va fi realizat într-un interval de 2-7 zile. Suma minimă care poate fi retrasă prin această metodă este de 50 de lei, iar cea maximă 45000 de lei.

 • Paysafecard

Această metodă de retragere se realizează instant. Suma minimă este de 50 de lei, iar cea maximă de 45000.

Comision retragere bani de la Casa Pariurilor

Taxa impusă de lege la fiecare retragere este de 2%. Momentan, Casa Pariurilor nu impune nicio altă formă de comision la retragere, însă pot fi taxe impuse de băncile emițătoare ale cardurilor. 

Cum retragi bani de pe Casa Pariurilor

Pentru a realiza o retragere din contul tău de parior, primul pas este să te conectezi la acest cont. După aceea, accesezi portofelul tău și alegi metoda de retragere.

De reținut este faptul că în general, metoda de retragere va fi aceeași cu cea de depunere, excepție fiind metoda Paysafecard.

Întrebări frecvente

author photo
Bogdan U.
Bogdan este un expert in analiza meciurilor sportive, scriitor de articole si recenzii, cu o experienta de peste 7 ani in domeniul pariurilor sportive. Analizele realizate de catre acesta si ponturile oferite au ajutat de-a lungul timpului zeci de mii de pariori sa castige bilete impresionante, sa inteleaga mult mai bine lumea pariurilor sportive si sa se bucure de sport. Bogdan nu are experienta doar teoretica, ci si practica, deoarece plaseaza pariuri sportive de foarte multi ani si este unul dintre putini specialisti care reusesc sa castige in mod constant sume impresionante.
Articole din Bogdan U.

Citeşte mai mult

Netbet Aplicație: Download APK pe Android și iOS
Netbet Aplicație: Download APK pe Android și iOS
Descarcă Netbet Aplicație pe Android și iOS
Citeşte mai mult
de Bogdan U.
266
Stanleybet Aplicație: Download APK pe Android și iOS
Stanleybet Aplicație: Download APK pe Android și iOS
Descarcă Stanleybet Aplicație pe Android și iOS
Citeşte mai mult
de Bogdan U.
260
Cum retragere bani de la Stanleybet în 2023
Cum retragere bani de la Stanleybet în 2023
Stanleybet este un exemplu relevant despre cum o casă de pariuri online relativ nouă poate oferi o experiență mult mai bună decât alte case de pariuri
Citeşte mai mult
de Bogdan U.
238