Câștig Șansă la Betano - Cum se calculează?

Câștig șansă la Betano – Cum se calculează

Și Betano se află printre agențiile care oferă opțiunea de pariu șansă, iar aceasta este o veste bună pentru aceia dintre pariori cărora le place să joace multe evenimente pe un singur bilet. Pariul șansă la Betano este puțin diferit de ceea ce oferă alte agenții, iar în acest articol vei afla totul despre acest tip de pariu și cum te poți bucura de avantajele acestuia. 

Ce este pariul șansă la Betano?

Nu este nimic mai frustrant pentru pariori decât să îi scoată un meci. Te lovește inspirația pentru o grămadă de evenimente pe care le prinzi, dar nu se aliniază planetele pentru unul dintre meciuri. E destul de frustrant, nu-i așa? Iată că Betano se alătura altor case de pariuri, pentru a veni în întâmpinarea pariorilor cu pariul șansă. Partea interesantă la Betano este că trebuie să ai un minim de doar 5 evenimente pe bilet, ca acesta să se califice la pariul șansă. La multe dintre celelalte agenții, minimul este 11 sau superior, așa că la Betano este mult mai simplu și mai rapid.

Condiții și reguli pentru pariul șansă la Betano

Iată toate regulile și condițiile de care ai nevoie pentru ca biletul tău să se încadreze pentru pariul șansă:

 • Pe bilet trebuie să ai minim 5 și maxim 10 evenimente
 • Cota minimă a fiecărui eveniment trebuie să fie 1.65
 • Evenimentele trebuie să fie meciuri de fotbal sau baschet
 • Competițiile eligibile sunt: Cupa Mondială, EURO, Copa America, Champions League, Europa League, Europa Conference League, Liga 1, Premier League, Serie A, LaLiga, Bundesliga, Ligue 1, Euroleague, NBA, campionatul Spaniei, Eurobasket
 • Tipurile de pariuri acceptate sunt: pentru fotbal: Rezultat final, Total goluri peste/sub, ambele echipe înscriu GG/NG; pentru baschet: câștigător, handicap, total puncte în meci peste/sub
 • Pariurile de tip sistem nu sunt acceptate
 • Dacă unul dintre evenimente este anulat sau obține cota 1, atributul de pariu șansă este anulat
 • Câștigul maxim în cazul în care pierzi un eveniment este de 100 RON
 • Pariurile trebuie să fie plasate înaintea fluierului de start, deci nu live
 • Se poate juca pariu șansă de 3 ori în 24 de ore
 • Este acceptată doar miza din balanța reală

Cum se calculează un pariu șansă la Betano?

Dacă la alte agenții primești un procent din câștigul inițial potențial, la Betano lucrurile sunt mai simple: în cazul în care pierzi un meci de pe biletul cu pariu șansă, ți se înapoiază miza investită. Nu este cel mai fericit câștig, dar cel puțin nu ieși pe minus.

Cum plasezi un pariu șansă la Betano?

Atunci când ai o lista de 5 până la 10 evenimente, fie pe fotbal, fie pe baschet, cu pariuri din tipurile celor acceptate, menționate mai sus, tot ce îți rămâne de făcut este să te conectezi în contul tău de jucător și să plasezi pariul. Poți să îți faci și ritualul de atragere a norocului înainte, ca să îți iasă toate meciurile și a obține tot câștigul potențial inițial.

Asigură-te că ți cont de toate regulile și condițiile acceptate pentru pariurile șansă, acestea sunt listate atât mai sus, cât și pe site-ul celor de la Betano. Fii atent ca la momentul plasării biletului, să nu existe modificări de cote, pentru că daca o singură cotă de pe bilet este sub 1,65, biletul nu mai este considerat pariu șansă.

Dacă miza ta este mai mare de 100 de ron, nu o vei primi în totalitate, pentru că maximul este exact 100 ron. 

Sfaturi pentru pariul șansă la Betano

Pentru cei iubitori de senzații tari la Betano, care doresc să plaseze pariul șansă, iată câteva sfaturi:

 1. Cunoaște sportul și echipele: Informează-te despre sportul sau evenimentele pe care dorești să pariezi. Studiază statistici, forma echipelor, istoricul meciurilor și orice alte informații relevante pentru a-ți face o idee cât mai bine fundamentată.
 2. Gestionează-ți banii: Stabilește un buget pentru pariuri și respectă-l. Nu paria mai mult decât îți permiți să pierzi și nu încerca să recuperezi pierderile prin plasarea unor pariuri riscante. Fii disciplinat și responsabil în administrarea banilor tăi.
 3. Analizează cotele și valorile: Compară cotele oferite de diferite case de pariuri și caută valorile. Uneori, poți găsi cote mai bune pentru anumite evenimente la anumite case de pariuri. Nu te concentra doar pe câștigul potențial, ci și pe șansele reale de câștig.
 4. Folosește strategii adecvate: Există diverse strategii de pariere, cum ar fi parierea pe favoriți, parierea pe underdog sau parierea pe valoare. Găsește o strategie care se potrivește stilului tău de pariere și aplic-o cu înțelepciune.
 5. Fii informat despre reguli și oferte: Asigură-te că înțelegi regulile pariului "șansă" și orice oferte speciale asociate cu acesta. Citește cu atenție termenii și condițiile și asigură-te că respecți toate cerințele pentru a beneficia de promoții sau bonusuri.
 6. Nu te lăsa influențat de emoții: Evită să pariezi impulsiv sau să te lași influențat de emoții precum frustrare sau entuziasm exagerat. Ia decizii raționale și obiective, bazate pe informații și analiză.
 7. Învață din experiență: Analizează-ți pariurile anterioare și învață din greșeli. Identifică ce a funcționat și ce nu și ajustează-ți strategia în consecință. Pariurile sportive sunt o activitate învățată, iar experiența te poate ajuta să îmbunătățești performanța.

întrebări frecvente

author photo
Bogdan U.
Bogdan este un expert in analiza meciurilor sportive, scriitor de articole si recenzii, cu o experienta de peste 7 ani in domeniul pariurilor sportive. Analizele realizate de catre acesta si ponturile oferite au ajutat de-a lungul timpului zeci de mii de pariori sa castige bilete impresionante, sa inteleaga mult mai bine lumea pariurilor sportive si sa se bucure de sport. Bogdan nu are experienta doar teoretica, ci si practica, deoarece plaseaza pariuri sportive de foarte multi ani si este unul dintre putini specialisti care reusesc sa castige in mod constant sume impresionante.
Articole din Bogdan U.

Citeşte mai mult

Vlad Cazino Aplicație: Download APK pe Android și iOS
Vlad Cazino Aplicație: Download APK pe Android și iOS
Descarcă Vlad Cazino Aplicație pe Android și iOS
Citeşte mai mult
de Bogdan U.
120
Betano depunere și retragere 2023 - Comision și depunere minima
Betano depunere și retragere 2023 - Comision și depunere minima
Betano este una dintre cele mai populare case de pariuri online din România. Compania oferă o gamă largă de opțiuni de pariere pe evenimente sportive
Citeşte mai mult
de Bogdan U.
271
Verificare bilet Fortuna 2023 - Cod scurt
Verificare bilet Fortuna 2023 - Cod scurt
Verificare bilet Fortuna online - Ghid complet și tutorial cu screenshot-uri. Verificați-vă biletul în mai puțin de 2-3 minute. Citiți ghidul.
Citeşte mai mult
de Bogdan U.
343